- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #14894 üzenetére
Először flash B853 összetevője, de megpróbálhatod a B800-at is egyből. Szerintem csinálj most egy recovery mentést, de kérlek felül minden legyen bepipálva és alul ne változtass semmit. Utána sajnos csak a vissza út van. De ha már visszatérsz B609-re majd jöhet a B839 és a V2
Ne félj tőle. Rossz volt a rom, mert neked a B830 volt az alap és azért nem volt jó a B839 recoveryvel a telepítés. Ha meg nem akarsz V2-t. Akkor mehet a B852 a szokásos módszer szerint.
Ha felraktátok a Total comit a letöltött pluginra kicsomagolás nélkül katt és hozzáadás. Majd a fájl ablaknál a hálózat részen katt és megjelenik az adb. Ott kell lenni a telónak is.
-
Cunaja
addikt
Dolgozom rajta, fél óra kb
majd az lesz.
Kérnék mindenkit, hogy a total commandert rakja fel a pc-re és töltse le [ADB plugin]
-
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14873 üzenetére
Ááá nem jó! Kínai lett a levelezésem újra. Akkor inkább a facebook videóról mondok le. Viszont most csak a build.prop lett cserélve, úgyhogy ebben lesz a megoldás a levelezés karakter gondra vonatkozólag.
Ez pl lehet ennek az oka?
ro.product.locale.language=hu (Az újban ez ZH)
ro.product.locale.region=HU (AZ újban ez CN) -
Cunaja
addikt
Nem előtte kell a jogokat utána. A total commander magától beállítja.
Csináld amit írok!
Újraindítás recovery módban. De jegyezd meg, hol a fájl amit letöltöttél.Belépsz a recoverybe.
1. Mount és pipát teszel a system elé.
2. Advanced és ott a File Manager
3. Megkeresed a fájlt az Up level felíratnál tudsz lépkedni.
4. rányomsz a fájlra és feljön a menü Copy File, majd kiválasztod a system mappát, és jobb alsó sarok select és végig húzod.
5. Back.
6 megkeresed a system mappában a Buildprop fájlt és rányomsz. A felugró menüben chmod, bal alsó sarokban átállítod számokra és 0644 legyen. Majd megnyomod a Go felíratot és végig húzod.
7. Visszalépsz a fő menübe és Mount, majd kiveszed a pipát a system elöl, szintén vissza és reboot. Már megy is és játssza a Face videót is.Ezt mindenki tanulmányozza!!!
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14877 üzenetére
Akkor most sajna Cunaja lesz a megoldóembered.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14875 üzenetére
Előtte átállítottad a jogokat 644-re? Én megtettem és úgy másoltam rá a régire.
-
Cunaja
addikt
Már nem nagyon érek rá, ezért gyorsítsunk!
A többi hiba? Akku ikon és telefonkezelő?
A hálózatok is megváltoztak!Edima
Neked B839 Recovery kell, mert a rendszered B839. És cseréld le a recoveryt, majd 3 gombos. A V2 előtt kell a Wipe amikor visszaraktad a TWRP recoveryt és már telepíteni akarod. Igen csinálj backupot, de válaszd ki az external sd-kártyát.Igen csak ott lehet. A kamera appot megnézzem, csak ez legyen tökéletes. Jadro, te leszel a kísérleti nyúl, ha nem sértődsz meg. Holnap küldök neked linket kb 20 buildprop fájl tartalommal. Egyesével próbálni kellene, hogy meg legyen a hiba.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #14866 üzenetére
Nálam még minden gyári , nincs se root ,se TWRP, ugyhogy ezt egyelöre kihagyom.
Nem használom anynit a telefont, hogy romot kelljen cserélnem, jelenleg, majd lehet később ez megváltozik .egyébként ez a bulp mit csinál?
Egyébként ezzel nem lehet azt a trükköt eljátszani, mint a Defymmel?Ott is voltak olyan progik amik nem akartak települni, mertnem kompatibilis vele és át kellett irni valamit a bulp fájlba és igy a play ugy érzékelte, hogy valami cuc készülékem van és engedett minden progit telepiteni.
PErsze, már nem találkoztam olyannal ami nem települne,csak esetleg hátha a manuál camera progi igy engedné a beállitásokat.
Vagy ehhez tényleg komolyabb beállitás kell? -
edima10
tag
válasz
Cunaja #14858 üzenetére
Megtisztelő
Akkor egy gyors kérdés.
B851C-ről mennék vissza egy friss B839-re, olyan mentésem még nincs.
TWRP-ben csináljak egy Factory Reset wipe-ot ( a sima, alul elhúzós wipe ), majd cseréljem le a TWRP recovery-t B830 recovery-re és utána külső sd dload update.app (B839) 3 gombos indítás?(#14756) Cunaja
"Ja és mindenkinek, akinek gondja van annak érdemes general verzió telepítése előtt egy internal storage wipe-t nyomni. "Ez melyik wipe TWRP-ben?
-
Cunaja
addikt
No akkor egy kísérlet
Az eredetiről csinálj mentést valahová. Letöltöd és a system mappába másolod. Felülírod az ott lévő fájlt. Majd a buildprop hosszan nyomod és tulajdonságok. A jog legyen 644 és ok! Ha kész, akkor reboot majd Face és minden egyéb tevékenység ellenőrzése ami hibát okozz. Beleértve a telefon kezelőt is.
Ha nem indul véletlenül, akkor írj és megcsináljuk 1 perc alatt.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14860 üzenetére
Kikapcsoltam a Nu playert. Vegyes az eredmény, mert elsőre elindult a videó még a hírfolyamba beágyazva. (Új FB telepítés és nem kapcsoltam ki az automatikus lejátszást.) Aztán automata lejátszás off után ráklikkeltem a videóra, megnyitja nagyban, teker és restart ahogy eddig is.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #14863 üzenetére
Ott áll meg, és a három gombosra mindig újraindul. Rossz rom lett felrakva.
Mi a helyzet?
Valaki próbálja már ki.
adb devices -lAkinek V2-van fent, tegyen fel total commandert és a beállításokban engedélyezze a root jogok mindenhol.
Mindjárt linkelek egy buildprop fájlt és cserélni kellene. Viszont a system mappáról nem ártana előtte egy mentés, de az sem baj ha nincs csak legyen meg az eredeti fájl valahol. Bootlopnál a TWRP recoveryben is kicserélhető.
A buildprop-ban elég sok minden vonatkozik a videóra ami mókolt és kíváncsi vagyok nem-e az a baj. -
edima10
tag
Egyébként arra van valami értelmes magyarázat, miért van ez a ROM zűrzavar?
Minden ország oldalán másik Europe ROM-ot tesznek közzé, ami másnál nem jelenik meg, viszont a többiek is gond nélkül tudják használni. B852 a görögön, a magyaron a B609 a legutóbbi, a spanyolon B830, az olaszon B839, stb. . -
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #14852 üzenetére
Az kitkat és nem lolli, sajnos a kis ablakot még nem tudtam megcsinálni. Ez a rom is azért készült ilyen sokáig, mert állandóan kívánságokat teljesítettem. Jelen pillanatban most is priviben egy honor 6 élesztésén dolgozom.
A v3-at nem fogom kiadni, csak 4 embernek. Zeon és még 3, közülük legyen facebookos is.
És készüljetek fel, ti 4-en, mert kínaiul kapjátok meg. Gondolom sejti mindenki, ki az a másik 3 ember. Addig hozzá se kezdek fordítani, amíg nem látom értelmét.
Nekem letöltött állapoban kellene és nem a play-ról telepítéssel szeretném megkapni. Az én telefonomon sosem volt és nem is lesz facebook.
Más!
Nem tudod véletlenéül adb-n keresztül hogyan lehet az id-t lekérdezni? Ami meghalt honor, zárolt a bootloader és nem lehet flash módszert alkalmazni. -
-
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #14849 üzenetére
Mivel sajnos nincs időm, szerintem töröljétek a chromot, és rakjátok fel újból. Nálam nem jelentkezik a hiba. Valaki viszont felrakhatná a face appot valahova amit használtok, mert szerintem az zavarodik össze a Chrommal. Folyamatosan Chromot használok. Viszont nem kell a romot újrarakni, ha megtalálom a hibát, majd mondom mit cseréljetek ki.
-
bundy000
csendes újonc
Üdv én is kiprobáltam a v2 öt de a face és chrom jelenség nálam is ugyanaz videok nem müködnek lefagy restart. Chrom lefagy restart. Idökép folyamatos leállás. Gyári idöjárás 5 perc frissités után kiirja a hely nem találhato vagy ha olyan kedve van tiz km lévö településre lokalizál. Mindemellett gyors tetszenek az animáciok köszönjük cunaja!
-
törölt tag
Benne van az összefoglalóban a sima ROM és a Vendor pack telepítése is.
A vendornál a módszer ugyanaz, de frissíteni elég bekapcsolt telefonon a saját frissítő appból is. Az nem tartalmaz olyan cuccokat, amitől megmakkanhat a rendszer. Persze ezt is jó olyan értelemben tisztán telepíteni, hogy még nincs belakva, de legfőképp mókolva az sw.
Simán SD -re bevágni egy dload mappába, aztán telepíthető frissítőből.
-
bundy000
csendes újonc
válasz
edima10 #14845 üzenetére
5.3 Szállító csomag frissítés
1. lépés: Micro SD kártyával 4 GB vagy több kell állnia. A micro SD kártya által Sandisk, Kingstone, vagy Kingmax ajánlott.
2. lépés Format a micro SD kártyát (Ez a művelet nem kötelező).
3. lépés: Győződjön meg arról, hogy van egy UPDATE.APP alatt kapható \ hw_eu \ dload. Másolja a fő csomag dload a PC dload az SD-kártyára.
4. lépés: helyezze be a micro SD kártyát a készülék és a hatalom. Miután belépett a kezdőképernyőn nyomja meg a menü gombot, hogy válasszon Beállítások-> Updater-> Menü-> Helyi upgrade-> Confirm-> Frissítés elindításához. Hivatkozással az alábbi képeket. -
edima10
tag
5.3 Vendor packet upgrade
Step 1. A MICRO SD card of 4GB or more should be available. The MICRO SD card made by Sandisk, Kingstone, or Kingmax is recommended.
Step 2. Format the MICRO SD card (This operation is optional).
Step 3. Make sure that there is an UPDATE.APP under the Vendor\hw_eu\dload. Copy the Main package of dload in PC to dload of SD card.
Step 4. Insert the MICRO SD card into the handset and power on. After entering the home screen, press menu key to choose Settings->Updater->Menu->Local upgrade->Confirm->Upgrade to start the upgrade. Reference to the following pictures.Plusz még ez is benne van, de most mennem kell. valaki magyarosítsa
-
edima10
tag
A telepítése ugyanaz, mint pl a B839-nek ( az összefoglalóból másolva) :
"a hivatalos B839 előfeltétele:
P7-L10V100R001C00BXXX
vagy P7-L10C900BXXX ez azt jelenti, hogy mindegyik gyári rom verzióra telepíthető.
Minden L10 - típusú készüléken tesztelt. [B839 General]
A letöltöltés és kicsomagolás után, a dload mappát másoljuk a külső SD-kártya gyökér mappájába.
Így kell kinéznie dload\UPDATE.APP [B839]
Belépünk a recoverybe és nyomunk egy Wipe-t, az esetleges adat szemét miatt.
Wipe folyamata:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset. A pirossal jelölt rész!
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.
Indítsuk újra, ( Reboot system now ) Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )
Wipe cache partition saját felelősségre, boot loop lehet a vége!!!!! ( Telefon nem indul! )
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van. Kb 10-15 perc.
Ha sikerrel jártunk B839 Android 5.1.1 EMUI 3.1 rendszerünk van."A leírásban látott B839 helyett gondolt oda, hogy B852
-
edima10
tag
Hol van ez a rootolt B852 rom? És azt lehet tudni hogy ez a B839 vagy a B830 romból lett csinálva? Mert gondolom attól függ, melyik recoveryjét lehet rátenni.
De lehet hülyeségeket beszélek és a B852-sített B839 vagy B830 recoveryje is változik. Valamelyik szaki majd kijavít
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14837 üzenetére
Most meló van, de válaszolok majd.
-
zorb
tag
A rootolt 1 gigás telepítővel telepített 852-höz hol találni a gyári recoját. A választ előre is köszönöm
-
bollizolee
tag
válasz
Cunaja #14832 üzenetére
A facebook hibával kapcsoltban mediaservert nem találtam mediatárolót kikapcsoltam gyorsitótárat kiüritettem majd reboot de semmi változás. De azóta a chrom is meghalt mindig sajnos leált üzeneteket küld és kilép.
A gyári böngésző meg használhatatlan minden kinai benne. De ezeken kivül villám gyors össze sem hasonlitható az eddigi B852 vel. -
ujskodas
tag
Sziasztok!
A telefon minden 30 nap után ( az van beállítva) kiírja, hogy régen csináltam biztonsági mentést. Ekkor én csinálok egyet. A régit ilyenkor törlöm. Mégis, mindig jóval kevesebb a hely a külső meghajtón, mint előtte volt. Igaz kiírja, hogy a média fájlokat külön kell törölni. Azokat honnan, hogyan kell törölni? ( remélem az eredetit azért meghagyja !?)
Hát... ennyire értek hozzá.Használom, ennyi.
Kérem, hogy csak az segítsen, aki valóban tudja is a megoldást, mert találgatások miatt nem szeretném a képeket, videókat stb. elveszíteni! -
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #14830 üzenetére
Király, az volt a baj, hogy idegeskedtél, és ez tetszett a telefonnak.
Most ha gondolod fel flashelheted a rendes B853-at. Az nálam is hibával települt.
Most dolog van, de megcsinálhatjuk.
Figyelj majd leírom az adb backup mentést, hogyan lehet, de Porterocka is lehet letudja írni.Addig ne csinálj semmit. Innen már csak a B800 és B609 jöhet szóba.
Amíg nincs flash a rendes rendszerre, addig nem szabad dolgozni vele.
Viszont itt a B853 Update.App-ot kell szétszedni a Exractorral.Kb 1 óra és itt leszek.
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #14816 üzenetére
Úgy látszik, pihentetni kellett ezt a dögöt...
Éjjel kikapcsolva hevert a telefon, reggel (hajnalban) próbaképpen 3 gombos B853 - és felment!
Igaz, a végén hibát írt ki, de be lehet kapcsolni, lehet programokat telepíteni. Egy hiányosság: nincs gesztusvezérlés, pedig azt használtam
Hogyan tovább? Ez a hiányos telepítés nem nyugtat meg, itt valami mélyebb gond van. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #14817 üzenetére
Jó lenne tudni, másnál is ezt csinálja-e.
Nekünk (cunajával) nincs fb regünk. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14817 üzenetére
A mediaservert állítsd le, a gyorsítótárat töröld majd ugyanezt a mediatarolóval. Majd reboot. Nekem nincs Face ezért nem tudtam próbálni.
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #14813 üzenetére
Figyelj már egy próba ! Indítsd el a 3 gombost és várd meg a hibát, de ne indítsd újra. Ilyenkor elvileg Bootloader módban van. kösd össze a géppel, akkor látja? Ha igen, akkor most írd be a adb fastboot bootloadert.
Közben Kínában járok, de mivel jelenleg neked mindegy, szerintem a B853-t is kipróbalhatnád. Mert lehet, hogy a belső sd-n van valami hülyeség. Ezért a B853 ami magasabb valószinű jó lesz. Utána már jöhet a B800 B609- és B839.
Ha még az sem jó, marad a további probálkozás. Az sdk-ban esetleg a tools-t is telepíthetnéd.
-
coyote55
őstag
Frissítettem az SDK-t és újraindítottam a gépet. Annyi változott, hogy egyből elindul a HiSuite, amint csatlakoztatom a telefont a kábelhez. Más kérdés, hogy nem tud hozzá csatlakozni.
A fastboot reboot bootloader pedig csak áll, és vár, hiába dugdosom a kábelt a kikapcsolt telefonba -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14809 üzenetére
Szívesen!
Most flashelni kellene, az viszont bootloader módba kell. Mivel nem lehet gyári recoveryből belépni oda, ezért kell a google driver a kikapcsolt telefonhoz.
-
Cunaja
addikt
-
ricsi8800gt
addikt
Amugy mi a gond coyote55 kollégának?Nem meg fel a telóra a TWR ?
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #14804 üzenetére
Na de kapcsold ki és próbáld ki. Ez 30 mp. Majd csinálod mikor van időd. Így tudod újraindítani. fastboot reboot
A gép eszkőszkezelőben van android phone. HA nincs elindítod az sdk manager.exe-t és a lista alján a google dolgokat telepíted. Google USB driver és Google web driver. A végén installed pipa legyen.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14802 üzenetére
Kinyitottam a bootloadert neki, lehet ott is kell majd segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged