- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Bekapcsoltam valamit a kisegítőlehetőségekben és most ott tartok,hogy még a feloldás se megy!
Csak sárga négyzet lesz ha hozzáérek a képernyőhöz és jelez (csipog) is de semmi más.
Lehet azt a gyengén látóknak való cuccot kapcsoltam be.
Hogy tudom egyáltalán feloldani a képernyőt?
szerk.: talkback volt és mindent kétszer kell megérinteni csak akkor csinálja! -
-
jegenye77
addikt
SwiftKey-t eltávolítottam mert először örültem,hogy a P6 után a P7-en rendesen müxik de 2 hét után ugyan olyan sz@r lett.Lassú és akad.
A gyárit próbálgatom most és egész jó,eddig.A hangalapú bevitel nem működik.Már néztem a beállítást de nem jövök rá hol lehet bekapcsolni.Vagy van egyáltalán? -
törölt tag
Support -ról nem nagyon írnak, lehet nem véletlen. Én eddig csak annyi különbséget látok, hogy hamarabb megjön a készülék és nem kell számolni az áfával.
Mondjuk utóbbit meg lehetett eddig is oldani, mert néhány berendelő benyelte.
"A fejlesztésekért felelős csapatok egyelőre közösen a Huawei-jel, de feltett szándékuk saját fejlesztői részleget létrehozni, saját formatervezőkkel, marketinggel, logisztikával, szervizzel és ügyfélszolgálattal." Amíg ezt nem oldaják meg, addig nem sok különbség van. Engem a Kirin 928 -as érdekelne inkább, ami a Mate 7 -ben van.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #2293 üzenetére
Hm valóban és olcsóbb egy 10-essel mint a P7
Van is raktáron -
Itt a mai (?) MA cikk.
EDigitalnal előrendelhető elvileg.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #2288 üzenetére
Nálunk is kapható lesz vagy kínai rendelés?
-
törölt tag
válasz
Én úgy tudom annak idején ez volt az egyik kiemelt tulajdonsága a telefonnak a prosikban.
Honor 6 -nál azért még várjuk ki azt a support -ot.
Nem fog rést nyitni a Huawei -nél. Persze rendben van a készülék, eddig is rendben volt.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Ultra snapshot
-
Kikapcsolt kijelző mellett nyomjátok meg gyorsan kétszer a hangerő LE gombot és írjátok meg, hogy mit tapasztaltok.
Btw erősen gondolkodom egy Honor 6 - P7 vátáson eléggé vonz a nagyobb aksi és a jobb proci.
-
zeon.hu
nagyúr
nos, a root checker basic szerint nincs root.
egy másik szerint van.
a TB-nak hiszek, szerinte is van
jövök 1-2-8 sörrel! -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
elakadtam a root-al:
elindítom a recovery.bat-ot, de a megjelenő ablakban (flashtool recovery) nincs kiválasztható openrecovery-twrp.img.
manuálisan is próbáltam, de az "adb devices" parancs után azt írja, " A megadott nevet a rendszer nem ismeri fel...hisuite módban van csatlakoztatva, hi suite látja is, usb hibakeresés bekapcsolva.
hol lehet a hiba?
(nyilván bennem, de hol) -
törölt tag
válasz
philoxenia #2272 üzenetére
Az nem az enyém, petru a donor P7 -en lőtte.
Ezek az alap (SUM) app -ok CM11 -nél. Egyik telefonon én is ezt használom, akár azt is bedobhattam volna.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #2270 üzenetére
HOL írtam ilyet?
Már kissé fáradt vagyok, az egyik hozzászólásomban sem tudtam már javítani a sok hülyeséget.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #2202 üzenetére
Evil Snowman rendelt ilyet vagy hasonlót. Nála nem passzolt teljesen a telefon. Persze ez nem azt jelenti, hogy pont ugyanez volt, de érdemes észben tartani.
zeon.hu:
B116 -on voltak stabilitási problémák, kicsit jobban merülő akksi, akadozás (böngészéskor), meg wifi dobálás. Azóta ezeket már javították, szerencsére híre sincs ezeknek a problémáknak. Kemény oldalakon van röccenés böngészéskor, pl. Index. Bár nekem azon G2 és más telefon is be - be akadt.. Szóval hiába a 125 mag a csillió RAM.Megjelenéskor már B121 -gyel jöttek a P7 -et, csak néhány készüléken maradt még meg a gyári B116, de az is frissült egyből.
-
törölt tag
válasz
szunyi777 #2260 üzenetére
Ez is surdu_petru által, aki ugye a CM11 -et fejleszti. A téma eleje ne tévesszen meg, mert volt egy update benne szeptember közepén TWRP 2.8.0.0 -ra. DE érdemes átolvasni, szerintem igen hasznos téma, ha ebben a "környezetben" szeretnél továbblépni.
zeon.hu:
Ami eddig nálam futott fw, azok rendben voltak. B121 - B126 - B133. Gyári, kezdő B116 az viszont kritikán aluli volt... B123 szintén rendben van, az eu -s változat. Gondolom L10 -ed van (ha jól láttam hardverapro -n)?
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
most váltottam P6-ról.
a B133SP01 elég stabil? feleslegesen nem cserélnék romot.
navibar eltüntetés szépen működik, másra még nem volt idő.
mit érdemes még megcsinálta root után?
előre is kösz! -
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777 #2260 üzenetére
az a probléma már most veled,hogy a régi samsung vagy mittom én mid volt,igényelte a szana-széjjel való romolást.
A huawei nem ez. rootold a root geniussal-és kb kész vagy,másra nincs szükséged>hiába twrp meg stb, az összes rom gyári kerneles szóval nem lesz semmi változás.
Kb ezt eléred egy launcherrel meg pár widgettel.
magyarul feleslegesen szenvedsz. -
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2259 üzenetére
Root jognál nem árt, és feltenni vele a SuperSu-t ahogy az összefoglalóban le is vagyon irva
"ROOT (by mikesa):
.
.
.
6. Belépsz TWRP recowerybe, bekapcsoláskor VOL+,VOL-,POWER gombok nyomva tartása, amíg nem jelenik meg a TWRP recovery.......Szerk.:
Hát igen, romolni is szeretném természetesen... CM11 teszt verzóban van a fejlesztőnél.. de azt is csak custom recoveryből lehet feltenni!
Vagy akkor most mivan?!
Nem megy rá, vagy nem is lehet feltenni egy custom recovery-t, vagy mi a gond?! -
szunyi777
őstag
Az összefoglaló szerint minden módszert kipróbálok, de a recovery irásakor FAILED!
Minden ADB-s parancs működik, csak nem irja felül
KÉPWin 8.1 okozhatja?! Bár kétlem, mert minden más ADB-parancsot elfogad...
EZ a jelenlegi Firmware verzió:
5let valakinek?!
-
repvez
addikt
Lehet elnéztem a végét, és most meg nem találom meg , hogy melyiket irta,mert a frissitésnél csak azt irja ki ,hogy melyik a jelenlegi azt nem hogy melyik az uj.
Egyébként a csengőhang is megjavult rossz volt a fájl.Az ébresztésnek viszont nem találok külön opciót, hogy más legyen az ébresztő hang mint a csengő hang és az értesitési hang
-
törölt tag
Nem mindig. Egyébként még nem láttam belőle SP02 -t. Egy "arab" oldalon említették, de gyakorlatilag ennyibe ki is merült. Mert alatta a B135 SP02 - SP03 FW ment.
Pl. B123 is van itthon, hivatalos frissítésből, de csak ruszki hivatalos linket tudok hozzá. Ráadásul az is csak később jelent meg hozzá (general version). Feltehetően multi, de még nem próbáltam, mert csak következő héten lesz rendes netem újra.
-
törölt tag
Tudom hogy azt írta. ÉS nem tudom hogy elírás volt -e, de ha SP01 van csak fent biztos forrásból, akkor akár az SP043243 -at is felajánlhatja, én azt sem raknám fel sima frissítésként.
Ja és a gyári visszaállítás ilyen esetben max. az SD hibát oldja meg, a felső navisávét nem.
-
törölt tag
Egyik P7 -et frissítettem úgy. Egy darabig semmi gond nem volt, aztán egy idő után 2 probléma jött elő:
- A felső navisáv (látható része) időnként fel-le csúszott. Főleg ha sok program bezárás volt.
- SD kártyát nem látta, nem tudta kezelni. Egyiket sem.Én a 3 gombost javaslom. Bár az is igaz, hogy valakinek normálisan működik így is. Egyébként B133 -nak az SP01 fent van a Huawei saját magyar weboldalán. Összefoglaló szerint tudod telepíteni.
Szabad RAM az jobb lesz új FW -vel. Ez már normális. Droid 5 alatt majd elvileg jobb lesz a helyzet.
-
Newlachka
őstag
minek bemásolni a csengőhangot?
beállítások>hang>telefon csengőhangja és kiválasztod amit hallani akarsz,bárhonnan a telefonról.
nekem 1be küldi a 160 karaktert ha ékezet is van(és most néztem ékezetnél 1 karaktert számol fel)
semmi furcsa nincs ebben, nekem is annyi az átlag ram használat,de most pl 864 mb...wifin frissítést sokan nem ajánlják,sőt én nem is bírtam így frissíteni.. egyszerűen fail-t írt,de hisuittal megbírtam csinálni,úgy hogy minden megmaradt
-
repvez
addikt
Na elkezdtem megnézegetni a telefont. Az első aminél megakadtam, hogy hiába másoltam a ringtones mappába a megszokott csengőhangomat MP3ba nem játsza le. ugyan igy az értesitési hanggal együtt.Csak emiatt nem akarnám a handsent appot feltenni, bár ha még a gyárinál fennáll az a veszély, hogy egy 160 karakteres SMS-t 3 db küld el akkor lehet megéri.
Mondjuk az még nem tiszta, hogy melyik programokat futtathatom és melyiket lehet lekapcsolni,de furcsa, hogy már most 1,1gb ot használ a 2gb ból pedig még csak a FB és messenger appot raktam fel.A gyári játékokat azt hiszem ugrasztom csak a helyet foglalják.
A telefonkonyv és a naptár szerencsére egyből szinkronizált és a beépitett appok kezelik is.
Kaptam értesitést hogy van szoftver frissités 133 SP02es verzió, most a 121es van fenn.Ezt telepitsem vagy már várjam meg az uj verziót (5ös droid, EMUI3) egyébként csak rákattintok a wifin frissitésre és egy ujrainditásból megvan nem veszik el az előző beállitások? -
gyivipali
csendes tag
köszönöm szépen a segítséget!
-
-
gyivipali
csendes tag
porterocka:
Nagy pontosságon mindig ezt csinálja, viszont most akkukímélésen van. hátha. próbálgatom... -
törölt tag
repvez:
Én egy nagyobb SD -t használok, de csak adattárolásra. Képek, dokumentumok, néhány + apk, FW -k (almappában, becsomagolva), 1 - 2 backup, meg témák.16 gigát természetesen nem kotorja ki a törlés, mert abból maga az alaprendszer, az UI és a gyári cuccok is foglalnak helyet.
Aki mondjuk nagyobb játékokat használ, annak jól jön, de elsődlegesen ott is szerintem ajánlatos a belsőről indítás, a stabilitás miatt. Bár nekem SD -n is volt már, de én nem vagyok nagy játékos. Sőt, most egy játék sincs fent a telefonon.
Cruzolka:
1. Minden widget eltávolítható, variálható.
2. Témákkal kapcsolatban találsz információkat az Összefoglalóban. Ahogy letölthető tartalmakat is.Elég sok fajta van, bár én külön app -val is szoktam csinálni külön, egyedi ikonokat, meg widget szerű, különböző méretű widgetet/ikont.
gyivipali:
Mire van állítva a helymeghatározás?Akksi amúgy be fog állni. Persze extrém használat mellett nálam is minden telefon 1 napos, de általában az emberek nem szokták ennyit használni, mint én.
Ez normális dolog, hogy pár nagyfogyasztású app droidon elkezdi megzabálni a telefont és belassítja. DE szerintem ezt te is tudod.
Itthon sem olcsón került be, de mint az a Huawei -re ez jellemző, hamar dob le az árából. Sokat esett már az ára a bekerülés óta. Én még júniusban vettem, akkor kevés volt a P7 tulajdonos. Túlárazva szerintem akkor sem volt.
-
Newlachka
őstag
igen.pl a fényképezőnél a kamerán belül állítod.
Amúgy hogy az appok hova mentsenek illetve automatikusan sd-re vagyx belsőre települjenek, azt a
beállítások>tároló>alapértelmezett tárhelynél kell beállítani.
Ekkor a teló újraindul,és utána már oda ment ahova állítottad(#2242) gyivipali nekem megy a tw simán..
-
gyivipali
csendes tag
Nekem nagyon bejön.
Egy hete használom körülbelül. Egy-két kisebb bibije van azért szerintem. Nekem folyamatosan kiírja mikor használnék valamilyen GPS-es appot, hogy "A helyadatok nem elérhetőek". És valamikor működik, valamikor nem. Hál istennek nem olyan horror áron került be hazánkba ez a telefon, mint ahogy azt megírták. Én spec előfizetéssel 80-ért vettem. A Chrome-mal sokkal jobb a böngészés mint a gyárijával. és gyorsabb is. nincsenek laggok. Nem tudtam még játékkal vagy appal megfogni használatközben! 2 GB RAM nagyon kellett bele.
Ám egyszer azonban sikerült megakasztani. 2. nap direkt nem zártam be csak letettem tálcára az általam használt appokat. estére mikor nyitottam volna meg a facebook-ot nagyon lassú volt, de a memóriából még mindig volt 400mb körül. aztán néztem a futó appokat. hát szép lista. Fifa, Modern Combat, Twitter, Maps, Viber, Mx Player, mail, és a zenelejátszó.
Ami idegesít hogy míg egy iphone-on tudok team viewerrel kommunikálni az otthoni gépemmel mobilhálózattal, ezzel a huaweivel nem sikerült...Lényegében egy elég jó kis szerkezet, szerintem. Az elődhöz képest is és az általam használt Samsung Galaxy Ace, Ace2, Ace 3, Galaxy S, SII, SIII LTE hez képest is sokkal, de sokkal jobb. Begyepesedett Samsung használóként ez jó. Azért nem egy S5, amit már volt szerencsém egy napig használni.
Akkumulátora nálam egy nap de ez a későbbiekben biztos több lesz. most még nagyon élem és nyűzöm a készüléket!
-
repvez
addikt
válasz
Newlachka #2240 üzenetére
Szóval akkor az APP-okat célszerü a belső 16 gb-ra telepiteni és a fényképeknek videokat meg az SD-re menteni és a zenéket is. Ez az appon belül állitható , hogy a készitett képek hova mentse?
Mivel a progikat ugy is ujra kell telepiteni FR után az annyira nem gond,csak egy félre nyomás miatt esetleg ne nullázódjon minden anyagom. -
Newlachka
őstag
(#2238) repvezbelsőt is,nem másol semmit át az sd-re csak ha azt állítod be elsődleges tárhelynek,de akkor sem másol hanem onnantól kezdve oda telepít.
Én ezt nem ajánlom.Hiába class10-es microsd,akkor is sokkal lassabb a külső sdről olvasás, rá írás mint a gyári memóriára.Én memóriakártyára csak media-t teszek.(#2239) Cruzolka a widgetet el lehet távolítani mint minden droidnál.
a második az hülye kérdés,illetve légy szíves használd az oldal keresőjét, ha kb 15x kivesézett témát keresel
(mit vársz egy mobil fényképezőjétől?) -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Két kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban.
1: A kezdő oldalon található "Vidzseteket" el lehet távolítani? ( lehet más témát alkalmazni)
2: Vélemények a Kamerájáról?Előre is Thx
-
repvez
addikt
Ha nem teszek most a készülékbe SD kártyát Az mennyiben változtat a használaton? Gondolok itt olyanra, hogy a régi telefonomon az SD kártyán is voltak olyan mappák ami a rendszerhez tartoztak
Ez ha később teszem bele a kártyát akkor is oda másolódik? csak mert nem akarom, hogy két helyre másolgasson és ha le akarok menteni valamit akkor az egyikről lementem a másik másikról meg nem és esetleg valami fontos elveszik.
Ha valami rendszer visszaállitás factory reset történik akkor csak a 2gb rom ot törli vagy a 16gb belsőt is?
Mennyire érdemes a belső tárhelyen fontos dolgokat tárolni a saját képek zenék videok azok mindenképp menjenek az SD-re? -
törölt tag
2 új infó P7 -hez (huaweinews.com megint el van maradva...):
1.
Új FW. B138 (C00).A telepítést nem ajánlom hozzá, csak infónak jó, mivel még B135 (SP01 - SP02 - SP03) sem jutott el hozzánk. Ezek valószínűleg "régiós" FW -k, ahogy a cikk is írja. Change log nincs hozzá, de a leírások szerint stabilitási, teljesítmény javulások várhatók vele, illetve az akkumulátor élettartamára, stabilitására vonatkozóan van pozitív hatással.
2.
CM11 -gyel kapcsolatban egy kis infó (P7). Természetesen ez még fejlesztőnél van.FIGYELEM! Ezeket mindenki csak saját felelőségre használja, a leírtak figyelemben tartásával!
-
törölt tag
Persze, nyilván nem fognak 2 színt legyártani, de nekem akkor sem jön be. Meg talán az pozitív, hogy a többi fekete kábel mellett egyből látni, melyik az övé. Kinek mi tetszik, nálam a fehér változat sem jön be P7 -ből.
G6 -ból fehér volt nálam. Kicsit játéktelefon hatása volt nekem.
-
törölt tag
Na igen, ez az "ájfóntól vett" hülyeség. Én egy sötétkék színű tartozék szettet még el tudnék nézni, de nálam is a fekete a nyerő, telefonban is.
szunyi777:
Én gyári app -os (backup) mentést mindenképp szoktam időnként csinálni (app frissítések miatt is). Nálam elengedhetetlen. Nem is azért, mert ne tudnék mindent visszatelepítgetni, csak van egy megszokott elrendezésem mappákban/képernyőkben, ami 100+ programnál nem kevés idő lenne újra megcsinálni. -
repvez
addikt
Na megérkezett a telefon, most még az átmelegedés szakaszában van, nehogy valami pára miatt egyből zárlatos legyen.
Mondjuk azt egy kicsit bánt hogy fehér szinüek a tartozékok hozzá. -
ctibor
senior tag
válasz
GordonSamway #2228 üzenetére
-
szunyi777
őstag
válasz
jegenye77 #2223 üzenetére
Természetesen!
Ha jól értelmeztem xda-n, akkor mindenképpen kell neki a set_immutable.list engedélyezése..Utána működni fog..
Ma hozza a futár, Mentések, root, stb. után már próbálom is..."Jah még annyi, hogy mentést a gyári appal is csinaljak, vagy lehet vagy elég a TWRP? root előtt vagy után?"
köszi -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Az új ANTUTU 5.1.5 mennyi ponton ad a készüléknek csak kiváncsiságból.
-
sutkomano
újonc
Valaki leírja az összefoglaló linkjét? Akárhogy keresem nem találom... Érdekelne h h kell eltüntetni root nélkül az alsó sort
találtam eggyett a 900. oldalon de azt nem értem :/
-
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2220 üzenetére
Köszönöm És porterocka neked is.
Akkor megnyugodtam a vissza állitást illetően.. Jah még annyi, hogy mentést a gyári appal is csinaljak, vagy lehet? root előtt vagy után? Bocs a lama kerdesekert, de nem akarom rögtön az első nap mentés nélkül maradni.. Twrp be egyértelmű, hogy nandroid az első dolgom...Xposed keretrendszer meg egy igen hasznos keretrendszer! Nagyon sok jó modul van hozzá.. Nekem kötelező darab a custom recovery, titanium backup, foldermount, stb.. után.
-
törölt tag
válasz
szunyi777 #2219 üzenetére
Itt lényegesen egyszerűbb dolgod lesz. Legalábbis szerintem.
Xposed -et egyébként mostani tudomásom szerint egy ember használ P7 -en, ha jól emlékszem 8 modullal, de én nem igazán értek hozzá, ő meg már nem nagyon jár ide. Az biztos, hogy használható, de ennél pontosabbat én sem tudok.
Tompie:
El is felejtettem már.DE most ott tartunk, hogy Kínából fog rendelni, mert L00 kell neki. Sanszons, hogy én is veszek egy Honor X4 -et kintről.
-
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2218 üzenetére
Tehát minden macera nélkül, csak a gyári beépített visszaállítót lefuttatom, és vissza állít mindent? Stock recovery, firmware, stb? vagy kell előtte a stock recoveryt flashelni? Nem ismerem még a Huawei firmware flash...
Samsung, HTC készülék már nyitottam, de ugyebár htc nél bootloadert kell nyitni a Root hoz, Galaxy készülékeknél ott van a custom binari és a knox.. Ennél nincs hasonló?Xposed keretrendszer ről tudsz valamit mondani, mert én jelenlegi készüléken 13-15 modult használok, és nem szívesen válnék meg tőlük...
-
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2212 üzenetére
Köszönöm
Csak root jogot szeretnék, egy custom recoveryt, csinálni egy Nandroid mentést és utána kupucolni a fölösleges APP-okat...
Ha jól olvasom xda, az Xposed keretrendszer nem működik?
Elarulod a vissza állítás módját? Az összefoglalóban nem találom, esetleg azt nem lehetne beletenni?! -
törölt tag
válasz
Newlachka #2212 üzenetére
Jó hogy írtad... Be is dobtam az Összefoglalóba a backup -os navisávos trükk leírását, képpel. (ROOT NÉLKÜL)
Egyébként ha nem lenne jó valamelyik letöltési link, akkor szóljatok, mert felteszem az adott fájlt egy másik oldalra.
Lazán kitöröltem a téma listámból a P7 -et és fel sem tűnt....
-
repvez
addikt
Na ma voltam bennt T-nél és kézségesen kicserélték a sim kártyámat, megelőzve a 4g hiányából adódó bonyodalmakat , igy holnap már minden gond nélkül mehet a csere.
Egyébként a rendelésnél is és most is érdeklődtek, hogy nem szeretnék e biztositást kötni a telefonra.
Kötött már valaki rá vagy volt aki már igénybe vett ilyet.
Megmondom öszintén az összes ilyen biztositás dolgot kidobott pénznek gondolok. És eddig nem igen gondolkoztam ilyenen és a gyakorlatban hogyan is müködik? A biztositás fejében ha kár keletkezik a készülékben akkor kicserélik vagy ujat adnak ingyen? Vagy az önrész fejébe csak, mert akkor fizetem a biztositást x ideig meg még önrész és lesz egy uj telom , igy kell ezt elképzelni?
Ahogy számolom 1200ft a biztositás alapja, tehát ha egy évig fizetem az 24k az önrészt nem tudom miből számolják amenyniért én vettem vagy a listaára a vásárlás napján?Mert ha listaár akkor a 20% önrész az 20k . 2 évig elvileg garis tehát a lopáson kivül majdnem minden ingyen van. igy 2 év biztositás+önrész az 68k.Tehát ujra kifizetem a készüléket, hogy "ingyen "legyen egy telefonom ha ellopják vagy rosszul gondolom? -
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777 #2211 üzenetére
működik semmi baj nincs vele.
arra figyelj,hogy ha romolni akarsz inkább 12x bizonyosodj meg róla,hogy megfelelő régiókódú illetve,hogy megfelelően elkészített cuccos legyen, mert nagyon hamar alaplaposak lesznek, ha valamit elszúrsz(gondolok itt, akku fesz alacsony,áramszünet miatt megállt mod, stb. ennek a gyártónak ez a gyengéje.)Bár míg recovery van addig van esély életre kelteni,de hamar beletudja az ember vágni magát egy 40k-s alaplapcserébe,amivel megy a kijelző meg kb minden.
Root simán megy,de én nem tudtam elérni,hogy boot.propot módosítsak.
Egyszerűen nem engedte rámenteni hiába megadtam minden jogot. Ez P6 nagyon simán ment.
Elvileg gravity box nem nagyon van/megy, vagyis mostanság nem olvastam hogy menne rendesen,így a mikesa féle alsó navbar eltüntetést ajánlom a biztonsági mentéssel.
Kb 2 napig szívtam,hogy build.propba beszúrjam azt az egy sort pluszba, de az ő megoldása fél perc kb. Igaz,hogy P6-hoz készült,de 2 készüléken használtam,és minden gond nélkül megy. -
-
Deeday
senior tag
válasz
szunyi777 #2207 üzenetére
L10. Emui felület van rajta ha nem tetszik teszel fel egy android launchert, de én 2nap alatt bele szerettem ebbe. Előtte használtam már Miui felületet szóval nem volt idegen számomra szép színes témázható testre szabható és egyszerűen használható kezelőfelület szerintem.
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Köszönöm a választ, én is úgy gondolom a készülék paramétereiből, hogy jóval erősebb mint az SIII!
Xda nézegetem, de custom romokat nem látok még hozzá, de gondolom azért, mert friss a teló!
Én nem csak a programok miatt rootolom, hanem a rendszergazda jog miatt mert a PC-n sem vendégként jelentkezem be..Olvasgatom itt a hsz-eket közben...
Remélem valaki megválaszolja, hogy vissza lehet-e állitani.. A Gariztatás miatt fontos.. SIII-at siman vissza lehet tenni...
Nem mélyültem még bele a P7-be, de ahogy látom bootloadert nem kell nyitni, és nincs KNOX-sem...
HTC, Galaxy készülékeim voltak eddig, szeretném most ezt is kipróbálni.. Ha minden jól megy, veszek 1-et
Ilyen árban jelenleg ezt találtam elfogadhatónak..
Ennél a készüléknél van különbség független, és függő készülékeknél? HTC-nél pl. csak a függetlent lehet nyitni (bootloader)? -
szunyi777
őstag
Sziasztok.
Most nézegetem a készüléket a Tmobile oldalon (70 ezerért) , és tettszik.
Látom, hogy van root lehetőség is, számomra ez is merv adó!
A kérdésem, hogy van lehetőség a készülék maradéktalan gyári visszaállításra root és custom recovery után?
Galaxy-s3 ról valtanék. -
Atlantisz48
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest