- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #13194 üzenetére
nem hiszem, hogy ezekhez root kellene.
Elixir rengeteg widget, kapcsoló, stb készíthető vele (lehet, hogy kell hozzá az Elixir admin addon is)
Quick shortcut.mire van állítva a hálózat? próbáltad csak az egyikre?
van olyan rom, amiben ugyanabból a beállítási lehetőségből kettő is van (pl "Csak gsm" 2x is szerepel). ha látsz ilyet, állítsd a másikra. -
M3xx
tag
Sziasztok. P7-L00 Telekom hálózaton folyton eldobálja a térerőt. Ötlet? Próbáltam 2Gn 3Gn is. B617
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #13191 üzenetére
Értesítési menübe szinte bármi kirakható.
Én Elixir-t+Quick Shortcut Maker-t használok erre.
Elixir-állapotsor-itt klikk egy helyre-parancsikon-Activities-itt betallózod/megkeresed-mentés.
Képet, nevet is lehet beállítani hozzá.
A második sorban az első 5 mind ilyen (a többi E-robot parancs indító), az USB nevű pont a tárhelyhez visz. -
repvez
addikt
Az mitöl függ vagy mi okozza ha otgn rádugodt usb röl lejátszott filmnél vlc player appal pár másodpercenként akadozik a lejátszás? A cardboardos vr cinema és vr player appnál meg nincs hang.
Bleray ripes mkv film.
Illetve az otgs usb tárhely leválasztása menüpontot nem lehet valami hamarabban hozzáférhetö helyre? Akár az értesitési menübe -
HellAbove
tag
B830 és B839 között mi a különbség? Nálam jelenleg B830 fut.
-
GSPLR
senior tag
Fent a cucc, most belakjuk. Ez eltart egy darabig
-
zeon.hu
nagyúr
huhh, a mate 8 ütős, nagyon elfogott a must have érzés
mondjuk 6-os antutuval, bár az 3D-t is mér, de akkor is odavert a többinek.B839-ben szerintem nincs meg a "speciális beállítások", bár lehet, hogy tévedek.
ilyen értesítési sávot lehet vele csinálni, meg persze rengeteg mást is tud. -
GSPLR
senior tag
No, meglessük ezt a nyalókát, hátha tetszik nekem is....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vzoli1987 #13172 üzenetére
Nem egyszerű, ha nem válaszolsz
alarm hangok. -
jegenye77
addikt
Navi sávon elhúztam az ujjam és egy úgynevezett mini képernyő lett. Ez eddig is volt?
Mire jó ez egyáltalán? -
forgonati
őstag
Cunaja-féle romnál másnak is jelentkezett a dupla katt probléma? Nekem sokszor volt olyan hogy duplán érzékelte az érintést.
Ja és véletlenszerűen bezárogatta az alkalmazásokat, én MxPlayerrel szívtam, azon hallagatok minden zenét, és néha egyszer csak elhallgatott. Feloldottam a telefont és be volt zárva. Így volt pl. a skype is. -
vzoli1987
aktív tag
b851 féle cunaja romból fel tudná tölteni vki az alarm csengőhangot ami alapértelmezett? véletlen már töröltem az archívumot
-
zolynet
veterán
válasz
Atlantisz48 #13163 üzenetére
Köszönöm, neked is coyote55.
De a értesítés jelző led-ről nem írtatok semmit, van vagy nincs?
#13165: köszönöm
Így egyre jobban a p7 felé hajlok. Fontos mert melóhelyen némítom, vibra off, és az egy nagyon jó kényelmi funkció. -
zolynet
veterán
Dilemmázok a samsung a5 és a p7 között. Tudna valaki mondani pro/kontrát?
A p7-en van visszajelző fény. (anno az y300-on volt ilyen, ha jött valami üzi akkor kis visszajelző fényt dobott) Nem tudom mi ennek a pontos neve. -
Hitch
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
Sikerült. -
Atlantisz48
őstag
válasz
fatomas673 #13159 üzenetére
Én is azt tapasztaltam, hogy jobb lett a fókuszálás. Azt nem mondanám, hogy gyorsabb, de azt se, hogy lassabb. Viszont szerintem jobban eltalálja a fókuszt így a telefon.
-
fatomas673
tag
válasz
ricsi8800gt #13158 üzenetére
Nekem az ellentéte, én úgy érzem, hogy gyorsabb de lehet csak benézem! Az biztos, hogy nem lassabb mint az előző romoknál!
-
ricsi8800gt
addikt
B839 esetében másnál is lassu fényképezésnél a fókusz pont találás ?Kissé lassan fóluszál nekem.
-
zeon.hu
nagyúr
próbáld meg ezt.
Első keresés szabad ég alatt legyen. -
Mappa
addikt
Üdv!
Nővérem P7-ben vacakol a GPS. Egy két napja még talált jelet, most semmi. Restart nem segített. Leheletnyi vékony tok van rajta, az befolyásolja. Waze nem talál, Google Maps sem. Csak keres vagy írja nincs gps.
Elképzelhető hogy megmakkant a GPS benne?
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #13148 üzenetére
Dettó. Nem fordítgatom, nem rázogatom, nem legyezgetek. Ezeket simán beáldoznám a dupla koppincsért.
-
Hitch
senior tag
Sűrű elnézések közepette, akkor csak h ne téglásítsam.
Sd kártyára rátettem az említett mappába a b839-et s simán akkor 3 gombossal beizzítom?
Ez a gyári tmobilos 4.4.2 botrányosan rossz azért szeretném megoldani.
Képeket adatokat töröl? -
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés
Fent van a B839 eddig nem igazán tapasztaltam hibát.
Abból lehet-e bármiféle anomália a későbbiekben, hogy ha a wipe után nem nyomtam rebootot hanem kikapcsoltam és utána ment fel a ROM 3 gombossal?
Köszönömui: csak a reboot kimaradása miatt nem tenném újra
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #13148 üzenetére
Be lehet kapcsolni, ha kicseréljük a kernelt, csak ütköznek. Sajnos az EMUI nagyon sok mindenben korlátozza a extra lehetőségeket.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #13146 üzenetére
A Boot.img fájlban a sys mappába kell másolni a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy újra kell particionálni a kernelt. Jelenleg ezt hiába csinálnánk meg, mert sajnos a mozgásvezérléssel összeveszik. Vagy az ébresztés választjuk, vagy a mozgásvezérlés lehetőségeit. Amíg a kettő együtt nem képes dolgozni, szerintem nincs értelme.
Tesztelve, de mozgásvezérlés nélkül élni nem lehet. -
TaRka94
senior tag
válasz
Atlantisz48 #13132 üzenetére
B609re ennyi? Semmi format semmi nem kell? Még a zte blade-emen több mindent kellett csinálni egy rom teleoítésénél
-
Cunaja
addikt
Pár perc és bekerül az összefoglalóba a B839 telepítésének teljes leírása!
-
Atlantisz48
őstag
Letöltöd a B839 -et és felrakod az SD-kártyára Így dload\UPDATE.APP Azaz van egy dload mappa és abban az UPDATE.APP. Csak ez lehet a memória kártyán semmi más, a frissítés ideje alatt.
Hogyha ez megvan akkor kikapcsolod a telefont és utána egyszerre nyomod a hangerő + és - gombot és a power azaz a bekapcsoló gombot is. Ezért hívják ezt 3 gombos módszernek. Addig kell nyomjad, míg szürke nem lesz a képernyő, hogyha ez megvan akkor elengedheted, és megvárod, míg feltelepül az új ROM. Ha kész már lehet is használni. -
Hitch
senior tag
válasz
Atlantisz48 #13130 üzenetére
B609 van fent neki.
A leírásban nem értem melyik részt kellene alkalmaznom ennél a készüléknél. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
zeon.hu írta még régebben.
a hivatalos B839 előfeltétele:
P7-L10V100R001C00BXXX
vagy P7-L10C900BXXX(x helyére számok helyettesítendőek)kizárólag külső sd kártyáról telepíthető!a csomag tartalma:
dload\UPDATE.APPa teljes leírás megtalálható angol nyelven a letöltésben, mindenki alaposan olvassa át!"
Linket a fórumban találsz, hogyha rákeresel a "B839"-re.
Az összefoglalóban minden más információ benne van. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Egy jó barátomnak szeretnénk a 4.4.2-es Tmobilos szoftver helyett feltenni valami újabb gyárit, pörgősebbet.
Ennek mi a menete, illetve hol találom magát a file-t.
Ota nem jelez neki.
Előre is köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
fatomas673 #13126 üzenetére
Köszönöm de zsocii0404 tanácsa megoldotta a problémát
Sikerült megmókolni
-
Tompie
őstag
válasz
zsocii0404 #13123 üzenetére
Szuper, köszönöm, jó lett
Már csak egy kérdés, hol találom a gyári témáékat?
Mert a SD kártyán volt a Default(magazine).hwt annak az ikonkészletét megcsináltam a leítak szerint és jó lett, de pl ha másik (gyári) téma ikonkészletét akarom használni?! Belső memória HWThemes mappában csak egy névtelen valami van -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zsocii0404 #13123 üzenetére
Ha a válasz gombra nyomsz egy hozzászólás tetején, könnyebb beazonosítani, kinek szól.
-
zsocii0404
újonc
A menete egyszerű. Elöször a témádat átnevezed xy.hwt-ről xy.zip-re. (Mindenhova ahova pontokat rakok ott a kiterjesztését változtatjuk meg) Ezután már könnyen be tudsz járni a témába egy winrar-ral. Megkeresed az icons-t, átnevezed icons.zip-re és belehúzod a küldött képeket. Ezután mindent nevezz vissza. (Icons.zipből icons-t, xy.zip-ből xy.hwt) Ezek után már csak rá kell raknod a telefonra (HWThemes mappa) és kész. Ha elakadsz írj nyugodtan.
https://drive.google.com/folder/d/0B6cLrSwjG6eXS2EzaVpNNmVscDg/edit
-
zsocii0404
újonc
Átlátszó hátteret kell beállítani ha a témát kicsomagolod.
-
Tompie
őstag
-
treck1985
tag
válasz
Tompie #13099 üzenetére
Az, hogy egy ikon háttere színes, (a te esetedben zöld) mindig az adott téma ikonkészletétől függ. Ha letöltesz pár témát és variálod az ikonok stílusát, biztos, hogy találsz majd olyat, ami tetszik. De elég gyakran előfordul, hogy az ikon mögötti részt, ha az ikon nem tölti ki a teljes méretet, akkor valamilyen szít mögé tesz.
-
Tompie
őstag
válasz
windstoorm85 #13110 üzenetére
Én azt nem tapasztaltam csak ez k*rva zöld ikon háttér mitől van ??? Ettől tisztább telepítést nem tudok csinálni
-
windstoorm85
csendes tag
Kicsit láma kérdés lesz de a B800al mi a gond? azt használta már valaki tartósan?
-
windstoorm85
csendes tag
válasz
Tompie #13107 üzenetére
Nekem is B839 van de random ujjra indulgat nincs facebook a youtube fagyasztja vagy reseteli.
Sajnos ez még messze van a jótól így visszaállás a stabilra.
Aksi kezelése jó mert egésznap wifi 3g bluetooth megy csak necces vezetés közbe mikor újraindul és írjak pinkódot.Régóta figyelem a fórumot jó hogy van egy helyel közzel moderált és kezelt fóruma a telónak mert így látom mikor mi válltozik.
-
Tompie
őstag
válasz
fatomas673 #13106 üzenetére
Na most toltam egy wipe cache partition-t aztán wipe factory reset
most install B839
...hát kíváncsi leszekmindezek után toljak egy telefon gyári visszaállítást menüből?
(vhol azt olvastam még anno a P6 topikban, hogy az is hasznos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest