- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #16474 üzenetére
Mint írtam, nem nagyon érek rá, de ezt megcsináltam neked.
Nálam egy darab fagyás, egy darab random restart sem volt.
[Bizonyíték]Ja és, a navi maszk levétele is ott van, de xposed kell hozzá.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #16474 üzenetére
Itt telepítési hiba lesz, mert ezek hibátlanul mennek nálam.
-weather and clock jó
-gyári kamera jó
-galériában ott vannak a gombokXposed hiánya elvileg nem okozhatja ezt, de majd cunaja nyilatkozik.
Szerk.
Ezek mehetnek on-ba nyugodtan.
Akkor ki kellene próbálni egy másik fülest. -
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #15946 üzenetére
Itt vagy? A buildpropnál nem jó a jogosultság!
TWRP recovery > Mount > system elé pipa, majd vissza. Advanced> file manager és itt megkeresed a system mappát, majd benne a buildprop fájlt. Rányomsz és chmod 0644 legyen, majd go.
Vissza a főoldalra> mount és system elől pipa ki, majd reboot.Beállítások> nyelv és bevitel> alapértelmezett billentyűzet, majd válaszd ki a swype-huawei swipe. A swype beállításaiban a kinézetét is tudod változtatni.
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #15869 üzenetére
P7 a legjobb, nincs vita.
Most azért legyen új telefon, mert a pénzünket nem tudjuk mire költeni, vagy azért mert követni kell a divatot?
Mindenki maga dönti el úgyis, mit is szeretne.
Szerintem, ( elfogultság) egy alapszintű telefonfelhasználónak, ha tökéletesen működik a P7, bőven elég.
Villámgyors és stabil a maga kategóriájában.
Személy szerint, akkor fogom lecserélni, ha tönkre megy. Normál felhasználásnál, kicsi az esélye + tok védelem.
Jelenleg a P9 semmi különöset nem tud, mit számít a 8 mag és a 3 GB ram , ha a normál felhasználó ki sem használja.
Egyszóval, aki úgy gondolkozik mint én, az örülhet, mert még bizti egy jó darabig itt leszek Custom romokat gyártani.
Csak magánvélemény, senki lelkébe nem akartam belemászni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #15272 üzenetére
#15265-ben válaszoltam neki a megoldással, ez a Huawei Cloud+
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Newlachka #13851 üzenetére
Azt ugy tudod meg csinálni hogy a legközelebbi szolgáltatóhoz be kell menni és utánna járni hogy ki van e fizetve a telcsi.
Más téma igaz nem Huawei Ez a LeTv mobil egész kis ügyes készülék,De ahogy néztem magyar nyelv nem igen van benne.Ezt csak azért hoztam fel mert többet T-ré mobilnál részletre nem veszek telcsit az is biztos.
Mobilearénán tesztelték a LeTv mobilt és nagyon dicsérte a tag -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #13847 üzenetére
Van már 80 körül is, de az vagy szolgáltató függő vagy nincs garancia rá.
Mindkettő zsákbamacska (Szolgáltatóst csak akkor szabad venni, ha teljesen ki van fizetve).
Tehát ha talál 80-ért függetlent, ami hivatalos ( Nem GSM boltos!) garanciával rendelkezik, az már megéri szerintem. -
Tompie
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #13010 üzenetére
És lehetne folytatni:
-egy pendrive-ot nem lehet rádugni
-zárt rendszer, ezért korlátozottak a lehetőségei
-egyre több hiba jön elő, beleértve a régebbi biztonsági réseket
-"rosszul fogod", "soha nem lesz 4"-nál nagyobb" hozzáállás
-ár/érték arány
Vannak persze pozitívumai is, de azzal együtt se lenne használható számomra.
Mellesleg tény, hogy messze a legjobban adják el a terméküket, odáig jutottak, hogy egy kalap sz..t is eladnak millióknak, ha alma van rajta. Ez pedig nem semmi! -
GSPLR
senior tag
válasz
Newlachka #13010 üzenetére
Az igények más kérdés és megint más, hogy valamit lehet használni, vagy csak foltozzuk a szart. A droid jó...lenne, ha foglalkoznának is vele. Nincs irány, nincs szigor, optimalizálj ezer felé. Kb. az esélytelen kategória. Lehet rajta filozofálni, hogy ez kinek a sara, de engem pont nem érdekel ha használni szeretnék valamit. Árról inkább ne beszéljünk, ugye van az mondás, hogy minden annyit ér, amennyiért el tudják adni... Persze amit leírtam az mind szubjektív, én elfogadom ha valaki másképp gondolkozik, viszont azt is tudom, hogy ezt a topikot kik olvassák, nem véletlenül tépem a számat...
(#13013) zeon.hu:
A droidot is lehet savazni, ha kell dupla hosszú listával... De nem kívánok belemenni semmi ilyenbe. Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk hova jut a 2 fő rendszer pl. 5 éven belül. Én tényleg kíváncsi vagyok, mert szerintem valamelyik bukni fog, mégpedig nagyon nagyot. Arra tippem sincs melyik, de valamelyik veszni fog.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #12505 üzenetére
Ha valaki úgy csinálja, ahogyan majd leírom, akkor semmi gond nem lesz. Elrontani nem lehet.
Sima recovery zip install lesz 2x. Az idő lesz más, a teljes telepítés majdnem fél óra. 100%-os akkumulátor kell a folyamathoz.Az előfeltétele a romnak B830.
Mindenki neki láthat menteni, ajánlott ( Titanium Backup ) és az összefoglalóból ezeket beszerezni.
TWRP recovery és B830-as rom.Jelen pillanatban töltődik a rom a mega meghajtómba. Zeon társunk megkapja az elérést és a teljes menetét a telepítésnek.
-
repvez
addikt
válasz
Newlachka #12188 üzenetére
Letöröltem a hadcent sms-t és a gyárit hagytam, most megjött az OTP-s bejelentkező számsor, viszont az otp oldalán a mai napra nem jelez pénzmozgást , pedig 15k-t költöttem mai nap2 részletbe, tehát akkor vagy azért nem kapok sms-t a pénzmozgásról mert késöbbi a pénz feldolgozása az otp-nél vagy a handcent sms variált valamit amit eddig nem , mert több mint egy éve fennt volt a telefonon alap beállitással ahogy most is , nem szoktam beleturkálni az appokba, csak ha nagyon muszáj.
A telefonos alkalmazást azért nem tudtam eddig használni, mert nem tudtam az oldalon regisztrálni és az az előfeltétele a mobilon használatnak.
-
repvez
addikt
válasz
Newlachka #12183 üzenetére
az a gond vele, hogy az OTP netbank visszaigazolo számsor sem jön meg igy sms-be és nem tudok bejelentkezni, és nem utalni nem tudok, sem a számlámon található összeget nem tudom megnézni vagy a csoportos beszedéseket modositani.
MEg azért jó ha az ember egyből tudja, hogy menyni a felhasználható maradék, van róla bizonyiték, hogy mikor mennyit vontak le a szolgáltatók stb.. -
M3xx
tag
válasz
Newlachka #12145 üzenetére
300-al kell most inkább számolni, 52-re jön ki, a vám+áfa pedig goodluck, de csak vacsi új, viszont laikusként arra gondoltam ugyanaz a szoftver van a bontatlan dobozban, mint egy itthon vásárolható P7-ben, de beleásva magam már nem annyira csábító a dolog.
Vevő vagyok patika állapotúra fehér színben független vagy telekom, zaklathattok 50 környékén... -
Pandaboy
tag
válasz
Newlachka #11937 üzenetére
Köszi. Ja én azt hittem lenyitom felül az összefoglalót a telefon menüjében. Ott kerestem felül az Android lenyitható "redőny" menüben és a beállításokban.
Ilyen OP. rendszer módosítást nem tudom csinálok~e, mert lehet nem tudom vissza állítani a régire a telót. Na és nehogy elvesszenek az adatok.
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #11667 üzenetére
Végül is teljesen mindegy mikor jön ki. A P7 nekem még minimum 2 évig telefonom lesz, ezért mindegy. 3 évente szoktam telefont cserélni. Csak érdekesség miatt raktam fel. Várom a végleges szoftvert és átalakítom magamnak majd használom. Általában a szoftver felét kidobom a kukába és ezáltal is gyorsabb a készülék. P7 a király!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #11463 üzenetére
Akkor mit szóljunk az almához: közel 300k és egy usb-t nem lehet rátenni
Nálunk most már csak huawei van (kivéve lányomnak, mert féláron volt az L90), P7, P6 (már nincs meg), G6, Talkband, Mifi, BT hangszóró.
Persze van némi elfogultság a márka iránt, de legfőbb szempont az ár/érték arány.
A huawei árai is emelkednek sajnos, de szerencsére a megjelenés után pár hónappal már sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni.
A környezetemben vannak legújabb samuk, almák, kb semmire nem használják, mint fb és telefonálás. Van olyan alma tulaj, aki még soha nem olvasott emailt a telóján, de persze az elsők között vette meg, mert alma.
No comment...
Mikor látják, hogy mit tudok csinálni a P7-el, akkor meg pislognak -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest