- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #13299 üzenetére
Vagyis tesztelni a b839 jó lehet? Legalábbis megszokni. Témát személyre szabni.
A b839C meg már olvastam lejjebb is, hogy stabilan megy nálad. De megvárom míg kiforr teljesen.
Lehet erre több időd lesz. --- Mire a b851-nél kezdett alakulni, stabilizálódni, már kijött a gyári 839. Pedig készültem a kész állapotra 851nél, hogy felrakom. De így megvárom ezt.Igen, az elején még sok az oda vissza ugrálás a témaszerkesztés miatt. Viszont ahhoz stabil gyári rom a jó, a köztes romon bugos néha a téma.
Bár nekem a B609en is a topmix nevű is. Újraindításkor csak a háttér marad meg, minden más, ikonok, feloldóképernyő, stb alapra ugrik vissza.
Pedig tököltem vele egy darabig,.Most meg találtam egy loli jellegű témát, és az stabil a 609-en. De kíváncsi vagyok mivel több ha lollin fut. Hátha van plusz funkció.
Eléggé az én stílusom, így nem kellene teljes szerkesztést, max ikonokat, zárképernyőt és néhány felirat szint változtatni, minden más jó ahogy van.Mondjuk nem lenne rossz, bár erre nem kerestem rá, csak mintha olvastam volna, összefoglalóban, vagy itt lejjebb (lehet tévedek) hogy ha 609ről van backup, és a 839 et felteszem, és arról is van backup, akkor oda vissza pakolhatók?
Nem úgy mint nálam a 133 és a 609 közt, majdnem tégla lett. Visszapakoláskor bootloop, és leizzadtam, mire a sikerült egy gyári recoverít feltolni. Már ott tartottam, hogy van-e "reset kábel" mód.. lásd samukon a (azthiszem) 300ohm os rövidzár, és downloadba lép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- War Thunder - MMO Combat Game
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest