Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Úgy tünik megoldódott a hiba egy új töltővel és a hívásfogadás is működik amióta kikapcsoltam a zaklatásszűrőt amit automatikusan bekapcsolt a karbantartó program. Viszont az inasnak is baja lett, kapott egy kis vizet amit gyorsan kiszárítottam, most működik minden de ki van írva hogy biztonsági üzemmód azt hogy lehet eltüntetni?
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nem a töltővel lesz gond mert már hónapok óta szenved a töltéssel hogy kell egy fél nap mire feltölt, Töltőt már próbáltam azóta többet is. Reggelre 45%-ra töltött, bekapcsoltam azóta az android indítása van alkalmazások optimalizálása de már félórája. Mire ezt leírtam pont elindult.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Új fejlemény a telóm tegnap elkezdett akadozni, az ikonokat is egyenként rakta vissza a home gombra azután állítottam egy ébresztőt ami ma már nem ébresztett és reggel még este 22 óra volt rajta s nem lehetett felnyitni a képernyőt. Később már se kép se hang. Délután töltőre tettem erre kiírta hogy 1% .Már 3 órája tölt de még mindig csak 4%-nál tart.
-
mtibi55
tag
Üdvözletem a Tagoknak.
Olyan kérdésem lenne találkozott-e már valaki olyan hibával hogy nem tudnak felhívni mert a hívó félnek vagy nem elérhetőt jelez vagy meg van a csengési hang de az én telefonom nem jelez semmit hanem valamikor később jön sms hogy nem fogadott hívásom volt. Ez javítható vagy alaplap hiba? Már frissítettem is a szoftvert de ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest