- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csab001 #3799 üzenetére
Egyik fórumtárs a flosmall -tól vette. De van még pár megbízható hely. Meg érdemes körülnézni itt a hardverapro -n is, akik kedvezménnyel szereznek be kintről telefonokat. Van pár megbízható közöttük.
Én magamnak a volt cégemen keresztül szoktam, szóval én nem bogarászom az ilyeneket. Nekik van Hong Kong -ban is irodájuk. Viszont nem tudok mindent rajtuk keresztül intézni, meg az utóbbi években már eszközöket nem szereztem be, csak kiegészítőket.
T -nél a single SIM -es, most Talkband okoskarkötővel/-órával vásárolható. Bár ismét készlethiány van.
"Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható"
[link]Szerk.:
Garancia viszont abba az országba fog szólni, ahonnan veszed. Még ha eu -ból vásárolod is. -
törölt tag
válasz
csab001 #3793 üzenetére
Csak arra figyelj oda, hogy honnan rendeled.
bubus66
Múltkor Mohácson voltam, sokszor ott sem akart 3G -t találni, nem hogy 4G -t. Ami fekvésileg, elhelyezkedésben hasonló Barcshoz, meg a környéken is van.philoxenia:
Alapjáraton nem is tudsz, korábbi FW -n sem. Az mondjuk más kérdés, hogy nagyon állítani sem engedné, mert elvileg automatikusan vált a helyi normára. -
-
törölt tag
Külső miatt írtam ezeket, mert hasonló a kivitelezése: P7, G6, G6 4G, G535, P7 mini, P6, P6s. A kinézetet meg kiemelte. Ebből az elsőben és az utolsóban van izom és dual SIM.
Mellesleg szerintem ronda a Honor 6, bár ez csak az én véleményem. DE nekem a Mate7 sem tetszik.
Ettől függetlenül mindegyik jó készülék.
-
bubus66
nagyúr
-
csab001
tag
válasz
#86973952 #3785 üzenetére
Értem, köszi a gyors reakciót.
Valahogy ettől tartottam Én is, pedig nagyon kedvező áron juthatok hozzá és baromira tetszik a telefon.
Viszont fontos Nekem a dual-SIM, nem szeretnék két telefonnal rohangálni.
Közben ráakadtam Én is pár kinti Single SIM-esre, tényleg van, csak a legtöbb helyen a dual van reklámozva.Mindenesetre köszi a választ, még tipródom kicsit.
-
törölt tag
válasz
csab001 #3784 üzenetére
Az a nagyon ritka, amikor dual SIM -et lehet kapni szolgáltatónál. P7 -ből sem fogsz ilyet szolgáltatónál találni, mindegyik L10.
Külföldön is ugyanúgy lehet kapni single, meg dual SIM -es változatot is. Viszont arra figyelj oda, hogy milyen típus, mert nagyon nem mindegy. L10 eu -s single SIM, vagy L00 dual SIM legyen.
Erről a slot -os dologról már korábban beszéltünk. Én még nem próbáltam ki, de nem tudok róla, hogy lenne olyan elektronika, ami tud kezelni SIM kártyát és SD -t is. Tehát nem hinném, hogy erre hardveresen fel lenne készítve.
bubus66:
De.Meg alapjáraton azt a menüt nem is kellene látnia.
-
csab001
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, remélem tud valaki válaszolni rá...
Létezik, hogy az itthoni szolgáltatóknál csak egy SIM kártyás változat kapható? Csak mert minden külföldi honlapon dual-SIM-es mobilként árulják (egy micro és egy nano SIM az SD kártlya helyére).
Tehát ha veszek egyet a szolgáltatómtól, hiába teszek nano SIM-et az SD helyére, nem fog működni?
Tud erről valaki valami infót?Köszi
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3775 üzenetére
Most nézem, közben kicserélted a képet.
Ez nagyon nem jó...
Az, hogy + GSM, addig rendben van. Viszont hogy TD-SCDMA, vagy W-CDMA, vagy CDMA, az nagyon nem mindegy.Kártyát beteszed akkor sem tudod váltani? Előtte másik telefonon lődd le ról a PIN kódot, hátha...
Beszéltél már velük?
-
-
GSPLR
senior tag
válasz
Newlachka #3768 üzenetére
Asszony ma kipróbálta, hogy csak 7 GB adatot tárol rajta és láss csodát nem szarakodott a kártya. Ettől függetlenül kuka, visszatettük a 2 illetve 4GB-os Nokia kártyákat. Amíg nem lesz biztosan és stabilan működő nagy kártya, nem szórakozunk. Nálam és nála is amíg a kamukártyát használtuk, érdekes dolgokat műveltek a telefonok, olyat amit előtte még soha. Sajnos ez egy sarkalatos pont mindig, hozzánk a szervizbe is elég sok készüléket hoznak, mondván hibás, utána persze kiderül, hogy az SD volt a ludas.
-
-
Newlachka
őstag
én is kaptam egyet sajna:
Warning: Only 31990 of 31991 MByte tested.
The media is likely to be defective.
7.0 GByte OK (14848836 sectors)
24.1 GByte DATA LOST (50666684 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
24.1 GByte corrupted (50666684 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x000000000030c800
Expected: 0x000000000030c800
Found: 0x002000000030c800
H2testw version 1.3
Writing speed: 6.68 MByte/s
Reading speed: 13.1 MByte/s
H2testw v1.4 -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3764 üzenetére
hmm amúgy tegnap még kutakodtam a szervíz menüben és olyat találtam hogy
network setting/protocal mode set és ezen belül van tdscdma+gsm/wcdma+gsm/cdma+gsmés ez a teló cdma+gsm re van állítva
az nemjó igaz ?
de át akarom állítani wdcma+gsm re akkor meg protocal set failed
ezt hogyan lehetne átállítani ?
vagy ez ezen jó ?
-
törölt tag
Alapvetően azt mondják, hogy az időjárás nem befolyásolja a GPS kapcsolódását, hatékonyságát. Ugyanakkor ez nem teljesen igaz, főleg telefonoknál. A felhős (esős) égbolt képes blokkolni, gyengíteni a jelet, így általában a gyártók is jelezni szokták, hogy az optimális működéshez száraz időjárás (tiszta égbolt) szükséges.
Igaz ez magas épületeknél, hegyoldalban, vagy erdő esetében is. Nem beszélve arról, ha valaki épületen belül keresgéli a jelet.
-
p.b.
csendes tag
OTA frissítés volt több lépcsőben B133 -ra, de utána wipe -> 3 gombos B133 fel -> wipe -> OTA 3.0 .
Szóval alaposan legyáriasítottam.
Most nekem is megtalálta a jelet gyorsan. Majd figyelgetem, amikor ismét megakad akkor ismét ráeresztem a tesztet. Ha akkor is akad szabad ég alatt akkor kétségbe leszek esve. Olyan lehet, hogy egyszer működik, máskor meg nem ?! -
törölt tag
Nálam néhány másodperc alatt megtalálja a jelet (nem lakásban/házban), net nélkül. B121, B126, B133 és B602 alatt is.
Javasolnék egy mentést, meg egy gyári visszaállítást. Aztán ha nincs rendben, én újratenném B133 -tól wipe -val az egészet, majd megint B602. Más esetben szerintem hardveres a gond. (Persze wipe utáni general verziós B133 alatt is nézd meg, hogy rendben van -e)
Korábban hogy frissítettél FW -ket?
Szerk.: Többi P7 -en (ami nálam járt) is rendben volt, szóval ez eltér a normálistól.
-
p.b.
csendes tag
Azt hittem ez sosem fog előfordulni, de csak nem úszom meg , hogy hibaelhárítási tanácsot ne kérjek.
Már a 2.3-nál is előfordult, hogy a navigációnál nem találta a GPS a jelet, de most a 3.0 alatt ez már jobban kicsúcsosodott. Odáig fajultam, hogy letöltöttem GPS testert a play-ről és láss csodát nem talál jelet, csak keres ( az iránytű az működik). Navi közben csak áll "egy helyben a helyzetem". Bár én haladok, ő csak masszívan egy ponton áll.
Ha csupán a térképen nézem a helyzetemet haladás közben mikor jó napja van akkor 10 másodpercenként ugrik a pozíciómat megközelítő pontra a kis piktogram.Nem szoktam a szerviz menűben járkálni, így nem is tudok róla, hogy van-e ott egy saját rendszertesztje ami megnézi, hogy szerinte működik-e a hardver vagy csak úgy ott van?
Ugye van mód arra, hogy a google-ben megnézzem a helyelőzményeket és ott a vonulási útvonalam: cikk-cakk. Ahol érzékeli a jelenlétem ott elhelyez egy pöttyöt és azokat köti össze.
Ez így egy nem szeretem szituáció ...
-
törölt tag
A témához/telefonhoz kapcsolva bedobtam egy kis szösszenetet az összefoglaló végére a kiegészítőkről. Ennek nem feltétlen van jelentősége, így az itteni összefoglalóba szerintem nem kell betenni.
Íme:
Kiegészítők:
- Tok (Magyarország/Külföld)
- Védőkeret (Magyarország/Külföld)
- Elő- és hátlapi fólia, vagy edzett üveges fólia (Elsősorban külföld)
- Huawei Talkband B1 (Magyarország/Külföld)
- BT hangfal: Am10 vagy Am29 (EU - Külföld)
- Vezetékes headset: Mate7 headset vagy hagyományos színes (EU - Külföld)
- BT headset (EU - Külföld)
- Kábelek: OTG HDMI VGA (EU - Külföld) -
törölt tag
Na igen. Beszélgetéshez/telefonáláshoz tökéletesen megfelel. Bár nem tudom miért ment ki a divatból, de mostanában elég kevés telefonhoz adnak szilikon/gumi dugaszolót. Nekem pl. nem marad a meg a fülemben, ami vezetés közben nem valami jó, amikor ugye az ember mozgatja a fejét is (holttér...egyebek).
Szóval marad a BT -s füles. Én ezért figyeltem nagy érdeklődéssel pár hónapal ezelőtt a Huawei okoskarkötőjét, mivel azt BT -s fülesként is lehet használni. Szóval lehet beruházok egyre.
-
Solad
addikt
válasz
Zotya21 #3750 üzenetére
Azért mert headsetnek tökéletes, aki meg zenét akar a lehetőségekhez mérten normálisan hallgatni az úgyis vesz olyat ami neki tetszik es minőségben megfelel.
Ha teszem azt 15 eurót spórolnak a jelenlegi es egy picivel jobb füles között, egymillió eladott készülék eseteben az 15 millio €. Nem bagó azért. (Szigorúan hasraütésszerű adatok!)
Szerk.: most olvasom, az egymilliós eladás már júniusban megvolt.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Zotya21 #3752 üzenetére
Én se teszteltem volna, ha nincs gáz vele, de egyre több olyan probléma akadt ami arra utalt, hogy valami nem stimmel. Mondjuk nagy kő esett le a szívemről, hogy nem a telefonnal van a gond, Telemax-ot kerülném ha lehet
Azért köszönöm a segítséget és ennek tudatában szerintem még az is benne van a pakliban, hogy a Play-es lejátszókkal semmi gond, az én(mi) kártyánkkal volt a probléma. Sajnálom, mert szeretem az egérmozit és elég sok képet is tárolok, de így várat magára még egy picit a Kánaán. Legközelebb figyelmesebb leszek, netről ilyet még véletlenül se...
Közben végzett a program is, íme a végeredmény:
7.6 GByte OK (16051805 sectors)
23.5 GByte DATA LOST (49463715 sectors)
23.5 GByte corrupted (49463715 sectors)
First error at offset: 0x0000000000ee4000
Expected: 0x0000000000ee4000
Found: 0x0080840001ee4000
H2testw version 1.3
Reading speed: 9.99 MByte/s
H2testw v1.4Ez több mint siralmas, bár pontosan nem értem ez mit jelent. A számokból még esetleg arra tudok következtetni, hogy ez egy kamu 32-es kártya, ami valójában 8GB-os, javítsatok ki ha tévednék. A legbosszantóbb az egészben, hogy olyan pici, még söralátétnek sem tudom használni.
-
GSPLR
senior tag
Sajnos úgy néz ki, hogy nem tanultam más hibájából. Ali-ról rendelt 2 darab 32GB-os kártyából mindkettő szar. Igaz még csak a sajátomat ellenőriztem le, de asszonyé is érdekes dolgokat produkál G6-on. Zeon által javasolt programmal ráírtam 32 GB adatot, ezután jött az ellenőrzés, még most is fut de leállítom mert eddig 7.6GB a jó és 14.6GB a rossz!!!
7.6 GByte OK (16051805 sectors)
14.8 GByte DATA LOST (31186287 sectors)
14.8 GByte corrupted (31186287 sectors)
First error at offset: 0x0000000000ee4000
Expected: 0x0000000000ee4000
Found: 0x0080840001ee4000
H2testw version 1.3Nagyon nem örülök, de ez van. Ezt személyesen kell venni boltban, most megtanultam. Valaki tud ajánlani megbízható helyet? Vagy az még jobb lenne, ha nektek lenne felesleges kártya ami működik (lehetőség szerint minél nagyobb).
-
törölt tag
válasz
Newlachka #3747 üzenetére
Igen, azt tudom. Általában szolgáltatós modellek egységeset kapnak. Már ha annak lehet nevezni a fekete telefon kontra fehér töltő/USB/füles dolgot.
Másikból is csak fekete (fekete töltő/USB, fekete füles) van szolgáltatónál, fehér nincs (fehér töltő/USB, fekete füles).
Ezért voltam kíváncsi, hogy ennél a fehérnél variáltak -e, de szinte lehetetlen (szerintem) itt a fórumon ilyet találni.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #3745 üzenetére
Kimaradt felülről a blogos link.
Zotya21:
Na ez igen.Szólj ha valamit még nem találsz.
-----
Amúgy akinek fehér P7 van (ha van egyáltalán ilyen), ott fehér minden tartozék?
Egy másik Huawei készüléknél a feketéhez minden fekete volt, de fehér színűnél a füles fekete.. (gyárilag). -
Zotya21
senior tag
válasz
Sirbence #3741 üzenetére
hát ha nem innét rendelsz ahonnét én akkor szerintem jó választás nekem nagyon tetszik
ne a mobilkereskedés.hu ról
neked kell eldönteni de szerintem nagyon szép és nem az a sorozat gyártott izé mint sok márkánálnah most verem fejem a falba
megtaláltam a képernyőkép funkciót istenem -
törölt tag
válasz
Sirbence #3741 üzenetére
Befektetni? Telefonba nem igazán, meg amúgy semmilyen műszaki cikkbe.
Összefoglalóban mindent megtalálsz, a folyamatosan frissülő linkre kattints, az az aktuálisabb jelenleg. DE megtalálod ezt a blogom alatt is.
Más kérdés lenne, amire nem találsz választ, akkor hajrá, tedd fel.
-
Sirbence
csendes tag
Érdemes most befektetni erre a telefonra?
karácsonyra néztem volna ki... kérlek segítsetek mert tetszik, de megéri-e? -
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3738 üzenetére
Amúgy félve megkérdezem (bár hülye biztos nem vagy, de ez lenne az év poénja), de ugye nem P7 mini -d van?
(csak így, hogy már a weben is a P7 helyén a G6 vagy a P7 mini képe van)
Na ez nem volt egy rossz kérdés, már azt is elhiszem, hogy P7 mini lenne P7- címszó alatt hirdetve.
Nincs nálunk 4G a H+ szerintem a 3G vonatkozott.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3736 üzenetére
Múlkor egy balatoni nagyvárosban voltam és sehol nem láttam 4G -t, de egy jóval kisebb városban volt. Szóval semmi sem kizárt.
Zotya21:
Az emag -nál pár napon belül kijött a futár és vitte is, ingyen. Ott nem sz...nak.Amúgy félve megkérdezem (bár hülye biztos nem vagy, de ez lenne az év poénja), de ugye nem P7 mini -d van?
(csak így, hogy már a weben is a P7 helyén a G6 vagy a P7 mini képe van)
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3734 üzenetére
Akkor lehet, hogy Nálunk még nincs 4g de holnap megyek Kaposvárra megnézem. Pécsen biztos, hogy volt. Mondjuk én lőve vagyok itt a határszélen mert itt csak 2G lehet használni azt is csak kézi beállításon, mert ha másikon van akkor egyből a át kolbászol a horvátokhoz..
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3732 üzenetére
jah ehez meg kellene egy vodás kártya dehát az sincs mert akivel kiakartuk próbálni csütörtökön annak meg kiderült hogy normál simes a telója és ugye azért nem törjük ki a közepét hogy egy próbát tegyünk aztán neki meg utána szétpotyog
persze felhívom őket csak kíváncsi vagyok mit reagálnak emailre
mert pl az edigital semmit nem válaszolt arra hogy szar a monitorom
utólag jobb is mert megjavult magától de azért az sem kis bolt és lese szarnak ha írsz
jah és a mai sim ügyem miatt kérdezem akkor csak előfizuval lehet 4g-zni ? mert nem a legkisebb feltöltős simet vettem -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3723 üzenetére
hát jah ott nemlehet kb elcseszni winről ha nem a biost frissítgeted winen keresztül
amúgy lefuttattam a szerviz menüből a mmitesztet
de azse találta hibásnak a hálózatot ha csak nem az a hall mert az fail de nem tudom ott mit kellett volna csinálni ahogy a gravity senzornál se és otg kábelem sincs
de váltok taktikát és megpróbálom először emailben zaklatni őket
kideríteni mennyire mennek bele és mit kérdezgetnek mert azért emailben könnyebb nagyobbat lódítani
persze úgy is felhívnak vagy ha leszarják felhívombubus66 hát jah az lesz az első hogy minden kinyerhető adatot megnézni rajt és nem frissíteni még ha fel is dobja otán
hm találtam még egy érdekes dolgot
kapcsolat /elérhetőségek:
Fontos! Nem nyílt árusítást végző üzlet vagyunk, tehát személyes vásárlásra nincs lehetőség!nehogy betudj menni megverni őket
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #3727 üzenetére
Szerintem Evil Snowman -re írj rá. Többszörösen is érintett az ügyben.
-
bubus66
nagyúr
Pedig a P7-nek a hirdetéséről vettem le nem G
6-nak van hírdetve
A Legutolsó kép az azért érdekes a fehérből feltud rakni rendeset a feketéből nem.(#3727) KKrisz751
Tegnap voltam Pécsen és az Árkádnál gyönyörűen volt a 4G és így is írja ki. Természetesen P7
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3718 üzenetére
Számítógépen sincs másképp. Csak jóval egyszerűbb helyrehozni a hibákat.
Ott is ha frissítesz, attól az még Windows marad. Ha meg letörlöd, akkor újat kell helyette feltenni. Wipe nem törli a redszert, csak az felhasználói adatokat, beállításokat, egyebeket.
Amúgy nyilván sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha minden telefonhoz járna egy DVD, ami a gyári teljes szoftvert tartalmazza, és ha gond van akkor csak vissza kell másolni és kész.
KKrisz751:
Pécsett más telefonnal találsz 4G -t? Nyár óta nem voltam már lent, nem emlékszem...szende_robi:
Én ha jól emlékszem neki 1 év garanciája van, tehát biztos nem gyári.De gyári esetében is gyanítom, hogy nem pontosan erről van szó, vagy kb. Angliába szól, ahova el sem fog jutni a készülék javításkor.
-
KKrisz751
aktív tag
Pillanatra visszatérnék a 4G kérdésre.
Szóval. Ha kikapcsolom a netet és csdak a telefon rész üzemel, akkor 3G amit kiír. A belvárosban mászkálva mint egy zombi néztem a telefont de sehol semmi, pedig ott elvileg, csak tudnia kellene a kék szolgáltatónak is adni a 4G-t. Adat forgalomnál H és H+ a kiírás.
Ha manuálisan a mobil hálozatoknál kiválasztom a Telenor 4G-t, akkor nem csatlakozik fel illetve ha igen akkor is "csak segélyhívást" ír ki.
Ha autómatára állítom és a telefonon 4g-3g-2g a beállítás akkor is Csak 3G-t ír ki.-Akkor most mi legyen? Ötlet?
Az előfizetésben benne van a szolgáltatás.
-
Newlachka
őstag
válasz
Zotya21 #3718 üzenetére
onnan másolom neked:
"Garancia esetén az eladó a termék mindazon hibája miatt helytállni köteles, amely a jótállás időtartamán belül merül fel.Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatásAz alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
(#3715) Zotya21
Így van ha vissza viszed vagy reklamálsz a boltnál akkor, ne tegyél rá semmilyen Custom ROM-ot ez csak egy javaslat volt a részemről..
Sajnos nem csak te jártál, így anno az LG Optimus Black P970-nél voltak ilyenek, hogy a Sarki GSM-től meg vette, az rámokolt egy magyar nyelvet, kapott egy frissítést és többet nem volt magyar, vagy tégla lett.
Ott annyival volt könnyebb, hogy volt egy link ahol betudtad írni az IMEI számot és az alapján kiadta a szoftver verziórt és a régiót is.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Newlachka #3716 üzenetére
hát még az is lehet én nemtudom szóval a mobilkereskedes.hu -ról nem szabad venni semmit
végül is azt írja a kritériumokhoz hogy szabálytalan szoftverfrissítés
hátha ota-n frissítettem az szabályoshát meg jah a hardvert nem ölheti meg a hivatalos rom majd kíváncsi leszek mit találnak ki hogy mit csináltam vele
mert valamit biztosanporterocka hát a végén hibát nem ír de az értesítéseknél ugyanúgy ottvan a hibaüzenet
emui 3 mat meg biztos nem akarok rátenni így mert ugyse lenne értelme ha visszakel küldeni
de ami még gáz lesz ha ki is cserélik
én mnidenképpen szeretem a legújabb szoftvereket szóval ha kijön az emui biztos frissíteni akaromés ha megint így járok akkor XDDD
persze akkor már nem fogok csak úgy
de én igazából azt nem értem ha nekem pl a recovery kb a pc-n a biost jelentené
akkor mi köze van egymáshoz a különböző verzióknak ha leformázza meg újrarakja őket
meg ha már valaki függetlenítette akkor miért nem lehet felnyomni rá megint XDjah és egy tipp amivel mnodjuk megtudnám jelölni a telót mielőtt visszaküldöm ? (megkarcolni nem karcolnám meg XD)
azért hogy ha ezt küldik vissza tudjam fekete alkoholos filc pötty fekete telón talán még nem észrevehető nekik ha meg nem mossák
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
Akkor legalább a szoftveres rész már rendben van. Vagy legalábbis már nem jelez hibát, akkor bejött a tipp.
Intelligens tok meg a Kesztyű mód az más. Mindegyiknek meg kell lennie, csak max. másik menü alá került.
EMUI 3 -at fel ne tedd, mert akkor tuti lesznek gondok a bolttal, mivel hivatalosan nincs még kint, csak a béta.
szende_robi:
Lehetséges, hogy újra lezárt a készülék, miután kicserélte az FW -t. Nem ez lenne az első. Én erre tippeltem korábban, és szerintem így is történt. -
Newlachka
őstag
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
szerintem meg az történt,hogy valakitől bevették,(és szépen le lett tiltva)
vagy éppen sw-sen volt függetlenítve és el is vetetted.
egy linket bedobhatnál a bolt címével,mert ezek után nekem erősen nem ajánlott onnan rendelni.
Amúgy:
Nem hivatkozhat arra,hogy a frissítés vágta szét./mivel ez a rendes módja a frissítésnek...vagy hisuite tök mindegy/
szépen megmondod,hogy szabályosan OTA-n frissítettél(ugye mi tudjuk,hogy ez nem jó,de mi home userek vagyunk,és tök hülyék.)
Illetve kutakodni sem fog,hogy milyen sw van szval alapból nyertes vagy -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3714 üzenetére
hát felment a 133 és érdekes módon most így online frissítésként leszedve nemlett fail a vége hanem OK
meg is lepődtem
amúgy találkoztál már olyan verzióval amibe kesztyű mód volt az intelligens tok helyén mert ezen olyan volt eredetileg
jah hát nemszeretnék mindent szétszedni rajt már ígyse gyári de úgy meg
valami hardver teszt jönne jól de nemtudom van e gonodlom nincs
mint pl pc-n a memtestde hát akkor marad hogy nyaggatom a boltot
köszi szépen mindentől az eddigi türelmet és a segítségeket
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3713 üzenetére
Azt csak végső esetben javaslom, mert szerintem ezt orvosolnia kellene a boltnak. Custom ROM lecseréli az egész gyári ROM -ot, úgy ahogy van. Ehhez persze kell ROOT, custom recovery (abból egy gyári mentés)...egyebek. Meg bár úgy látom multi, de pontosan nincs megjelölve, hogy magyar van -e benne. Szóval egy jBart sem árt (ha nem lenne benne magyar).
Rakd fel OTA -n a B133 -at, de biztos nem lesz jobb a helyzet. Viszont legalább hivatalos cucc lesz rajta.
Lehet hardver, mert attól még hogy a szoftver nincs rendben, ezt nem lehet kizárni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3712 üzenetére
hát felraktam a lengyel oldalról letöltött 121 et ugyanúgy semmi de fel ajánlja a 133 mast
jah és persze ez a 121 felrakás is faillal végződött és mégis fentvan
de igazából ha mondjuk hardveren szar akkor nem igazán foghatják az FW re hogy az nem gyári nem ?
persze bármit mondhatnak hogy mit látnak rajtamúgy custom FW olyan van ami rendes egész update fájl ? (mert eddig az ment fel)
mert azt azért megpróbálnám ha van hozzá
addig keresek xda-n -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3711 üzenetére
Inkább a B121 -et, aztán arról OTA -n frissítsd le a B133 -ra. Az minden országban bent van, a B126 viszont csak nem hivatalosan van a legtöbb helyen.
Gond van vele, akkor meg magyar hivatalos oldalról a B133 -at.
szende_robi:
Szerintem sem tudják.Ráadásul ha függetlenített (ami egyébként nem biztos), akkor meg inkább hallgatnak.
------
Nekem mindig hivatalos Windows volt a gépemen, és nem egyszer történt már olyan, hogy hivatalos frissítés után többet nem indult el a gép. DE persze ha nem frissítesz, akkor meg csiga lesz a gép, meg hibákat produkál. Nem egyszer dobtak már ki olyan frissítést, amit vissza kellett vonni, mert be...tak tőle a gépek. Persze az már senkit nem érdekelt, hogy addig X ezer ember már feldobta.
A lényege ennek az, hogy frissítéstől lehetnek gondok, a legnagyobb cégeknél is. DE sajnos itt nem erről van szó, akkor egyszerűbb lenne segíteni a dolgon.
-
Zotya21
senior tag
válasz
bubus66 #3695 üzenetére
hát én is elcsodálkozok hogy hányan segítetek itt és nagyon szépen köszönöm le a kalappal
itt a sim kártya
hát ez is vicces mert rögtön úgy kezdte hogy ez nem támogat 4g-t
de ez sehol nincs leírva a rohadt t-mobil oldalánnem mnitha lenne faluba 4g de azért olyan csak jobb lett volna
nah mindegy vadi új kártya semmi különbség
pin kódot simán veszi nekem azzal nincs gondde ugyan úgy nincs hálózat
most akkor megpróbálom felrakni amit linkeltél lengyelt hátha tetszik neki
amúgy a szervíz menüben idő közben a származási hely fura módon eltűnt
a boltos dologgal meg az a baj hogy mivel neten rendeltem és nem pesten lakok hanem 230 km re ezért max nekiállhatok holnap telefonálgatni hogy miért ilyen fost adtak és vigyék vissza a garanciafutárral
de előtte persze kipróbálnék pár custom romot is
bármit csak tégla ne legyen belőle -
törölt tag
válasz
bubus66 #3703 üzenetére
Én azért írtam a végére a boltot, mert ha így beviszi, akkor a garanciának annyi. Szerintem. Bár nem tudom ott milyenek a feltételek, de kétlem, hogy elnéznék.
TWRP meg MIUI, ha már nincs megoldás. Akkor már úgyis mindegy a garancia, ha nem tudja visszaállítani a lengyel állapotot.
DE/BÁR: azt is megjegyezném, ha ilyen boltról van szó, akkor nem biztos, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen szoftver futott a vason. Vagy mire frissíthet később.
-
zeon.hu
nagyúr
biztosan jó az a kártya?
ezt a tesztet talán érdemes lefuttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest