- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #4183 üzenetére
tegnapira visszatérve:
kipróbálná valaki az ebay widgetet EMUI 3.0 alatt?
-
törölt tag
Szívesen, de majd megnézem milyen lehetőségek vannak, mert éppen most keresek valakinek ilyet.
A rendőrségnek amúgy nem kell, hogy hozzáférjen a telefonhoz. A telefonszám vagy a készülék IMEI száma alapján be tudják azonosítani a készüléket. Még bekapcsolni sem kell hozzá a készüléket. még feloldani sem kell a készülékzárat
Persze ha törték a telefont, tehát kicserélték a rajta lévő szoftvert, meg az IMEI címet, akkor kb. senki nem mondja meg, hogy mi volt előtte. (vagy kicserélték az alaplapot)
Ráadásul ha valaki ROOT -olja, amivel felteszi a Kinguser -t, akkor bármit leszedhet, sajnos. Egyéb app -hoz való hozzáférés nélkül is.
-
törölt tag
Majd megnézem, mert fejből nem tudok ilyet.
Az viszont biztos, hogy ehhez nem kell EMUI, vagy P7. Menüvel rendelkező telefonoknál sem kell belépni a beállításokba, mert onnan is rá lehet húzni a kukára. Átalában csak régebbi modelleknél nem.
Viszont a leleményes agy ezt is megoldja. Nem lehetne menüből törölni (csak beállításokból), kukára húzni, akkor feltesz egy olyan launcher -t, amin ez megoldható, és ki is lőtte az app lock programot. Tehát ez nem igazán nyújt védelmet. Kb. 5-10 perces művelet.
Meg még néhány módon ki lehet ezt játszani, mókolás nélkül is.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #4192 üzenetére
Vágom, én is. Felőlem aztán Vivante GC4000 is lehetne a GPU.
DE az igazsághoz ez tényleg hozzátartozik. A P7 hardveréhez jobban passzolna egy frissebb GPU. Bár még így is szépen dolgozik.
-
törölt tag
válasz
trialboy #4190 üzenetére
Játékoknál sem nagyon veszed észre a különbséget a 2 GPU között.
CSR -nél meg aztán főleg. Bár szerintem a Classic jobb.
Még Mali 400MP2 -n (ami ugye gyengébb) is lazán megy a FIFA, Asphalt, GTA, tehát CSR -t még korábbi GPU is röhögve elviszi.
Ez gördülékenyebb, gyorsabb renszer. EMUI -t szokni kell, de szerintem sokkal jobb. Nálam a Sense (HTC), EMUI (Huawei), MIUI a favorit. Használhatóságban, stabilitásban, takarékosságban.
GPS -ben talán egy picit jobb ez a SoC, bár Qualcomm -ok is elég jók, szerintem. Meg ugye ott a glonass is.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #4187 üzenetére
Gyorsabb nem lesz, igazából az FPS -ben lesz különbség. Jobb GPU az Adreno 320. P7 -ben ez a fájó pont. Bár ezt az emberek általában észre sem veszik.
Érdemes használni a script -et, ami maxra teszi az órajelet.
Csúnyán szeretném kifejezni magam, akkor az SP -nél kb. 30% -kal erősebb a P7, de kb. ugyanennyivel gyengébb a benne lévő GPU.
Kirin 910T -nek azt a GPU -t kellett volna megkapnia, ami 920 -ban van. Akkor lenne pariban a hardverrel.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #4184 üzenetére
2D -ben szinte semmi különbség, de 3D -ben jobb az Adreno 320. HA úgy vesszük, hogy az Adreno 320 a 100 %, akkor olyan 70-75 % a Mali 450 MP4.
Minden másban egy szép előrelépés Neki. Multitaszk, Futási idő, RAM művelet, RAM sebesség, CPU integer...stb....stb....stb. Csak a GPU a nem túl kedves pont.
WD_crash:
Szerintem ez nem intelligens tok.Az egy dolog, hogy intelligens kivágás van írva, ami már érdekes, de mellé a képeken is látszik, hogy nem az ablak szerint jeleníti meg a képernyőt. 2 widget részben ki is van csúszva az ablakból.
Hol van benne az érzékelni való?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #4182 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
ebay widgetet használ valaki?
ebay megy,minden egyéb működik, más widgetek is, csak ez nem.
emui 3.0 alatt ha megnézné valaki, megköszönném. -
trialboy
tag
Sziasztok!
Xperia SP után szeretnék P7-re váltani. Mennyire hozza az elvárásokat a telefon az árához képest ? (T-nél venném 88k körül). Vagy ebben az árkategóriában van-e jobb telefon? Tapasztalatok?
-
Heyter
újonc
Sziasztok-
Egyszer elhagytam a telóm és valaki bevitte a rendőrségre .Nem volt lezárva csak néhány app ,Pl-Üzenetek.
A névjegyzék elérhető volt innen tudták meg a rendőrök a Mama számát ,amit felhívtak majd elmondták hogy a telefon az őrsön van.Viszont váltottam Huawei P 7-re ! Mikor beállítottam az app lock-ot és használni kezdtem a készüléket ,látom ám hogy hiába lock-oltam a "Beállításokat" !!! Appot lehet törölni a főképernyőn!!!!Ráhelyeztem az ujjam és behúztam a kukába a lock-oló appot és máris nyitottá vált a teló!
Persze zárolhatnám a telefont lock screen-el de ha elhagynám esetleg ezt is egyszer és valaki bevinné a rendőrségre akkor a rendőrök nem tudnának telefonálni a Mamának! Szóval, van valakinek ötlete arra hogy ne legyen ilyen könnyen törölhető egy app???Előre is köszönöm.Tudom hogy megjeleníthetem a lakcímemet vagy egyéb adatot a lezárt képernyőn ,de ha a rendőrök vagy valaki elhozza a kézsüléket , lehet hogy épp nem leszek otthon. -
skajor
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3.0 alatt hol tudok regisztrálni a Huaweinel, hogy ne csak kettő alap téma legyen? lehet ezt már megválaszoltátok korábban, csak átsiklottam felette -
Red B
tag
Volt róla szó pár napja a wifi ki-be kapcsolásról,azt szeretném megkérdezni,hogy tudtok-e olyan programot ami automatikusan kapcsolja,mert mindig elfejtem?
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
WD_crash #4173 üzenetére
Én nem használok ilyet, mert nem szeretem a flip tokokat, de egy-két videón láttam már működés közben. Tehát a funkciónak jónak kell lennie.
Biztos, hogy intelligens az a tok? Honnan származik?
Egy wipe ettől függetlenül nem árt a telefonnak, mert lehet csak arra lenne szükség, hogy érvénybe tudjon rendesen lépni az a funkció. Ugyanis Pl. B121 alatt még ez a beállítási lehetőség nincs benne a ROM -ban.
Mindegy, hogy ti frissítettétek, vagy már úgy került hozzátok.
Ez természetesen minden felhasználói és beállítási adatot törölni fog (a rendszert, ROM -ot nem), tehát érdemes csinálni előtte egy biztonsági mentést.
-
WD_crash
csendes tag
Sziasztok!
Asszony kapott karira intelligens tokot, bekapcsoltam a beállításokban ezt a módot, de semmi változás nincs.
Valakinek van tapasztalata ebben? -
törölt tag
Véletlenül bekapcsolva hagytam a 4G mobilnetet éjjelre (szinkronizáció nélkül), mert előtte jópár gigát szedtem le, aztán kiment a fejemből. Nálam nem merült sokkal jobban így sem: 9 óra 3 perc után 2 vagy 4 százalékot esett. Nem tudom már, hogy 96 vagy 98 százalék volt előtte (nem volt 100 % -on).
Persze ez is belakottságtól, programoktól függ.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #4170 üzenetére
Telekom nem fog vele semmit kezdeni, mert nem tőlük van a készülék. Ők is csak annyit szoktak csinálni, hogy elküldik a magyar központi szervizbe, jelen esetben a TeleMax -ba. Ami ebben az esetben nem járható út, mivel bolti garanciád van, nem gyártói.
Az sem jó út, ha beviszed egy független szervizbe, hogy megcsinálják. Főleg, hogy nem tudni mennyi lesz a javítás, ráadásul a bolti garanciádat is bukod. Később, meg ha komoly költséggel kell javítani a készüléket, akkor garancia nélkül az elég nagy bukta.
Így tehát más nem marad, mint hogy a bolttal intézd ezt. Egy darabig normálisan, aztán ha másképp nem megy, akkor lehet sorolni a jogi, fogyasztói problémákat, amit valószínűleg teljes mértékben kimerít a történet.
Amúgy Karácsonykor, illetve 2 ünnep között várható, hogy kis bolt nehezen oldja meg a futárt, főleg ha nem is akarja. Így januárig még várj ezzel. A futár hivatalos papírt ad az átvételről, de érdemes megnézni azt is, hogy a bolt weboldalán található -e garanciáztatáshoz szükséges dokumentum, amit ki kell tölteni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #4168 üzenetére
hát azt mondták hogy van mult pénteken vagy januárban
aztán mivel mult pénteken nem jöttek január meg nem most van én meg meguntam
telefonálnom még nem kellett volna eddig szóval kilehet bírni januárig vagy addig témobilban ránézetek mit mondanak meg menyiértmert ha ilyen trógerek abban sem bízok hogy visszahozzák
-
Tex
senior tag
Áldott békés karácsonyt minden topik lakónak!
-
GSPLR
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
A frissítés nem hiszem, hogy megoldja. Vissza kell vinni, mert nem jól került fel a szoftver. Bár ha nem zavar, a működését nem befolyásolja, ..de én visszavinném.
Csak ha független, akkor ezt írasd rá majd a papírra, nehogy lezárják.
-----
Mindenkinek Boldog Karácsonyt, zeon Neked meg Boldog Névnapot. Meg annak is, aki még rajtunk kívül Ádám. Na meg a Éváknak is.
-
zeon.hu
nagyúr
Én is ide írok a legtöbbet, ezért itt kívánok
Boldog Ünnepet Mindenkinek!Ha valaki ma ünnepli-velem együtt-a névnapját, annak Boldog Névnapot!
-
Zotya21
senior tag
Boldog nyulat
hmm ismét volt hálózat a telómon valamikor mert munka után itthon nézem hmm küldött a témobil sms -t XD
tök jó ugylátszik vannak iylen bűvös időszakok amikor van rajt
-
bubus66
nagyúr
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
-
ctibor
senior tag
Talán itt fordultam meg eddig a legtöbbet, ezért itt kívánok mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!
-
bubus66
nagyúr
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #4148 üzenetére
Én arra fel akarok innen mert memóriakártya fórumban már többen rendeltek tőle megelégedettséggel, meg ott a SanDisk, Transcend kártyát ajánlották persze Samsung mellett. A SanDisk Ultra mellett inkább ajánlották a Transcend Preimumot. Ez az első eladó garantáltan megbízható és eredetit ad.
Inkább most csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a másik eladó ki lehet? ugyan az a név kb., az is 99,6%-os meg több mint 60.000 eladása volt. Mert utóbbinál másabb kártyák is vannak azért érdekelne, hogy ő is szóba jöhetne-e. -
törölt tag
A Samsung kártya az oké, de én netről nem rendelnék ilyet, külföldről.
TRANSCEND és a Maxell kártyákért én nem vagyok oda. Sok rosszal találkoztam belőlük. Az is izgalmas volt, amikor nyaraláson kb. 800 kép után halt meg a kártya a fényképezőben. Adatmenteni már nem lehetett normálisan... Javítás utána meg folyamatosan gondok voltak vele, elszállt a kártya állandóan. Legutóbb ext2 partícionálás után, de sima használattól is.
-
Tompie
őstag
Nekem egyetlen helyen van kínai írásjel, beállítások / alkalmazások kezelése / összes és ott a legalsó, az ikonon emotion felirat van.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #4141 üzenetére
Esetleg ha megnézné más Vodás, hogy nála van -e ilyen gond, az jó lenne. B123 vagy B129 alatt, ezt kérlek jelezzétek. Illetve ha B129 -en nincs, akkor előtte volt -e ilyen B123 -on. Vodának ilyen az FW -je, akkor azt érdemes jelezni az összefoglalóban, de szerintem ez csak egyedi hiba. Majd kiderül...
------
A gyári kernel másnál is nagyon alacsony sebességgel jön le? Én már több nettel is megpróbáltam, és mindegyiknél csiga volt.
Jó lenne, ha meglenne az eredeti, ha esetleg update -elném...
-
törölt tag
Ezért írtam ezt:
"Nem tudok róla, hogy normális helyről származónál ilyen probléma van. Ott akkor nem jól ment fel a szoftver."Ott a Vodához kell bemenni. Nem tudom, hogy náluk maga a Vodás egyedi FW okozza -e a hibát, vagy nem jól ment fel a szoftver. Voda ba..ta el, akkor újra kell tenni (Nekik). Eddig nem írta senki, szóval ez is lehet. DE ha megnézi más Vodás is, akkor hamar kiderül. Maga a ROM nincs rendesen magyarítva, akkor azt a frissítés nem hiszem, hogy meg fogja oldani.
ctibor:
Köszönöm. Azért kérdeztem, mert láttam pár L00 -t, ahol konkrétan kijelentették, hogy nem kezel SD -t, ami kicsit fura ennek a ténynek a tudatában...Alapvetően nem használok dual SIM -et, de időnként nagyon hasznos lenne.
-
ctibor
senior tag
válasz
#86973952 #4103 üzenetére
"L00 -ban a gyárilag hozzá járó kis "fiók" már alkalmas volt SD és SIM kártya használatára, vagy külön kellett hozzá rendelni? Gondolom az előbbi. Természetesen a 2. slot -ra gondolok, ami GSM/SD."
Természetesen gyárilag.
Megpróbáltam közelről lefényképezni, hogy látható legyen, hogyan oldották meg. Ha hosszában teszed bele, akkor SD card, ha pedig keresztben, mint a képen, akkor nano SIM.
A képen nem látszik, de szépen beleillik, nem csúszkál, kis hornyok fogják meg a keret szélein a kártyát.
-
törölt tag
Amúgy ha olyan tok van rajta, akkor érdemes lehet kikapcsolni. Vannak ezek a hiper-szuper por-, víz-, ütésálló tokok. Abból nem mindegyiknél jó ez a funkció.
Vagy ha sokat mozog telefonálás közben a fejed (mert mást is csinálsz, vagy mész közben), akkor sem igazán ér sokat. Én rendszeresen kapcsolgatom a fülemmel a mobilnetet, egyebeket. Szóval ilyenkor a legjobb az oldalán megnyomni a gombot.
Másik dolog, ami miatt zavaró lehet, az az alkalmazás zároló funkció. Ennek az a lényege, hogy csak egy helyes kóddal tudja használni a telefon egyes funkcióit, programjait a felhasználó (Pl.: SMS, telefon, SuperSu, böngésző). 3. személy esetében is jól jön, vagy ha eltűnik a telefonod. Ilyenkor programtól függően különböző feloldási kódok vannak. Be lehet azt is állítani, hogy X számú rossz kód után csináljon egy fényképet a próbákozóról, amit el is tud küldeni neten keresztül.
Na de hogy visszatérjünk a lényeghez:
Általában ezek a programok nem csak a szimpla megnyitáskor zárnak, hanem akkor is, ha elsötétedik a képernyő. Tehát ha különböző műveleteket szeretnél csinálni telefonálás közben (pl. megnézni egy számot, naptárba bejegyezni valamit, elolvasni egy mail -t...stb.), akkor visszazár, és újra oldhatod fel. Ami nagyon zavaró és kényelmetlen. -
Tompie
őstag
válasz
Atlantisz48 #4132 üzenetére
Mi értelme lenne akkor ezt kikapcsolni?
-
-
Tompie
őstag
Tudja valaki mi az a közelségérzékelő a tárcsázó hívásbeállítások részben?
-
KKrisz751
aktív tag
Hali... Összefoglaló bloghoz.
Ahol a rootolás rész van.
A B133as verziónál nálam nem működött.Vagyis:
Minden szép és jó a terminál emulátoros részig.Ott van ez a sor, hogy:
mount –o wr,remount /systemNa ez nem működött az istennek se. Keresgéletm és xda-n javasolták ilyenkor ezt:
mount -o remount,rw /systemAzért szólok mert B121es verzió alatt a felső megoldással ment, vagyis az is jó, de B133 alatt nem ment, csak az alsó verzióval. Gondolom valamilyen változtatás történt valahol.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54475578&postcount=586
-
Tompie
őstag
válasz
pixelmester. #4119 üzenetére
Nekem is van ékezet, még hosszú ő is
-
törölt tag
válasz
tomtombat #4126 üzenetére
"Rendes" helyről vásárolt készüléknél nem is szabad hogy legyen. Szolgáltató, multi hálózat.
Ilyennél általában a GMS bolt a ludas.
Nem tudok róla, hogy normális helyről származónál ilyen probléma van. Ott akkor nem jól ment fel a szoftver.
Szerk.: Persze ha kínából vásárolok néha előfordul ilyen, de onnan is ritka. Attól is függ milyen cég, vagy hova szánták a készüléket.
Nálad melyiknél volt gond? Milyen felület volt rajta?
-
tomtombat
tag
válasz
Nekem előző telefonom volt úgy hogy bármilyen zenelejátszóban az ékezetes karaktereknél kínai ákom-bákom figurákat jelenített meg.
Kaptam ötleteket, hogy az ID3 tag kódolással, meg a bánat tudja mivel van baj nálam.
Egy ideg erőlködtem átírogattam, szerkezgettem, átkódoltam, de nem változott semmi.Majd hagytam úgy ahogy van és kész.
Most ugyan az az SD került ebbe a telóba, majd ugyan azok a zenék is.
Itt hála istennek nincs ez a probléma, nincs kínai karakter. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
-
Zsoltg4s
tag
válasz
És még majd most fogsz belefutni a gyári video lejátszóba, hogy nem viszi a DivX-et.
-
-
pixelmester.
aktív tag
zene:
a gyári lejátszó, és a google zenelejátszója nem ismeri fel az ékezetes betűket. a VLC playernek ez nem okoz problémát.
de mivel a fentről lehúzható status bar (vagy, hogy hívják) világos, és a vlc és google zenelejátszók itt megejelnő widgetében a gombok szintén világosak, így némitúlzással fogalmazva, használhatatlan ez a funkció
(illetve továbbra sem értem, hogy a gyári lejátszó miért abc sorrendben listázza az egy albumon belüli számokat)
ki mit tanuácsol? -
törölt tag
válasz
drift007 #4113 üzenetére
Itt a G700 logout fóruma. Leírás és maga a fórum is.
[link]Ott lenne érdemes körülnézni, kérdezni. Nagyon nem mozogna a téma, akkor vadkörte -re írj rá (ő a cikk írója), neki még mindig van G700 -asa.
Zsoltg4s:
Igen, főleg okoskarkötővel. Jópofa, okos darab, de szerintem közel sem ér annyit. Mármint a karkötő. -
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Aki még nem kapkodta el a P7 vásárlást...
[link]
Én is a T-nél vettem és ami érdekes, független és nincs benne semmi T-s app. -
törölt tag
válasz
tomtombat #4107 üzenetére
Nálam egyik probléma sincs, ettől még az nem azt jelenti, hogy nem létezik/létezhet.
drift007:
G700 egy teljesen más telefon, nem hinném, hogy itt bárki is tudna ebben segíteni.Meg kellene nézni a ROM -okat a neten. Végső esetben marad a MIUI. Azt elég könnyen lehet magyarítani, csak jBart kell hozzá. MIUI -hoz meg ROOT és custom recovery. Szóval neked ez elég komoly vállalkozás WP után.
Talán valamerre van olyan ROM, ami tartalmaz magyar nyelvet is. Pl.: XDA, vagy egyéb honlapon.
-
drift007
csendes tag
Sziasztok !
Több kérdésem is volna.Friss Androidosnak mondhato emberke vagyok,idáig windows alapú készülékeket használtam. Elösször is azt kéerdezném hogy Huawei G700-U10 telefonhoz milyen magyar nyelvü programot ajálnátok,pc-vel való szinkronizáláshoz. Valamint az érdekelne még mivel ez kint vásárolt készülék tudok e magyar nyelvet rá tenni? Válaszotokat elöre is köszönöm. -
tomtombat
tag
Ti találtatok lehetőséget arra hogy a béta 3.0 alatt tapasztalt hibákat hogy és mi módon lehetne a tesztet indítók tudomására hozni.
Nálam például a widgetek újraindítás utáni nem működése nem oldódott meg oly módon sem, hogy visszatelepítettem a 2.3-at (133) 3 gombossal és ezután rögtön a beüzemelés után OTA-n felajánlott 3.0.-t feltoltam, és előtt, közben, utána, nem spóroltam a wipe data / factory reset alkalmazásától.
A gyári (Huawei) widgetekkel nincs gond, nálam a gmail, gogle naptár, és poweramp widget lesz üres
És ez biztos való probléma attól függetlenül, hogy porterocka fórumtársnál nem jelentkezik.
Mint a gyorsítás utáni fagyás egy darabig Zeon.hu fórumtársnál. -
törölt tag
Mivel sok itt a Telenor előfizető, így:
"2014. december 24. és 26. között minden aktív adatcsomaggal rendelkező előfizetőnk díjmentesen internetezhet belföldön.
Ezen időszak alatt a szolgáltatás/tarifacsomag adatkeretét sem csökkentjük, és az előfizetőink az adatcsomagjuknak megfelelő sebességgel internetezhetnek."Telekomnál és a Vodánál nem találtam ilyet, ami persze nem zárja ki azt, hogy nem is lesz.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4104 üzenetére
Szerintem maga a szoftver nem fogja engedni, de kíváncsi vagyok az eredményre.
Pl. ilyen volt a kamera hang levételének a lehetősége 2.3 alatt (kivéve Vodás FW -k). 30 fényképező app -ból 1 vagy 2 -nél jó ha működött, hiába volt meg a programban a lehetőség rá.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4101 üzenetére
Igen, ezt írtuk mi is.
Sanszos, hogy szoftveresen, tehát némi mókolással biztos lehet oldani. Ez a biztonsági rés szinte minden telefonnál bent lehet, csak ugye kis kamera felbontásnál nem tűnik fel, mert kicsi a fájl mérete is, meg nem meríti annyira az akksit.ctibor:
Köszi.L00 -ban a gyárilag hozzá járó kis "fiók" már alkalmas volt SD és SIM kártya használatára, vagy külön kellett hozzá rendelni? Gondolom az előbbi. Természetesen a 2. slot -ra gondolok, ami GSM/SD.
L10 -nél csak SD fér bele a fiókba, olyan a kialakítása.
zeon.hu:
Nálam nem volt ilyen. -
zeon.hu
nagyúr
3.0 alatt most először futtattam a telefon kezelőben a gyorsítást, utána kb fél percre lefagyott minden.
Másnál is csinált ilyet? -
Merseyside
tag
Akit esetleg érdekel, utánajártam a videófelvételnek. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát és azt a választ kaptam, hogy gyárilag van letiltva a 2 GB-ot meghaladó videó készítése. Hogy hardware vagy software által, azt nem tudták (akarták) megmondani. Ez azt jelenti, hogy FHD-ben 11 perc, HD-ben 18 perc a max felvételi idő egyhuzamban. A VGA-t most nézem. Elképzelhető, hogy másik kamera alkalmazással megoldható a dolog, ha a software tiltja le felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged