- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20621 üzenetére
Amúgy pont ezen gondolkozom.
Nekem b609 volt sokáig, aztán romoltam oda vissza sokat.
Utolsó B609 esetén, hiába volt a rendszer atom stabil, érezhetően lassabb volt még a lapozás is mint előtte.
Mivel elkezdtem telefonnal fizetős simple alkalmazás használni, és nem akartam minden fizetésnél kódot beírogatni, így megint upgrade 852-re. És bár több lett a ram, mint közismert, és nem kell vacakolnom a simple val, csak oda tartani a telót.(Amellett sajnos át kellett szoknom másik gps alkalmazásra a status helyett.)De nekem fura, hogy 1 hét után is lassúnak tűnik a rendszer. És nekem nincs nagyobb teló amihez viszonyítsak. Csak a páromé, szintén P7, ami már 2 éve folyamatosan b609, de valamiért az övénél is lassabb.(Igaz az ővé nincs mókolva. Anno felment rá, és azóta megy. Még FR se volt rajta azóta.)
Nekem 2x annyi programom van, viszont az enyémen nincs játék lényegébe, csak egy amőba. Az ővé meg tele van játékkal.
Vagy az enyém nem állt be 1 hét alatt vagy valami nagyon belassítja.
32GB kártya van nekem, neki 8, viszont az enyém gyors, az övé meg class4(lassú)Szóval, nem igen értem, hogy mitől lehet, és az akku használatnál sem látok semmi extrát.
Igaz nehéz is, mert az övébe tele van játék használattal. Így nem tudom üresben viszonyítani.De gyorsabban lapoz, tárcsázó érintésre elő jön, nekem várni kell 1-2mp et.
Híváskor nekem várni kell, az övé egyből csörög.De pl egy a facebook ugyan azon verzió és neki fél pillanat, nekem meg várni kell.
És egy csomó alap program neki gyorsabb.
De még nem jöttem rá miért.vagy valami program lassíthat és fogja meg a rendszert. Még vírus írtó sincs fent az enyémen, neki van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest