Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
Targytalan

-
Solad
addikt
Sziasztok! Reg jartam erre, de most gondom van.
Gps tracker programok (endomondo, strava) pontosan 30 percnel elvesztik a gps jelet es leallnak. Gyanitom nem az emlitett programoknal lehet beallitasi gond, inkabb a rendszerben. Valakinek esetleg van tippje?
B123 van a telon.
Koszi!
-
Solad
addikt
Másnak is ázsiai írásjelek jelennek meg az ékezetes betűk helyén a zenelejátszóban vagy nálm van valami bibi? (voda b123, emui 2.3)
P6-on nem tapasztaltam ilyet. -
Solad
addikt
válasz
pixelmester.
üzenetére
Ki tudod tenni widgetbe a hotspotot

-
Solad
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Azért mert headsetnek tökéletes, aki meg zenét akar a lehetőségekhez mérten normálisan hallgatni az úgyis vesz olyat ami neki tetszik es minőségben megfelel.
Ha teszem azt 15 eurót spórolnak a jelenlegi es egy picivel jobb füles között, egymillió eladott készülék eseteben az 15 millio €. Nem bagó azért. (Szigorúan hasraütésszerű adatok!
)Szerk.: most olvasom, az egymilliós eladás már júniusban megvolt.
-
Solad
addikt
Segitsetek pls elvesztem az eterben! Hol talalom az arra vonatkozo beallitasokat hogy az alkalmazasfrissitesek csak wifin tortenjenek?
A halozati alkalmazasoknal ugye ott van hogy mi kommunikalhat mobilneten es mi wifin, de valahol volt olyan opcio hogy a frissiteseket csak wifin kezdje el szedegetni. Koszi
Szerk: jajj rossz topik, baratnom g6-jan nem talalom, de hatha itt is kapok jo tippet
-
Solad
addikt
válasz
üzenetére
Nocsak, az enyém lenne az első fecske?
Alapvetően azóta vagyok ellene az aktuális rom bolygatásának ha nincs vele semmi baj, mióta a GT540-emen 0.6-ról 2.2-re frissítettem és az addig kezes telefon kb. használhatatlanul lassú lett több újrafrissítés után is.
Az NW_LOCKED státuszból arra következtetek, hogy a telefon függő.
A lebegő gombot nem használtam eddig, így ki is van kapcsolva, de belövöm és figyelem, hogy hiba akad-e vele.
Pár napot várok még a frissítéssel, ha lesz bármi általad kért infóm akkor írom

-
Solad
addikt
Sziasztok!
A napokban léptem be a tulajdonosok táborába a vodafone jóvoltából, mert a P6-ot ,ár nem forgalmazzák így ezt kaptam helyette cserekészüléknek.
Gyári B123-mal érkezett a készülék, de azonnal felajánl egy frissítést B129-re. Jelenleg nincs semmi kifogásolnivaló a készülékkel, így nem erőltetném a frissítést, hacsak azt nem mondják itt a nálam tapasztaltabbak hogy érdemes (esetlegesen hogy mi szól mellette).
Amennyiben nem frissítek, hogyan tudom a beállítások és a rendszerfrissítés ikon felől az újdonságot jelző kis piros egyest eltüntetni?

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi