- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #13398 üzenetére
Nem sötétedik el a többi nyilván, ezt csak mint pót megoldást javasoltam.
Hívás fogadás megoldható, pl a zooper widget-hez rendelt E-robot paranccsal.
Cunaja csinál majd idővel normális órát/kinézetet hozzá, az egyszerűbb lesz.
De én máshogy oldanám meg, mivel úgy azt csinálok a kis ablakban, ami nekem tetszik és nem korlátoz a teló adta lehetőség. Mondjuk egy órán minden számhoz külön eseményt tudok rendelni. -
fatomas673
tag
válasz
zeon.hu #13397 üzenetére
Csak kérdezem, hogy ha kiteszed a widget órát azzal a képernyő többi része lesötétedik az okos tok használatánál? Mert szerintem annak pont az a lényege, hogy csak az a bizonyos rész aktív, a tok használatakor. Illetve ennek használásával a zárt állapotban való hívásfogadás vajon megoldható - e? Nekem sem tetszik ez az órakijelzés, de sajnos ez van, én mindenesetre megvárom Cunaja fáradozását. A hozzászólásomat kérdésként írtam, nehogy zokon vedd, értékelem a fáradozásodat!
-
zeon.hu
nagyúr
Nova Launcher Prime most csak 125 ft!
-
Devil Gelo
tag
válasz
Atlantisz48 #13310 üzenetére
sajnos nem tőlem függ, volt már hogy a 60 napot kihasználta a posta
amint megjön itt megtudjátok
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #13394 üzenetére
-
Cunaja
addikt
A meglátásom az, hogy inkább témába kell alkalmazni a kis ablak megoldást.
Indokom : Megcsinálom, valakinek tetszik, valakinek nem. Megváltoztatom a hátteret, szintén. Nem sorolok fel mindent, de nem lesz jó az a módszer, hogy buherálva oldjuk meg. Írok neki téma fálj parancsokat és azt csináltok amit szeretnétek. Természetesen némi segítséget is adok majd.
A megoldás csak Lollin fog működni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #13384 üzenetére
Locker alkalmazások nem kezelhetik a kis ablakot?
Mert akkor bármilyen óra kitehető lenne. -
Newlachka
őstag
válasz
philoxenia #13381 üzenetére
igen lehet,de ő meg azt hitte,hogy h*lyének néztem..
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
zeon.hu #13369 üzenetére
Jól testre szabható minden és eztetszik,Meg ahogy nézem kicsit ki is van puculva maga a rom,ami a felesleget illeti.
Amugy azt vettem észre hogy ha az aksi fel van töltve akkor valami miatt az Antutu egész jol megy és jol szorja a pontokat,De ahogy merül ugy lassul ez a része a telonak.,Pff -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #13368 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #13365 üzenetére
Inkább kétszer, mint egyszer sem
Viszont nincs benne a lenyíló összefoglalóban, mindjárt bemásolom a végére.Ugye, ugye!
Nézd meg a speciális beállítások alkalmazást, sokat tud.
Óvatosan, van benne a rendszert érintő dolog is! -
ricsi8800gt
addikt
Elég jó ez a kis Cunjan rom,Stabil gyors eddig
-
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13361 üzenetére
Hm, ez a baj, sajnos zárolva van a bootloader. Nem tudsz mit csinálni. Teljesen vissza kellene térned B139-ig mert az kinyitja. Ez nagyon macerás, és az összes adatod elveszne. Onnan kell egyből telepíteni a B839-et.
Vagy a Huaweinek írsz levelet. Ez is benne van az összefoglalóban, hogy mit kell írni.
-
treck1985
tag
válasz
zeon.hu #13354 üzenetére
"Fájlok" USB módban van a teló. Így jön fel a HiSuite. Ebben az USB kapcsolat módban módban kell lenni? Az ablak nem jön fel, valszeg korábban már engedélyezve lett. Viszont a parancssoros részt nem értem. Az addig stimmel, hogy nyissam meg a parancssor ablakot, de ha be is lépek az adb mappába, nem tudja értelmezni az "adb devices" parancsot, mivel ott csak a TWRP fájl van.
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13353 üzenetére
[Adb driver]
Mivel te kezdő vagy, lehet ezek sincsenek ott. Töltsd le és másold oda ahova kell. -
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13347 üzenetére
Mivel, megint nem azt olvasod amit kell, berakom ide. Érteni fogod- Lépésről - lépésre azt csináld ami ide van írva.
4. Root és teljes hozzáférés a rendszerhez.
[TWRP-2.8.7.0]]
[SuperSU]
Letöltés után kicsomagolni és a csomagból a TWRP-2.8.7.0.img
a C:\adb mappába másolni,
PC-n startmenü-futtatás, beírod „cmd”, majd OK.
A telefon beállítások - telefonról itt a build számot nyomkodod, amíg fejlesztő nem leszel. Ezután a fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés legyen bekapcsolva.
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )
exit
A BETA-SuperSU-v2.52.zip fájl-t kicsomagolás nélkül az sd-kártyára.
Recovery csere után kikapcs, Hangerő fel és bekapcs gombok, majd belép a recoverybe.
Első lépés Swipe to Allow Modifications ( ne csinálj semmi mást! )
Itt Install telepíteni a BETA-SuperSU-v2.52.zip- fájl-t. Megkeresed majd alul Swipe to Confirm Flash, majd reboot system.
Root kész! -
treck1985
tag
válasz
coyote55 #13342 üzenetére
Nem félek a roottól, csak még nem csináltam és ha működne anélkül is, akkor nem rootolnám a telefont. De úgy látom, hogy szükség lesz rá...
Már össze szedtem a progikat amik kellenek hozzá.
B839 van fent. (EMUI 3.1) Itt is ugyan úgy működik a root, mint az összefoglalóban 3.0 alatt??? Root előtt van valami fontos, amit meg kell csinálnom? Wipe vagy valami?
-
treck1985
tag
Sziasztok. PS4 controllert szeretnék csatlakoztatni a telómhoz, de nem tudnak csatlakozni egymáshoz. (A teló látja a joy-t, de mégsem.) Találtam az áruházban rá appot, de ahoz meg root jog kell... Az összefoglalóban olvastam a root menetét, nem bonyolúlt, de még nem rootoltam. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van tapasztalata P7 és PS4 joy használatban? Mindenféleképp kell hozzá root?
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #13338 üzenetére
Jadro baráromnak igaza van. Csinálok neked egy 50000 res antutu értéket, de a telo nem lesz gyorsabb. Mi számít? A rom legyen fizikailag gyors, vagy az antutu értéke legyen 33000 és a rom meg lassú? Kicsit olvassál vissza és láthatod másnál mennyit mutat, de Zeon is linkelte neked. Az enyémet ne vedd figyelembe, mert ezt
a romot még gyorsabbá csináltam. B839C. Napról- napra javul. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #13338 üzenetére
160-170 telepített alkalmazás és nem kapcsoltam ki előtte, nem lőttem ki semmit: [link]
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #13333 üzenetére
Működik rendesen? Gyors? Van elég memória? Ha igen, akkor élj boldogan vele az antutu eredmény nélkül. Nálam bevált ez a módszer.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zeon.hu #13331 üzenetére
A B609-nél jópofa óra volt a kis kijelző közepén. Még a másodperc mutató is ment körbe. Volt értesítési sáv és balra lapozva a zenelejátszó jött be az óra helyett. Most ehelyett van a kolléga által belinkelt képernyő amivel semmit nem lehet csinálni. Ronda, nem középen van és ami nekem fontos, a másodpercet sem mutatja.
Noh a zenelejátszót előcsalta, de az óra így is ronda.
-
ricsi8800gt
addikt
Nagyon jó ez a Cunjan féle rom. Tetszik.
Viszont antutuban sajna a mai az a 29e pont amit dobott. Meglepő -
debi94
csendes tag
Még valami változás a B609-hez képest.
Amikor csörgött a kis kijelzőn megjelent a hívó képe. Most csak a név jelenik meg kép nem. -
debi94
csendes tag
-
debi94
csendes tag
válasz
ufonauta #13324 üzenetére
Hello.
Teljesen igazad van a tok csukott állapotában a megjelenés nagyon gáz.
Az óra is meg a háttérkép is csúnya. Arról nem is beszélve, hogy eltűnt az értesítési sáv és ki kell nyitni a tokot hogy lássam.
A minap néztem egy p8-at ott lehetett váltani az óra számlapokat és a háttér sem olyan gáz. Már nekem is megfordult a fejemben visszaállás b609-re ez miatt.
Hálás lennék ha lenne valami megoldás erre a problémára.
Üdv. -
ricsi8800gt
addikt
TWR reco fenn,Cunjan rom telepűl
-
ufonauta
aktív tag
Noh feltettem a gyári B839-et Vodafonos telóra. Egyenlőre minden pöpec, de szerintem visszateszem a B609-et. Különben dobhatom el a Nillkin intelligens tokot. Nagyon elbaxták a tok kijelzését. Hányadék, ami megjelenik a kis képernyőn.
-
-
Thowra123
tag
Üdv!
Olvastam, hogy volt gond a melegedéssel annél a típusnál
Egy barátom hozott egy Huawei Ascend P7-l10 telefont, hogy nézzek rá mert alapjáraton is nagyon eszi az akkut és fűt. EMUI 3.0 B609 van rajta.
Wipe data, cache megvolt de a hiba maradt.
CPU-z szerint ugrál 4-70% közt folyamatosan
Mi lehet a hiba oka? -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #13317 üzenetére
Még mindig nem tudom, mire gondolsz pontosan?
-
Optimus84
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni van-e a készülékben értesítési led? Nem találtam infót erről.
Köszönöm! -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #13312 üzenetére
Mi hiányzik? Mire gondolsz?
-
ricsi8800gt
addikt
L10_Cunaja_B851C-nél mi a pontos cmd parancs sor ?
Mert azt hiányosnak vélem ami a leírásban van -
ricsi8800gt
addikt
Meg lesem mit tud a L10_Cunaja_B851C-rom,Ha sikerül fel tolni
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Devil Gelo #13293 üzenetére
Szuper
Kb mikorra érkezhet meg? Még idén?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Azért kezd kiforrni a romok,mire jó lesz jön a 6.0.A másik telomon már van...
-
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #13305 üzenetére
Ez megint olyan dolog, ami érdekes
Egy játék? hm. A teljes lemerülés nem tesz jót amúgy sem.
Az ide oda ugrálás is csak a köztes rommal biztonságos. Teljesen más a boot.img és ez igen kemény boot loop jelenséget tud okozni.
B609 -B839 és B839 - B800 - B609 Így biztonságos. Visszamész B800-ra majd B609-re, utána Custom recovery és nandroid restore. Ez a téglásítás, és a nekem való felesleges munka elkerülése. -
KKrisz751
aktív tag
Más.
Érdekesség: b609 rootolt gyári rom.
Jewel quest heritage nevű játék esetén ha közben lemerül a teló és kikapcsol, akkor töltőre dugva, bármelyikre, belép bootloader-be.Először teló hibára, majd töltőre gondoltam, de nem. Mert csak ennél a programnál csinálja.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #13299 üzenetére
Vagyis tesztelni a b839 jó lehet? Legalábbis megszokni. Témát személyre szabni.
A b839C meg már olvastam lejjebb is, hogy stabilan megy nálad. De megvárom míg kiforr teljesen.
Lehet erre több időd lesz. --- Mire a b851-nél kezdett alakulni, stabilizálódni, már kijött a gyári 839. Pedig készültem a kész állapotra 851nél, hogy felrakom. De így megvárom ezt.Igen, az elején még sok az oda vissza ugrálás a témaszerkesztés miatt. Viszont ahhoz stabil gyári rom a jó, a köztes romon bugos néha a téma.
Bár nekem a B609en is a topmix nevű is. Újraindításkor csak a háttér marad meg, minden más, ikonok, feloldóképernyő, stb alapra ugrik vissza.
Pedig tököltem vele egy darabig,.Most meg találtam egy loli jellegű témát, és az stabil a 609-en. De kíváncsi vagyok mivel több ha lollin fut. Hátha van plusz funkció.
Eléggé az én stílusom, így nem kellene teljes szerkesztést, max ikonokat, zárképernyőt és néhány felirat szint változtatni, minden más jó ahogy van.Mondjuk nem lenne rossz, bár erre nem kerestem rá, csak mintha olvastam volna, összefoglalóban, vagy itt lejjebb (lehet tévedek) hogy ha 609ről van backup, és a 839 et felteszem, és arról is van backup, akkor oda vissza pakolhatók?
Nem úgy mint nálam a 133 és a 609 közt, majdnem tégla lett. Visszapakoláskor bootloop, és leizzadtam, mire a sikerült egy gyári recoverít feltolni. Már ott tartottam, hogy van-e "reset kábel" mód.. lásd samukon a (azthiszem) 300ohm os rövidzár, és downloadba lép.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #13302 üzenetére
Én mondtam, hogy a B839 nem tökéletes.
A telefonkezelő fusson végig előtte. Próbáld úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elektromos autók - motorok
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest