- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! Várható a p7-re a hivatalos Android 6.0?
-
Cunaja
addikt
Egy rég várt extra Lollipopra, azaz Android 5.1.1 -re. Csak ezen a rendszeren működik! Root szükséges!
Tesztelve V2 és B852 romokon.Felelősséget nem vállalok! ( Mondjuk úgyis nekem írtok privátban, hogy csináljam meg. )
Nandroid Mentés legyen!Letöltöd [Kernel 5.1.1] és TWRP alól telepíteni kell. Nem kell Wipe!!! Ha települt reboot és kész.
Majd indulás után [Ébresztés] telepíted és kész. Természetesen magyarosítva.
A jogosultságoknál az automata indulást és a jogokat meg kell adni számára.A mozgásvezérlésnél megjelent egy új ikon.
FIGYELEM!!! A pirosan bekeretezett részt még véletlenül se nyomjátok meg, mert eltűnik a rendes mozgásvezérlés, illetve az ébresztés. Csak egyszer feliratra ( zöld ) lehet kattintani, vagy az ikonra kétszer váltásnál.
Párhuzamosan működnek, amíg a piros rész nincs piszkálva!Sajnos az alsó rész a programban még nem kompatibilis, ezért is fordítottam úgy.
Zeon látta a videó bizonyítékot a működésről!
Ha gond van írjatok!
-
Cunaja
addikt
Figyelem!
Aki B852 vagy V2-t használ és root is van neki, csináljon egy nandroid mentést!
Jön fél órán belül egy kis extra! Mentés nélkül nem lehet megcsinálni!!!!! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15493 üzenetére
Data_app_anr fájlt keress, bár nálam csak data_app_wtf van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15491 üzenetére
Nézz bele a data/system/dropbox mappába hátha ott van a dolog.
Ha tudod mikor omlott össze, akkor állítsd dátum szerinti listázásra. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15489 üzenetére
Sajnos a log is összeomlik ilyenkor, ha reboot van, egyelőre keresem a megoldást.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15483 üzenetére
Utánajárok.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15485 üzenetére
Ilyenkor írom ezt! Passz
Most olyanon dolgozom, hogy a saját telefonom is beadta az unalmast fél napig. Ha sikerül, örülni fogtok. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15483 üzenetére
Nyomtál már wipe-t? V2-n?
-
ricsi8800gt
addikt
zeon.hu Sajna hiába futtatom a háttérbe játék alatt a Logcat Extremet,Kifagy,újraindul és nem mutatja a naplozást
-
mtomi1978
újonc
válasz
Cunaja #15476 üzenetére
Nincs semmi,totál alap.Igen P7L10 .Olvastam azt, ott az van irva mehet gyárira,de ez vodás rom azért kérdeztem.öszintén tartok kicsit töle sosem csináltam még.De ez használhatatlan ,lefagy,nem játszik le videót ,lassú stb.Vagy nem tudom a szervizben mit csinálnának vele?
-
mtomi1978
újonc
Sziasztok!
Átnéztem több száz hozzászólást,és az összefoglalót is.Mint már irtam ,vodafonos telefonon B840 van a telefonon ami ota-s frissités volt.Nagyon rossz.Szeretném a B852 gyári romot feltenni.Azt olvastam nincs elöfeltétele csak hivatalos rom.Kérdés tehát mehet egyből ,a leírt módon a B840 re is?És hogy tökéletes akkor a vodás telóra is? -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #15467 üzenetére
Jelenleg igen, de az alapja a B839 general rom.Egyszóval csak erre rakható fel. Telepítéskor a fejlett internetélménynél megfagy a telefon. Ilyenkor power gomb hosszan nyomva kikapcsolni, majd 2 gombossal ( hangerő fel + power ) recoverybe. Ezután gapps telepít és wipe majd reboot. Majd kb 6 - 10 percig indul, először szürke képernyő, majd sokáig bootlogó.
A fagyás oka, egy kínai app hiányzik, ami kellene neki, de nekünk meg nem. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem volna, most akkor a V2 a legfrissebb Cunaja által készített rom?
-
Fecc91
tag
Sziasztok! Nekem van egy hauwei p7 dual simes telo, es sajnis tegnao valami gaz lett vele, nem erzekeli az elso sloton a kartyat, lehetseges h ek baszodott a sim olvaso?? Erdemes szerintetek megcsinalni vagy egyaltalan lehet ezzel mit kezdeni? Ha igen szerintetek hova erdemes vinni? En az xxl gsm re gondoltam. Egyebkent a masik slot tokeletesen mukodik csak ott sajnos a sebesseg 2G. Valaszokat elore is koszonom!!!!
-
Jadro
veterán
Urak! Ma berendeltem egy Galaxy S6-ot, ha minden jül megy még a héten ide is ér és költözök. P7 marad asszonynak, úgyhogy nem megyek messzire. Várjuk rá a Marshmallow-t.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15459 üzenetére
Wipe volt? Na jó, gondolom nem árulok el titkot, de az új főzelékemen is megy a játék rendesen.
Más!
Azért fagy ki a telefon telepítéskor az internetélménynél, mert az egyik kínai app kellene neki, de törölve lett.
A telefonkezelő hol végig megy, hol nem.Ez passz!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15457 üzenetére
Log?
Elképzelhető az is, hogy valami alkalmazás zavarja.Általános hiba nem igazán van és jól lehet optimalizálni.
P8 Lite jó telefon, újabb is, de a P7 még egy kicsit jobb nála szerintem. Külsőleg mindenképpen szebb -
ricsi8800gt
addikt
Sajna ismét elöl jött a játékkal kapcsolatos telefon ujraindulás.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Használtan már 35.000Ft-tól lehet kapni megkimelt, független példányokat.
Milyen a készülék, van vmi rákfenéje?
Jelenleg LG Leon-ról váltanék, csábít a 2GB ram, és ha jól tudom lesz 6.0.A p8lite is tetszik, azok már drágábbak, 45.000-ről indulnak...
-
mtomi1978
újonc
Sziasztok!
ÚJ tag vagyok,a segitségeteket kérném.Majd másfél éve van p7 es készülékem,vodás sajnos.Pár hete kaptam Ota frissitést,tudom nem az igazi,de már nagyon vártam.A készülékem p7L10C02B840 Emui3.1, 5.1.1 verzió.Nagyon tetszik a lolli,és az újjabb emui,de van egy kis gond.Videót mkv t nem játszik le semmilyen progi,a saját sem,csak sötét képernyőnél gondolkozik majd várakozik.És néha akadozik id a telo.Mindenképp kell hogy vidót tudjak lejátszani.Mit ajánlotok,első körben,ha lehet lépésről lépésre,mert elég amatőr vagyok.Köszönöm elöre is! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsike1995 #15452 üzenetére
"Mindig"-re állítsd.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv!
Mitől lehet az, ha beállítottam a Wifi alvást soha módba, de ha lekapcsolom a képernyőt lelépked a wifiről a telefon. (B852) -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15444 üzenetére
Nem szeretem a nagyon fűszeres ételeket, de ebben lesz fűszer rendesen.
-
Cunaja
addikt
Aki a 6.0-át várja, annak egy hír! [Android 7.0]
Ez már biztos nem lesz a telefonunkon. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15439 üzenetére
V2-ben KangVip megy (speciális beállítások), az Aurora csak disz
Szerk.
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #15439 üzenetére
V2-ben az Aurora felejtős, csak dísz. Az összes beállítás amit keresel a beállítások menüben a legfelső speciális beállítások menüpontban.
-
ricsi8800gt
addikt
Viszont most meg akármit állítók az Aurában semmi nem változik meg.Pl a térerő ikont ha középre akarom tenni akkor nem teszi,Vagy a dátumot
-
ricsi8800gt
addikt
Na most vissza ment a V2 és most még eddig tökéletesen megy a játék rajta.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15435 üzenetére
Nyomjál a V2-n Wipe-t ha nem megy.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15433 üzenetére
Jó, akkor most ki kell deríteni, melyik app nincs ezen, ami a V2-n van.
-
ricsi8800gt
addikt
Most Backup mentéssel vissza tettem a B851C és azon hiba mentessen megy a játék
-
ricsi8800gt
addikt
Amugy amire még figyelmes lettem a játékkal kapcsolatban az az hogy indítás után 2perce rá már igen csak meleg a telcsi.Miközben a Real Racing játék futtatásánál akár 5perc is el tellik és langyos a telefon (Nem meleg)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15427 üzenetére
Logcat extreme a telefonra, játék előtt indítsd el, háttérben is fut. Bár nem próbáltam még, hogy reboot után is megmarad-e a log, azt mented és elküldöd Cunaja-nak.
Wakelock detector megmutatja, mi és mennyire terheli a telót.Szerk.
Cunaja! Azt tegyük hozzá, hogy a Titanium legyen beállítva, hogy külső sd-re mentsen. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15427 üzenetére
Titanium alkalmazás mentés, Google egyéb( névjegyek, fényképek, sms,jegyzet.) és Wipe. A sima Wipe csak a adatokat törli, és sd - kártyát nem piszkálja.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15425 üzenetére
Mivel úgysem a telefonon szoktál játszani, szerintem csak ezért felesleges.
Ha gondolod felrakhatod újból, de akkor egyből ezzel a játékkal kezd. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15423 üzenetére
A Total Commander ADB résznél.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15421 üzenetére
Ezért kellene a log. Nálam még soha semmi nem fagyott, ezért sajnos ebben nem tudok segíteni. Ha fagyna valami, egyből megállapítanám, hogy mi okozza.
Ki is dobnám a telefont az ablakon, ha fagyna, mert fázna a kezem. -
ricsi8800gt
addikt
De mi vezet oda hogy memória túlcsordulás lesz a vége a dolognak.Helytelen telepítés vagy én nem értem.Más nehezebb játék nem csinál ilyet
-
Jadro
veterán
válasz
ricsi8800gt #15414 üzenetére
Kb ezt csinálja a facebook videónál is. tegnap véletlenül rányomtam egy vidire, de ki is lőttem a facebookot. Ettől még valamit kifektet, mert bár látszólag megy a telefon, de akartam fotózni utána sé azt már nem tudtam. Az exponálás nem ment. Restart és minden ok.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15414 üzenetére
Zeon tud segíteni, hogy milyen app fut és mi mennyi memóriát, illetve energiát eszik. Most sajnos nincs időm, mert főzőcskézek (nem a konyhában ).
Hihi
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15410 üzenetére
Nagyon nehezen feküdtek le a zombik. :
Egyértelműen memória túlcsordulás hiba. Az energia beállítás milyen módban van?
Amikor lefagyott, valami elindult a háttérben. Log fájlt kellene készíteni, ami jegyzeteli a részleteket.
A lejobb lenne számomra az adb logcat parancs.
Rádugod a gépre a telót és a total commander adb résznél, van egy logcat rész. Az kellene nekem, de pontos idővel amikor a hiba történt. Ügyesnek kell lenni, mert a fagyás pillanatában kell kimásolnod.
Így lehetne tudni, mi okozza a fagyást.Fél óra játék után semmi fagyás V2 - romon. Ezt azért írtam, mert mindig más romon vagyok és direkt visszajövök ide.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15410 üzenetére
Pár percet játszottam vele, de megy rendesen, fagyás vagy reboot nincs.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15408 üzenetére
Bakker, elfelejtettem...
Mentségemre szóljon, több gyerek volt itt ma, mint amennyivel elbírok -
ricsi8800gt
addikt
Sajnos még mindig rendetlenkedik a telefonom az adót játékkal.meg probálok egy videót csinálni a jelenségröl.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15406 üzenetére
Privátban küldtem.
Mivel csak png képek, nem apk, ezért csak külön launcherben tudod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest