Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit76
tag
Hö-hö! Hogy jártam! Gondoltam, letöltöm a Huawei oldaláról a B133SP01 hivatalos firmware-t. Ugye, 1,1 GB. Letöltés indít, pizza, kávé, ránézek, letöltés kész. 335,5 MB. Mivan?! Nochmal, ugyanaz.
Tabon próba, lejött rendesen 1,1 GB.
Eztígymosthogy? Wazze, itt valami bibi van. Hát a Google Chrome károsnak ítélte a letöltemdő file-t a böngészési teljesítményre, ezért leállította a letöltést. Önként és dalolva. Ha még valakinek ilyen problematikája lenne, azezévót.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5897 üzenetére
Simán törlöd az alkalmazások kezelésében a Beállítások alkalmazás alatt azt, amit enged.
Nekem most MIUI van fent, így fejből nem tudom, de azt hiszem Adatok törlése, meg Gyorsítótár törlése gomb van.
-
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5895 üzenetére
Másnéven: törlöd az alkalmazáskezelőben a beállítások alkalmazás adatait. (cache és adatok törlése) ezzel visszaáll, mintha gyári lenne, tehát pl. A csengőhang, hangerő, wifi egyéni beállítások elvesznek.
-
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5891 üzenetére
Bocs... Wipe-old a beállítások alkalmazást...
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5883 üzenetére
A szabad RAM kb. megegyezik az EMUI -n tapasztaltakkal. 900 mega és 1 giga között mozog. CPU használat nem pörög túl. Az akksi fogyasztás kb. azonos (elmúlt 12 órában), de még be kell állnia. Lassulás, fagyás, akadás nem tapasztalható. GPS - Térképből kilépéskor sem hal meg a rendszer.
GPS pontos, gyorsan kapcsolódik, WiFi jelvesztés, gyenge kapcsolat nincs. Mobilnet minden kapcsolati módban probléma nélkül fut. Voda és Telenor kártyával tesztelve.
A kamera app az EMUI 3.0 -ból van kivéve. Szerencsére, mivel a gyári MIUI kamera programért én nem vagyok oda.
Hívásrögzítő funkció itt is a ROM része, gond nélkül működik.
-
törölt tag
Gyári boot animáció, boot logó visszaállítása:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Letöltés:
- Gyári boot logó (ez az állókép fogad indításkor, az animáció előtt)
- Gyári boot animációTelepítés:
0. Belépsz a CWM recovery -be.1. install zip
2. choose zip from /storage/sdcard1
3. Kiválasztod, amit vissza szeretnél állítani (animáció vagy logó).
4. Yes
5. Go back
6. reboot system now
7. Yes -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fefe333 #5889 üzenetére
Ilyenkor alternatív megoldás lehet egy olyan hazai voip szolgáltató, aki számot is ad.
Reenger pl.
Amíg vesződsz a garanciával, addig is elérhető vagy és persze telefonálni is tudsz (net kell a kimenő hívásokhoz). -
fefe333
újonc
Sziasztok !
2014 októberben meglett végre a P7-em
örültem is neki .
Sajnos az örömöm nem tartott sokáig, több ismerősöm jelezte hogy nem vagyok elérhető .
Én hitetlenül álltam a történtek előtt, majd rá kellett döbbennem hogy igazuk van.
Több hónapos kinlódás után végül garanciális szervizen van, értetlenül állok a dolog felett, mert több ismerősöm használ ilyen tiposú készüléket és azok nem is hallottak ilyen probéláról.
Kiváncsian várom hogy mi lesz ... -
mikesa
tag
válasz
Merseyside #5886 üzenetére
Wide-open a settings (beállítások) alkalmazást. Ha nem jó, told vissza a stock B609-et, majd mehet vissza ez a ROM.
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside #5885 üzenetére
Közben a T-s e-mail -t megcsináltam. Töröltem a fiókot és újra beállítottam.
-
Merseyside
tag
Ezekre esetleg tud valaki valamit?
(I)Néhány hibát fedeztem fel a mikesa féle B609-nél:
A mozgásvezérlő tök üres.
Ha bekapcsolom az egykezes módot, az ikonok bal oldalra csúsznak, és nem mennek vissza jobb oldalra.
Nem tudok belépni a T-s e-mail fiókomba, azt írja, hogy gyenge a jel és idő kell a szinkronizálásra.A szinkronizálás persze be van kapcsolva Gmail-lei nincs gond.
Melyik preferált hálózati módot használjátok?
Én eggig csak a 2G-n voltam, és nem volt soha problémám(/I)Mindezt kiegészíteném azzal, hogy nem tudok váltani a preferált hálózati módok között, bármire állítom, azonnal visszaugrik GSM/WCDMA/LTE módra.
-
Sziasztok!
Telenoros P7, OTA B609 emui3.0. Mióta felraktam, nem megy a Bejeweled, pedig kizárólag ezzel játszok, és nem szoknék le róla. Lényeg: mennyire rizikós a downgrade?
-
törölt tag
MIUI v5 ROM:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik.
Egyelőre tehát ebben a formában elérhető, ennek tudatában telepítsd.
Elsőként a letöltések:
- MIUI ROM: swMiui_v4.4.2_hwp7_4.11.29.zip
- jBARTFONTOS!!! Nem szabad összekeverni a MIUI oldalán találhatóval, vagyis EZZEL. Ez L10 -re felejtős, TD-SCDMA.
Előkészület - ROM magyarítása jBART segítségével:
1. Csomagold ki a tömörített fájlt egy mappába, majd mielőtt elindítanád, a data\settings\repo.miui.v4.main.conf fájlt nyisd meg, és a benne lévő szöveg végére másold be a következőt:github::markkovacs76/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation)
2. Megnyitod a jBART -ot, majd a Settings fül alatt állítsd be a nyelvet, alatta az időzónát, lejjebb pedig a felület nyelvét magyarra. A pipára kattintva a felület átvált magyarra. HA mégsem így lenne, akkor indítsd újra a programot.
3. ROM fájl fül alatt a következőket kell beállítani:
- ROM típus: MIUI v4-6.
- ROM fájl: itt kiválasztod a tömörített fájlt, amit magyarítani szeretnél.
- Alap ablak: kiválasztod a miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation) sort.
4. Rányomsz az Újraösszeállítás gombra. A folyamat sokáig fog tartani, amikor végzett kiírja, hogy hol találod a fájlt.Előkészület:
1. Állíts mindent vissza B609 -en a gyári állapotra. Ennek a legegyszerűbb módja az (ha ROOT, custom recovery, egyéb system módosítások vannak), ha újra telepíted a B609 general verziót 3 gombossal.2. wipe data/factory reset
3. A boot_HRT_EMUI3.0.img -t és a recovery_cwm_emui3.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
4. ADB -ből flash boot_HRT_EMUI3.0.img
5. ADB -ből flash recovery_cwm_emui3.0.imgTelepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a magyarított swMiui_v4.4.2_hwp7_4.11.29.zip -et és a SuperSU-v2.40.zip -et.1. Csinálj egy CWM mentést, ha gond lenne, akkor vissza tudj rögtön állni!!
2. Telepítsd a magyarított swMiui_v4.4.2_hwp7_4.11.29.zip -et CWM -ből.
3. wipe data/factory reset
Hogy az esetleges maradvány fájlok, beállítások is törlődjenek a ROM -on.
4. Telepítsd a SuperSU-v2.40.zip -et CWM -ből.
Ezzel ROOT -olod.
5. reboot system now
6. Yes
A telefon normál módban indul újra, a szokásos beállításokon haladj végig. Indítás után nem kell nyelvet választani, mert a magyarítás miatt a ROM a szükséges nyelvvel indul.KÉPEK (ezeket most nem teszem be újra, feljebb látható).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #5880 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #5877 üzenetére
A képek tárolási helyét keresem.
Több tucat van és nem találom.
Nem az én stílusom az összes, azokat szeretném törölni vagy áthelyezni.
QuickPick a rejtett fájlokat is mutatja, de így sincs meg. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Merseyside #5877 üzenetére
Alul még ott beállítható, hogy honnan használjon képeket.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5872 üzenetére
A legújabb verzióból ki van véve a Google Play. Ami nem is lenne gond, ha engedné feltenni. Hiába próbálom a megfelelő jogok kiosztásával mind a 3 szükséges dolgot: Service/Framework/Vending. 3-4x sem... Ez a 4.12.12.
Egy verzióval korábbi viszont rendben van. 4.11.29. Abban benne van alapból, a magyarításom ennél is rendben van.
A Telenor -os probléma továbbra is fennáll. Ezen a részén egyelőre nem nagyon tudok túllépni. Aki nem követte volna. Nincs gond a szolgáltatókkal, de Telenor számot csak 2G -ben lehet kezdeményezni, meg fogadni is. Különben torz és érthetetlen. T és Voda minden gond nélkül megy, 3G - 4G -ben. Mobilnet szinten mindegyiken megy.
-
zeon.hu
nagyúr
EMUI 3.0-ban jól vannak a zárképernyőn váltakozó képek?
Szeretnék párat kivenni, de nem találom sehol. -
törölt tag
Nos. Lemagyarítottam a legújabb MIUI ROM -ot, tökéletesen sikerült, szóval rövidesen osztom az infókat a folyamatról és a képeket. A Telenor hiba részt még nem teszteltem, de az valószínűleg nem fog menni, majd visszajelzek erről.
Bár a ROM multinak álcázza magát, van is benne magyar nyelv, de ez a ROM -nak kb. csak az 1% -t érinti, ami kb. 0. Így viszont az angol nyelvi bázis lett magyarítva, tehát nyelvet sem kell választani az indításkor, egyből magyar lesz.
JDMKid:
Tudom. Ezért írtam (illetve az elnevezés miatt), hogy zavaró lehet. -
Cunaja
addikt
válasz
Merseyside #5853 üzenetére
-
-
GSPLR
senior tag
Hát gyerekek...ma ismèt sokat tanultam
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #5859 üzenetére
-
törölt tag
válasz
3.0?
Szerintem a képernyőkímélés be van kapcsolva a beállításokban.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Valami jobb DSP alkalmazást tudtok javasolni? Hiányzik a Samsung i9001-ről megszokott CM11-es DSP-s hangzás
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Nem lehet, hogy energiatakarékosságból veszi le a FHD-t? Van ilyen opció...
-
törölt tag
Én nem foglalkozom ilyenekkel, nem tudok ebben segíteni. Nem módosítok system ui -t, inkább ROM -ot cserélek, ha nem tetszik valami.
A stat bar -ról kép készítés cseles kis dolog. Amint rákattintasz a fénykép készítésre, rögtön nyomd meg a legördítő ikont, én is így szoktam.
ricsi8800gt:
Ezt honnan veszed? -
ricsi8800gt
addikt
Az hogy lehet hogy frissítés előtt még Full HD volt a teló kijelzője frissítés után meg csak HD.?
-
Cunaja
addikt
porterocka! Nekem az is elég ha linkelsz egy systemui.zip fájt és recoveryből felrakom. Probáltam írni, de ehez mág buta vagyok.
-
Cunaja
addikt
válasz
Merseyside #5853 üzenetére
Nekem is az van, de 4G-n tökéletes. Az egykezesnél pedig azon az oldalon kell lennie amerre döntöd a telefont.
-
Merseyside
tag
Néhány hibát fedeztem fel a mikesa féle B609-nél:
A mozgásvezérlő tök üres.
Ha bekapcsolom az egyketes módot, az ikonok bal oldalra csúsznak, és nem mennek vissza jobb oldalra.
Nem tudok belépni a T-s e-mail fiókomba, azt írja, hogy gyenge a jel és idő kell a szinkronizálásra.A szinkronizálás persze be van kapcsolva Gmail-lei nincs gond.
Melyik preferált hálózati módot használjátok?
Én eggig csak a 2G-n voltam, és nem volt soha problémám. -
Cunaja
addikt
Szia porterocka! A képek azért ilyenek, mert ha lehúzod az értesítési sávot, akkor ezt látni, de már feladtam, mert nincs időm most rá pedig tudom mi a hiba, a téma fájlban a színeket kell megváltoztatni.
Viszont, megintmert csináltam egy saját systemui-t, de nem tudom rámásolni a telefonra adb-vel.
Vagy azt írja, hogy csak olvasható, vagy „az eszköz nem található” ha mountolom a fájl rendszert..
Van egy saját tablet azon a saját szerkesztésű systemui tökéletes. Megváltoztatott ikonok és színek.
A telefonon is jó lenne, de nem képes átmásolni.
Driverek telepítve, és a sd kártyára simán másol.
Kérlek, segíts! Képek csatolva, de levágva csak a lényeg számít. -
Merseyside
tag
-
törölt tag
Nálam még mindig 0 -n van.
Most lestem meg, el is felejtettem visszaállítani. Beállításokban nem láttam erre utaló részt. Szerintem normális módon ott kellene maradnia.
Merseyside:
Szerintem ezzel még mindig egyszerűbb dolgod van, mint a néhány márka új készülékével. Persze van amihez képest bonyolultabb, de segítünk, ha valami nem megy.Úgy döntök, hogy marad a PM -ben említett készülék, ami 2 hónap múlva kerül hozzám, akkor azonnal gari bukóm lesz. Szóval ahhoz képest ez semmi.
-
kottebi
újonc
válasz
#86973952 #5843 üzenetére
Sajnos nem találtam meg azt a telefon tesztet ahol olvastam, hogy főleg a rosszul látóknak készült a telefon.
Én egyébként jól látok, de nekem is gond a menü olvasása.
A fotó program alatt azt értettem, hogy a fotómegjelenítő változott a margó által, nem a witget képek.Miért nem tölti le a HiCare a kézikönyveket? Azt írja ki, hogy az adatokat nem sikerült lekérni.
-
GSPLR
senior tag
válasz
kottebi #5841 üzenetére
"Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban."
Erről kérnék egy linket, mert én nem láttam a Huawei-től olyan hivatalos jelentést, ami azt mondja hogy gyengén látóknak készült a készülék. Vagy úgy egyáltalán bármelyik készülékük. Ha lehet, fals információkat ne irkáljatok be, ez marhára nem jó senkinek se. Bárki idetéved és ekkora baromságokat olvas, akkor az elég megtévesztő. Értem a problémádat (el is hiszem, hogy valós), de maradjunk a valóságnál és a tényeknél. Ne keverjük össze dolgokat.
-
törölt tag
válasz
kottebi #5841 üzenetére
"Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban."
Ezt honnan vetted?"Most, pedig aki jól lát annak is problémát okoz a fehér alapon vékony miniatűr szürke betű, amit nem is lehet megváltoztatni."
Aki jól lát - mint én is -, annak semmi problémát nem okoz. Aki pedig kevésbé, és nem tetszik, az visszavált 2.3 -ra. Benne van az összefoglalóban a leírás.Lehet változtatni a betű stílusát és a méretét is. Sok változást nem fog hozni annak, akinek nem jó a szeme.
"A fotóprogramba a képek szintén kicsi, persze a margó megint, a régi szebb és jobb volt, mert az egyik mappából átlehetett másolni a másik mappába."
Azért kisebb, mert más a felbontás méretezése. A 13 mp az nem teljes képernyő, mert nem olyan a felbontás méretezése. Nézd végig a méreteket, és hogy hogyan illeszkedik, ez minden készüléknél így van.Ezt az átmásolást nem értem.
A gyári widget -ek és ikonok pedig továbbra is attól függnek, hogy milyen téma van beállítva. 3.0 alatt kb. 10x annyi téma van.
-
törölt tag
válasz
Newlachka #5840 üzenetére
Amúgy SuperSu -val nekem is volt gondom a BusyBox -szal. Nem tudom, hogy miért, de lehet csak nem probálkoztam elég ideig.
RootGenius - Kinguser párossal semmi probléma nem volt, egyből megy. Persze ez meg sok mindenkinél nem működik, csak azt nem értem, hogy miért. (bár remélem MTP -re rakják az USB kapcsolati módot)
-
kottebi
újonc
Üdvözöllek!
Szeretném tudni, hogy vajon miért kellett megváltoztatni a telefonban lévő gyári menüjét iszonyú pici betűkre. Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban. Most, pedig aki jól lát annak is problémát okoz a fehér alapon vékony miniatűr szürke betű, amit nem is lehet megváltoztatni. Nekem a frissítés előtt tökéletes volt a telefonom, kb. 3 hónapja vettem, nagyon jól bevált szép telefon. Most is szép, csak a menüje a margók miatt szörnyű, szinte nem is látni , hogy mi van odaírva. A lebegő, semmire sem jó, a korábbihoz képest. A fotóprogramba a képek szintén kicsi, persze a margó megint, a régi szebb és jobb volt, mert az egyik mappából átlehetett másolni a másik mappába. Az időjárás, óra is nagyon letisztul változat lett, sorolhatnám... Szerencsére az ikonok szépek és jó láthatónak megmaradtak, de azért a menüt mégis kellene látni valahogyan nem?
Mi a véleményed a fentiekről?
Köszönöm -
Newlachka
őstag
válasz
Merseyside #5838 üzenetére
csak nyugodtan, mi illetve porterocka is azért ilyen tapasztalt, mert nem 1x csinálta már végig,sőt ahogy követem folyamatosan napról napra ROM-ol...
volt hogy én is kiakadtam már párszor főleg az elején a set_immutable.list törlése miatt,de folyamatosan próbálkozni kell. Az igazi zseni is azért lesz zseni mert soha nem adja fel -
törölt tag
válasz
Merseyside #5838 üzenetére
Akkor most már menni fog a módosítás.
Amúgy találtam egy hasonló programot, csak szerintem jobb, mint a Root Checker:
Root Check -
törölt tag
válasz
Merseyside #5836 üzenetére
Azért nem írja felül. DE nincs semmi gond, ezért írtam a ROM felrakás végére, hogy ha még kell ROOT, akkor RootGenius vagy SuperSu kell.
Ilyenkor re-ROOT -olni kell a ROM -ot.
Nyomj rá a RootGenius -on (Quick Root), vagy ha nem megy, akkor lépj be CWM -ben és a SuperSu -s zip -et telepítsd. Aztán kész a ROOT, már a Root Checker is ezt fogja írni.
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5834 üzenetére
Az mindegy, hogy kiírja -e. ROOT -oltál ROM felrakás után?
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside #5833 üzenetére
Root Genius kiírta, hogy: Rooted
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5831 üzenetére
ROOT meg volt a ROM felrakás után? Root Checker mit ír?
Vagy ha nem RootGenius -szal csináltad, akkor a SuperSU felment CWM -ből?
(#5833) Merseyside:
Szerintem nincs ROOT. Root Checker -rel nézd meg. -
törölt tag
válasz
Merseyside #5829 üzenetére
Mármint pipa az újraindítás, vagy pipa, most most már jó lett?Újraindítás után milyen a jogosultság?
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5827 üzenetére
Újraindítás?
-
Merseyside
tag
Egy kis segítség kéne.
Átmásoltam az InCallUi-t a priv/app mappába, mégsem lett nagyobb a hívókép. A jogosultság rendben van, megnéztem. Hol a hiba?
Ja, és ezúton szeretném nyilvánosan is kifejezni porterocka gurunak () a köszönetemet, aki végtelen türelmet és hozzáértést tanúsított a telóm root-olásával kapcsolatbam.
-
törölt tag
Szóba került P7 -nél a dupla koppos feloldás lehetősége. A megvalósítás nem tudom hol tart, illetve mennyire eredményes.
Az viszont biztos, hogy G7 -nél ez működik gyárilag, viszont értelme nem sok, mert csak a képernyőt ébreszti, a záró ugyanúgy kint marad.
A dupla koppos lezárás viszont P7 -nél is működik, a korábban már említett Xposed modullal.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5824 üzenetére
A P7 hardveres felszereltsége kb. a Snapi 600 környékén van, kéretik e szerint kezelni. Anyagminőségben, összeszerelésben, szoftveres támogatásban és optimalizáltságban bőven felső kategória csúcsán van.
A felhasználói élmény pedig nagyban függ a szoftvertől, pár márka igazolja ezt (és nem jó értelemben). Én nagyon remélem, hogy a Huawei felső kategóriába pozíconált eszközeinél nem fog Snapdragont, meg QHD -t használni. Azt is, hogy a Kirin megérik a feladatra. Ez majd elválik 930 -nál és 950 -nél.
-
törölt tag
válasz
PeteePeti #5823 üzenetére
Nem kezdem el sorolni a hibáit, mert már megtettem. Azon kívül ez a P7 témája.
Snapi 600+ -tól menekülök, foltosodó kijelzőtől és optimalizálatlan gyári rendszertől is. Az meg, hogy kinek mennyire tetszik, vagy mennyire kell, azt döntse el maga, vagy keresse fel az erre megfelelő témát. Ami persze tele van hülyeséggel, szinte minden telefonról, az inkompetens hozzászólások miatt.
Részemről zártam, nem ide tartozik.
-
PeteePeti
őstag
válasz
#86973952 #5802 üzenetére
Amikor meg jelent a G2 kb két hónapig használtam is egyet! De sajnos meg kellett válnom tőle! Szal nem a levegőbe beszéltem, amikor a véleményemet írtam! Nagyon jó telefon a P7, de akárhogy is nézzük a G2 igenis jobb! Egyedül csak a külső ami jobb a P7-ben! Bár ebbe a kijelzőt nem venném bele, mert az a G2-ben gyönyörű szép! Viszont az üveg és a fém anyagok használata tényleg prémiumabbá teszik a G2-nél a P7-et!
-
törölt tag
Néhány fontos dolog, mert nem mindenki szedi le a My-RoM -ot:
- Gyári boot logó (ez jelenik meg álló képként a boot animáció előtt - My-RoM után ezt manuálisa kell visszaállítani, ha másik ROM -ra lépsz át, ahogy már írtam!!!) (csak simán telepíteni kell CWM -ből)
- Gyári boot animáció (csak simán telepíteni kell CWM -ből)
- Gyári 3.0 recovery (ADB -ből kell flash -elni) -
barmar
aktív tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a gyári kamera appba, hogy ne legyen minden inditasnal 5-ös értéken a szepites funkció? Tok idegesítő mindig azzal kezdeni h lehuzom nullára. Köszi
-
törölt tag
Nagybátyám és a felesége Sony Z széria mániások, tehát ezt tudom igazolni egy-egy családi összejövetelen. Erről persze képet nem fogok feltenni, mert személyes.
philoxenia:
A szoftver jobb, a minőség nem változik. Az butaság, hogy nem fordul el a menü a kamera programban, de majd javítják.2.3 -ban ugye elfordul.
Egy makrónál ez nem túl optimális fekvő pozícióban, de a menü egyszerű, tehát könnyedén lehet kezelni. Ettől függetlenül hiba, és javítani szükséges.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #5813 üzenetére
Nem tudom milyen képeket nézegetsz. Élességnek semmi köze nincs a kamera minőségéhez. Életlen képeket bármikor tudok csinálni, egy Canon géppel is, automata beállítások mellett is.
L 520 -szal is csinálok olyan képeket, hogy magadhoz nyúlsz. Pedig össze sem lehet hasonlítani ezzel. DE akár egy Samsung Ace -szel is.
Fent a keresés rész az optimális kulcsszóval, témán belül. Ott vannak a képek.
Elég jó Sony "rendszer" van ebben a telefonban. Nem a Huawei gyártja.
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #5808 üzenetére
de azért ha megnézed az élességgel vannak gondok az összes flickr es képen
vagyis olyan furák a képektudom telefon de valami nem stimmel a képekke
persze lehet full frames dslr el is rossz képeket csinálni
de azért ha mind életlen akkor elgondolkozik az ember hogy talán a gép nem túl jó
-
GSPLR
senior tag
Na, kezdődik...
-
eladogeppc
veterán
Ez örökös téma még mindig.
Mivel nem 1985-ben vagyunk, gondolom te sem csak telefonálásra használod ???
Ezek mikroszámítógépek, profi kamerával. -
KKrisz751
aktív tag
Én csak azt nem éártem. Most telefon kell vagy fényképező gép.
Nem összekeverni a telefont a fényképezőgéppel.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #5807 üzenetére
Fényképezésből azt lehet kihozni, amit a felhasználó tud.
Én már rengeteg képet tettem ide be, csak vissza kell keresni. Nincs semmi gond vele. Gyári app -pal, nyersen.
-----
MÁS:
Amennyire nem szerettem korábban a HiSuite -ot, annyira kedveltem most már meg. Számomra az a mókás, hogy bármilyen készüléket teszek rá, mindegyikkel gond nélkül kommunikál. Van néhány márka itthon.
-
Zotya21
senior tag
válasz
eladogeppc #5806 üzenetére
kameránál meg beírod a flickr.com ra keresőbe hogy huawei ascend p7
hát nem meggyőzőek a képek de nem is annyira rosz
igazából még én se igen fényképezgettem vele mivel bolti selejtet kaptam és inkább azzal foglalkoztam hogy legyen jó XD
-
barmar
aktív tag
válasz
eladogeppc #5798 üzenetére
Én is g2-rol váltottam p7-re, de igazából csak a külső és az esztétika miatt. A p7-et sokkal jobb megfogni, minőségibb darab. Minden más szempontból a g2 jobb.
-
Zotya21
senior tag
válasz
eladogeppc #5803 üzenetére
hát szerintem a külső anyagminőség és szépség ami sokkal jobb mnit az lg g2-é de sajnos hardverben erősebb meg akksiba is
néztem én is a g2 őt amikor tlót akartam venni de elegem van a samsung formájú telefonokból
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást.
Elgondolkodom akkor. -
törölt tag
válasz
Akkuidő az G2 -nek jobb, de ez használat függő. Kamera is, de ott nem sok különbség van.
P7 akkuidővel sosem voltak gondok, átlagos volt mindig. Ennél jobbat nem lehet kihozni ebből az akksiból, még akkor sem, ha jó a szoftver optimalizáltság.
My-RoM, Se7en, meg egyebek, ezek pucolt gyári ROM -ok, kis átalakítással. MIUI, ami custom ROM -nak mondható, de ott gond van a Telenor irányába történő hivással 4G -n és 3G -n, ezt még egyelőre nem tudtam én sem magamnak megoldani, így nincs is fent. Majd legközelebb. Itt ne számíts olyan ROM mennyiségre, mint G2 -nél. CM egyelőre nincs.
PeteePeti:
Azért használj G2 -t, és utána mondd meg. Játéknál biztos előnyősebb, ha valaki sz...rrá akarja ROM -olni a telefonját, akkor szintén jó. Kamerában kicsi, akksiban valamivel több a különbség.Negatív dolgokat inkább nem mondok a G2 -ről, döntse el az, aki haszálja is. Nekem elég volt néhány hónap, és ezen nem segít, hogy 100 millió ROM van hozzá.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Szerintem LG G2-ről semmiképp ne válts P7-re! Semmivel sem tud többet! Sőt, szerintem a G2 jobb nála! Akksiban tuti jobb a G2, hardverben is (Snapdragon 800 erősebb mint a HiSilikon KIRIN 910T)! Sőt már be jelentették a G2-re a Lollipop frissítést, ami hamarosan érkezik rá (P7-nél nem tudok róla,bár remélem lesz)! Szal szerintem jól gondold meg ezt a cserét! Én minden esetre nem cserélném le a G2-t P7-re! Mate 7-re már igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Tenisz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netfone
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest