- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Egyre furább dolgok történnek a "videogate" kapcsán
Adott egy sorozat (mp4 kiterjesztés), össz-vissz 2GB, 32GB-os üres SD kártya. Tegnap rápakoltam, telefon lehúz és még csak a mappáját se látja a telefon. Szépen átpakolt mindent a LOST.DIR mappába és mindegyik rész nevét átírta számokra, kiterjesztés nélkülire. Letöröltem az egészet megint, újra vissza, egy ideig fasza volt, aztán lassan elkezdte megint egyesével átpakolgatni a dolgokat a LOST.DIR-be, majd közölte hogy sérült az SD, formázzam, megtörtént de már semmit nem merek rátenni. Valami nem kerek itt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mondjuk én bemennék a boltba és megkérdezném, honnan van a teló, ha mást nem azt mondanám a NAV-tól jöttem és kéne a beszerzési számla...
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3695 üzenetére
Szolgáltatósokat sajnos nem pakolják ki a hivatalos Huawei oldalra, de talán jó lehet neki.
...és remélhetőleg jóra fog frissíteni.
Szerk.:
Én arra tippelek, hogy ez egy Vodás, gyári függő, Voda szoftveres telefon volt, amit utólag függetlenítettek.------
Egyébként kevés témában van ilyen segítőkész közösség, szóval le a kalappal. HA csak ezt a problémát nézem, akkor Tex, bubus, philoxenia is pörög rajta napok óta, szóval hálás köszönet jár érte. (kihagytam volna valakit akkor bocsi..)
Sajnálom, hogy ilyen átba... boltok vannak...
-
törölt tag
válasz
philoxenia #3693 üzenetére
Elvileg próbálkozott már azzal, és sajnos nem volt jó.
Amúgy azt a lehetőséget ne vessük el, hogy hardveres gond is lehet a SIM problémánál, meg rossz függetlenítés is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Biztos, hogy nem ez volt? (126-os)
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3690 üzenetére
Na, szerintem ez lehetett Neked: [link]
Letöltő nincs, de ott a pontos száma.
"Hallo leute . Ich habe frage. Wer weisst etwas uber dieser System B125? . Ich will eigentlich fur B126 wechseln aber bei mir immer Fail. . Habe das Handy in Deutschland gekauft aber im UVP steht dass Handy fur Poland . Auserdem steht kann man in EU benutzt."
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3688 üzenetére
Tessék itt találsz talán olyat ami kell neked
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3688 üzenetére
Én nem tennék fel L05/L07 -re való cuccokat.
Egy próbát megér, ha bevállalod a felelősséget is hozzá (így hogy L10 -en használják). Számomra ez nem érv, de ez már az én dolgom.
B123 egyébként így néz ki teljesben, magyar Vodás készülékeken:
P7-L10V100R001C02B123Másik fajta B123 van fent amúgy a ruszki hivatalos weben, de annak nem sok köze lehet a tiédhez (vagyis nem biztos). Szóval ajánlani nem tudom, de infónak megfelel. [link]
P7-L10V100R001C00B123
(hivatalos, de nem teszelt!) -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3687 üzenetére
hát találtam elvileg 125 öt egyik nap xda-n de az se úgy nézett ki mint egy teljes FW kb 500 mega volt és nem egy fájl
Azt írja hogy L10 re is felmegy de ez se teljes szerintem
gondolom vodás romot meg nem nagyon lehet találni
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3685 üzenetére
Egyelőre az EMUI 3 -at biztos nem erőltetném. Megpróbálhatod az FW játékot, amit írtam, de nem biztos, hogy segíteni fog. Az új SIM -mel viszont érdemes lehet végig bogarászni.
EMUI 3 nem fogja ezt a problémát megoldani.
XDA -n biztos lesz egy B125, vagy olyan, amire ez épül. Csak arra figyelj, hogy kompatibilis legyen a készülékeddel.
Tex:
Voda tolta rá a ROM -ot, akkor nem, mert ők egyedit kapnak. Már eleve a többi sem kompatibilis neki, B602 meg nem teljes, csak egy kis méretű frissítés. Amíg nincs neki helyretéve az alap, addig ugyanaz a probléma jön elő. Tehát nem tud SIM -et használni a készülékhez.Vodás FW és általános FW verziók között az átjárás nagyon nem ajánlott. Sajnos.
Szerk.: Egyébként EU -ban 120 és 130 között szinte az összes számmal lehet találkozni, mert tele van európa egyedi vagy régiós FW -kkel. Tehát a B125 nem feltétlen utal L00 -ra, vagy L07 -re...stb.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3683 üzenetére
Részben azonos. Az én olvasatomban ő (is?) egy Vodafone FW -ről indult el...
XDA -n esetleg érdemes lehet körülnézni B125 FW ügyében. Esetleg olyanra, amire ez épül. Vélhetően B121 (másik) vagy B123. Én most nem vagyok gép közelben, meg nem is nagyon tudok jelenleg kutakodni.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3679 üzenetére
Próbáld vissza a B121 -et, próbáld ki az új SIM -et. Majd engedd neki OTA -n a B133 -at és azon is nézd meg.
cust fail:
Ilyennel még nem találkoztam, talán customer, custom -ra utalhat. Tehát custom error.(?)B121 -nél is van ilyen? Majd B133 OTA -n keresztül (persze ha majd ott tartasz)?
Szerk.:
Csinálj gyári visszaállítást is új FW telepítése után.Szerk.2.:
Illetve B121 után hivatalos oldalról leszedett B133 -mal is. Wipe, B133, gyári visszaállítás. -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3674 üzenetére
ahham
szóval akkor azért akart 121 ről 133ra
hát nem sokat próbálkoztam a 121 el mert csak a sim kártya miatt tettem fel (a 2-3 évessel próbálkoztam)
felmenni simán felmentek persze mindegyik frissítés végén cust fail van nemtudom az normális etehát hálózat annál sem volt
125 öst nem volt alkalmam felrakni mert nemtaláltam sehol l10 re
133 on sem volt semmi gond a hálózaton kívülviszont közben bátorkodtam a szervíz menüben csak belépegetni miylen beálítások vannak
esetleg van e hálózattal kapcsolatos
és a cdma dial mode alatt semmi nemvolt bejelölve relay mode vagy network mode és ugye ki se enged anélkül hogy egyiket be ne nyomnám de ez mondjuk lehet azért mert most nincs bent sim kártya ami még ma lesz új -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3675 üzenetére
Az attól még EU -s, igazából az alap szoftver szerint nem mindegy.
DE az a lényeg, amit a hozzászólásod előtt kérdeztem, meg írtam.
Merseyside:
Új telefonoknál ettől függetlenül lehet gond. Egyébként 2 év után ingyen cserélik a SIM -et, így pl. a 4G -re is alkalmas lesz.Fénykép: én nem láttam ilyen lehetőséget, de majd megnézem. EMUI 2.3 vagy 3.0?
-
Merseyside
tag
válasz
#86973952 #3668 üzenetére
Meglevő elöfizetésre csináltam készülékcserét a Magentánál, a SIM 2 éves és eddig semmi baj nem volt vele.
De a P7 mintha nem is érzékelné. Illetve érzékeli, mert bekapcsoláskor nem sír a SIM után, de mikor megpróbáltam kóddal feloldani, mintha mi sem történt volna. Ezárt tettem vissza a régibe a SIM kártyát és állítottam be úgy, hogy ne kelljen PIN kód. Igy semmi gond, megy a vas szépen, csak nem értem a dolgot.
Azért kérdeztem, mert azt hittem én bénázok el valamit.
A másik kérdésem az, hogy hívásnál a hívó/hívott fényképe nagyobb méretben jelenjen meg a kijelzőn?
Előre is kösz! -
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #3673 üzenetére
öö talán ez lehet a baj forrása a frissítésnél
a emui 3.0 ra ezt írják
és ugye az én telóm származási országa ugye a szervízmenü szerint PL lengyel
nemlehet a származási országot valamivel át írni eu-ra ?
symbiannál még a termék kódot is át lehetett mert n95 8gb ra csak úgy jött le nekem a legújabb frissítés
Model – Huawei Ascend P7-L10
Region – Europe
Firmware version – B602 Beta
Android version – 4.4.2 -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3673 üzenetére
B121 -ből meg B125 -ből is van több fajta, ezért írtam így.
B121 -nél voltak amúgy gondok? Azok, amiket korábban írtál. Illetve a mostani B133 alatt?
B133 amúgy nem B126 -ra épül, hanem B121 -re.
Megpróbálom felvázolni hogy néz ez ki.
B116 --> ...:
B121 --> B126
B121 --> B133
B121 --> B123 --> B125 --> B129
B121 --> B123 --> B129...stb...stb.
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3672 üzenetére
a recoveryt egyszer már mutattam itt a Kép
ha így gondoltadb121 et is próbáltam már aztán utána 126 aztán megint 133
de 121 nél felajánlotta a 133 mas frissítést amúgy de hivatalos oldalról tettem fel egészbe a 126 ot aztán a 133 mat nem a 121 felajánlott kb 200 megás frissítésekéntde akkor már az új simmel csinálom végig mégegyszer
elvileg 3 körül jönszóval akkor így ahogy tettem működnie kéne az emui 3 nak
amúgy amikor megvettem és ugye frissítettem akkor az alalp verzió ami rajtvolt igen emlékeim szerint 125 ös
nem ajánlott fel frissítésta 121 meg igen mint írtam az elején
öööö 116 st hol találok ?
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3671 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnék egy B121 -et (hivatalos!), aztán onnan indulnék el újra. Persze csak saját felelősségre. (esetleg B116 -ot)
Már a B133 sem volt rendben. Ami várható is volt annak fényében, hogy egy teljesen ismeretlen FW volt előtte rajta, ami már ki tudja mire épül.
Az a gáz, hogy szinte semmit nem tudunk a telefonról. Azt sem, hogy miről indult..
Amúgy dobj már fel egy képet a recovery -ről.
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3670 üzenetére
most wipeoltam megint aztán helyiben zip fájlal dload/update.zip és benne az update.app plusz a többi cucca
ujraindul
hota updatefinding update package...........
opening update package............
verifying update package.........
huawei factory resizing......
huawei cust fail.
update failed. please try againFAIL
hát így lefut aztán ennyi de ezt is kb 2mp alatt írja ki
felvettem kamerával úgy tudom csak elolvasni -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3664 üzenetére
a b133 mas van fent
próbáltam már 3 gombossal is felrakni
2 gombossal ishelyi frissítésként is úgy is ahogy tex írta hogy dload mappába zip fájlt, de úgy is hogy kicsomagolva van bent a dload mappában
mindkétszer el is indul de 3 gombosnál verifying update package után FAIL2 gombosnál valamivel részletesebben írja le de ungyanúgy neki se áll tölteni igazából csak update failed. please try again
de lehet én vagyok hülye hozzá
dload/update.zip és ebben simán a fájlok (így van most)
vagy dload/update.zip/update/és a fáljok ?és kicsomagolva is így van hogy dload/fájlok
-
törölt tag
válasz
Merseyside #3667 üzenetére
Nem figyeltem, hogy írtál... bocsi.
Telefon az biztos T függő?
Nem tudom honnan származik, ezért kérdezem. Szolgáltatótól van?Amit beletettél kártyát az milyen szolgáltató? Szintén Magenta? Mennyi idős a SIM?
-
Merseyside
tag
Srácok, senkinek sincs ötlete?
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3662 üzenetére
hát én is csak azért erőltetném rá mert van hogy a godus akad és akkor se használja a 4. magot
de van amikor meg faszán futszóval vagy a játék van rosszul megírva és még nincs bent rendes optimalizáció még hiszen béta verziós
vagy a droid lett már túl spórolós(az eumi 3 mat még mnidig nemsikerült feltennem
)
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3660 üzenetére
Nem feltétlenül van összefüggés a magok száma és a teljesítmény között. Persze egy konkrét művelethez is kellhet több mag (vagy az összes). Bár attól is függ hogy van megírva a program, vagy milyen környezetben fut.
Remek példa erre a nem droid környezetben való futtatás, amikor 2 magos készülékek azonos módon elfuttatnak egy GTA SA -t, mint egy 4 magos droidos. Ettől még viszont nem lesz az igaz, hogy droid alá 164 mag kell.
Persze lehet a magokat, órajelet előrletetni, de ez hosszútávon nem túl jó, illetve a fogyasztás is megugrik. Nem beszélve a melegedésről, ami mást is tönkre tud tenni egy zsúfolt készülékben, aktív használat mellett.
-
Zotya21
senior tag
válasz
philoxenia #3643 üzenetére
LOoooool felraktam a usemont erre
azt írja hogy a cpu 3 disabled
magyarul csak 3 magom meg a 0/1/2 másnak hány magot ír ?
-
törölt tag
Személyiségi jogok miatt az EU -ban forgalomba helyezett készülékeknél, ROM -okon egyre kevésbé fogsz ilyennel találkozni.
Nekem inkább ez hiányzik az EMUI -ból:
myself45850:
Ráböksz hosszan a fájlra (pl. fájlkezelőben), aztán Megosztás, és kiválasztod a listából a küldés módját, vagy a programot.Meg persze HiSuite -on keresztül, vagy simán USB -n.
-
Tex
senior tag
Frankó ez az E3, már csak MIUI szuper híváshangrögzítője kellene bele, és tökéletes lenne.
-
JDMKid
tag
válasz
ricsi8800gt #3635 üzenetére
sőt, töltés közben még a töltője is melegszik...
-
törölt tag
válasz
Merseyside #3646 üzenetére
Számhordozás?
-
Merseyside
tag
Sziasztok!
Egy napja vagyok a tulaja ennek a szép vasnak, és máris segítségre szorulok.
Hazahoztam a telót, kivettem a SIM-et a régiből, betettem ebbe, kéri a kódot, beírom és semmi. Nem oldotta fel, még az OK gombot sem dobta fel csak azt írta, hogy blokkalva van a kód miatt a teló.
Nosza kivettem a kártyát és visszatettem a régibe, beállítottam hogy ne kelljen kód, vissza az újba és azóta simán megy minden. T függő a teló, ha ez számít valamit. Ez mitől van és mi a megoldás?
A másik: meg lehet csinálni, hogy hívás közben a hívó/hívott fényképe nagyobb méretben jelenjen meg a kijelzőn?
Előre is kösz a segítséget! -
Dadpool
aktív tag
Megfejtettem mitől ugrált a felső sáv
😂 be volt kapcsolva az érintés tiltás mód. És ha letakarom a fenti szenzort zarkepernyonel akkor elő jön egy figyelmeztetés... Rögtön ki is kapcsoltam most már hibátlan -
myself45850
tag
Lehet, hogy buta kérdés, de hogy tudok bármilyen dokumentumot, fájlt pc-re küldeni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #3640 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Annyi egyébként van abban amit mondasz, hogy ha nem üveg lenne a hátlap, akkor szinte semmi melegedést nem lehetne érezni, nagy terhelésnél sem.
Én továbbra sem tartom jó dolognak a hátlapi GG -s telefonokat, de ez már az én dolgom.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Nálam a Clash of Clans közben van egy kis melegedés, de pl az előd G300-on már tojást lehetett volna sütni.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #3637 üzenetére
Ennél sokkal durvábbak vannak, általában ez az alja. Legalábbis azoknál a készülékeknél, amik nálam jártak, és nagyobb SoC van bennük. A legmókásabb az a telefon, amelyik ki is kapcsol, annyira bemelegszik, vagy elszíneződik a kijelzője.
-
jegenye77
addikt
válasz
Ugye nem volt P6 -od!?
Az melegedett.Ezen még nem is éreztem. -
törölt tag
válasz
Minden telefon melegszik, ha huzamosabb ideig nagyobb igénybevételnek van kitéve. Már ha nem Nokia 3210 -ről beszélünk.
-
ricsi8800gt
addikt
Azért ha kicsit erőteljesebben van nyektetve a telo akkor a hátulján elég jol lehet érezni a meleget
-
tomtombat
tag
Sziasztok!
2.3 alatt a galériában a képeken szereplő személyeket el lehetett nevezni, vagyis címkével ellátni.
Legalábbis azokat, akik arcát bekeretezte, és felajánlotta. majd a később készült képen a már megcímkézett emberke nevére alapból rákérdezett.
3.0 alatt ez a funkció nincs, legalábbis én nem találom. -
-
törölt tag
Amióta van a Play -nek saját filmes bázisa, azóta vannak ezek a problémák. Nem csak itthon, külföldön is így van/volt.
Azt akartam javasolni, amit végül zeon.hu már megtett, szóval próbáld ki. Külön felpakolt codec -ek egyébként befolyásolhatják a böngészőt, illetve más app -ok működését is.
-
GSPLR
senior tag
Hali!
Most odáig jutottam, hogy már csináltam egy külön mappát Videó névvel, amibe szépen belepakolgattam egy jó pár lejátszót. Sajnos ahogyan én látom jelenleg a Play-en egyetlen egy darab tökéletes lejátszó sincs és ez a mai készülékek tudásának tükrében, ultragáz szerintem. Gondolkodjunk egy kicsit azon, hogy ezek a telefonok már médiafogyasztásra vannak kitalálva, ami a filmeket is magában foglaltatik. Nos, véleményem szerint két lehetséges variáció van. Az első variáció banálisan egyszerű, szarul vannak a lejátszók megírva. A másik verzió a Google által életre hívott Play Movies. Nem e az ott található fizetős tartalmat akarják úgy ráerőltetni az emberre, hogy azokat a filmeket játsszák csak tökéletesen. Ha ez nem így van és esetleg az onnan megvásárolt filmekkel is gond van, abba még belegondolni is rossz, mert ez nettó kibaszás lenne.
Itt kitérnék egy másik észrevételre is (márkafüggetlenül). Szakmámból kifolyólag elég sok telefon megfordult már a kezeim között, majd az összes csúcskészülék 2014-ből. Jelenleg a gyári filmlejátszók minden márkánál használhatatlanok. Ez égő és érthetetlen.
Érdekes, hogy mindenhol azt hangoztatják és erőltetik rá az emberekre, hogy ez neked kell, manapság alap, holott elég sok terület elég hiányos ugye. Persze, lehet itt jönni a magokkal, rammal és a többi hülyeséggel, de szerintem az apró, de annál fontosabb finomításokon kéne agyalniuk a mobilgyártóknak (gyári szoftverek, akkuidő és még lenne ötletem számukra).
Visszakanyarodva a remek Play kínálathoz... MX Player hanghiba. BS Player jó ötlet volt, lejátssza azokat a filmeket amiket nem tudtam, csak ott meg laggol (hardveres gyorsítás kikapcsolást nem találtam benne, anno VLC-n azzal tudtam orvosolni ezt a gondot)
VLC-t is ugye elcseszték, valami nem stimmel vele.
Elég hosszúra sikeredett, kíváncsian várom, hogy nektek mi a véleményetek.
-
Tex
senior tag
EMUI3:
B136-ra fel sem megy, FAIL-l eldobja.
Akkor vissza B133, na nézzük. Szépen felmegy, frissíti a rendszer adatokat, és... a léteső összes ...folyamat leállt felirat előugrik. Na próba újra wipe nélkül ua., próba wipe-okkal ua.
Nem értem a Huawei-t miért adja ki a bétát zip-ben, ha nem lehet a telefonra feltelepíteni?
Akkor adják csak OTA-n. -
Jozsó
tag
MX player hanghoz szerintem kevés lesz a google playen levő kódek.
Inkább itt nézzétek:
[link].Ezzel nekem lejátsza. Bár az igaz, hogy egy hálózati meghajtóról lejátszott 1080p-s AC3-as film akadozott.
-
-
KKrisz751
aktív tag
Én is sokáig MX playert használtam. Jól is működött, de volt videó amit nem játszott le.
Mivel az asztali gépemen is KM Playert használok, így erre is leszedtem. Össze is lehet őket párosítani.(Sose próbáltam)
Mondjuk az fura, hogy a telefonon FHD-ban felvett filmet, a kmplayer szépen le is játsza a telefonon, de az asztali gépem akadva játsza le. (igaz ez egy nagyon régi gép, de azért ez nem egy FHD blueray méretű, szintű filmet vesz fel a telefon se.)
Na majd lepróbálom öregem új laptopján. Lehet csak kódek hiány, verzió gond van -
törölt tag
Ez szerintem a lejátszó hibája, mert néhányan panaszkodtak már rá. Mind a kettőre, hogy kivettek belőle valamit, meg nem játszik le mindent...stb. Nem tudom már pontosan.
MX Player -nek amúgy van fent codec (ARMv7), több fajta is, Play -en.
BSPlayer -t én még megpróbálnám a helyedben.
-
GSPLR
senior tag
Én még mindig a videó problémával küzdök... MX Player kodeket hiányolt, nem játszotta le a hangokat, nem támogatja az AC3-at ugye, kuka. VLC-t használok, eddig nem volt gond de most 2 filmet az istenért se akar lejátszani. Listában 0s hosszúságúnak érzékeli, fájlkezelőben pedig ott a film fizikailag, méretre is stimmel. Rányomok és nem játssza le mert Unknown Artist
Ezen beszartam. Gyári lejátszó se viszi. A filmek az új SD-n vannak (32GB A-Data Class 10), lehet ez a gond?
Bár az fura lenne mert 8 másik filmet simán visz, ráadásul a kiterjesztések is stimmelnek...
-
Red B
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segitségeteket,hogy milyen beállítást kéne használnom,hogy a Viber-en egyből megkapjam az üzenetet,nem csak akkor ha rálépek az ikonra és elindítom,vagy is fusson a háttérben? -
törölt tag
CM11 -gyel kapcsolatban surdu_petru:
"Hello !
I'm sorry I didn't come with good news about CM11 , but project was not and still is not abandoned !
Are there some problems that I have not yet managed to solve ... Yes, it seems that it is more difficult to implement CM11 for this device, comparative with younger brother Ascend P6 - I can say this now, after almost two months of work on this project .
Good for the moment is that we can use kernel source code from Huawei, for build our custom kernel - and should work on any version of firmware, but for moment was not tested on EMUI 3.0
If I'll have some free time, I'll try to release the first custom kernel for this device with several enhancements and new features !
Below is a picture with my first working custom kernel for Ascend P7 , running on B138 Firmware !"
-
-
Dadpool
aktív tag
Nálatok nem szokott ugrálni a felső sáv? Minden megvolt wipe is és ugyan az amikor a képernyőt feloldom akkor jelentkezik a másik hogy valami kocka alakzat is bevillan de olyan gyorsan hogy nem látom mi az
😂😂😂 -
KKrisz751
aktív tag
Nem feltétlen. Nekem előfizetés All-in M, ez pedig tartalmazza a 4G/LTE használatot.
Azt írja földrajzilag korlátozott. Ezt itthon a völgy mélyén ahol még a 3G is ritka megértem, de az adótorony alatt....Viszont, itt völgybe is, ahol nincs 3g jóformán, ha adatforgalom van szakít a net, H+ val..(Ez is érdekea)
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #3603 üzenetére
Milyen csomagod van a kéknél?
GSPLR:
Gondolom régebbi, vagy alap csomagoknál. Nálam van 4G és nem fizetek érte külön.treck1985:
App -ok nem fontosak, akkor a képeket, zenéket, dokumentumokat...egyebeket tedd át SD -re (ha nem lenne ott). Nem fogod tudni visszaraknia saját backup -pal. SMS és névjegyek mentésére pl. ott a Super Backup. DE SD -re menjen a mentés.Minden felhasználói adat törlődni fog visszaállítás után. Mail fiók, beállítások, ébresztés, főképernyő...stb.
-----
Ezt a PH! -s tárhelyet nem lehet valahogy növelni? Venni? Már régi feltöltéseket kell törölnön, mert nincs elég tárhelyem.
-
treck1985
tag
Na most este már nekem is jelzett a teló, hogy tudok frissíteni az EMUI 3.0-ra. Tudnátok segíteni, hogy pontosan mivel és hogyan csináljak biztonsági mentést, hogy mindenem megmaradjon és hogy mire érdemes még figyelni? Az appok nem annyira fontosak. Azokat max leszedem újra. Előre is köszönöm!
-
GSPLR
senior tag
Én úgy tudom, hogy a kéknél és a rózsaszínnél is külön fizetni kell a 4G használatért. Munkatársak mondták, hogy nekik erre külön előfizetést kellett kötni vagy mifene.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #3560 üzenetére
Hát pont ezért kérdezem. Illetve a kollégám kérdezett rá és nem szól, nekem fel se tűnik.
Telenoros, előfizetésem van, azzal vettem a telót is.
Első alkalommal mikor beraktam még a régi kártyát(előző telefon csak 3g-s, 2 évvel ez előtti kártya), egyből szólt a telefon, hogy "Figyu öreg ezzel te soha nem bírsz rá, hogy 4g vel jöjjön bármi is!", ezért másnap besétáltam a telenorhoz és kicseréltettem a kártyát.
Ezzel már nem üzent nekem, hanem csak bekapcsolt.De én még egyszer nem láttam, hogy 4G lett volna ott.
Ha be van kapcsolva a mobil adat akkor H+ max, de ha kikapcsolom, még a belvárosba, vagy ahol anyám lakik 10-es ház tetején lévő adótorony alatt se jelez 4G-t, csak 3G- feliratot láttam eddig rajta. Igaz nem is nézem másodpercenként. De holnap meglesem ha anyámhoz megyek, kikapcsolok wifi-t mobiladatot, stb..Igen be van kapcsolva a 4g - 3g - 2g opció..
-
Atlantisz48
őstag
Valaki már rájött arra, hogy ez a funkció hol található?
"Az utólagos fókuszpont-váltó funkció pedig megjelenik az Emotion UI 3.0-ban is."
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest