- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3xx
tag
Sziasztok. Tudom valami egyszerü módom ellenőrizni, hogy az adott P7 ami Tnél lett véve függő e vagy független? Ha jól tudom van, hogy nem függőt értékesítenek. Ha nem függő, akkor is letilható tartozás esetén? Gondolom a hálózatról tiltják az IMEIt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #12297 üzenetére
ezt mintha egyszer már kitárgyaltuk volna
nem véletlenül adják a telefonokat/töltőket rövid kábellel.
ha fontos a megfelelő töltés, akkor vegyél egy 2m-es hosszabbítót, azon minimális lesz a veszteség és bárhol elfér (ok, zsebben nem).
másik megoldás a powerbank. javasolt pl a xiaomi mi 10400, telefon töltés közben a power bank is tölthető akár. -
repvez
addikt
válasz
Tompie #12288 üzenetére
milyen hosszú kábellel töltöd?Mert nekem is egy kinai 300ftos 2m hosszú kábelem van ami a rendes hálózatról sem akar a gyári fejjel tölteni, vagy csak nagyon lassan.Van, hogy 24 óra alatt nem tölti fel teljesen .
Viszont nekem szügségem lenne a hosszú kábelre, mert máskép nem ér le a konektortól a gyári kábel egy szilárd felületik.
-
Enzolord
addikt
Sziasztok! még új vagyok itt, most szereztem be egy P7et.. Az lenne a kérdésem, hogy simán magától nem tudja upgradelni magát 5.1.1re? mindenképp manuálisan kell?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Tompie #12288 üzenetére
Sajnos ezek a cuccosok nem tudják azt gyakran ami rájuk van írva...
Nekem van olyan hálózati töltőm, amiről a tabom nem tud tölteni, pedig elvileg az is 2.1 A-es... talán egy ilyen? Persze garancia arra sincs, hogy tölt vele ...
A fiamnak a kamionba egy ilyet vettem, egyszer elromlott, de gar-ban cserélték. -
Tompie
őstag
Ma megint "GPS-eztem" és megint az volt amiről már itt panaszkodtam és újra keresem a megoldást ki mit tud ajánlani?
Hiába van autós töltőn, merül a telefon érzékeli, hogy töltőn van csak nem tölti mintha a telefon többet fogyasztana és a töltő nem tudna ezzel megbirkózni. IGO és WAZE alatt is ugyan az a helyzet, szóval nem az IGO-nak túl nagy a fogyasztása mint amire a múltkor tippeltünk.
Gyári töltő kábelt vittem re. A töltő fej 1A-s illetve van egy két USB-s is ami 2.1A-s ez utóbbi sem töltötte.
A régi telefonommal (G300) semmi baj nem volt simán töltötte.Egyedül akkor volt hajlandó nagyon lassan tölteni ha kikapcsoltam wifit, mobilnetet, illetve a fényerőt lejjebb vettem de szerintem ezek mellett is kéne normálisan tölteni.
Mi lehet a gyenge pont illetve a megoldás?
Köszönöm
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
gyári időjárás+óra widget másnál is 1 órával többet mutat?
másik két widget pontos.
frissítettem az időjárást, recent listából is töröltem, de nem javul.
(nem ezt használom-P6 topikban is panaszkodtak ugyanerre-,de bosszantó)
-
zorb
tag
Üdv.
Tud valaki németül?: [link]
A választ előre is nagyon köszönöm -
Cunaja
addikt
válasz
forgonati #12270 üzenetére
Aki nem vodás, az B609 tol B830. Nem kell a vendor tartalma.
Nálam megy rendesen a B830, vagyis fél napig a B851 is, de sajna nem tudtam tesztelni teljesen, mert kell a telefon és visszaraktam a B830-at. Ha van időm csinálom tovább.
Egyenlőre senki ne tegye fel, mert nem érdemes. A fél rom, kínaiul van írva.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
fatomas673 #12266 üzenetére
Köszi!
De maradok a 609-en. -
forgonati
őstag
válasz
Cunaja #12269 üzenetére
Ez így, indok nélkül nem válasz
És attól hogy ez a sorrend, még nem jelenti azt, hogy mindenképp végig kell menni mindegyiken. Én frissítettem már 609-ről közvetlenül 830-ra és szar volt, de a 609-621-623-830 is ugyanazt az eredményt hozta, ugyanazokkal a hibákkal. Szóval a 621-623 simán kihagyható, nem ettől a 2 lépéstől lesz jó a 830 rom. Csak mondom. Egyébként tisztelem a munkádat amit beleteszel, ha már a kedves Huawei képtelen.
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12268 üzenetére
Mert az a normális update sorrend.
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12266 üzenetére
Igen, mert a Vendor tartalma csak akkor marad meg! Vodánál ez lényeges!
-
GSPLR
senior tag
Nekem könnyen lejön/felmegy, viszont valóban elfárad egy idő után, felül a kameránál kicsit nekem is megrepedt már. Hamarosan rendelek rá még egyet. Nem szeretem amúgy ha bármi is rajta van, annyira szép készülék, csak ugye ha nem itthon vagyok, kell valami minimális védelem.
-
Cunaja
addikt
Hamarosan !!!! Videó hiba javítva, csak van egy két rossz fordítás a romban, ahogyan készen vagyok és a teszt sikerült, megosztom. Addig is néhány kép!
Kínai napok!
A hiányolt adatforgalom beállítás!
Egy kis extra, nézd a képet felül.
És a végére, egy +
A rom tökéletesítése folyamatban! Egy két napot kérek! B830-ra telepíthető!, Root alapban a romban.
-
Cunaja
addikt
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne: sms küldésnél vettem észre, hogy nem működik az sms konvertálás, és elég sok üzenetben küldi el az ékezetes szöveget a telefon. Próbáltam a beállításokat, és nem engedi bekapcsolni a konvertálást. Tud valaki segíteni?
A másik kérdést csak "halkan" merem feltenni, de akkor most elérhető a hivatalos frissítés valahol vagy nem? Mert, amit több oldal lehozott hírt, egy spanyol nyelvű Huawei honlapra visz, azt annyira nem mertem kipróbálni. Nem hivatalos verzióval meg nem akarok szórakozni. A frissítés meg akármilyen is, úgyis fel lesz téve, mert nehogy már ne...
Köszi! -
ufonauta
aktív tag
Vodásként a most fent lévő B609-re fel merjem tenni a B830-at? Az az igazság, hogy most tökéletesen meg vagyok elégedve a telóval és bár szeretek minden újat kipróbálni, de nem akarok pofára esni.
-
DirtyFREE
tag
Sajnos nem boldogulok a készülékemmel!
Amit tudok jelenleg:
Modell: P7-L10 (Németországban vásárolt készülék)
Build-szám: P7-L10C900B830
Emui verzió:EMUI 3.1
Android:5.1.1
Egyéni verzió CUSTC432D001OTA frissítés történ pár napja azóta a telefon kifagy szinte mindenből.
WIPE megvolt semmi változás
Alap felhasználó vagyok sosem piszkáltam jobban bele.
Már ezt a frissítést is megbántam
Kérem akinek lenne egy kis türelme,és ideje rám az segítsen nekem megoldani ezt a problémát. -
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12252 üzenetére
Egy baj vele, a tesztek folyamán kiderült, hogy sokat fogyaszt! Ez a program, annak lenne jó, aki nem okos tokkal van felszerelve. Kinyitod a tokot és bekapcsolja a kijelzőt. Bezárod a tokot és kikapcsolja a kijelzőt. Teszteltem, nagyon jó lenne kevesebb fogyasztással.
-
forgonati
őstag
Nem használ véletlenül valaki Nillkin Frosted tokot a telefonján? Most keresgélek tokokat, van ilyen szilikon tokom de elég undorító a fogása, meg a telefon is bumszli lesz tőle. Volt régebben Frosted tokom és az jó volt, csak nem tudom hogy fel lehet-e pattintani, ha edzett üveg van a hátlapon. Nem tudja valaki?
-
eddie17
addikt
Jól olvasom, hogy akkor végleges lett a lolli? Nekem egyelőre OTA verzióba még nem ajánlotta fel. Gépre még nem dugtam, hogy megnézzem.
És ha nem használok facebook alkalmazást csak böngészőből nyomkodom akkor semmi hátránya nincs gondolom. Sőt messenger sincs fent. -
KermanN
csendes tag
Sziasztok,
B830 frissítés óta (nem OTA) a facebook/videó problémán kívül az ébresztőóra fagy, valamint nem tudom állítani a csengőhang hangerejét, pontosaban akármire állítom, mindig ugyanolyan hangos. Utóbbi két dologra tud valaki megoldást?
Köszi. -
Cunaja
addikt
válasz
DirtyFREE #12233 üzenetére
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a kérdéseket ne privátba tegye fel!
Mi a gond? Az OTA az aktuális romot frissíti és így esetleges vezérlő elemek hiányozhatnak.
Javasolt visszatérni a B609-re, majd felrakni a B830 general romot.Más:
Aki Vodás, az a B609 után B621 - B623 - B830 ezt alkalmazza a helyi frissítésből!
A Vendor mappa így megmarad. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #12237 üzenetére
szeretnéd még 1x feltenni?
sokszor írtuk itt, az OTA frissítés jóval kisebb méretű, ezért bugosabb/instabilabb. -
ricsi8800gt
addikt
Most hogy fel tettem a B830-at igy akkor majd nem is jelzi ha ki jön hivatalosan ?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #12235 üzenetére
Csak GSM és az alsót válaszd, mert kettő van belőle!
nem fér 1 képre, de az összes lehetőség közül az utolsó előtti. -
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #12231 üzenetére
Köszönöm, Igen tudom a "FONTOS" részt. Muszáj úgymond feljebb váltanom, mert valamiért hogyha engem akarnak hívni, felveszem és a túloldalt olyan a hangom mint a Csillagkapu filmből a Goauldnak. Kb ilyen
Nem tudom, hogy emiatt van-e de csak erre tudok gondolni, mint hiba forrása. -
DirtyFREE
tag
Jól látom másnak is megadta magát a P7?
Tegnap óta szívok vele!
Kár volt letölteni az új HyperSuper Androidot...
Eddig semmi gondom nem volt!
Most mindenem lefagy,nem válaszol egyszóval használhatatlan lett a teló -
zeon.hu
nagyúr
válasz
forgonati #12230 üzenetére
ez az egyetlen módja, hogy a gyártó/szolgáltató biztosan elérjen mindenkit.
az más kérdés és erősen kérdőjeles, hogy minden OTA fájl kisebb, mint amit manuálisan telepíthetsz, ezáltal nyilván kevésbé stabil.szerk:
felteheted a 830-at, ha esetleg kíváncsi vagy rá, de előtte olvasd át az összefoglalóban a visszaállítás menetét 3.0-ra. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #12222 üzenetére
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik, és a ROM minden szolgáltató kártyáját kezeli.
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus --> Csak GSM (ebből kettő is van, az alsót válaszd!)
Értesítőn a 4G gombbal visszakapcsolja az LTE -t.
-
forgonati
őstag
Szégyen hogy OTA-n keresztüli telepítés ilyen szar. Elvileg pont az lenne az értelme hogy a mezei usernek ne kelljen 3 gombossal szaroznia... De a Huawei képtelen megírni hogy rendesen menjen
Kiket alkalmaznak ezek?
Az már más kérdés hoggy 3 gombossal is egy bughalmaz, pedig elvileg ez már egy végleges, nem beta verzió. Szégyen, komolyan. -
forgonati
őstag
Ma jött OTA frissítés B830-ra. Elvileg november eleje körül kéne jönnie nem? Nem vagyok biztos hogy fel akarom telepíteni
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne a KangVip B613-as Rom kapcsán.
A mobilhálózatoknál melyik az automatikus 4g-3g-2g? -
zeon.hu
nagyúr
egyelőre hívókép növeléssel senki ne próbálkozzon EMUI 3.1-Android 5 alatt!
egyéb Huawei/Honor eszközökön komoly gondokat okozott és az eredeti InCallUI.apk visszarakása sem segített. -
keselyü57
tag
Tárcsázó hívókép növelés EMUI 3.1 alatt? Sajnos az EMUI 3.0-ás telepítéssel nem működik!
-
savliget
tag
válasz
fatomas673 #12212 üzenetére
Köszönöm! A gyári ( Huawei oldaláról letöltött) B609-en tényleg nincs ilyen. Végül is nem nagy gond, a ciklus végén max belassítanak...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #12213 üzenetére
B609-ben tényleg nincs ilyen.
B613 KangVip-ben van és állítható: -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #12212 üzenetére
B609-en Adatforgalom kezelésnél nincs Csomagbeállítások menüpont??
melyik 609-en? gyári vagy a mikesa-féle? -
fatomas673
tag
-
savliget
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy csak én nem találom, de emui 3.0 alatt (B609 rom), hol találom a mobil net adatkorlátjának beállítását? Most frissítíttem csak a vodás telefont, és a B129 alatt egyszerűen megtaláltam. Köszönöm -
forgonati
őstag
válasz
zeon.hu #12208 üzenetére
Igen, azt tudom hogy töltésnél nem lehet felülírni, sajnos nem egy nexusról beszélünk. De nekem már az is elég lenne ha normálisan működne amikor nincs töltőn.
A program benn van az eszköz-rendszergazdák között és aktív. Értesítési hozzáférés-nél is benn van. Értesítéskezelőben szintén benn van. Ennyit tudok. Automatikusan indulők közé hogy teszem be? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
forgonati #12207 üzenetére
amit még próbálhatsz, hogy átnézed a program jogosultságát, hogy mindent megkapott-e.
plusz az ilyet nem árt betenni az automatikusan induló programok közé.és akkor még ott a buktató, hogy töltés közben ki lehet dobni a kukába az egészet, mert nem lehet rendszerszinten felülírni, hogy ne a töltést jelezze
-
forgonati
őstag
Látom ez a Lolli elég problémás. Sanszos hogy marad a B623 amíg meglesz a telefon. Mert 6-os erre elvileg nem lesz úgysem
Más. Milyen programot használtok az értesítési LED-hez? Tök jó hogy RGB, én ezt a Nexusomon is szerettem. A baj az hogy eléggé hektikusan működik. LED blinker Pro-t használok, szépen beállítgatom a színeket a különböző programokhoz, és egy ideig működik is. Viszont pár nap után (ez változó, van hogy 1-2 nap, de van hogy 1 hétig is jó) elszáll az egész, és bármilyen értesítés jön, mindig zöldet villog, függetlenül attól hogy hogy van beállítva a Led blinker-ben. Tehát ha pl. Gmail-re pirosat állítok be, akkor egyszercsak zöldet villog. De van úgy hogy egyáltalán nem is villog. Egy restart általában megoldja, de ez így használhatatlan. Próbáltam más programmal is, pl. Lightflow, de azzal sem működik normlisan.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Egyszer volt rajta MyRom, abban volt egy X-Led nevű xposed modul, azzal működött gond nélkül. De visszatértem stock-ra, itt meg szívok a leddel. Valaki tapasztalt ilyet? Illetve milyen programot próbáljak még ki?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok! Nemrég írtam, hogy véghezvittem egy kevésbé sikeres kijelzőcserét (egyébként G7-en, nem a P7emen). Közben pedig az akku is megsérült, így cserélni kellett. Azt szeretném kérdezni, nem tudja-e véletlenül valaki, hogy mi folyhat ki ebben az esetben az akksit lezáró tasakból (a G7 akksija nem kemény, műanyag borítású, hanem egy alu tasak szerűségben van)? Valami alkoholos cucc volt szerintem, de érdekelne, hogy az itt kijutó anyagok belélegzése mennyire lehet károsító. Biztos, hogy furán hangzik, de sajnos vannak egészségügyi problémáim, és remélem, nem ettől lettek szarok a laboreredményeim.
-
ricsi8800gt
addikt
Elég jó az aksi kezelése az 5.1.1-nek,3 napja vígan megy és még 25% van
-
repvez
addikt
válasz
fatomas673 #12200 üzenetére
Nálam eddig ez nem volt probléma, hogy normál vagy PP vel fizetek kártyán mindenhogy jött sms és csak 5k ig nem kér kódot a kártya utánna mindenképp be kell pötyögnom.
Egy időbe gondolkodtam, hogy megcsináltatom a mobil bankot is a telefonra, hogy az NFC-vel fizessek,de végig olvastam, hogy az még elég macera lenne, mert spec sim kártya is kéne hozzá, meg nem biztos, hogy bárhol müködne ahol most a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest