- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15097 üzenetére
Igen!
Megbolondulok, nálam is eltűnt.
3 perc, ránézek most is. Ki van kapcsolva a teló. Neked írja, hogy aktív marad?
-
zeon.hu
nagyúr
Cunaja!
Csak találtam egy hibát a V2-ben:
A telefon kikapcsolt állapotában nem ébreszt a gyári alkalmazás.
Eddig kb 1 perccel előtte bebootolt, majd ébresztett (csak gyári ébresztővel működött).Szerk.
Aki chrome-ot használ a telón és már frissítette, nézze már meg, hogy képre nyomva ott van-e a "kép címének másolása" opció.
(Mondjuk itt valakinek az avatárjával próbálva)
Nálam eltűnt. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15095 üzenetére
De melyikre? Hányas verzió? Jadro tudja, hogy melyik jó, mert Ő teszteli. Szerintem a 3-as verzió. Ha a kínait felrakod, az az alap. T-mobnál, meg hálózati hiba volt tegnap.
Nálam jó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #15091 üzenetére
Itt valami el lett szúrva telepítésnél.
Nálam 180 telepített alkalmazással, rengeteg widgettel és napi 4-5 óra kijelzőidővel egyszer sem fagyott le, mióta újra telepítettem.
Ébresztőre kelek minden reggel, jó a chrome, időjárás, galéria, stb.
Ok, facebookot nem használok, de nem hinném, hogy az okozza. -
Cunaja
addikt
Kérnék Mindenkit, hogy ha fel tesz egy kérdést, vagy egy problémát, akkor maradjon már itt egy picit a fórumon.
Nagyon nehéz úgy segíteni, hogy azt várom mikor válaszol. 6 perc után írtam és most várom, hogy mi van. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15091 üzenetére
A buildprop fájl cserélve lett?
-
bollizolee
tag
Ma egy hete van a telefonomon a V2-es rom.Nagyon vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban.
Rengeteg extra van benne ami nagyon jónak mondható.
De. Nincs olyan nap hogy nem fagyna meg a telefon valamilyen müvelet alatt. Ez lehet facebook, chrom, galéria, időjárás alkalmazás, telefonkönyv és még sorolhatnám. minden nap legalább 5-ször fullra megfagy és csak a power gomb hosszú megnyomására csinál csak valamit.
5 ébresztésnél 3-szor nem ébresztett csak annyit irt ki hogy sajnálom leált az ébresztő, ráadásul erre a telefonra kelek reggel és igy használhatatlan. Folyamatosan dobálja a netet nem tudom használni ilyenkor restart és minden újra jó egy darabig.A facebook videó egy napig jó volt Cunaja segitsége által de azóta se lehet használni. Próbáltam minden alkalmazást újra telepíteni de nem oldott meg semmit.A fényképező is szarakodott már párszor témák leálnak de szépen kiirja hogy sajnálom leáltam. Remélem van valami megoldás erre a rengeteg problémámra de igy nem tudom nap mint nap használni. -
Sziasztok!
Egy olyan probléma lenne, hogy a P7 a felvett videókat nem játssza le. De átrakva a kártyát másik telefonba, simán megy minden. Képek is jók, de a videót nem nyitja meg.
Gyári beállitásk visszaállítása segíthet?
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #15083 üzenetére
Ez a keret nagyon zavaró lehet. Túl széles és még ki tudja mennyire emelkedik ki a kijelző fölé. Valahogy macerásnak látom ezt a fajta tokot. Egy barátomnak van hasonló tokja - másik telefonon - ami műanyag. Bár jól véd, de nekem nagyon kényelmetlen és bumszli is lesz tőle a készülék.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #15082 üzenetére
Több fajta van, nagyon jók is.
- Festett műanyag.
- Fa.
- Bambusz.Meg van egy típus, amit én nagyon kedvelek. Fogják a bambuszt, lereszelik apró szálakra, majd összepréselik formára és ellátják több réteg bevonattal. Kicsit olyan hatása van, mint a bakelitnek. Igen könnyű, és ellenálló is.
-
jonny100
csendes tag
válasz
zeon.hu #15070 üzenetére
Nemigazán csináltam még rom felrakást kicsit tartok tőle, hogy valamit nem jól csinálok, azután meg jön majd a bosszankodás.csináltam egy tprv mentést nemrégen .sokat olvasom ezt a fórumot és nagyra tartalak benneteket.azt hiszem megvárom a nyalókás romot , úgy tudom tavasszal adják ki.
-
jonny100
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám,a telón 609_-es rom van és amikor torrentet töltök le a vuze_val nem engedi a letöltés a sd kártyára ( rootolva van és az su is fent van ).Mi lenne a megoldás?
Előre is köszi a segítséget ! -
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15067 üzenetére
Ok, bár nem valószínű, hogy megcsinálom, nem használom sűrűn ezt a beállítást, csak elsőre erre gondoltam amikor a dialer nem takarította ki az értesítősávról a nem fogadott hívásokat. Visszatérve a kiinduláshoz... mi okozta az újratelepülést? A lemerült akksi? Egyébként lehet, hogy hülye vagyok, de azóta mintha fürgébb lenne a rendszer
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15063 üzenetére
Ez az köszönöm!
Arra nem emlékeztem, hogy a beállításokból jutottam-e el ide, de nem. Azonban emiatt az "újratelepülés" miatt nem minden működött úgy, mint korábban, és arra gondoltam, hogy hátha ezek a beállítások mentek el.
És még egy egyszerűbb kérdés: a hang beállításoknál az "Emelkedő csengőhang" működik esetleg valakinél? Kitkat alatt ilyen nem volt, most van, de nálam nem működik...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Gabszi.hu #15062 üzenetére
Úgy néz ki, újra települtek a rendszer alkalmazások.
Amit keresel, az a "Hozzáférés értesítésekhez".
Ha indítod valamelyik programot, aminél ezt engedélyezni kell, akkor felugrik majd az ablak.
(Én csináltam ennek gyorsindítót, de lehet, hogy a B852-ben van ilyen a menüben) -
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15061 üzenetére
100 feletti szám volt, ha jól emlékszem olyan 130 körüli. Az Értesítéskezelőt azt tudom mit csinál, a Biztonság-Alkalmazások hozzáféréssel ezt nem igazán tudom, itt jelenleg a Google Play áruház, Google Play-szolgáltatások, Gravity Screen és az Opera Max van (mind off állapotban). Amit én keresek ott a TeslaUnread volt meg talán a tárcsázó és talán még egy valami... kb. így nézett ki:
[link] -
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom és hasznosítom az olvasottakat
, de a ma reggeli események miatt kérdeznem kell. Az történt ugyanis, hogy reggel teljesen lemerülve találtam a telefonomat, és miután töltőre tettem, bekapcsolás után egy fehér ablak jelent meg kb. valami ilyen szöveggel, hogy "alkalmazások optimalizálása... xx/yyy alkalmazás". Az xx lassan elment az yyy-ig majd elindult a telefon. Mintha frissítés lett volna talán, bár ilyet én nem indítottam el. Egyébként B852 fut már egy jó ideje a telón. Alapvetően változást nem észleltem, de pl. a fejlesztői módot újra kellett aktiválni, illetve azt a beállítást nem találom, ahol az alkalmazásoknak az értesítésekhez való hozzáférését lehet engedélyezni. Mi volt ez a reggeli történés és hol kéne lennie ennek a beállításnak?
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #15057 üzenetére
Mert skálázódik felfelé, minél többször csinálod.
Meg vannak olyan okosságok, hogy Wifiről, töltőröl, fel van töltve, hálózati jelerősség...stb.
Egy csomó minden befolyásolja a mérést. Még akkor is, ha már jobban ráálltak a grafikus teljesítményre.
-
törölt tag
5.1 -en elfekvő Flyme OS. Ahogy elnézem 5 -ös Flyme, L05/L07 ROM -on.
Valaki feldobja ossza már meg, kíváncsi vagyok. Sanszos, hogy lesz Telenoros "hiba", meg ugye nem L10, de járt már pár ilyen nálam is. Csak saját felelősségre, hozzáértőknek.
-
Jadro
veterán
válasz
myself45850 #15046 üzenetére
A dload mappából automatikusan megy a telepítés, ha a telefonba a 3 gombos módszerrel lépsz be. (Vol up + vol down + ON gomb)
Éppen ezért is fontos, hogy átnevezd a mappát ha végeztél. Így a legközelebbi hasonló belépésnél nem fog automatikusan telepíteni.
-
Jadro
veterán
Egy kis adalék a tegnapi build.prop (3-as verzió) mókoláshoz. Tegnap ugye kivettem két sort, de a facebook video nem lett jó. Igazából arra nem emlékszem már, hogy újraindítottam-e lefekvés előtt a telefont, de reggel simán leállt az ébresztő az ébresztési időpontban. :9 Ez lehet persze annak a mellékhatása, hogy facebook videót teszteltem, belefagyott és nem volt restart, csak kilőttem a FB alkalmazást. No mindegy, előbb ébredtem szerencsére.
-
Cunaja
addikt
válasz
myself45850 #15042 üzenetére
Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de a lényeg kimaradt.Menj a beállításokba/telefonról és a build számot nyomd meg 5x. Már fejlesztő vagy. Ezután megjelenik egy menü a beállításoknál, fejleszői lehetőségek. Menj bele és az USB hibakeresést engedélyezd. PC-teló kapcsolat Hisuite, azaz Fájlok módban legyen. Ami azt jelenti, hogy a PC nem láthatja a memórikártyádat háttértárként, de fejlesztő módban igen.
Beírod adb devices, de egyből nézd a telefont, mert kérni fogja a Számítógép RSA újlenyomatát. Rakd be a pipát és engedélyezd! Ezután már mehet a fastboot bootloader parancs. Ezt minden rom cserénél így kell csinálni csatlakozásnál.
Most akkor a legfontosabb dolog. Ezt írd be. *#*#1357946#*#* , kapsz egy számot és jegyezd fel valahova, de jó helyre. Így lehet szoftverhibánál elkerülni a szervizt. Azért kell, mert ha nyitva is most a bootloader, lehet a rom csere bezárja. Volt már példa rá.
Rom! Csak saját felelősségre! Mivel 02 a romszámod, ezért javasolnám biztonság miatt a B609 - B830 - B852 folyamat betartását. A telefon 100% akku töltötségben legyen. A rom cseréhez külső SD- kártya kell. Vagyis a telefonon a dload mappa ott legyen.
Sok sikert! Ha káosz van véletlenül, ne csüggedj és dobd a kukába.Na jó vicc volt. Megoldom, felébresztem a halálból. Nem az első és nem is az utolsó eset lenne.
Ha zárva a bootloadet majd kinyitom neked. -
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15039 üzenetére
Na, ez már jobb, az adb fut, de a telefonodat nem látja. Driver gond lesz
Késő van megyek aludni, holnap folytatjuk! -
myself45850
tag
a P7RecoveryTool.zip honnan lehet letölteni?
-
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15036 üzenetére
Milyen fájlok vannak az adb mappában?
-
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15034 üzenetére
Khmm... Nem mindegy, hogy abd, vagy adb!
Pontosan mit írtál be?
Adb = Android Debug Bridge -
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15032 üzenetére
OK.
Nyiss egy parancssori ablakot, és navigálj el benne az általad csinált "adb" mappába.
Csatlakoztasd a telefont a kábelhez. Ha elindul a HiSuite, lődd le.
Az adb mappába írd be: adb devices
Ekkor egy csomó szám, betű jelenik meg, ha az adb látja a telefont
Ha OK, beírod: adb reboot bootloader
A telefon kijelzőjén megjelenik egy kis zöld robot, alatta pedig vagy az a szöveg, hogy "Phone unlocked" vagy "Phone locked". Ha unlocked, akkor örülsznyitva a bootloadered.
Az adb mappában beírod: fastboot reboot
A telefon újraindul
exit beírásával bezárod az ablakot. -
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15030 üzenetére
A Windows mappába is beraktad a szükséges fájlokat?
Akkor indítsd újra a PC-t -
zeon.hu
nagyúr
válasz
myself45850 #15027 üzenetére
ADB fájlok windowshoz:
Ezt töltsd le.
Windows c meghajtón csinálj egy "ADB" mappát és abba tedd bele. -
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15027 üzenetére
#14395 hozzászólást ajánlom figyelmedbe!
-
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15023 üzenetére
OK, akkor letöltöd, és a C: gyökerébe, egy adb nevű mappába kicsomagolod az op.rendszerednek megfelelő adb csomagot, és a szükséges dolgokat bemásolod a "Windows" mappába is.
Keresés->összefoglaló!
@fatomas673: semmi belepofázás nem volt!
-
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15020 üzenetére
Magától telepítette még régen. és igen, voda függő
-
coyote55
őstag
válasz
fatomas673 #15020 üzenetére
Nekem is az volt, és sajna, nem független...
B12x kaptam, és első nap már frissült is. Azután többet se! -
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15017 üzenetére
Most lehet én is hülyeséget írok ill, kérdezek, de vodás telón volt gyári B136? Nem lehet, hogy a teló gyári független? Az mondjuk csak jó! Az enyém voda függő!
-
coyote55
őstag
válasz
myself45850 #15000 üzenetére
Na, jó...
Lenne dolgom, de segítek.
Kinyitod az összefoglalót, jobbra fent a keresőmezőbe beírod: "B609" Kapsz letöltési linket.
A telefon rootolt? -
myself45850
tag
Kérdés
B136-ra hogyan tudom feltenni a B609-et? -
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15013 üzenetére
Szívom magamba szavaitokat!!
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15011 üzenetére
Picit várj és hallgasd illetve olvasd el más tanácsát, de legfőképp zeon, cunaja mesterek tanácsait! bootloader nyitása csak a nálad lévő verzióból lehet probléma mentesen illetve nagyobb tudás nélkül! Nekem ez nem fontos mert nem használok custom romokat csak gyárit és nincs is rootolva a teló!
-
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15009 üzenetére
Az összefoglaló "Vodafone függő készülékek frissítése EMUI 3.0-ra." alapján kell felrakni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
myself45850 #15008 üzenetére
Nézd meg előbb, hogy a bootloader nyitott-e!
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15003 üzenetére
Nekem vodás telóm van! EMUI 3.1 Android 5.1.1 B852 ez stabil verzió vodafoson is. Szerintem tedd fel próbaként a 3.0 B609 verziót az is jó, ha nem jobb vodán! Leírás az összefoglalóban! Mindkét verzióban működik az egyéni cust valamint a mozgásvezérlés illetve a navisáv eltüntetés, tehát kur.. jó!
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #15004 üzenetére
Ok, értem és megértem. Az elejével egyet is értek, bár a Guglinak is kiadod a dolgaidat. A második fele meg azon múlik, hogy használod. A késsel sem ölünk embert hanem felvágjuk amit kell. Alapesetben legalábbis.
De elfogadom. Viszont sajnos túl sok időm nincs a telefon buherára, csak módjával. Persze segítek ahogy tudok.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
myself45850 #15003 üzenetére
Minden rom telepítés leírásában ott az előfeltétel.
Pl P7-L10V100R001C00BXXX
vagy P7-L10C900BXXX
(Az xxx olyan, mintha ... lenne, tehát az x-ek előtti rész kell egyezzen a tiéddel)Szerk.
Na igen, a bootloader.
Szintén az összefoglalóban találod, hogyan tudod megnézni, nyitva van-e. -
Cunaja
addikt
Na akkor most jön az igazság!
Nálam soha nem lesz a telefonon Face, mert az én IME számomat ne tartsa nyilván a Face. Teljesen mindegy milyen account van rajta. Tönkreteszi a kapcsolatokat, mert az emberek szinte csak a Face-n társalognak egymással sajnos. Nincs játék, nincs foci, nincs tollas, nincs kirándulás. Van disco, van mozi és van Face.
Annyira u.... hogy csak na.
Ha nincs időd nem baj, a következő rom úgy lesz kiadva, hogy tuningolt build és mellékelve lesz az alap is, Viszont ezt az egyet még kipróbálhatnád amit írtam.
Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek.
Jó éjszakát!
A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest