- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Antutuzni én úgy gondolom, hogy szűzrendszeren érdemes, 100%-ra töltött akkuval. Bár jelentősége ennek nincs. Fogtam már a kezemben olyan telefont is ami cirka 15ezerrel kap többet az epénisz növelő programtól és 5 perc használat után majdnem falhozbattam
Erről ennyit, még támpontnak is rossz, semmi nem derül ki belőle.
-
zorb
tag
válasz
mongoose01 #12994 üzenetére
antutu 5.7.3: 27019 pont, úgy,hogy telítve programokkal
-
mongoose01
tag
sziasztok érdeklődni szeretnék hogy mennyivel gyorsabb jobb a 830 romtól a 839? nekem ugye 830as van fent de nem készítettem belőle backupot csak simán feltettem a szoftverfrissitővel.am nekem eddig elég stabilnak tünik igaz néha olyan mintha belassulna.üdv Csaba
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoltg4s #12992 üzenetére
Ezek a romok rengeteg pluszt tartalmaznak, amik a gyáriban nincsenek.
A hívás rögzítése csak egy a sok közül, és nem kell mindegyikre külön alkalmazást keresni.
És persze olyat is tudnak, amit playről se tudsz megoldani (pl az értesítési sáv átalakítása).
Ja és pre rooted, azzal se kell szenvedni. -
debi94
csendes tag
válasz
fatomas673 #12968 üzenetére
Szia. Köszönöm a választ.
A hívás rögzítés csak magáncélra kell. (nem akarok hívás közben jegyzetelni). -
Cunaja
addikt
Akkor fussunk köröket .
1. Gyári recovery ok? Biztos a saját recovery van fent? Nincs keverve a B609-el?
2. Dload mappa külső sd-n, benne az update.app ok? Melyik verzió?
3. Root ne legyen! Van ?
4. Telefon töltöttsége? Ha 30% alatti , hibára fut a telepítés.
5. Lehetőség szerint, nyomjunk egy wipet, majd várjuk meg, amíg elindul. Volt ilyen? Gyári recovery középső Wipe. Nem az alsó, mert csak a flash módszer marad.
6. Ha semmi nem megy, ott a felhasználóban van a hiba, valamit nem úgy csinál ahogyan kell. -
Cunaja
addikt
Ha ott van még a dload mappában, egyszerűen három gombossal rakd fel újból.Ha nincs ott, nyugodottan másold oda a B830-at és rakd fel. Mivel a B830 és B839 is general, de a teljes felépítése ugyanaz, ezért simán rátolhatod 3 gombossal a B830-at a B839-re.
A rom mindig addig stabil, amíg külső alkalmazásokkal nem teszi tönkre a felhasználó. -
-
zeon.hu
nagyúr
Screenshot készítés, hogy legközelebb egyszerűbb legyen:
Power gomb+ hangerő le egyszerre nyomva, míg el nem készül a kép.
Ha zavar egy alkalmazás, hogy túl sok mindenhez fér hozzá, de nincs root, elvileg akkor is le lehet tiltani (de nem mindet).
Frissítésnél nem lehet beállítani, hogy ne jelezzen?ott a telepítéssel lesz gond.
ilyet gyári rom nem tud, csak custom rom vagy külső alkalmazás.
-
fatomas673
tag
-
M3xx
tag
válasz
fatomas673 #12964 üzenetére
Automatikus telepítés nem volt beállítva, ha rá is megyek még a Letöltés és telepítés van, szóval el sem kezdte. Csak rákeresett automatikusan és talált.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Megjött az új P7-L00-ám importból. Első benyomásra minden pozitív, B617 rommal érkezett, EMUI 3.0, eddigi tapasztalatok alapján 100%-ban magyarosított, teljesen korrekt, leszámítva a bekapcsolásnál bejelentkező kínai férfi hangot. Egy apró furcsaság amit az alkalmazások menüben találtam, mellékelt képen mutatnám. Elvileg az SMS küldést is szeretné használni, nem tudom nem fog-e ez gondot, költséget jelenteni (ha csak nem ez lenne a gyári üzenetküldő alkalmazás)Másik kérdés, ebben nem L00 tulaj is remélem tud segíteni. Alapból be volt állítva, hogy jelezzen ha rendszerfrissítés van, viszont nem ajánlott online frissíteni ezt a verziót, nem is szeretném, viszont ottragadt a Beállítások illetve Frissítő ikonon a kis piros egyes értesítés. Ez eléggé zavaró, telefon ki-be kapcsolás sem oldotta meg, valami ötlet?
-
zorb
tag
nálam durván fagy az új rendszer, van, hogy a pin kódot se lehet beírni
-
debi94
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy az új 839 frissités után müködik a navi sáv eltüntetés és a hívás közbeni beszélgetés rögzítés? Nekem az utobbi nagyon fontos! -
Cunaja
addikt
A so fájlt keresd a lib mappában. Ha megtaláltad írd meg a nevét. Az email és a exchange szó benne van a fájl névben. Amúgy a data mappából is törölted? Deoxed és az data-data és a dalvik cache mappákból is törölted? Hiába cserélgeted a systemben, ha a cache-t meghagytad.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #12955 üzenetére
ES file explorerem van. Töröltem a priv-appból az email-t és az exchange-t is, majd betettem amiket adtál aztán restart. Működnek, de változatlan módon. Köszi a segítséget, de sajna ez nem megoldás még. Nyomkodom tovább, hátha ráakadok valami nyelvi beállításra és át tudom variálni.
-
Cunaja
addikt
Megteheted, de a jogokra figyelj. A totalcommander beállításaiba menj bele, rakd be a pipát a root jogok mindenhol és akkor tudsz vele törölni és másolni. Ha a másolás kész, akkor tulajdonságokba menj bele. A jobb felső sarkában RWX, majd engedély 644 legyen. Ha ez megvan, telepítheted, majd reboot. Az is lehet, hogy a so fájlt is cserélni kellene. Most nagyobb segítséget ne várj, mert nem vagyok gép közelben.
-
Mátésum
aktív tag
Sikerült megtalálni a system mappát
azonban sajnos a problémám nem oldódott meg. tudtok módot rá, hogy a B839-es romon a Google Play Music a zárképernyőn ugyanúgy az albumborítóval jelenjen meg, mit a Huwei gyári lejátszó, és ahogy egyébként a b609 romnál működött is? köszi.
-
Jadro
veterán
Cunaja: Az email app ékezet problémájával sikerült kezdeni valamit? Hol található alapból ez a romban? A system/appban nem látom, de gondolom ez system app.Mondjuk a system/priv.app könyvtárban megvan. Esetleg egy törlés és kézi másolás segíthetne?
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #12943 üzenetére
Az a legjobb, hogy a Magyar Huawei-t ennyire érdekli a P7 tulaj. Semennyire. Van P8 vegyen azt az ember. Ez üzlet!
A visszatérést azért rakták fel, mert gondolják, hogy a külföldi oldalakról mindenki frissíti a rendszerét. Az ilyen dolgok miatt nem akarják az android 6.0-t kiadni a P7-re. Hm, ez 2014 csúcs telefonja volt, és nem 2015. Ha csinálnának belőle egy szuper telefont, kivenné meg a P8-at? Elárulom, senki. Üzlet az egész és nem más.
Ilyenkor jön egy örült, aki időt nem sajnálva próbál csinálni egy tökéletes romot. Egy kis infó akkor! A B839C gyors, a B851 hibái javítva, de még van mit csiszolni rajta. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #12948 üzenetére
Mehet
-
treck1985
tag
Sziasztok. Mi van akkor ha ha a wipe-ot már pár perce csinálja? Nem emlékszem, hogy nekem ennyi ideig tartott volna...
-
bollizolee
tag
Vissza kaptam a telefont a szervizből és újra tökéletes minden.
Rávettem magam a B839 letöltésére.
Az lenne a kérdésem sima gyári B609-re, dload mappa, majd 3 gombos módszerrel telepithető? -
Cunaja
addikt
Hozzáértő szemmel nézve a B839 már kezd alakulni, de nem tökéletes. Akadozás és ingadozás tapasztalható. Szabad ram már nagyon jó, de a ram kezelése gyenge. Nálam nem megengedett 1 mp gondolkodási idő. Egy ilyen összetételű telónak nem szabadna akadni.
-
-
coyote55
őstag
Nnnna...
Szereztem 7.2.2-es Titániumot (MoDaCo kivitel, Pro, patched, full extrás darab) és ezzel már megy a telepítés, folyik a belakás, szabad RAM mennyiséget és Antutu pontszámot majd, ha végeztem.
Köszönöm a segítséget, a türelmet!
Tényleg nem való már ebben a korban a ROM-csere... -
Zyelor
aktív tag
Nem is tudom milyen telefon lenne az ami ki tudná elégíteni az én használati igényeimet... Akkor megoldás egy PowerBank lesz hozzá úgy érzem...
Cunaja: Ez akkor is igaz, ha megvárom a frissítést addig, amíg fel nem ajánlja rendszerfrissítésnek magától a telefon? Vagy ezt nem fogja megtenni soha? Nincs root, meg ilyesmi semmi a telón.
-
Jadro
veterán
válasz
Zyelor #12938 üzenetére
Nekem sem megy 4 óra fölé a screen on time egy egész napos időtartamra vetítve. Szerintem tökmindegy, a lényeg hogy az átlag napjaimat kibírja a telefon és csak néha van olyan hogy rá kell töltenem. Igaz már reggel ledob magáról olyan 25%-ot munkába menet, mert megy a navi és a képernyő is. Ez a százalék is változó, mert egyrészt dugó függő ami a beérési időt módosítja, másrészt az sem mindegy, hogy milyen fényviszonyok vannak kint és mennyire kell hajtania a kijelzőt. (auto fényerő) No ilyeneken is múlhat.
Egész nap 4G, szonkronok, telefonálás, nyomkodás.
Két napot nem kell várni tőle, ha kibírja az egy napot, akkor meg is vagyunk.
Egyébként az 5.1 hozott nálam egy minimális javulást, de semmi jelentős. Nagy csodát ne várj. Ha használod, merül.
-
Zyelor
aktív tag
Hali!
Hát a telefonom továbbra is mélyrepül OST tekintetében:
Mindezt (az utolsó szakaszt) 1 óra OST alatt. Nem tudom, hogy hol rontom el a dolgot, a G620S-em nagyságrendileg ugyanígy működött, de már kezdem azt érezni, hogy én vagyok a hiba forrása, nem a telefonok, hogy 3 óra kijelzőidővel lemerülnek nálam...
Amit csinálok LTE-n: Böngészés, csevegőprogramok, néha Screenshotolok a képernyőről. FB-ozni pl. egyáltalán nem szoktam, szóval nem értem mi a gyors merülés oka nálam...
Btw. Ha felteszem az 5.1-es update-t, akkor ugrik a garancia a frissítés miatt? :/
-
Newlachka
őstag
én most ott tartok,hogy b839 fent és első bekapcsolásra várok.utána root és vissza minden amit lementettem
-
Newlachka
őstag
valaki megdobna egy hisuite.apk val?
-
jegenye77
addikt
Azt nem tudom, hogy eleve a friss telepítés miatt vagy az új rom miatt de érezhetően gyorsabb lett a telo.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #12921 üzenetére
lehet csökkenteni a képernyő méretét, hogy egykezes használatnál könnyebb legyen.
klikk a sötét részre és eredeti méretű lesz.
(b851-en a navi sávot jobbra simítva lesz kicsi, visszafelé pedig normál méretű)szerk:
screenshotot erről hiába csinálok, csak a képernyő képe van rajta, az üres rész nincs. kéne egy másik teló hozzá.
de ki lehet próbálni, hasznos újítás. -
Cunaja
addikt
válasz
Mátésum #12921 üzenetére
[HwMediaCenter.apk]
A system mappa sem tűnt el. Ott van ahol volt mindig. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #12922 üzenetére
Most mennem kell, de egy fontos kérdés. A supersu honnan lett telepítve először? Mert nem szabad a playről leszedni. A TWRP recovery-n végig megy az install? Tanácsos három gombossal újból rakni az egészet és a wifinél kihagyást nyomni, me a fióknál is. Ezután recovery csere és supersu install recovery-ből. A három gombos előtt menjen vissza a gyári recovery [B839 gyári recovery].
Így már biztos jó lesz. -
Mátésum
aktív tag
Üdv! Feltettem a 839-es romot. Nekem egyébként tetszik, de lenne egy kérdésem. Hová tűnt a System mappa? Vagy ilyen nincs is eleve? Csak, mert volt a korábbi romnál egy probléma, amit az abban található HwMediaCenter.apk újra installja megoldott (nem volt jó a zárképernyőn a zenelejátszás). Most igazából nincs nagy gond, de a Google Music nem jeleníti meg az albumborítót a zárképernyőn, és ha jól emlékszem, ezen is segített a múltkor ez. Viszont most nem találom ezt az apk-t, vagyis azt sem tudom, hol keressem. Közben meg ránéztem a telefonra, és azt hogy tudom még egyszer előhozni, hogy mini méretű volt az egész képernyő, körben félig fekete sáv, bal felül egy "i" jelzéssel? Mi ez???? köszi!
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #12910 üzenetére
Felraktam a B839-et és simán megy a root a B805-B815-B830 leírása alapján. [TWRP recovery] majd install [Supersu].
Rakd fel a recovery-t és a supersu legyen az sd- kártyán, majd recovery-ből install. Megkeresed és ok. Ha kész ( done), akkor reboot system. Van root. Az sd- kártya írhatóvá tétele és a teljes hozzáférés is benne van az összefoglalóban. -
coyote55
őstag
Nagyon ráfaragok, ha nem sikerül rootolni, mert mindent Titaniummal mentettem, az pedig csak rootolt telefonon megy
-
jegenye77
addikt
válasz
fatomas673 #12914 üzenetére
Siker
Rakja vissza az alkalmazásokat.Megvárom és utána nyomkodom -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #12907 üzenetére
[B609 CWM recovery] Az összefoglalóban ott van a menete. Ha kész, nandrod mentés. Azt felmásolod a pc-re, de csak másolod a memória kártyán maradjon ott. Utána B609 gyári recovery vissza és mehet a 3 gombos módszer.
-
Macipalika
csendes tag
Üdv.
Egy napos teszt után szerintem jó a rom.
A telefonálás közbeni akadozás kb 80%-al kevesebb lett de még akadozik egy kicsit.
Minden más jól működik.
Ami tetszik hogy van egy beállítás arra hogy automatikusan kapcsolgatja a wifit ha tudja hogy ott már jártam és wifiztem.
Facebook videók is mennek.
Talán még azt vettem észre hogy mikor kinyitom a flip tokot és felold a képernyő, akkor először egy fekete háttér jelenik meg és utánna tölti be a hátteret. Ez nem sok idő de látszik.Még egy kérdés. Nem csináltam wipe-t mielőtt felraktam az baj? 609 volt rajta.
-
jegenye77
addikt
válasz
fatomas673 #12908 üzenetére
A körül szokott maradni így estére.75%-nál tart
-
jegenye77
addikt
elindítottam a telepítést és nem néztem mennyin van az aksi
Ilyenkor hiába dugom töltőre? -
Cunaja
addikt
Emberkék! A nandroid Backup a halálból is képes visszahozni a telefont !!!
-
jegenye77
addikt
Windows intézőből sikerült csinálni dload mappát.Bele is másoltam az update-t.
Így már akkor nem lehet baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged