- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
válasz
KKrisz751 #5498 üzenetére
Természetesen elindult, háromgombossal ment fel az is. Elindult, ment szépen, memóriakártya leformáz, felraktam a ROLLBACK133SP01.rar tartalmát, megnéztem, ez visszahozta gyári recoveryt, kikapcsoltam, háromgombossal ismét indultam, de még mindíg áll 3/4-énél. A B609 után nem csináltam wipet, gondolom szűz rendszernél nem kell, nem raktam fel semmit, csak rebootolt.
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #5493 üzenetére
Unokaöcsémtől. Kint él, munkatársa német vodás függő P7-re érkezett a frissítés. A gond az, hogy nem tudni mi volt előtte a telefonján, csak annyi tiszta, hogy EMUI2.3-ról EMUI3.0-ra változott... Egyelőre nem találtam infót, pár órát már eltöltöttem a keresésével, de eddig semmi hasznos.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #5489 üzenetére
A boothang is kikapcsolható a file kicserélésével.
Most próbáltam.Már csak keresni kellene egy zene szerkesztő programot amivel ogg ben tudok menteni és hangerőt is tudok csökkenteni. De nagyon nincs kedvem, 10-15 évvel ez előtti programjaimat előkeresni.
Nincs valakinek gyors és letölthető tippje?
-
Zsoltg4s
tag
válasz
#86973952 #5493 üzenetére
Felraktam a B609-et. Eddig is ez volt fenn roottal és CWM recoveryvel. A B609 visszaállított mindent gyári állapotra. Most felraktam mem kártyára a ROLLBACK133SP01.rar tartalmát, háromgombos indítás, ahogy az összefoglalóban le van írva. Elindult, 3/4-éig lefutott és most ott áll kb fél órája.
Most hogyan tovább?
Ötletek? -
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #5491 üzenetére
Én keresgéltem és semmit nem találtam ez ügyben, ami segítség lenne. Mondjuk azt azért tudnám értékelni, ha a nagy piros szolgáltató a telefonjaira ráküldött szoftvereit elérhetővé tenné (letölthető formában) webes oldalon, de ez ugye nekik már hightech... Mert az fix, hogy amíg nem muszáj, nem küldöm még csak Budaörs közelébe sem a telefonomat.
-
törölt tag
Nem az a legnagyobb probléma Vodás készüléknél, hogy felrakható -e a B133. Hanem hogy hogyan állítod vissza a gyári állapotra, ha szervizre lenne szükség.
Ugyanis amiket én láttam B123 és egyéb Voda -hoz hasonló FW -k, azok build számban (részben - előtag) és/vagy beállításokban (részben) eltérnek a Vodástól.
Szerk.:
Bár lehet most már van fent XDA -n jó FW is. Mostanában ezt nem néztem. -
GSPLR
senior tag
Áááá gyerekek, annyira türelmetlen vagyok már, hogy nem igaz. Legszívesebben raknám fel a 133-at aztán az EMUI3.0-át... Sajnos viszont nem tudni hogy a jelenlegimre felrakható-e a 133 (ha jól emlékszem akkor előbb vissza kell lépnem valamerre és úgy 133 aztán az EMUI verzió, ez meg már macerás). Remélem a magyar Voda összeszedi magát, mert a német Voda már ráküldte a telóira az EMUI3.0-ás verziót...
(#5491) porterocka: igen, ez a másik problémám...
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #5488 üzenetére
Köszi a visszajelzést. Örülök, hogy 2.3 -on is működik.
Itt keresd, a korábbi hozzászólásomban elírtam:
system/media/audio/animationsounds/-------
A végleges tehát így néz ki, és most már az összefoglalóban is megtalálható:
Boot hang kikapcsolása (ROOT):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Az eredeti fájl PC -re mentése után ajánlott!
Root Browser -rel megnyitod a system/media/audio/animationsounds/ mappát, és a benne lévő bootSound.ogg -t töröld ki.
Nyomj egy újraindítást, és már nem lesz hang boot -nál.
Fényképező és a screenshot hangjának kikapcsolása (ROOT):
Az eredeti fájl PC -re mentése után ajánlott!
A fényképező exponálási hang törlésének csak EMUI 2.3 alatt van jelentősége. Vodafone (EMUI 2.3 egyedi) és EMUI 3.0 FW -nél állítható, sima 2.3 FW -nél nem! Screenshot viszont egyik FW -nél sem kapcsolható ki, csak fájl törléssel.
Root Browser -rel megnyitod a system/media/audio/ui/ mappát, és a benne lévő camera_click.ogg -t töröld ki.
Nyomj egy újraindítást és kész.
FONTOS! A fényképező exponálás és a screenshot azonos hangfájlt használ. Tehát nem választható külön.
-
-
jegenye77
addikt
Sikerült
Alapbeállításnál a zárképernyőn mindig más háttér van.Ezek hol vannak? -
fogkefe1
csendes tag
Miért lehet az, hogy amióta frissítettem a telefon bealszik? Szó szerint. Otthon vagyok, de nem kapom meg az értesítéseket pedig eddig megkaptam. Amikor pedig feloldom a telót, kiírja h most csatlakozott a wifihez és egyből jönnek az értesítések.
Ez beállítás baki lehet vagy az új szoftver miatt vagy mi lehet szerintetek? -
törölt tag
válasz
jegenye77 #5484 üzenetére
Az a nagyobb verzió, huaweiblog.de -re mutató linkre irányít az is. (nem az OTA -sra) ~1.2 giga a csomagolt fájl, kibontva ~2 giga. Szokásos dload mappás másolgatás, és 3 gombossal felmegy. A nagyobbik az több fájlt tartalmaz, stabilabbnak tekinthető. Illetve pl. ROOT és egyebekhez is ajánlottabb.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #5479 üzenetére
Lehet a letöltésnél sérült a fájl. Ilyenkor érdemes újra leszedni.
Egyébként ajánlott a nagyobb verziót feltenni, ami fent van a huaweiblog.de link gyűjetménye alatt is (meg az összefoglaló folyamatosan frissülő linken). Itt fent van amúgy az OTA és a general verzió is.
Szerk.: Milyen hibát ír ki?
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #5474 üzenetére
B609 már végleges, de biztos érkezni fog még rá néhány frissítés, javítás.
B602 -vel nem nagyon érdemes már foglalkozni, csak akkor, ha valaki kipróbálás szinten akarja megnézni. Mármint hogy érdemes -e áttérni 2.3 -ról. Persze ez is csak részben igaz, mert B602 és B609 között is vannak különbségek. Mint a stat bar ikon elrendezés legördítéskor.
B602 -ről mondhatni egy gombnyomással vissza lehet térni, B609 -ről ez már komolyabb művelet. Illetve B609 már javítani is képes (general verzió) az elcs...tt telefont, mint akár a B133 is.
orbit76:
Az már jó jel.Egyelőre érdemesebb a blogomba mutató linket követni, mert mostanában rengeteg a változás, és értelmetlen lenne egyből frissíteni a fejléc többi részét.
Ez kb. 1 héten belül lezárul remélhetőleg.
Szerk.:
A MIUI ROM -mal kapcsolatos infók a héten mindenképp fel fognak kerülni. Illetve néhány apróság is hamarosan. -
Heyter
újonc
Nahh lejött a 3.0-ás! Ez egyszerűen csúcs!! Új telefonom lett.
KB 45 perc kell neki. -
törölt tag
Igen van lehetőség, de csak EMUI 3.0 alatt. 2.3 -nál sajnos alap szinten lehetetlen, sőt, komolyabban is.
EMUI 3.0 -nál a különböző témák módosítják. Illetve lehet komolyabb mókolás nélkül saját témát is összehozni. Csak szabadidő kérdése.
Pl. így (ez egy gyári téma 3.0 -nál):
Természetesen az értesítési felület is így néz ki.
-
sinak
tag
Üdv!
Bocs ha már volt, de nem olvastam végig a topikot. Az érdekelne, hogy az értesítési terület hátterét lehet-e változtatni mindenféle ROOT és egyéb mókolás nélkül. Nekem a készülék témája sötét alapú de az értesítési terület pedig fehér
köszi előre is
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5468 üzenetére
Ezen belül vannak még különböző típusok P7 -ből, és az FW felhasználása előtt érdemes ezeket tisztázni.
Az összefoglalóban benne van, hogy milyen típusok léteznek, ebből melyik 1 vagy 2 SIM -es. Külföldről származó termékeknél érdemes ezt megnézni (akár Kína, akár más EU -s ország). Pl.GSM boltos termékek is származhatnak (és sokszor származnak is) külföldről.
A build -szám -ból amúgy hamar kiderül. Az FW mindig úgy kezdődik, amilyen a telefon típusa. Pl.:
- P7 L10
- P7 L00
- P7 L05
...stb. -
Heyter
újonc
Nekem most jön a 3.0 rendszerfrissítés.
-
törölt tag
-
mikesa
tag
Amit kiposztoltam témát, még ne tegyétek fel!!! (működési zavarokat okozhat. (framework-res-hwext...))
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5451 üzenetére
Ezt se vedd készpénznek, hogy nincs rá jelzett frissítés.
Erősen változik ez attól is, hogy honnan van a készülék. Mivel nem egyszerre szoktak minden frissítést megkapni a telefonok, így eltrések lehetnek egyes szolgáltatói, vagy független készülékek között. Ezért használják sokan az egyes hivatalos oldalakról a general verziós, azaz nagyobb méretű FW -ket.
Még egy fontos kérdés, ami ennél a készüléknél nem mindegy. Single SIM -es L10 -ről van szó ugye?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #5463 üzenetére
MOD (hogy tisztább legyen):
Hívásrögzítő funkció EMUI 3.0 tárcsázó alatt (ROOT kell hozzá) (by mikesa):
Letöltöd és telepíted EZT.
Majd /system/build.prop - ban szerkeszted vagy bírod a következőt:
ro.config.hw_voicerecord=true
Reboot.A hívásrögzítő funkciót hívás közben a Kibontás gomb után érheted el. A rögzítés befejezése után a fájlt az SD kártya /record/ mappájában találod (amennyiben az SD kártya az elsődleges mentési hely).
FONTOS! A telefonbeszélgetés rögzítésével a Magyar törvények értelmében adatkezelővé válsz. A rögzített beszélgetésről tájékoztatni kell a másik felet. Ha ezt nem teszed meg és (vagy) a másik fél nem járul hozzá és közzé teszed, számíthatsz bírósági eljárásra!
-
zeon.hu
nagyúr
hívásrögzítést próbáltam.
hívás végén kitette az értesítési sávra, de a felvételek között nincs egyetlen fájl sem.meglett:
külső sd-re menti a "record" mappába. -
Tompie
őstag
Airdroid-ot használok Telefon - PC közötti vezeték nélküli adatmozgatásra, beállítottam, hogy SD kártya az elsődleges tárhely, most így csak az SD kártyát látja az airdroid azaz látja a belső tárhelyet de ugyan azt jeleníti meg mint ami a külsőn van.
Ha a belsőre akarok másolni valamit akkor előbb SD aztán telefonon áttesz belsőre.Nem tudom ez mitől van, attól, hogy SD lett beállítva elsődlegesnek, eddig belső volt beállítva és nem csinált ilyet. Viszont akkor külsőre nem nagyon engedett írni
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5458 üzenetére
Jó lenne, ha valaki ezeket EMUI 2.3 alatt is megerősítené. Leginkább azt, hogy a fájlok ott vannak -e annál az UI -nál is. Bár én 99,99% -ra veszem, hogy igen (mert a rendszer és a hozzá tartozó fájlok nem módosulnak - de láttam már csodát...), de jól jönne egy visszajelzés, hogy nyugodtan be tudjam tenni az összefoglalóba. Ez idáig nem történt meg. Természetesen csak saját felelősségre. Esetleg Krisz?
Visszaállítás során természetesen érdemes figyelni a fájl jogosultságára, tehát rw-r--r--.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #5456 üzenetére
A boot hang kikapcsolását törléssel (azt is, hogy hol van a fájl), meg a fényképező hangjának a megszűntetését is. Ezt ki is egészíteném így:
Fényképező hangjának kikapcsolása (ROOT):
Csak saját felelősségre, az eredeti fájl PC -re mentése után!
Ennek csak EMUI 2.3 alatt van jelentősége. Vodafone 2.3 és EMUI 3.0 FW -nél állítható, sima 2.3 FW -nél nem!
Root Browser -rel megnyitod a system/media/audio/ui/ mappát, és a benne lévő camera_click.ogg -t töröld ki.
Nyomj egy újraindítást, és már nem lesz exponálási hang a fényképezésnél.
FONTOS!, ezt a fájlt használja a készülék a screenshot -nál is. Tehát ha ezt törlöd, akkor annak sem lesz hangja. Így, ha valaki a screenshot hangját szeretné törölni, akkor ezzel is számoljon.
------
Majd megy bele az összefoglalóba, csak egy kérnék majd egy visszajelzést EMUI 2.3 -at használótól, hogy a fényképező hangos rész rendben működik -e nála is. ÉS a fájl annál is ott van. Persze csak saját felelősségre.
------
(#5457) zeon.hu:
Igazad van, ezt majd beleírom.Szerk.:
Természetesen boot hangnál:
/system/media/audio/animationsounds -
zeon.hu
nagyúr
talán mehetne majd az összefoglalóba kiegészítésként, hogy a hívásrögzítő a "kibontás" gomb megnyomásával lesz látható, "felvétel" néven.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #5453 üzenetére
Szerintem ha lecsökkented az .ogg fájl hangerejét. Én töröltem, nekem nem kell boot hang.
Szerk.:
Nem próbáltam még a hangerő csökkentést, de talán az a legegyszerűbb. Viszont ha módosítgatsz néhány dolgot, akkor legyen bekészítve a B609.Lehet, hogy van egy fájl, ami a hangerejét állítja, és csak egyszerűen vissza lehet venni. Nem néztem még, mert engem már a hang is zavar.
-
zeon.hu
nagyúr
boot hang ereje kisebbre vehető valahogy?
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5449 üzenetére
Igen, de ezt ne vedd készpénznek, ez csak az én logikám a B15x -nél. Lehet simán áttérhető, lehet nem ajánlott.
Ezért kérdeztem korábban tőled (legalábbis remélem megkérdeztem, mert az agyamban volt), hogy nincs -e rá frissítésed. Én B151 -re reálisnak tartanám, hogy megérkezik a B155, arra meg a B157, onnan meg már frissíthető a B609. Tehát lehet ezt az utat kellene elsősorban megnézni.
Szerintem valahogy így kell kinéznie:
Bxxx --> B151--> B155 --> B157 --> B609Ez persze csak tipp.
-
orbit76
tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #5445 üzenetére
Az a kép tényleg jó, amin pirossal ki van jelölve. Majd bedobom az összefoglalóba.
Másik kérdésre. Nekem most nincs időm végignézni, de úgy látom P7 -nél jött ki néhány embernek.
orbit76:
Őszintén megmondom, hogy én még nem nagyon tudtam utána járni. Talán este lesz nagyobb levegőm. Sajnos a B15x projektben itt nem nagyon fognak segíteni, mert senkinek nincs ilyen tudomásom szerint.Én ez esetben arra lennék kíváncsi, hogy B151 (tehát nem B155 -nél) mi volt az előd verziós FW, mert lehet érdemesebb lenne arra visszatérni, aztán B133. Ez persze csak az én véleményem, utánaolvasás nélküli logikából. Feltételezem, hogy B121 lehet valahol annak is az elődje 1 vagy 2 lépcsőben.
Szerk.:
Csak hogy tudd:
B133 a B121 -re épül. B126 -ról ajánlott volt visszatérni B121 -re, mielőtt rátetted a B133 -at.Vodás FW -k esetében hasonlóan B121 volt a kiindulás, amire a B123, majd a későbbi FW -k épültek.
Egyes külföldi B125 FW -k pedig B121 -re épültek szintén.
Remélem nem volt túl bonyolult, próbáltam érthetően leírni, lehet nem sikerült.
-
orbit76
tag
Hello! Olvasgattam picinykét, és arra a következtetésre jutottam, hogy a B151 Drei szolgáltatós szoftverre, flesselhetem a B133-at. Itt azt írja Tom2301 nevű fórumozó, hogy véletlenül megcsinálta, és csak a whats app riasztásokkal akadtak problémái.
Tehát elvileg működik a dolog.
Meg tud ebben valaki erősíteni? Eddig Samsungot mókoltam csak, Huaweiben kezdő vagyok és kicsit más világ. -
törölt tag
válasz
Sgt. Chris #5440 üzenetére
Kell a készüléknek pár nap, max. 1-2 hét ("rendszer" csere után is), hogy beálljon, és optimálisan fogyasszon. Ez használattól és töltési mennyiségtől is függ, hogy mennyi ideig tart.
EMUI 3.0 hasonló fogyasztást fog eredményezni, mint a 2.3. Szerintem megéri, nálam nagyon bejött. Valakinek a 2.3 tetszik jobban. Ez egyéni preferencia kérdése. Mindegyik UI -ra kapsz itt segítséget, ha valami nem megy.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #5438 üzenetére
Megvan, könyvjelzőbe tettem, mert ma már csak telóról tudnám leszedni.
mikesa B609.zipkösz!
-
törölt tag
válasz
Sgt. Chris #5436 üzenetére
Bocsi, nem figyeltem, hogy írtál.
Az is benne van az összefoglalóban. A folyamatosan frissülő feliratra, linkre kattints a fejlécben (az a blogomba vezet át). Mobilról vagy, akkor válts desktop nézetre, mert nem fogja mutatni.
B609 -nek van egy úgynevezett general verziós változata, azt ajánlott feltenni. ~1.2 giga a tömörített fájl, amiből a dload mappát kell az SD kártyára másolni a benne lévő app fájlal, aztán 3 gombossal indítod a kikapcsolt készüléket, és automatikusan kezdi a frissítést. DE benne van az egész részletesen az összefoglalóban.
Szólj, ha elakadtál.
Szerk.:
Telepítés előtt a wipe ajánlott, de nem kötelező. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #5437 üzenetére
Nincs benne, mert egy csomó dolgot kellett még frissítenem, módosítanom. Hozzászólások között rákeresel és ki fogja dobni, a vége felé. Még mikesa tette be talán 2 nappal ezelőtt.
(#5435) mikesa:
Én sima B609 -ből hoztam helyre a telefont, amikor ma hazavágtam.Az visszarakott szépen mindent. Amire kíváncsi voltam azt is, tehát visszaállt szépen, gond nélkül a gyári recovery, meg a ROOT jogot is megvonta.
Így ha valaki vissza akar térni B133 -ra B609 -ről, akkor az a legegyszerűbb, ha előtte visszateszi wipe után a teljes B609 -et, és semmit nem kell állítgatni, visszacsinálni.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #5420 üzenetére
Nagyon nem haladnál vele, akkor tedd fel mikesa cuccát. Aztán nem kell vele szórakoznod, de próbálok segíteni, ha írod mi van, csak miután hazavágtam a készüléket 1 órára, így kiestem a fórum ritmusából.
zeon.hu:
Igen, csak ezen a rórumon nehéz követni a betűk közötti szóközöket.
Lehet máshogy kellene írni, hogy teljesen világos legyen. Mert így gáz. Vagy programkódként bevágni. -
zeon.hu
nagyúr
a "chattr –R –i *" sorban a -i után is szóköz van a csillag előtt?
(az összefoglalóból másoltam a sort)
tényleg jó lenne egy egyértelmű leírás ehhez.
már csak azért is, mert rákerestem a guglin a – jelre és nulla találatot kaptam -
mikesa
tag
Hú de nagyon pörög a topik! (ez jó) :-)
Amíg ti bíbelődtök, (és én az xposed - el szenvedek), kikapcsolódás képpen találtam egy jó témát, amit kicsit módosítottam (krva jó az emui témázhatósága) :
Használjátok egészséggel!
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
kinguser is van a telómon,most látom.
mivel a rootgenis-al nem sikerült a root, elég meglepő.
törölhető? -
törölt tag
válasz
Sgt. Chris #5414 üzenetére
Fel. DE a legjobban azzal jársz, ha nyomsz egy wipe -ot, mielőtt belakod a készüléket, aztán a hivatalos oldalró letölthető B133 -at teszed fel. Benne van az összefoglalóban is, a telepítés módja, és a wipe is. 3 gombossal tedd fel.
Tehát:
1. Nagy verziós B133 letöltés.
2. Wipe.
3. Telepítés. -
zeon.hu
nagyúr
milyen jelek vannak a betűk előtt?
mert látszólag más van az o előtt és más a R,i és f előtt.su
mount -o remount,rw /system
cd system
lsattr
chattr –R –i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattr -
Sgt. Chris
aktív tag
Haliiii! Új vagyok a telóval...gyakorlatilag délután bontottam ki :-) Jelez egy frissítést! Nyugodt szívvel feltehetem? B133-at jelez jelenleg, de a frissítésre is! Igaz ...B133SP01 a vége
-
törölt tag
Na, sikerült hazavágnom a készüléket.
De úgy, hogy CWM mentéssel sem mentem semmire, szóval újra kellett mindent tennem.
Most újra B609 -en vagyok, teljesen nyers rendszeren.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #5409 üzenetére
én meg azt hittem, túl vagyok rajta...
de utána ugyanígy csináltam és végigment minden sor. az hogy lehet?
bár valami gebasz csak kell, hogy legyen, mert ugyan írható a külső sd, de pl a TB nem boldogul vele.
jó lenne egy olyan kép vagy leírás, ami az egyes sorok után megjelenő dolgokat is bemutatja, így mindenki rögtön ellenőrizhetné magát. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #5376 üzenetére
Ott a képen a hiba.
a mount kezdetű sornál, mikor entert nyomsz nem ennek kell lennie.
Hanem simán üres a következő sor.
ha ezt látod akkor a parancs nincs végrehajtva, hanem a sysntaktikát írja ki.Nekem is idobálta aztán az xda oldalon is megnéztem. a /system előtt is van egy szóköz.
és a wr,remount van előtte, egybe írva.
(Nem olvastam vissza, ha valaki megírta már akkor bocsi.
-
zeon.hu
nagyúr
sd írási jogra visszatérve:
Next App SDFix hibát jelez: "Update failed, platform.xml file could not be updated."
SD Fixer-ben átvált "Status: Fixes"-re, de ha x idő múlva megnyitom, újra kell fixálni. -
Tompie
őstag
Na ma kapott a teló egy wipe-ot de cache wipe-ot is aztán feltettem a B609-et és ezután csináltam egy gyári beállítások visszaállítását
garantáltam tiszta most a rendszer
Azért a B609 ment vissza, mert úgy gondolom a későbbiekben úgyis ez fog frissítést kapni vagy erre épülő frissítés, javítás lesz, így ezt szokom meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest