- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macipalika
csendes tag
Ma ezt a mail-t kaptam a Huawei-től arra a kérdésre miért szedték le az 5.1.1 frissítést az oldalukról.
---------
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük levelét.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a jelzett szoftver kompatibilitási problémák miatt került le az oldalunkról.
Jelenleg egy rollback szoftver érhető el a weboldalunkon amellyel az ügyfeleinknek lehetősége van visszaállítani a korábbi szoftver verziót.
Természetesen folyamatosan dolgozunk a probléma megoldásán.Megértését előre is köszönjük!
ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
---------
Visszaraktam a 623-at most legalább nincs belassulva a telefon... -
OutSider17
senior tag
Egy olyan észrevételem lenne hogy nekem folyton dobálja az értesítő sávon hogy a "Google Play szolgáltatások frissítése."
Pedig a legfrisebb van fent. Ötlet esetleg?
Én arra gondolok hogy még a kitkat-es rendszeren frissítettem le. -
coyote55
őstag
válasz
OutSider17 #13581 üzenetére
Nyugi! Aki idegeskedik, izgul, az könnyebben hibázik!
Úgy kell csinálni, ahogy leírtad. Csak nyugodtan!Fog az menni!
-
Cunaja
addikt
válasz
linterrobert #13578 üzenetére
Gondolom, mikor felraktad, akkor csak egy hívást nyomtál, és nem történt semmi, te egyből nyomtad rá az eredetit. Akkor most rakd vissza az enyémet, és két hívást nyomjál. A másik. Ha még mindig nem jó az enyém, akkor a data > dalvik-cache > arm mappában keresd meg a system@priv-app@InCallUI@IncCallUI.apk@classes.dex fájlt és töröld. Ezután rebboot.
-
zeon.hu
nagyúr
Hívókép növelés 5.1.1 alatt bekerült a fenti összefoglalóba.
-
coyote55
őstag
válasz
OutSider17 #13579 üzenetére
Semmi gond nem volt, a "háromgombos" nem tetszett neki, én meg lusta voltam lementeni, meg formázni az SD-t.
-
OutSider17
senior tag
Helyi frissítéssel tette már fel valaki b609-re a b839-et?
Nem szeretném ha nem lenne telefonom egy ideig emiatt.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
linterrobert
csendes tag
válasz
Cunaja #13577 üzenetére
hogyhogy honnan szedtem az incall-t? te osztottad meg..
az eredetit először átmásoltam sd-re, aztán felülírtam az általad letöltött incall-al, beállítottam a jogokat..hivás és semmi..ennyi a történet..a bosszúságom akkor kezdődött mikor visszaraktam az eredetit és azzal sem megy már..nem szeretém az egész romot emiatt újratenni...
-
Cunaja
addikt
válasz
linterrobert #13576 üzenetére
644, az eredetivel működnie kellene. Honnan szedted az incallui-t? Olyan mint mikor a régi 4-es androidot raknád rá.
Írd le, lépésről lépésre mit csinálsz. -
linterrobert
csendes tag
válasz
Cunaja #13574 üzenetére
kimenő hívás volt..nem dobott hibaüzenetet, nem csinált semmit csak csörgött és kész..a jogokat beállítottam..ezen nem lehet mit elrontani...nem vagyok kezdő benne..mint említettem hiába rakom vissza az eredetit már azzal is ugyanezt csinálja..mit rontok el akkor? (újra is indítottam.)..max a jogokat..de mi az eredeti jog?
-
Cunaja
addikt
Van olyan aki már B839-en felrakta?
-
Cunaja
addikt
válasz
linterrobert #13573 üzenetére
Kezd ellről. Az első hívás az kimenő legyen. Feladja a hibát, sajnos az incallui alkalmazás leállt. A következő hívásnál már jó lesz. Valamit nem jól csináltál.
-
Cunaja
addikt
válasz
linterrobert #13571 üzenetére
És mi nem megy? Mit csinál? Vagy mit nem? Jogosultság?
-
Cunaja
addikt
válasz
linterrobert #13569 üzenetére
Milyen rom van fent?
-
törölt tag
Teszteltem a kamerát,és hát nem vagyok lenyűgözve a tudásától!
Íme a tesztképek:
hdr
sima
lámpafénynél
vakuval
Azt gondoltam hogy legalább a Galaxy s3 szintjét hozza kamerában de sajnos nem! -
coyote55
őstag
válasz
OutSider17 #13558 üzenetére
Először próbáld formázás nélkül (én is spóroltam)
-
OutSider17
senior tag
Ha helyi frissítéssel csinálom az updatet. Muszály formáznom az sd kártyát?
Az igazat meg valva, meg halt a laptopom és így nem igazán van kedvem formázni a memória kártyát.
TaRka94
senior tag
Root leírást valaki linkelne Lollihoz? Megcsinálnám ezt a hívóképes cuccot. Nem találtam az összefoglalóba, bár lehet vaksi vagyok... vagy Z4ROOT programmal lehet simán?
-
coyote55
őstag
válasz
OutSider17 #13551 üzenetére
Egyenlőre nem találtam hibát benne.
@Cunaja: a Root Explorer, és a Root Browser miben különbözik, a funkcionalitás szempontjából?
-
Cunaja
addikt
Meglepetés!
Hívókép növelés B839- és felfelé. Csak Lollilopon, Android 5.1.1.-nél működik Root kell hozzá!!! Ez a megoldás, csak nektek és csak itt érhető el!!!
Előkészület:
- Telepítsd a Root Browser -t.
Az Incallui, megtalálható! a system\priv-app\InCallUI mappában.- Az eredeti InCallUI.apk -t mentsd le külön egy mappába, hogy később meglegyen, ha vissza szeretnéd állítani.
InCallUI.apk -t nem telepíteni kell, hanem rámásolni az eredeti fájlra. Ennek folyamata:
1. Belső tárhelyen lépj a system/priv-app/ mappába, majd illeszd be a letöltött fájlt.
2. Yes.
3. Keresd meg a mappában a fájlt, és nézd meg a jogosultságát.
Lépj ki a Root Browser -ből, majd nyisd meg újra, hogy biztosan friss adatokat láss.
- Amennyiben azt látod alatta, hogy rw-r--r--, akkor nincs több dolgod.
- Nincs a fájl neve alá semmi írva, akkor hosszan nyomj rá, majd Permission, aztán a következőkhöz tegyél pipát:
Owner: Read - Write
Group: Read
Others: ReadHa ez kész, hívsz egy családtagot, vagy az ügyfélszolgálatot. Az a lényeg, hogy nem fog sikerülni, mert az alkalmazás sajnos leállt. Nyomd ki a hívást.
A következő hívásnál már tökéletes lesz.A hívókép növelve, ha név is és szám is van, csak a név fog látszódni. Ha a szám is látszódna, kisebbre kellene venni a képet. Nincs értelme mentett névjegynél. Ha nincs mentve, a szám látszódik rendesen.
Okos tokosoknak kicserélve a híváskor látszódó háttérkép. Sajnos a hívó képe itt nem látszódik.
Előforduló hiba cseréléskor! Operation failed ! A root brovser nem kapta meg a super user ( root ) jogot.
Ha továbbra sem írható, akkor a mellékelt képen az összes pipát rakd be, majd felül ír, és a kép alapján, jogosultság vissza.
rw-r--r, alul a 0644-et kell mutatnia. -
orbit76
tag
válasz
OutSider17 #13551 üzenetére
Jók.
-
OutSider17
senior tag
Sziasztok!
Upgrade előtt állok. Gyári B609-ről szeretnék B839-re. Tapasztalatok a B839-ről?
A telefonom teljesen gyári, független.
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #13549 üzenetére
Amihez root kell, azt jelzi a program.
Ehhez a parancshoz nem kell.
Ha kész a parancs, felül legyen kipipálva, alul a flopi ikonnal kell menteni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #13546 üzenetére
Ha nem ismered a programot, van itt topikja és én is segítek benne.
Millió más dologra is használható, egy ilyen egyszerű automatizált parancs pont jó kezdésnek. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #13542 üzenetére
Zeont-t keresd ilyenekkel. Ha minden kívánságot egyesével teljesítenék, akkor kb. 30db különféle romot kellene csinálnom.
Amit kértek, az külső programmal megoldható, vagy a rom átírásával. Neked 1 rezgés kell, de mi van akkor, ha másnak pont az egy rezgés kevés. Nem tehetek mindenki kedvére.
Zeon jártas a külső programokban.Most is dolgozom, és itt a karácsony. Időm semmi. Próbálom a romot csinálni, de mindig új kérést kapok és azt kell kiderítenem, hogy kell megcsinálni. Nem informatikus a szakmám, csak értek a dolgokhoz.
Holnap felrakom a megnövelt hívókép megoldást, ami másfél hónap fejtőrés után sikerült.
Lassan haladok. Olyat nem adhatok ki, amit ha felraktok, egyből Csipkerózsika álomba megy a teló.
Köszönöm, türelmed és türelmeteket.Más!
Senki ne kérje privátba a készülő rom linkjét, mert nincs link. Csak a telefonomon van a B852C, ha kész jelezni fogom. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #13542 üzenetére
Pl E-robot megoldja.
Esemény-kapcsolat-sms érkezett
Művelet-audió-rezgés (a hosszát ezredmásodpercben kell megadni, alapból 100, vagyis 0.1mp-ig rezeg egyszer) -
törölt tag
válasz
zeon.hu #13535 üzenetére
Sikerült feltettem,és köszönöm a segítséget!
Úgy csináltam,hogy letöltöttem amit linkeltem,majd ráraktam az sd kártyára a dload mappát. Ami elötte rajta volt 830-as szoftvert gyári visszaállítással töröltem,majd a frissítővel helyi frissités címszó alatt elindítottam a frissítést.Utána mikor ez megvolt megint rendszer visszaállítást csináltam. -
törölt tag
Feltettem a telóra a legfrissebb 5.1.1-et és elkezdtem tesztelgetni.Azt vettem észre hogy a kamera iszonyú rossz képet csinál! A makró az hagyján de pl.a hdr és a sima fénykép is nagyon rossz!!Mitől lehet ez?
T-mobilos. -
Zotya21
senior tag
sziasztok
lollipopot a telefon nem fogja soha jelezni frissítésként tehát lekell szedni manuálba felrakni vagy még nincs kész teljesen ?
nem olvasom folyamatosan a fórumot de látom már jópáran feltettétek de ezek szerint stabil verzió még nincs ?
-
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek miért törölték a Huawei oldaláról az 5.1.1 frisítést?
Rájöttek hogy hibás?
Szerintem is...
Villog a képernyő, telefonálás közben mintha nyomkodnám a billentyűt, be van lassulva a telefon,
A névjegyeket nagyon lassan tölti be, és még mindíg akadozik a hang telefonálás közben.
Hívás indításkor nagyon lassan kezd el csörögni, lassan kapcsol. Döcög a wifi ami eddig ment.
Volt hogy ujraindult a telefon fényképezés közben vaku használatkor.
Telekom-os telefon.
Szerintem jobb volt mint lett ez az új Android.
Lassan kezdek kiábrándulni a telefonból.
Üdv. -
Solad
addikt
Targytalan
-
Prime110
aktív tag
válasz
Devil Gelo #13514 üzenetére
Ilyenek ezek...
Az ezen a linken szereplők közül a pezsgő meg ezüst között vacilálok, de legyen ezüst, adjuk meg a kontrasztot a feketére! -
Devil Gelo
tag
válasz
Devil Gelo #13514 üzenetére
Ez sem csúnya én sajnos a kánaánban érzem magam
-
Devil Gelo
tag
Figyelem tokra várók!
Akik várják a tokot, annak rossz hírrel kezdem a napot, kaptam az eladótól egy e-mail-t, amiben közli, hogy egy 10 es csomagot csak egy színben tud küldeni, ezért visszamondtam a rendelést, de mivel nekem mindenképpen kell tok, rendelnék másfélét, esetleg arra lenne érdeklődés? (alumínium van ami minőségi, de azok 10 dollár körül forognak)
PL.: ez
-
Jadro
veterán
Van egy kérdésem a "Több képernyő alkalmazás sajnos leállt" témakörhöz. Addig oké, hogy a leírás szerint az Airsharing mappában lévő Airsharing.apk-t telepítem, de nem történik változás. Előjön a hibaüzenet. Total commanderben próbáltam, van root jog beállítva és restart is volt. Azt mondja van már ilyen telepítve, de felülcsapom. Mit csinálok rosszul?
-
törölt tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen telefont,és szeretném frissiteni a legújabb androidra.hogyab kell? Még huawei telom nem volt.
-
zorb
tag
válasz
fatomas673 #13502 üzenetére
Forrás és köszönet: [link]
"P7-L10C900B852 OTA(install: 830--->852)
fix all the problems of YouTube and Facebook. ......... I confirm it works
It was decided to issue navigation bar problems tones and notifications WhatsApp.
Compatible with third party applications.
Optimised power system to improve speed of execution.
Improving security with the latest security patches Google." -
zorb
tag
válasz
fatomas673 #13502 üzenetére
[link]
(#13466) Cunaja :"A linket direkt nem raktam ide, mert nincs próbálva."
Nem tudom szabad-e
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest