- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19292 üzenetére
Oké! Szerintem hamarabb megérkezik! Addig szerezz be egy egyszerű tapadókorongot és valami műanyag kütyüt pl.(gitárpengető,bankkártya,stb.)a szétszedéshez! Az aliról azt is lehet rendelni készletben, de lehet, hogy küldenek az akkuhoz vagy a hátlaphoz! Persze segítek minden nap olvasom a fórumot amikor ráérek!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19284 üzenetére
Szerintem mindkettő termék jó lesz, remélhetőleg! A hátlap még nem kapott visszajelzést a vásárlóktól ezért az "zsákbamacska"! Ha van ragasztó rajta akkor véleményem szerint nem kell melegíteni, de majd ha megjön úgyis meglátod! Viszont az új akkut ragasztani kellene mert gyárilag van. Nekem kiszedés után visszaragadt a gyárihoz képest 70%-an, de oda is tettem abból a vékony ragasztószallagból! Rendelj olyat is a biztonság kedvéért! Sok szerencsét a javításhoz!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19280 üzenetére
Bocsi, hogy későn válaszolok. Igen az akku is ragasztva van! Pofon egyszerűen akár hajszárítóval is melegíthető és azután könnyen kivehető! Most sokan megköveznek, de a hajszárítós módszert én személy szerint jobban ajánlom mert kb. : 70-75 celziusz kell a ragasztó könnyű bontásához. Én annak idején azért válaltam a teló szétszedését mert bele ejtettem a vízbe! A telefon azóta is műkszik és nagyon szeretem! Ja az lcd kijelzőt ami esetemben a vízkár miatt ment tönkre az aliex....-ről rendeltem. Tök gyári és új alkatrész volt a magyarországon akkor fellelhető ár töredékéért! Akksit nem rendeltem még a telóhoz, de ha nem a legolcsóbbat és körültekintően rendelsz nem lehet gáz! A ragasztó képét mellékletként csatolom!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
treck1985 #14421 üzenetére
Maradjon, az a biztos.
Ha felrakás közben nem pontosan vagy esetleg szöszösen teszed fel, vissza lehet venni, de csak óvatosan, később viszont már nem érdemes.
Egyébként szoktak adni ilyen kis vignetta szerű valamit is hozzá, kijelző takarítás után még érdemes azzal is tisztítani, mielőtt felmegy a Tempered glass. -
Zotya21
senior tag
válasz
treck1985 #14419 üzenetére
fel lehet szedni de nagyon óvatosan és ne 1 ponton húzzad mert meggörbül, nem nagyon de épp eléggé hogy netapadjon le
nekem is mindig picit félre ment aztán fel le rakogattam és most a bal alsó saron nincs letapadva egy fél centin
szerintem ha végig letapadt inkább hagyd mert nemigen tudod letörölni olyannal ami ne hagyna szöszt
persze nem tudom milyen ezközeid vannak de nekem csak rátenni sikerült szöszt
-
krazo
csendes tag
válasz
treck1985 #13659 üzenetére
Én is írtam nekik bootloader nyitás ügyben. Beilleszteném mit írtak válaszként, de itt nem tűrik az angol szöveget.
A lényeg (ha jól értelmeztem):
- regisztrálj itt
- látogasd az oldalt lelkesen 14 napig
- utána a regisztrált ID-val belépve itt kattints az Unlock Bootloader feliratra
- fogadd el a feltételeket
- töltsd ki az adatlapot és submit gombÉn idáig jutottam mert nem telt le a 14 nap. Mondanám, aki régen regisztrált próbálja ki, de azt is írták hogy fél évente csak kétszer lehet használni.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13361 üzenetére
Hm, ez a baj, sajnos zárolva van a bootloader. Nem tudsz mit csinálni. Teljesen vissza kellene térned B139-ig mert az kinyitja. Ez nagyon macerás, és az összes adatod elveszne. Onnan kell egyből telepíteni a B839-et.
Vagy a Huaweinek írsz levelet. Ez is benne van az összefoglalóban, hogy mit kell írni.
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13353 üzenetére
[Adb driver]
Mivel te kezdő vagy, lehet ezek sincsenek ott. Töltsd le és másold oda ahova kell. -
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #13347 üzenetére
Mivel, megint nem azt olvasod amit kell, berakom ide. Érteni fogod- Lépésről - lépésre azt csináld ami ide van írva.
4. Root és teljes hozzáférés a rendszerhez.
[TWRP-2.8.7.0]]
[SuperSU]
Letöltés után kicsomagolni és a csomagból a TWRP-2.8.7.0.img
a C:\adb mappába másolni,
PC-n startmenü-futtatás, beírod „cmd”, majd OK.
A telefon beállítások - telefonról itt a build számot nyomkodod, amíg fejlesztő nem leszel. Ezután a fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés legyen bekapcsolva.
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )
exit
A BETA-SuperSU-v2.52.zip fájl-t kicsomagolás nélkül az sd-kártyára.
Recovery csere után kikapcs, Hangerő fel és bekapcs gombok, majd belép a recoverybe.
Első lépés Swipe to Allow Modifications ( ne csinálj semmi mást! )
Itt Install telepíteni a BETA-SuperSU-v2.52.zip- fájl-t. Megkeresed majd alul Swipe to Confirm Flash, majd reboot system.
Root kész! -
Tompie
őstag
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #12869 üzenetére
Szerintem felteheted!
Arra figyelj, hogy mire teszed. Előfeltételek a lenyilló összefoglalóban! Nekem már fent volt a B839 pár mb-os ota frissítése, utána nyomtam egy wipe-t.és utána telepítettem három gombos módszerel!
Előtte B609 volt minden működött, de ez szerintem minden tekintetben jobb. Mondom ezt úgy, hogy egy napja sincs fent a rom!
Biztosan más vodás készülékkel rendelkezők is feltették, én is várom a véleményüket! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
treck1985 #11885 üzenetére
univerzális adb driver.
tedd fel a gépre, hátha segít.
fejlesztői lehetőségek-usb hibakeresés legyen bekapcsolva, mikor rákötöd a telót a gépre.
hisuite van telepítve? -
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11848 üzenetére
Na, Antutu egyforma, extra nincs. Fényképezőnél a hangvezérlés kicsit érzékenyebb, de állítható. A youtube a 4K videókat szaggatás nélkül nyomja lefelé, ide - oda váltáskor sincs akadás. 5 videót néztem meg és nem fagyott ki. A videólejátszó iszonyatosan jól ki adja a Full HD filmet és a dts hangzás eszméletlen jó. Böngészés gyors és akadás mentes.
Szabad ram 1,09 - 1,24 GB között ingadozik.
Csempék sorrendje továbbra is csak testre szabható, de új csempe nem vehető fel.
Hangerő probléma nincs, értesítéseket jól jelzi,Egyszóval egyenlőre hibát nem találtam. Kezdünk alakulni.
ui: Ez nem ugyanaz a B830 amiről az XDA-n írnak. Ez General verzió!
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11846 üzenetére
Én B830 ra nyomtam fel és minden app ugyanúgy volt mint előtte. Azért nyomtam Wipe-t, hogy tiszta rendszerem legyen. Ez nem kötelező,de ajánlott.
Ennek a romnak az előfeltételeP7-L10V100R001C00BXXX
P7-L10V100R001C900BXXX
Akinek ez van az megnézi és ha a BXXX előtti rész egyezik, akkor mehet fel simán.Szóval nem kell köztes rom.
Amúgy most gyomlálom és majd meglátjuk mit hozok ki belőle eredményt.
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11372 üzenetére
Jelezd légyszíves, mi történik ha sikerül. A B805 és a B815 kb 10 perc. Ne aggódj, olyan lesz a telefon, hogy nem ismersz rá
Jóval gyorsabb és a fogyasztás sokkal kedvezőbb. Kb 3-4 töltés és beáll az akkumulátor is.
Vannak hibák, de miben nincsenek. Ha egy átlagos felhasználó vagy észre sem veszed. Ha profi vagy, kérlek jelezd ha hibát tapasztalsz.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11335 üzenetére
Na még szerencse, hogy itt vagyok. Ha ilyen kérdést tettél fel, inkább várj délutánig kérlek. Most nagyon álmos vagyok, mert éjszakás voltam. Bonyolult a művelet, tisztázni kell pontosan melyik B609 van fent neked és milyen formában. Kérlek várj vele. Ha nem jól csinálod baj is lehet.
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11326 üzenetére
Zeon.hu mellékelte a linkeket, kérlek szépen, ha belefogsz inkább olvasd át töbször mielőtt kezdenéd. Az akku legyen teljesen feltölve. Nekem amióta megjelent a béta van fent. Volt némi baja, de most jött egy update és szinte tökéletes. A szabad ram is nagyobb, gyorsabb a telefon. Lásd antutu teszt feljebb. Szeretném megjegyezni nem megpiszkált build.prop a teszt eredménye.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
treck1985 #11326 üzenetére
lehetséges, hogy az OTA miatt van, P7-nél jobb a manuális telepítés. OTA általában 4-500MB-al kisebb.
összefoglaló. keress rá a torzításmentes hangerő növelésre (root kell hozzá).
van már beta 3.1
B805 felrakása cunaja leírása alapján.
B815 felrakása cunaja leírása alapján. B805 hibák javítva.
mind a két 3.1-es rom csak beta!
-
Jozsó
tag
válasz
treck1985 #3557 üzenetére
Nekem egyszer írta ki eddig, hogy 4G, amég még nem volt csatlakozva a mobilhálózathoz. Ha már csatlakozott, akkor csak 3G, vagy H+. Én ezt arra vezettem vissza, hogy a telenornál nincs LTE képes előfizetésem.
Egyébként vmi régebbi cikkből azt a következtetést vontam le, hogy akkor ír ki a telefon 3G-t, ha érzékeli a hálózatot, de még nincs forgalom. Ha forgalmazni is kezd, akkor már H, vagy H+.
-
törölt tag
válasz
treck1985 #3557 üzenetére
Az is 4G.
4G az lehet:
- LTE (ilyenkor lehet L jel)
- HSPA+, HSPA+/DC-HSDPA (ilyenkor lehet H+ jel)
- VAGY simán írhat 4G -t is.Gondolom ennél a készüléknél is van mód különböző jelzésekre, de nekem még csak 4G volt, ami az összeset jelenti (tehát nem választja külön).
Vannak olyan készülékek, amik azonos FW alatt más színnel jelzik a térerőt. Valamelyik narancs, valamelyik kék, vagy esetleg lila színnel. Azonos modell, azonos FW, de más a származása, esetleg az alap szoftver.
Szerk.: Voda kártyával pl. csak 3G fut, míg Telenorral szinte mindig 4G van nekem.
zeon.hu:
Amit legutóbb írtam 2 dolgot, azon kívül én más visszajelzésre nem emlékszem, ami negatívan érintené a B602 FW -t.
-
törölt tag
válasz
treck1985 #3458 üzenetére
Szerk.: nem válaszban akartam, hanem újként.
Kérdeztem korábban, de szerintem elúszott a válasz, hogy aki frissített 3.0 -ra, annak elfogadta a 2.3 -as backup -ot (gyári app -ból, nem custom recovery -ből vagy egyéb app -ból)? Nálam egy mentést sem fogadott el. Wipe után csináltam, ezért fontos a mentés.
Szerk.2.:
Illetve 3dot Mod -ot használt már valaki Xposed -ből? -
törölt tag
válasz
treck1985 #3248 üzenetére
Azt kell megnézni, hogy mik vannak rajta, amik húzhatják az akksit. Egyes programoknak tök mindegy, hogy van -e net vagy nincs... sajnos. Illetve a szinkronizációtól 2-3x annyi program is működhet, mint nélküle. Nekem mondjuk elég fontos, mert dolgozom is a telefonon, így pl. a mail szinkronizáció is elengedhetetlen.
Illetve az, hogy "XY program eddig tök jól mőködött, de X ideje mégsem", ez droid alatt simán előfordulhat, egy frankónak nem nevezhető frissítés után, ami ugye az app -ot érinti.
-----
A B127 -et (mint azt írtam) mindjárt beírom, de aki ettől eltérőt tapasztalna, akkor szóljon.
Egyébként aki feltette, és tapasztalta ezt a lebegő gombos problémát B127 alatt, az csinált egy visszaállítást utána a gépnek? Azután is ez volt a gond. Simán lehet hogy megoldja, mert a frissítés összeakadhat a jelenlegi problémával. Ezért nem szeretem az OTA -t. Lehet egy general verziós B127 megoldaná a problémát. Ezért simán lehet az is, hogy nem mindenkinek áll fent ez a "bug" B127 alatt.
Szerk.: Addig nem is frissítem le az összefoglalót.
-
GSPLR
senior tag
válasz
treck1985 #1435 üzenetére
Igen ez az,de amit adnak az előlapihoz ajándèk hátsót az nem edzett üvegfólia,bár mingsègre az sem rossz. Tehát ha rendelsz egy előlapit akkor kapsz egy mezei hátsót ajándèkba ès fordítva is igaz ugyanez. A csomagok amúgy tartalmaznak a kameralencsère is fóliát különböző mèretekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged