- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
egyszer lehet,hogy kipróbálom, de elég sok a panasz a megfelelő topikokban.
persze tudom, ugyanúgy megbízható eladót kell keresni és nem a legolcsóbbat.más:
gravity box jól működik a P7-en?
widgetek fixálásához kellene, mert elmozdulnak, ha az értesítési és navibar előjön.
ha van más megoldás erre, az is jöhet, nova prime launcher van rajta.
ilyen lesz a widget, ha feljön a navibar, értesítési sáv még jobban összetolja.
a dokkot be tudtam már állítani, az nem kavar be. -
zeon.hu
nagyúr
hátlaphoz nem talált valaki tempered glass szerű védelmet?
full body fólia létezik rá, de az mégsem olyan erős. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #2582 üzenetére
A gyári beépitett nekem is ez van kint.
Visszatérve az ilyen engedélyezésekre. az androidban miért nincs ilyen globális mindenre ható beállitás, például ami nálam is volt, hogy ha a beállitás menübe kikapcsoltam a GPS-t akkor egy feltelepitett app ne kezdje már el használni amig én be nem kapcsolom még akkor sem ha az appnál engedélyezve is van a használat.
ugyan igy nem értem, hogy miért nem záródnak be az appok ha a nyillal visszalépek a főmenűbe akkor alapbol záródjon be az app ha a home gombbal lépek vissza kkor maradhatna például.
Igy ha nem nyomok rá a jobb gombra, hogy kiixeljem akkor még a 3 napja megnyitott weboldal is ott figyel a háttérbe és eszi az adatot meg az akksit.
-
Tex
senior tag
válasz
Atlantisz48 #2570 üzenetére
Na igen, de ez az én telcsim és ma reggel óta ilyen. EMUI 2.3-al.
-
repvez
addikt
nálam is le van tiltva mert az első bejelentkezéskor már egyből szedte le a sok appot amit csak kiprobáltam a régi készüléken,de nem töröltem a listából , persze a hasznosakkal kezdte.
Se wifi se mobil adat nincs engedélyezve a playnek a progi meg mégis feltelepült. és a 133-as firmware frissitésről szóló figyelmesztetés is eltünt a beállitásokból.
-
-
zeon.hu
nagyúr
milyen néven van ez a filmes google?
mondjuk nálam még a play áruház se frissült, a P6-on pedig már az új volt. -
GSPLR
senior tag
Hazánkban is elérhető a Play Movies szolgáltatás - Mobilarénás cikk
-
repvez
addikt
Tegnapi nap másnál nem telepult önállóan alkalmazás a telefonra? Mert nekem megjelent egy uj ikon a menübe és megnyitva hasonló felület jön be mint a youtube és ilyen videotéka szerü dolog hogy pénzzért lehet filmeket nézni .
[link]ez az app
ha letörlöm akkor vissza fog telepedni ujra? meg egy factory resetnél is visszajöhet? -
Nagyfejű
aktív tag
na mibe veri meg?
-
GSPLR
senior tag
válasz
Atlantisz48 #2564 üzenetére
Az egész telefont nézve is veri a Samut...
-
Atlantisz48
őstag
válasz
eladogeppc #2553 üzenetére
összehasonlítottam a Samsung Galaxy S4 kameráját a P7-el. és kontraszt, vonalélességben, és látószögben messze a P7 nyert.
-
Nagyfejű
aktív tag
tisztelt uraim!ezek a hauwei készülékek mennyire megbizható?a durván 2 hónapos és hibátlan S4.-em cserélném le, samu garis,csak nagyon bejön a hüvely készülék....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2561 üzenetére
Ezek a telefonok nem egymás váltói, P7-et se cserélnék G2-re, nem igazán van értelme. Majd egy P8...
-
eladogeppc
veterán
válasz
philoxenia #2560 üzenetére
Persze láttam...
Nagyon sajnálom a kütyüt, de hogy még én fizessek egy P7-esre ???
Snapi 800-ra ??
Még 1:1 talán, de ilyet most nem találtam. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2559 üzenetére
Azért nehéz az összehasonlítás, mert sok készülék kimarad, mert ők nyilván a fényképezőgépekre koncentrálnak.
-
eladogeppc
veterán
válasz
philoxenia #2558 üzenetére
P7-es tesztet nem találtam, de LG G2 benne van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2555 üzenetére
De ezekben messze nem ugyanaz a szenzor van...
Ezen kívül a fotó minőségét még elég sok minden befolyásolja. Korrekt tesztet alig találni mobil fotóban. Mondjuk olyat, amilyeneket itt találsz:[link]
-
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #2555 üzenetére
És a Note 4-et még nem is említetted mert az a jelenlegi csúcs
-
eladogeppc
veterán
válasz
philoxenia #2554 üzenetére
Note 3, illetve S4 vagy S5 ami már 16Mpx.
Volt a kezemben Lumia 1520-as is meg Z2-es is.
A Z2-t hagyjuk is, mert igen gagyi. Minimális szürkület, maximális zaj.
Lumia 1520-as még a jobbak közé tartozik.Ezeket az oldalakat még nem néztem meg amikor még remegtem, hogy kell egy P7-es.
Ahogy kinéz az fenomenálisan szép !! Nekem is nagyon bejön a kinézete !!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2553 üzenetére
Melyik Samsung szenzorra gondolsz melyik telefonban?
-
GSPLR
senior tag
válasz
eladogeppc #2546 üzenetére
"Aztán továbbolvastam, nézegettem, hogy Sony BSI 4. gen szenzor van benne, és akkor mondtam hogy nem. Nekem fontos a kamera ! És a Sony szenzoroktól nem vagyok elájulva."
Ezen jót nevettem, köszönöm. Ha már ennyire benne vagy a mobilos témában, akkor igazán tudhatnád, hogy a Sony-s cuccok csak a Sony készülékekben nem működnek... Amúgy véleményem szerint a te elvárásaidat az elégítené ki a leginkább, ha vennél egy kompakt fényképezőgépet, egy brutális PC-t meg egy 3210-es telefont.
-
Tompie
őstag
Szuper "számítógépet", szuper kamerával, és szuper játékkonzol egyben, csak ennyi az elvárás???
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Már mondtam, akinek a benchmarkok a fontosak ne vegyen ilyen telefont, mondjuk G2-t tényleg felesleges erre cserélni, mert a cserével akkor is buknál, ha G2-re cserélnéd a G2-őt...
-
Newlachka
őstag
válasz
most így 1 az 1be kimentem és lőttem 4 képet neked al'a nature..
Azért elég erősen mondtad,hogy nem a teljesítmény a fontos, most pedig erre érvelsz.
a képeknél jobb klikk kép megjelenítése -
eladogeppc
veterán
válasz
Newlachka #2545 üzenetére
Sajnos igen. Kicsit jobban mélyre ástam, és a notebookcheck.net tapasztalata, a phonearena tapasztalatai, illetve most már egy rahedli oldal tapasztalata alapján a proci sem túl erős, a Mali 450MP4 is kevéske ma már. Evvel nem azt mondom, hogy nem mennének a dolgok, de láttam pár játékot röcögni a neten.
Azért a Snap 800 jóval erősebb proci, hiába "olcsó" egy 32GB-os LG G2.
Volt note 3 neo-m is, talán a Note 3 lehetne váltótárs, de +30eFt-ot nem ér meg.Szerk: Antutu egy dolog, de se Vellamoban, se Geekbenchben szinte semmiben nem közelíti meg a Snap 800-at. Aztán továbbolvastam, nézegettem, hogy Sony BSI 4. gen szenzor van benne, és akkor mondtam hogy nem. Nekem fontos a kamera ! És a Sony szenzoroktól nem vagyok elájulva.
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2544 üzenetére
akkor a kérdések halmazát zárjuk
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki maradok a G2-nél egyenlőre.
A "szépség" azért nem minden, főleg ha csak a tulajdonság halmazokat nézem.Majd 1x talán. Talán Mate 7
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2540 üzenetére
fogalmam sincs.
(#2538) horika79
mindjárt feltöltöm a calendart.
ITT van
amúgy alapesetben itt találod:system>app mappaamit ide linkelek azt kicsomagolod és beteszed oda, majd utána indítsd el őket mintha telepíteni akarnád
-
philoxenia
MODERÁTOR
"Boszorkányokról, mivel nincsenek, szó se essék!"
Akinek kell, gondolom érti....
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ismét !
Ebben a menüben: *#*#2846579#*#* szervíz menü.
Van olyan timer ahol látni mennyi idős a készülék ? -
horika79
csendes tag
Üdv mindenkinek, lenne egy kis problémám, talán tud valaki segíteni. Voltam olyan hülye, hogy sikeresen letöröltem a készülékről a "Naptár tárhely szolgáltatása" vagy valami hasonló nevű alkalmazást, és azóta nyilván nem működik a naptár szinkronizáció. Próbáltam már több helyről is szerezni az apk-t, de vagy nem engedi feltelepíteni, vagy a telepítés után folyamatosan "A naptár alkalmazás leállt." hibaüzenetet kapom. A naptár alkalmazást már újratelepítettem párszor, de az nem telepíti magával ezt. B133 van, t-mobile készülék. Van esetleg aki tudja, hogy kell megjavítani, vagy az eredeti calendarprovider.apk fájlt (és hogy eredetileg melyik mappában van) elérhetővé tudja tenni? Előre is örök hála.
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2535 üzenetére
szerintem bízz meg az itteniek irományában,csak az talál benne hibát aki akar.
tegnap kaptál tőlem egy olyan aksi időt is ami kb veri a g2-t
plusz ha keresed az utódját annak,úgyis leváltod...
ha nem számít a nyers erő jó lesz ez nekedszerintem keress egy pesti tulajt és fogdosd meg nyomogasd meg..
vagy kérj kölcsön valakitől 1-2 napra egy telótLehet elfogultnak tartotok,de a huawei a P6-tal megalkotta azt amire szüksége van egy felső közép kategóriára vágyó egyénnek.Szép,elegáns a mindennapokhoz teljes mértékben megfelelő telefon. Akinek hardcore izomteló kell az vegyen SONY-t, vagy konzolt. A telefon az telefonálásra való.
A laptopot sem gamernek használjuk....A p7-tel pedig egy szinttel feljebb léptek.
Nekem nem hiányzik az erő.Mert nem játszom rajta. -
eladogeppc
veterán
Még mindíg megy a vacilálás nálam.
Néztem szintetikus teszteket, 3dmark, linpack, stb...
notebookcheck-en nagyon lehúzták a procit.
Igaz hogy a működést nem befolyásolja ahogy elnéztem a videókat.
Valami újabb ROM-al nem jobbak az eredmények ? -
tomtombat
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a P7 táborhoz, egy hete vettem a T-nél 68000ft-ért
Nagyjából átfutottam a fórumot. Gyorsan tokot is vettem hozzá.
Inteligens tokot akartam venni de figyelmetlen voltam, így nem az, csak kinézetre.
Persze már mikor átvettem akkor jöttem rá, de nem baj. Egészen jól használható.
És tetszik is, ugyan is a készülék nem sokat vastagodik általa.
Ha minden igaz megy a kép róla.
Ezt a linket most találtam.
[link]
Hozzáértő megnézné, hogy a mi telónkra is való ez az új emui?
(vagy hogy a bánatba kell írni...)És a nuance TTS.
Szerintem a 4.4 android átka hogy még nem sikerült működésre bírni őket, előző android verziókon nem okoztak gondot, pedig már mindent másoltam mindenhova, elérési útvonalat írtam át, de nem akar összejönni.[ Módosította: philoxenia ]
-
Na srácok ezt is megértük. P7-est átadtam asszonykámnak, mert én át álltam a sötét oldara (iPhone 6).
Természetesen leszek még és igyekszem építeni a kommunát továbbra is. -
Newlachka
őstag
válasz
philoxenia #2528 üzenetére
nekem nem kell
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #2527 üzenetére
Jobban jársz ha eladod a topiktársnak ....
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #2525 üzenetére
1:1 ben nem megy sajnos. 10est még nekem kellene hozzátegyek
-
CJ3
senior tag
válasz
ANDROID??? #2525 üzenetére
T mobile-nál pl 14 napig kicserélheted a telefont, vagyis vissza viheted ugyan az
És kihozol egy másikat.
Ha tudtam volna a Sony SP-nél hogy van ilyen, akkor én is visszaadtam volna és úgy hoztam volna ki a P7-emet.De más szolgáltatónál is van 3 nap ha jól tudom ilyen cserére
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #2524 üzenetére
Hol cserélik be így?
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2520 üzenetére
1h 9 perc
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #2521 üzenetére
G2 bevisz, P7 elhoz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #2520 üzenetére
Mi az hogy becseréled és hol?
-
Newlachka
őstag
válasz
eladogeppc #2518 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
eladogeppc #2516 üzenetére
összefoglalóban le van írva a menete, hamar megoldható.
-
eladogeppc
veterán
Csak annyi kérdésem lenne még, hogy a P7-nél az előlapi gombok rejthetőek ?
Láttom olyan videót, ahol a játéknál el volt rejtve. -
zeon.hu
nagyúr
root ugyan megvan, de a set_immutable.list korlátozásának kikapcsolásával nem boldogulok most.
szokásos "not found" több sor után is.
a -o előtt van space? az nulla vagy "o" betű? és a "-" mintha dupla lenne. -
zeon.hu
nagyúr
csináltam egy gyári visszaállítást, de a kingusertől nem szabadultam.
most hogyan tovább? -
GSPLR
senior tag
A másik ami itt mostanában tèma, az a root. Ebben èn nem tudok segíteni, nem èlek ilyesmivel, távol áll tőlem. Szubjektív vèlemènyem hogy ehhez a telefonhoz felesleges is, nincs èrtelme. Szerencsère az itt elhangzott hibák közül eddig egy van ami nálam is jelen van, ez a lebegőgomb bug,de nem is használom. Ez meg ugye software hiba, amit javítani fognak vagy már meg is tettèk a friss romoknál. Azt se felejtsük el hogy telefontól függetlenül rengeteg error az bizony user vagy elcseszett alkalmazás illetve frissítès hiba. Pacsi
Ja a legjobban az tetszett a vásárlást követően hogy mókolás nèlkül irthattam a twittert meg a facebookot,nagyon boldog voltam
-
GSPLR
senior tag
válasz
eladogeppc #2498 üzenetére
Ha nics bajod a G2-vel minek akarsz cserèlni? Csak a külső miatt hülyesèg, kompromisszum minden modellnèl van a legtöbb esetben. Bár èn ebből a szempontból szerencsès vagyok, megtaláltam az ideálisat, igaz, tudatosan vásároltam ezt a telefont. Az akku idő nálam nem tèma, nyüstölöm egèsz nap, net,játèk,line,whatsapp,stb. Este ígyis úgyis felrakom tölteni, általában 30%-ra esik vissza az akkum reggel 6-tól számolva kb èjfèlig. Az aksinak kelett 2 hèt a vásárlástól mire beállt rendesen,èn elègedett vagyok vele,nincsenek illúzióim. Ráadásul jön a Lollipop ès az EMUI3.0 az mèg dobni fog rajta rengeteget. Játèkok közül amúgy nem a high endeket tolom hanem netes rpgket,ami itthon állandó wifivel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest