- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
összefoglaló bővítve a PMPlus-al:
PM Plus (ROOT) (EMUI 3.0 vagy korábbi verzió szükséges, de valószínűleg Lollipop alatt is múködik):
porterocka leírása.
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Az EMUI saját fejlesztésű programja, ami két újabb menüt ad a Beállítások alá:
- Indításkezelő
A telefon elindításakor az egyes alkalmazások automatikus futtatása állítható.
- Jogosultságkezelő
Egyes alkalmazások jogosultságai állíthatók. Pl. hozzáférhet -e a hívásnaplóhoz.
Letöltés:
- PMPlus.zip
Telepítés menete:
1. Csomagold ki a tömörített fájl tartalmát az SD kártyára.
2. Nyisd meg a Biztonsági mentés alkalmazást.
3. Bökj a következő sorra (ha több is van): P7-L10 2015. febr. 9. 21:04
4. Telepítsd fel, majd ezután megjelenik az alkalmazások között.
Aktiválás:
Nyisd meg az alkalmazást, és bökj rá a Permission Manager és a Startup Manager alatti gombra. Ezután már megjelenik a 2 újabb menü a Beállítások -ban az Adatvédelem & biztonság rész alatt. Amennyiben nem jelenne meg, indítsd újra a készüléket. -
zeon.hu
nagyúr
jogosultságkezelő-alkalmazások, keresd meg az alkalmazást és engedélyezd a helyhozzáférést (vagy felül "megbízható alkalmazás"-t kapcsold be, akkor minden engedélyt megkap).
ha esetleg rendszergazda az alkalmazás, akkor a biztonság-eszköz rendszergazdák menüben nézd meg, hogy aktívra van-e állítva. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #12389 üzenetére
porterocka itt írt róla.
ezt majd beteszem az összefoglalóba is. -
Cunaja
addikt
Sajnos tényleg nincsen, Csak a Kangvip és a általam csinált B851-ben van. [Jogosultságkezelő] ezt telepítsétek, majd install és a beállítások menüben ott lesz. Root kell neki.
Na kicsomagoltam 46 alkalmazást, ha lefordítom készen leszek.
-
fatomas673
tag
válasz
zeon.hu #12387 üzenetére
Pont most volt a kezemben az említett készülék, tényleg nagyon szép! Ami furcsa és érdekes egyben kipróbáltam a fényképező funkcióját teljesen maximalizálva. Tehát P7 vs S6 kocsmában mesterséges megvilágítással, nem elfogultsággból mondva szerintem a P7 nyert. Amúgy a Samu amoled kijelzője meseszépen domborít! Ha a Huawei hozná azt a kijelzőt szerintem verhetetlen lenne!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #12386 üzenetére
csak nálam lesz pár napig.
+ha új telóm lenne, a P7 akkor is megmarad. minden más telefontól könnyedén váltam meg, de ez még mindig must have -
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
Nekem már most is a B851 van, és semmi hibát nem találtam még. Egész jól haladok, már 3 alkalmazás teljesen magyar, de még van legalább 15
Amikor elkészülök, Zeon társam lesz a kísérleti nyúl
Ha nála is rendben van minden , akkor bekerül az összefoglalóba. Kb. 2 hét. Közben dolgozom és alszom is
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie #12367 üzenetére
Hát igen, érdekes.
Mondjuk a huawei hivatalos facebook oldalán múlt héten raktak ki egy figyelmeztetést, hogy ne telepítsünk mindenfélre ROM-okat, bla-bla. Gondolom ott sokan kifakadtak meg türelmetlenkednek...
szerintem ezért dobták fel ezt a csomagot. Ahogy néztem minden huawei oldalra felkerült nem csak a magyarra. Csak történik már valami, mert oké, hogy dobják ki az új készülékeket, de szoftveresen is kéne rendes támogatást nyújtani, mert így eléggé csalódnak az emberek bennük. Én még bizakodok, hogy összekapják magukat és rendes támogatást nyújtanak.
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12368 üzenetére
Most csinálom a Custom romot Lollira! Talán az jó lesz!
Ezen minden funkció javítva van, amivel a B830 küzd.
Emberkék! Aki szeretné majd az általam fordított B851-et felrakni, az már most kezdje gyakorolni a Nandroid Backup menetét.
Sajnos még időpont nincsen, de igyekszem.
-
fatomas673
tag
válasz
fatomas673 #12368 üzenetére
Kipróbáltam még az Android System WebView letiltását illetve annak frissítését is, de az sem járt eredménnyel.
-
fatomas673
tag
válasz
Cunaja #12364 üzenetére
Sajnos sehogyan nem megy! Pedig kipróbáltam mindent! Sajnálom mert érezhetően gyorsabb rom, csak így nem tudom élvezni! Ha még van valami ötleteted(ötletetek)van szivesen fogadom! Az alap lelátszó eddig elindította az általam említett formátumot hang nélkül, most el sem indítja ahogyan a többi lejátszó sem.
-
Tompie
őstag
válasz
Papirkutya00 #12366 üzenetére
Ez érdekes így is, mert 5.1 ROM nincs fent
csak ez a rollback
meg a 4.4
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv!
Nem tudom néztétek-e, de tegnap felkerült a huawei honlapjára egy "P7 Rollback Version and Package (Android 5.1~Android 4.4)" csomag. Kétféleképpen tudom értelmezni ezt a csomagot az első, hogy tudják nagyon jól hogy a B830 egy bugláda és inkább térjenek vissza a népek a 4.4-hez. A második, hogy pár napon belül kapunk egy másik frissítést, ami kiküszöböli a B830 hibáit, de előtte rollback szükséges.
Nektek mi a véleményetek?
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12363 üzenetére
Egy kísérlet! Beállítások- alkalmazások - Médiatároló leállítása majd a gyorsítótár törlése. Ugyanezt a videók alkalmazásnál és az MX Player meg VLC-nél. Majd Újraindítás! Nem garantálom, de talán jó lesz.
A sajátja játszik videót?
-
fatomas673
tag
válasz
laci laci #12355 üzenetére
Végigzongoráztam a B830 telepítését vodafon függő készülékkel. Sajnos a videólejátszás semmivel nem működik! Ezen azt értem, hogy sem az MX Player, VLC és a saját lejátszó sem viszi az eddig B609 en simán vitt mkv-avi formátumot! A többi formátumot kezeli, illetve a telefonnal felvett videó tökéletes.
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
próbáld frissíteni az A-GPS adatokat.
ezt töltsd le. felül csavarkulcs ikonra böksz-"A-GPS kezelés"-letöltés (aktív netkapcsolat legyen). -
zorb
tag
Üdv.
Az miért van, hogy az Avg netes teló keresője egyfolytában ezt írja, pedig a Gps be van kapcsolva?:
Warning
Location cannot be retrieved from the device, please click on the locate button again in a few minutes.
A választ előre is nagyon köszönöm -
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #12357 üzenetére
Ha odébb tolatom a kijelződet, akkor minden más is elmegy a helyéről. Egyszóval nem megoldható.
Bocsi, hogy unatkozom azt csak direkt írtam, mert ki akartam kapcsolódni a fordításból. Már ilyenek a szemeim. -
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #12354 üzenetére
Ja. Nem találtam bugot, hibát.
-
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #12347 üzenetére
Így van,ahogy az összefoglalóban van.Teljesen érthető(még nekem is),ha valamiben elakadsz kérdezz itt.
-
Newlachka
őstag
válasz
ricsi8800gt #12339 üzenetére
g8 prociba gyengébb 8x1,5ghz snapdragon 625 asszem P8 meg kirin 930T etc etc.
tmobil honlapján van összehasonlítás -
Cunaja
addikt
Valaki írjon valamit, unatkozom.
-
Tompie
őstag
Ezt néztem ki, valahol egy tesztben azt olvastam, hogy a HAMA különösen figyel a dolgokra és teszteli is, hogy milyen termékeket ad ki. Akkor elvileg az 1200mA az valóban annyi és akkor töltenie kell
"Nem véletlen, hogy a Hama annyira szigorúan ellenőrzi a beszállítóit és a beérkező termékeket. Láthatjuk, hogy akár egy-egy apró alkatrész kihagyásával, vagy silányabb szigeteléssel is lehet spórolni. A Hama azonban nem engedi át a rendszerén az efféle kis trükköket. Nem enged a minőségből."
-
ricsi8800gt
addikt
Ma volt részem kezembe fogni egy Huawei G8-as készüléket és hát valami hihetetlen szép telefon és nagyon gyors is,P7-es hez hasonlitva kicsit vastagabb a készülék de nagyon szép.
Most tulajdon képen mi a külömbség a G8 és P8 köszött ? -
Cunaja
addikt
Felül kell figyelni!
Egy kis részlet abból amit csinálok! Ez nekem kínaiNa ezért tart sokáig.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<PreferenceScreen
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
<PreferenceCategory android:title="@string/app_name">
<PreferenceScreen android:title="Állapotsor" android:summary="Állapotsor Speciális beállítása funkciók">
<PreferenceCategory android:title="Állapotsor">
<PreferenceScreen android:title="Egyéb beállítások" android:summary="Állapotsor 1 hétig,A legördülő és stílus,Kattintson duplán a zár képernyőn, stb">
<PreferenceCategory android:title="状态栏杂项设置">
<CheckBoxPreference android:title="状态栏星期显示开关" android:key="aurora_status_bar_week" android:summary="状态栏上是否显示星期" android:defaultValue="false" android:summaryOn="状态栏星期已经显示" android:summaryOff="状态栏星期已经隐藏" />
<ListPreference android:entries="@array/ListViewKeyName" android:title="下拉按键风格" android:key="aurora_listkey_style" android:summary="选择下拉8键或6键风格" android:defaultValue="0" android:entryValues="@array/ListViewKeyValue" />
<CheckBoxPreference android:title="双击锁屏" android:key="aurora_statusbar_double_tap_sleep" android:defaultValue="true" android:summaryOn="启用状态栏双击锁屏功能" android:summaryOff="停用状态栏双击锁屏功能" />
<CheckBoxPreference android:title="状态栏闹钟图标(关闭后开启需要重启生效)" android:key="aurora_status_bar_alarm" android:defaultValue="true" android:summaryOn="已经显示" android:summaryOff="已经隐藏" />
<CheckBoxPreference android:title="状态栏蓝牙图标" android:key="aurora_status_bar_bluetooth" android:defaultValue="true" android:summaryOn="已经显示" android:summaryOff="已经隐藏" /> -
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy mágneses flip tokot Kínából. Elég jó attól hogy ócsó vót. 1200Ft postával.
Annyi gondom lenne hogy a kis képernyőt nem lehetne egy pár pixellel balra eltolni mert nagyon jobb szélén van?
A frissítést már nagyon várom én is mert még mindíg nem javult meg a hang akadozása telefonálás közben.
A facén azt mondta a Huawei hogy november elején jön a frissítés és ha nem lett jó akkor küldjem szervízbe.Üdv.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #12328 üzenetére
Sajnos csak szabadnapjaimon van időm foglalkozni vele. A B851 nem a mi telefonunkra készült és kínai rom.
Ezt a Huawei sosem fogja kiadni, mivel Custom rom. ( Egyéni rom ) Magyar verziója akkor lesz ha valaki megcsinálja. ( Ez vagyok én )
A készülékünkre optimalizálást és fordítását végzem.Gondoljatok bele micsoda munka.
1. Rom szétszedése
2. Partíció kicsomagolása
3. Alkalmazások kiszedése és kibontása
4. Alkalmazások fordítása ( legtöbb idő, 1 alkalmazás 1 nap.)
5. Alkalmazások becsomagolása
6. Partícióba illesztés és újraparticionálás.
7. Rom-ba illesztés, becsomagolás
8. Készülékre optimalizálás
9. Telefonra telepítés ( kb. fél óra! )
10. Tesztelés10. Ha valami nem jó, akkor előröl mindent
Szóval nem kis munka!
Ez a Kangvip megfelelője EMUI 3.1 , Andorid 5.1.1 -re.
-
Newlachka
őstag
válasz
Cunaja #12323 üzenetére
ó hát ez apróság
az alsó gombokat már te csináltad vagy az olyan gyárilag?
remélem a gyári ez a háromszög kocka kör.
azt is megcsinálhatnád benne,hogy gyárilag legyen elrejthető az első 3 om gomb.
JA szerintetek G8-on működne a P6-os biztonsági mentéses visszaállításos?Bekerült egy G8 a családba aztán ezen agyaltam.. mondjuk ink. meg kellett volna próbálni -
Jozsó
tag
válasz
Tompie #12321 üzenetére
Abból amit leírtál egyszerűen gyenge a töltő. Teljesen mindegy mi van rá írva. Nekem is van három az autóban, de csak az egyik tölt rendesen. Van egy olyanom is, amire az van írva, hogy 2A, de mikor megmértem valójában kb. 0,3 jött ki belőle. Na, az kevés.
Az, hogy melyik töltő a jó full random. Simán belefuthatsz bármelyik noname-nél, hogy teljesen jó.
Ideiglenes megoldásnak az teljesen jó, amit írtál. Levenni a fényerőt, kikapcsolni a wifi-t, mobilnetet. Aztán meg kísérletezni, hogy vajon melyik töltő tölti valójában.
Azt írtad, hogy gyári kábelt használsz. Az később is fontos lesz, mert egy hosszabb (főleg jó kis kína) nagyon nagy részét leveheti a töltő áramnak.
-
jegenye77
addikt
válasz
Tompie #12311 üzenetére
Kipróbáltad már egy másik töltővel?
Vagy ugyan azzal csak másik autóban?
Utána mindjárt látod, hogy hol is a hiba.
Nálam megfordult már a leggagyibb kínai töltő és az is töltötte rendesen. Igaz kb 2 hónapig aztán elfáradt. Aztán vettem jó drágán és az is tönkrement. Most nem a legolcsobbat használom de sokat nem adok érte mert hulladék mind.
Viszont amíg működtek addig töltött rendesen mind. -
Mátésum
aktív tag
Még egy kérdés, amire most figyeltem fel. Dupla koppintásos képernyő feloldás mióta van? Vagy csak én vagyok béna, és nem találom (B609-es, gyári ROM)?
-
Cunaja
addikt
válasz
Mátésum #12313 üzenetére
Helyedben felraknék egy custom recovery-t, majd nandroid backup. Akkor olyan lesz a telefon mint most, ha gond lenne vele. A többi az összefoglalóban van.
Fontos ha kész a mentés másold valahová, hogy ne vesszen el. Telepítéskor a gyári recovery legyen.Sajnos bővebben most nincs időm kifejteni, mert minden szabadidőmben a
B851-es rommal küzdök. -
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #12285 üzenetére
Ja, nekem B609 van fenn, nem aktív a kapcsoló. Az összefoglalóban található rom hivatalos? Nincs problémám az egyedi romokkal, de nem szeretem azokat feltenni. Saját tapasztalatom az, hogy azzal a rendszerrel nem volt még bajom, amihez nem kezdtem hozzányúlni, hanem a gyári frissítésekkel rendben minden ment. Ezért kérdeztem csak. Vagy a magyar hivatalos EMUI 3.1-et még nem adták ki? Csak, mert többen írták, hogy jött OTA értesítő. Úgy én sem szeretném telepíteni, csak, ha valahonnan le lehet tölteni a hivatalos frissítést. És akkor a 3 gombos megoldást ajánljátok? Az továbbra is automatikusan elindítja a frissítést? Előre is köszi a választ.
-
Tompie
őstag
Egyébként azt megköszönném ha azok leírnák milyen töltőt használnak az aztóban akiknek tölt rendesen, így könnyebb dolgom lenne a kiválasztásban, hogy milyet vegyek. Az hátha nekem is beválna.
köszönöm -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #12299 üzenetére
Persze csak megemlitettem , hátha ez miatt nem tölt a srácnak a töltöje.
Amugy a hosszabbitó nem jó, mert az a zsebembe nem fér el avgy kis helyen .Powerbamkom van , de ahhoz sem adtak kábelt csak egy 10cm-est amivel csak PC-ról tölthető hálózatból csak a telefon töltövel tudom azt is tölteni.
MAdaras tescoban vettem 13200as bankot.
DE már néztem márkásabb kábeleket , azok elvileg tudják a normális töltést -
zeon.hu
nagyúr
-
M3xx
tag
Párom P6-ját ellenőriztem, elvileg az is Deactive, szintén T-mobile vásárlás 2013. november-i. Nem tudom az befolyásolja-e, hogy bekapcsolásnál T-mobile üdvözlőképernyő van, gondolom T-s rom van, az én P7-em nincs ilyen, csak a Huawei.
-
zeon.hu
nagyúr
kinyitod a fenti összefoglalót és - többek között - ezt találod:
Annak ellenőrzése, hogy a készülék független -e:
Bár a legtöbben szolgáltatónál vásárolnak, még így is érdemes megnézni, hogy a készülék független -e. Előfordul, hogy a szolgáltatónál vásárolt készülék gyári független, tehát nem került rá hálózati zár.
Ezt a következő módon tudod ellenőrízni:
Megnyitod a (gyári) tárcsázót, majd beírod (mint ha telefonszámot írnál) a fent már említett szerviz menüt előhozó kódot: *#*#2846579#*#* . Miután az utolsó karaktert is beütötted, meg fog jelenni a szerviz menü.
Ezután ProjektMenü --> Network setting --> SIM card lock state query.
- DEACTIVE = független
- ACTIVE = függő
FIGYELEM! A szerviz menüben csak akkor kutakodj tovább, ha tudod is mit csinálsz. Ezért felelősséget nem vállalok!a "T" mit jelent? mert a Telenor függetlenül adta a P7-et.
igen, független telefonként is letiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged