- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
jegenye77 #2398 üzenetére
Hát nekem annyira nem fontos, hogy lossless legyen
És elég hangos is ?
Tudom hogy a poweramp jó, de azért az más ha szoftveres az EQ. Hardveresen nem izzad a telefon vele.
Gondolom emiatt gyorsabban merül zene hallgatás közben.Egyébként ez az oldal adatai megfelelnek a valóságnak ? [link]
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2397 üzenetére
nekem sima zenelejátszó+sennheiser cx300-II és olyan basszus van csutka hangon,hogy beleremeg a fejem
pontba meg leírásba nem jobb a g2nél ez biztos.
a g2 nekem nem is kedvencem a hátán lévő biszem gomb miatt, plusz nekem az túl nagynak tűnik.
olyan szappantartó jelelgű
Azt tudnod kel,hogy a P7 nem egy hardcore gamer cucc.
megbírkózik a játékokkal,de 5-6órás masszív real racing 3-at már megérez.
Mivel vékony,sokan panaszkodnak melegedésre(relatív mi a melegedés,alapesetben ha valamit fogsz az 37 fokos+4-5 fok már nem sok)
szépen össze van rakva a készülék,de érdemes tempered glast illetve fóliát/tokot tenni rá.Illetve az üveg hátulja miatt könnyen lerezeg a polcról meg egyéb helyekről.... -
jegenye77
addikt
válasz
eladogeppc #2397 üzenetére
Én is sokat hallgatok zenét és megvagyok vele elégedve.
PowerAmp+jó füles(nekem xears-ek vannak) .És ha lehet nem mp3 at hallgatok.
Azt viszont nem tudom,hogy összességében jobb-e a teló a G2-nél. -
jegenye77
addikt
válasz
eladogeppc #2392 üzenetére
+1 GPS gyorsan talál jelet.
Akksi idővel sincs baj.Írtam is korábban,hogy nagyon pozitívan csalódtam benne.És igaz,hogy kell neki az 1 hét mire beáll! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2392 üzenetére
A GPS nagyon gyors nekem és szinte mindenhol talál jelet, na mondjuk pincében még nem próbáltam.
-
Dadpool
aktív tag
Sziasztok
Tegnap sikeresen leadtam a rendelést eme csodára
63ezer magyar forintért nem hagyhattam a t-mobilnál pedig őszintén nem nagyon akartam visszatérni androidra wp után de szeretek veszélyesen élni és remélem nem bánom meg
adok még egy esélyt a zöld kis robotnak -
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #2387 üzenetére
G2-ről inkább a Honor 6-ra váltanék
-
eladogeppc
veterán
GPS modul gyors a telóban ?
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #2388 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
philoxenia #2383 üzenetére
Köszi !
Már csak ha az akkuidő is jobb mint a tesztekben akkor lehet érdemes lenne G2-ről ide váltani.
-
Tex
senior tag
Üdv emberek!
Ma tag lettem egy P7-L10 B133-mal.
Tex -
Tompie
őstag
Ha nem headset-et dugok a telefonba hanem csak egy szimpla fülhallgatót akkor működik a telefon mikrofonja ha hívnak vagy ki kell húzni a telefonból akkor a fülhallgatót? (mint a mostani G300 telefonomon is).
Köszönöm -
Atlantisz48
őstag
válasz
eladogeppc #2382 üzenetére
Azt nem tudom, mert nem próbáltam, de szerintem nem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2380 üzenetére
Nagyjából a telefon kategóriájának megfelelő, felső közép. Szerintem keress rá a neten, sok képet lehet szvsz. találni. Most mobilról vagyok, így nem az igazi keresni és linkelni, de "huawei p7 testphoto full sample" keresőszavakat használva és mondjuk a nagyobb mint 4MP opciót bekapcsolva sok releváns találatot fogsz kapni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Atlantisz48 #2381 üzenetére
Én nem értem miért íják a neten, hogy mákos a kép, életlen.
Nagyon jók a képek.
Esti Videózásnál sem esik le az fps ? -
Atlantisz48
őstag
válasz
eladogeppc #2380 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
A fentebb linkelteken kívül valaki tudna pár fotót feldobni amiből meg tudnám nézni milyen a kamera minősége ?
-
repvez
addikt
Sikerült ugy letiltanom a gyári swype-t hogy már nincs is a listába a választható között csak az aosp féle.
Vissza lehet tenni valahogyan , gondolom ott az alkalmazás kényszeritett leállitása körül nyomhattam ki . -
philoxenia
MODERÁTOR
Konkrétan én érintgetni szoktam csak, nem simogatok, nyomkodni meg nem merem, nehogy összetörjön...
Jó a bill, hosszú érintésre mindig beadja a megfelelő ékezetes betűt, mondjuk én a predikciót nem szeretem, mert ritkán találja el elsőre... Másodszorra meg már ált nem kell. Kikapcsolnom ellenben nem kellett, nem erőszakos... -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG G2-ről váltanék erre a kütyüre.
Akkuidő hogy alakul ? Kamera minősége ?
Nagyon fontos számomra, hogy a G2 kb 3 óra beszélgetés, 2 óra kijelző idő, online 3G/Wifin 20 óra alatt 50%-on van, ilyen paraméterekkel vajon a P7 hogy muzsikál ?Láttam képeket amiket raktatok fel, elég meggyőző egyébként !!
Esti bulifotók, bulivideók azaz alacsony fényerőnél való videózás érdekel !!
Ezekre megfelelő választás P7 ?
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #2369 üzenetére
Persze tudm, hogy rátehetek bármit,de feleslegesen nem szeretnék semmit sem rátenni. Meg lehet hogy csak duplán használná az erőforrásokat.
Mert a régi telómnál is felraktam a handsent ems appot és mindenhol megadtam, hogy az legyen az alapértelmezett és mégis megjöttek az értesitések a beépitett sms appal is .DE ugy látom, hogy itt is van valami hasonló,mert az email appot használja a gmail app helyett .
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #2365 üzenetére
A GPS megoldódni látszik,de a magyar szótár még mindig bajos, hogy nem ad lehetséges vszavakat pár betü leirásával, ez főleg az ékezetes irásnál körülményes.
A megadott helyen már mindent átnéztem és beállitottam,de a telepitett szótáraknál az orosz portugálon kivül minden van csak a magyar nincs és nem is látok semmit hogy lehetne valahonnan szedni hozzá a playről.LEhet ez miatt vissza kell tennem a multilang keybord appot, pedig nem akarnám plusz appokat rátenni .
-
Gestas
csendes tag
Segítségre lenne szükségem.
Megpróbáltam eltüntetni a navibárt az összefoglalóban talált módszerrel, de sehogy sem sikerül.
Mikor rábökök a Backupra, mindig ezt írja ki:"A telefon szoftververziója nem támogatott.Frissítse a biztonsági mentést."Frissítettem és nem történt semmi.Iszonyatosan zavar az a vastag szürke sáv.A telefon, vodás, nem piszkált, B123-as. -
zeon.hu
nagyúr
billentyűzeten a mikrofon gombra hosszan nyomva feljön a Beviteli beállítások, ott van az AOSP beállításai.
a gps-t valami ébresztgeti. erre írtam, hogy esetleg szedd le a GPS Status-t, és ott Beállítások-AGPS kezelés-Letöltés.
ezek segédadatok, hátha csak ezt hiányolja. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #2332 üzenetére
Hát a nyelv és szövegbevitelnél a gyári ASOP billenytyüzetet választottam,de a szótárak között nem szerepel magyar, gondolom ezért nem ajánl fel szavakat amikor kezdem beirni a betüket, szótárt honnan lehet hozzá letölteni,mert sjátot lehet beirni,de hát nem fogok minden szót egyenként begépelni.A billentyüzet nyelve magyar csak szótár nem tartozik hozzá. És T9 ről sehol nem találtam emlitést
A GPS-nél meg végignéztem az összes programot és mindegyiknél a helyhozzáférést letiltottam,de mindig az akkumlátorhasználatnál irja a használatot.Nem tudom még hol és mit kéne hozzá állitani, hogy csak akkkor és az használja a GPS-t amikor én akarom.
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
annyit haladtam rootgeniussal, hogy a root checker basic szerint is rootolva van.
viszont a TB mentés helyét még mindig nem lehet megváltoztatni, az sd nem írható továbbra sem, csak a gyári fájlkezelővel. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #2354 üzenetére
Ahogy ITT látom.
Preparation:
Download Huawei HiSuite and install it on your PC
Activate USB Debugging on your Ascend P7 (Settings / About phone / Build number)
Tap a serveral times at Build number till you got a Message on the Screen that you´re now a Developer.
Then again on (Settings / Developer options), and activate USB Debugging.
Start HiSuite and connect the Ascend P7 via USB to the PC
If you do this the 1st time, HiSuite installs a Daemon on the Ascend P7
Choose as Connection Mode on the Ascend P7 HiSuite
If everything is OK then you can disconnect the Ascend P7 from the PC and close HiSuiteExecution:
Download the RootGenius Tool and start it as an Admin
Connect the Ascend P7 via USB to the PC
Chose as Connection Mode on the Ascend P7 HiSuite
Click on Next in RootGenius
Wait a few Seconds
The Ascend P7 reboots during the ROOT Process
After the reboot in the bottom left corner of RootGenius you find Rooted
SuperSU is also now on the Ascend P7
You can check ROOT by RootChecker from the Play StoreValahogy így.
Most nézem MTK 6582 alatt csináltam utoljára RootGenius -szal. DE ott CWM ment fel.
VRoot -hoz nincs linkem. Talán Krisz?
+ szende_robi:
Szerk.: Amit betettem fent linket, ott a fórumon elvileg SuperSU -t tesz fel. Nézzétek meg, nem próbáltam. Meg gondolom a fórumot is érdemes átnézni, hogy miket írnak. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #2348 üzenetére
Nem tudom. Én még csak MTK -n használtam RootGenius -t, de mivel nem nyitott booloader -t, így leszoktam róla.
KKrisz751 VRoot -tal re-root -olt és ment a törlés.
Ott írta, amit korábban betettem linket (hozzászólást).Szerk.: Bocsi, oda másik hozzászólást linkeltem... Ez lenne az: [link]
-
törölt tag
http://www.huawei.eu/ ?
Németből hozzák?Azt látom, hogy direkt olyan nevet választottak weboldalnak, ami hajaz egy napobb multira, de....:
Cg.01-09-190000 cégjegyzékszámú Tazamo Group Korlátolt Felelősségű Társaság (1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.
1. A tag(ok) adatai
1/1. Sinka Tímea (an.: Szabó Edit)
Születési ideje: 1987/05/12
1181 Budapest, Hosszúház utca 17. III. em. 2.
A tagsági jogviszony kezdete: 2014/04/03
Bejegyzés kelte: 2014/04/16 Közzétéve: 2014/05/01
Hatályos: 2014/04/16 ... -
tomika9988
tag
Sziasztok személyes tapasztalatokat tudnátopk írni a telefonról ? mostanába szeretnék beruházni egy ilyen típusú készülékre
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #2339 üzenetére
Megjött a válasz:
"Minden termékünkre gyári garancia vonatkozik. Ebben az esetben 24 hónap amit rajtunk keresztül vagy közvetlen a gyártónál tud érvényesíteni . Gyártó honlapja: http://www.huawei.eu/A terméket postai úton lehet visszaküldeni probléma esetén."
Hát nem valami bíztató
-
szunyi777
őstag
Srácok, Én befejeztem a pályafutásom a készülékkel...
Nagyon rendben van a kütyü, de sajnos a zárt dolgai miatt váltottam...Sziasztok...
-
törölt tag
Persze, de ez attól függ, hogy viheted -e TeleMax -hoz magad is. ÉS majd jönnek azzal, hogy ezt nem tudják garanciáztatni. Mert ha a bolt intézi, akkor arra hiába írnak gyári garanciát. Én inkább megkérdezném, de ezt te is tudod...
Pozitív válasz esetén nagyon jó ár, ÉS nem EZ a kategória.
Kivéve ha nem itthonról szerzik be és gyári garanciát írnak, aztán a TeleMax nem érvényesíti a garit.
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #2337 üzenetére
mert tudtommal hivatalosan a Huawei gyári garancia az 24 hó ahol nem 24-et adnak az nem gyári max bolti.de doptam egy emailt nekik ezzel kapcsolatban
majd kiderül
ui: amúgy mikor írtam a Huaweinek az akksi garival kapcsolatban akkor írták ők, hogy a készüléket 24 hó garival hozzák forgalomba.
-
törölt tag
Nem kell hogy GPS -es alkalmazás legyen. Sőt, még az sem kell, hogy be legyen kapcsolva a GPS. Nélküle is simán hozzáírhatja ahhoz. Csak tippnek írtam, hogy esetleg olyanok tudják szívni, ha GPS -t ír.
Ami program nekem szívta az akksit, annak sem volt semmi köze a záróképernyőhöz, mégis ahhoz tette hozzá és 30% felett volt a fogyasztása.
NagyZL:
Meglesem neked, nem tudom fejből és nem vagyok otthon.Tompie:
Azt hol látod, hogy 24 hó? Én csak 12 hót látok.?? 1 év gyári garancia ?? Szerintem !!
-----
Nyilvános lett a kernel/forráskód. Megfelelő emberek használják egészséggel és sok jóra.
-
Tompie
őstag
Ki mit szól ehhez a garanciához(Cégünk által forgalmazott termékek minden esetben gyári garanciával rendelkeznek.)?
Ha valóban hivatalos Huawei gyári 2 éves garancia jár hozzá, akkor kíváncsi lennék ezt az árat, hogy tudták összehozni -
repvez
addikt
válasz
#86973952 #2325 üzenetére
Ezt a telefon kezelot hol talalom pontosan?meg ha a gps kikapcsolt allapotban van akkor hogyan hasznalhatja barmelyik app is?de amirol tudok azoknal letiltottam a helymeghatarozast.
A t9es szovegbevitelt lehet aktivalni az alap asop billhez,hogy felajanljon magyarul a szavakat ? -
törölt tag
Ezt a Huawei Ultimo Power Aktív Zajszűrős fülhallgatót próbálta már valaki? Külföldi fórumokon azt írják, hogy nagyon jó. Én nem használok ilyeneket, de ajándékba lenne születésnapra egy P7 -hez. Úgy tudom ezt adják tartozékként a Mate 7 -hez is. Tudom, hogy más megbízható márka is van, de direkt márkán belül választanék, ha ez annyira nem jó, akkor más Huawei kiegészítőt.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2326 üzenetére
"set_immutable.list korlátozásának kikapcsolása:
1. Play áruházból letöltöd a BusyBox free verzióját, majd belépve install gomb.
2. Playáruházból letöltöd a Terminal Emulator programot. Ez megnyitod, majd begépeled a következőket (minden sor után enter gomb a billentyűzeten):
su
mount –o wr,remount /system
cd system
lsattr
chattr –R –i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattr
3. Végre kész! Teljes hozzáférésed van a rendszerhez, lehet garázdálkodni!"Egyébként úgy tudom, hogy pl. KKrisz751 törölte. Ő VRoot -ot használt. [link]
Én mondjuk ha törlök is valamit, általában úgy szoktam, hogy kivágom egy másik könyvtárba, hogy meglegyen, ha kellene.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
szoftveres topikból ide másolom a kérdésem, meg egy lehetséges megoldást:
P7 (4.4.2) rootolva van elvileg.
root chacker basic szerint azonban nincs, másik root chacker szerint mégis.
titanium backup szerint a root jog o.k.
külső sd írása csak a gyári fájlkezelővel megy, TC-el nem és a Titaniumban sem tudom a mentés helyét átrakni a külső sd-re.ctibor válasza:
Persze. A System mappában van egy 'set_immutable.list' nevű fájl. Amíg attól nem fogsz megszabadulni, addig nem engedi a rendszer, hogy system-szintű módosításokat végezz a telefonban.
Javaslom a P7 saját topicjában keresni, hátha ott bővebb magyarázat is van a hogyan-ra. (P7-em van, de nincs rootolva és nem is tervezem.)ez akkor törölhető/törlendő? esetleg egyéb megoldás?
-
törölt tag
válasz
donjohnson #2319 üzenetére
Nem, én RÁ gondoltam. Ami még szóbakerül nálam, az még Ő.
repvez:
Saját Telefon-kezelő -ben nézed? Ott hozzáadódnak egyes app -ok fogyasztásai más dologhoz is. Azért írtam az Összefoglalóban, hogy emiatt kicsit becsapós.Szerintem egy másik app szívja Neked (esetleg ami GPS -t használ) az akksit. Időjárás, vagy valamilyen GPS mérő, vevő, egyéb alkalmazás? Nálam pl. az egyik app fogyasztását a záróképernyőhöz adta hozzá az elején (40 % körül mozgott a fogyasztása). Szívta az akksit mint az állat, kikapcsolt állapotban, egy éjaszaka alatt 20 - 30 % -ot evett meg a telefonból. Arról nem beszélve, hogy 12 óra alatt már 50 % alatt volt az akksi (használat nélkül, illetve kevés használattal)... Jelenleg egy éjszaka alatt nálam 0 - 2 % -ot zabál a telefon.
Szerk.: Ja és azóta a záróképernyő már nincs is bent a listában, mert nincs fogyasztása.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #2321 üzenetére
kösz!
E-robothoz kell, P6-nál nem emlékszem, hogy kérte volna. -
repvez
addikt
Arròl valaki tud infòt,hogy az aku hasznalatnal,miert irja,hogy a gps folyamatosan bekapcsolva? Az elso este nekem 20% korul merult.gondolom ez miatt?
es
a t9 szovegbevitelt hol allitom? -
zeon.hu
nagyúr
üdv!
azt hogyan tudom beállítani, hogy egy program rendszer szinten értesüljön az eseményekről?
-
donjohnson
addikt
válasz
#86973952 #2318 üzenetére
úgy érted erre? OI File Manager?
-
zeon.hu
nagyúr
total commander másnál is döcögve működik?
néha konkrétan percekig nem reagál.
nem szívesen cserélném másra,megszoktam már. -
törölt tag
válasz
philoxenia #2314 üzenetére
Önmagában innen nem is lehet leszedni: "Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában."
4 telefon van párosítva a fiókhoz, egyiken sem elérhető, mert Magyarországon nem engedélyezett.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #2314 üzenetére
Azt csak tippre böktem be, nem néztem utána. Majd én is rálesek a hangtárcsázásra, még nem próbáltam (mármint hogy felajánlja -e magától nekem is). Nekem meg régen ment a billentyűzeten a hangfelismerés/diktálás. Mióta letiltottam egy csomó mindent, azóta nem.
Szóval ha ettől újra lesz és nem kell feloldanom a tiltásokat, akkor nagyon hasznos link. Bár őszintén annyira nem foglalkoztam vele az utóbbi időben, el is felejtettem már. Pedig vezetés közben jól jön.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #2312 üzenetére
Szívesen. Egyébként önállóan talán Ő lehet az, de philoxenia jobban tudja. Én régen használtam és nem volt fent a voice, ezért gondoltam, hogy vélhetően az egyik google csomag része. Ezek szerintem jól gondoltam.
Szerintem nem bénázás, eléggé meg lettek bonyolítva a dolgok és egyre jobban integrálják bele a rendszer egyéb dolgaiba a google kiegészítőket... Arra leszek kíváncsi, hogy amikor jövőre már 20 alap programmal jönnek ki gyárilag, akkor azok mennyire fognak beleszólni más dolgokba is.
-
jegenye77
addikt
válasz
philoxenia #2307 üzenetére
Na ez nincs ott nekem.De miért?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
jegenye77
addikt
válasz
philoxenia #2305 üzenetére
Nincs ilyen ott.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #2300 üzenetére
Két újjal oldd fel a képernyőt. Ne egyet használj. Amire kattintasz, arra kétszer kell (vagy néha 3x), hogy érzékelje, mert rábökéskor még fel is olvas. Lapozgatni is két újjal kell olyankor. Egyébként az a vakoknak és gyengén látóknak készült.Volt a kezemben ilyen P7, csak a csaj nem tudta megmondani, hogy mit nyomott meg. Szóval nálam egy kicsit tovább tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest