- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15898 üzenetére
Mindent másolj be, csak ebben a mappában a többi felesleget töröld ki. Azért küldtem a képet.
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15896 üzenetére
Itt segítek!
Először is csak ezek legyenek a mappában. A többi fájlt töröld, mert gyorsítja a lejátszást és héliumot szív a beszédnél.
A Vipernél
Headset
Enable pipa
Force enable pipaEzt kell beállítani a Phone Speaker-nél is, vagy a Bluetooth Device-nél. Attól függően mivel szeretnéd használni.
Csak külső lejátszónál működik. Poweramp, Equalizer + -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15862 üzenetére
Azóta többször is nekifutottam a viper4-nek, de nem jártam sikerrel. Azt írtad, tényleg jól szól - tehát neked működik. Mindent úgy csinálok, ahogyan a képeken van. Root jog megadva a TC-nek, bemásolom a fájlokat a helyükre, jogosultságok ellenőrzése, progi indítása, driver települ. Újraindítás után driver státusznál ezt írja: Enabled: No, Processing: No. A többi rendben van. Valamit kihagyok, vagy a sorrenddel van gond?
Esetleg segítenél privátban? -
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #15892 üzenetére
Az a lényeg, hogy mindenki találja meg a neki megfelelő, legkompromisszummentesebb készüléket és eljő a boldogság.
Asszony teljesen fel van dobva a P7-től, ráadásul kapott hozzá jófajta mobilnetet. Mondtam neki, nem kell wifizni.
Mondjuk a hajam égnek áll attól, hogy "szőrén üli meg a P7-et" Nincs ráapplikált tok, csak bebujtatós. Remegek, hogy mikor esik le.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15879 üzenetére
Azért a melegedésre figyelj! Ha nagyon melegedne, vedd vissza.
-
Cunaja
addikt
válasz
sarszegi14 #15886 üzenetére
Szia, a B609-re nyomhatod egyből a B852 generalt. Viszont lenne egy tanácsom ha esetleg később custom romot szeretnél felrakni(V3). B839 general felrakása, majd TWRP recovery felrakása és nandroid backup(mentés) recovery-ben. Ezután a B839 gyári recovery visszarakása és mehet 3 gombossal a B852.
A B839 felajálja majd a frissítést, de azzal nem kell foglalkozni.
Azért írtam a B839-et, mert a V3 alapja a B839. Így később időt és energiát lehet megtakarítani.
Az összefoglalóban mindent megtalálsz, de ha valami nem világos nyugodtan kérdezhetsz. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
sarszegi14 #15884 üzenetére
Látom, a B852-t akarjátok feltenni.
Lenyitod a fenti összefoglalót és megkeresed benne a "B852 General Huawei Europa Lolilop 5.1.1 EMUI 3.1 Telepítése" részt (asztali gépen ctrl+f, feljön egy ablak, abba írd be).
Minden le van írva, az is, hogy mi a rom előfeltétele és a felrakás pontos menete. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
sarszegi14 #15888 üzenetére
Biztos, hogy a dload mappa a külső sd-n van?
-
sarszegi14
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #15887 üzenetére
Van más is a memkártyán, lehet hogy az a probléma akkor.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
sarszegi14 #15886 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet-e így egyből a legfrissebbre frissíteni, és nem kell-e előtte egy B839-et felrakni, és utána a B852-est.
De szerintem várd meg, míg egy hozzáértőbb fórumtag ír, mert ők ezt jobban tudják.
De az is meglehet, hogy rosszul van fent az SD-n a rom.Úgy van, hogy dload/UPDATE.app?? És ezen kívül semmi más?
-
sarszegi14
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #15885 üzenetére
Modell szám: L10
B609-es rendszer van rajta
Ezt akartuk telepíteni: http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=73403A hibaüzenet: nem található update fájl, pedig a dload mappa a gyökérkönyvtárban van, és onnan próbáltuk
-
Atlantisz48
őstag
válasz
sarszegi14 #15884 üzenetére
Üdv!
Pontosan milyen P7?
Milyen Rom volt rajta mielőtt a 3 gombossal telepíteni akartatok?
Mit akartatok telepíteni?
És milyen hibát jelez ki? -
sarszegi14
csendes tag
Sziasztok. Egyik haveromnak van egy telekomos p7-e és rászeretnénk rakni a legújabb androidot. Próbáltuk a 3 gombos módszerrel, de hibát jelzett neki. Tudtok segíteni, hogy hogyan lehetne megcsinálni?
-
-
zeon.hu
nagyúr
Most a friss v3-al (éjjel én is feltettem a beta helyett a véglegest) kb 4 óra SOT (képernyő idő) jön össze.
1 hét múlva meglátjuk, meglesz-e ezzel is az 5 óra.
(Teljes fényerő, folyamatos wifi és bluetooth, 194 felhasználói alkalmazás, fő- és zárképernyő widgetek, valamint 2 képernyőre való a legördülő menüben) -
sniper112
aktív tag
nekem az volna a kérdésem amennyiben ki lehet deríteni hogy a telefon mikori gyártású ? vagy esetleg az akksik meddig bírják jól, hány évig ? mert akkor ha úgy van vennék hozzá akksit is mert most a b609 szoftverral 1,5- max 2 napig bírja folyamatosan wifi vel egy kis netezés sel 4-5 óra kijelző idővel.
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #15869 üzenetére
P7 a legjobb, nincs vita.
Most azért legyen új telefon, mert a pénzünket nem tudjuk mire költeni, vagy azért mert követni kell a divatot?
Mindenki maga dönti el úgyis, mit is szeretne.
Szerintem, ( elfogultság) egy alapszintű telefonfelhasználónak, ha tökéletesen működik a P7, bőven elég.
Villámgyors és stabil a maga kategóriájában.
Személy szerint, akkor fogom lecserélni, ha tönkre megy. Normál felhasználásnál, kicsi az esélye + tok védelem.
Jelenleg a P9 semmi különöset nem tud, mit számít a 8 mag és a 3 GB ram , ha a normál felhasználó ki sem használja.
Egyszóval, aki úgy gondolkozik mint én, az örülhet, mert még bizti egy jó darabig itt leszek Custom romokat gyártani.
Csak magánvélemény, senki lelkébe nem akartam belemászni. -
Newlachka
őstag
válasz
ricsi8800gt #15868 üzenetére
csak én sokallom a 170-185k-s árat.
Még azt mondtam,ha ilyen 150-160 körül beárazza oké.3-4 hónap után úgyis lemegy 120-130ra.
De így hiába nagyobb a Mate 8 jobban megéri a maga 120k-s árával most főleg,hogy ugyanaz van benne. -
ricsi8800gt
addikt
Meg jött a P9 is.ismét jót tett össze a Huawei
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15865 üzenetére
Törölhető az alkalmazás, de ha ki van kapcsolva, nem meríti a telefont.
Szerk.
Egyébként rom csere után kell 1 hét, mire beáll az akksi rendesen. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15863 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni, éjszaka gondolom ritkábban kell
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15861 üzenetére
Ha időm engedi, megkeresem a hibát. Ja és tényleg nagyon jól szól.
-
karelgott12
tag
válasz
karelgott12 #15860 üzenetére
Play-en megtaláltam. De sajnos nekem is felgyorsultak a hangok. Töröltem ezt a fájlt /libbundlewrapper.so/, de a reboot után is ugyanolyan maradt. Visszapakolgattam a mentett eredeti fájlokat, így most jó. Pedig örültem volna ennek cuccnak. Azt írták róla, hogy gyönyörűen szól utána minden. Ha valaki tud, segítsen ebben légyszi.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15858 üzenetére
Már csak a viper4audio maradt hátra. Az összefoglalóban ennyit találtam: "A fájlokat felül kell írni, a jogosultságokat ellenőrizni kell. Majd reboot!" A print screen-ekben láttam, hogy drivert is kell telepíteni. Ez automatikusan települ a fájlok felülírása után, vagy nekem kell telepítenem valahonnan?
-
Zotya21
senior tag
válasz
Cunaja #15848 üzenetére
b852 van fent amióta kijött
igazából nem volt olyan alkalmazás legalább is szerinte ami belett volna ragadva
de azért is furcsak mert kikapcsolás után is még azt írta hogy 4 napja akumlátorról miközbe ugye többször is lemerült, ilyenkor hiányzik az akksi kiveétel lehetőségnincs mobilnetem
multkor én már kikapcsoltam azt is hogy keressen wifitszerintem amikor megállt a fogyasztás akkor volt kinyomva a wifi, elvileg a wifi eszi csak még azt nem tudom melyik program
megnézem köszi
csak ugye az a fura hogy egyik nap nem nagyon merül másik nap meg mint ami megveszett és nem raktam fel új alkalmazást
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15857 üzenetére
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15852 üzenetére
Feltettem, megcsináltam amit írtál. Ha neked ez kínaiul van, akkor nekem klingonul.
Elolvasok és megcsinálok sok mindent amit fórumokon (linux, android) írnak nálam sokkal okosabb emberek, de a program nyelvet nem értem. Kilistázza, hogy adott időpontokban milyen folyamatok indulnak el (vagy nem), és utána néhány vagy sok szám. Ez nekem sem mond semmit. Ha lesz megoldás, majd megosztod velünk. Egyébként tényleg nagyon gyors a romod. Minden más teljesen jól működik. Jók az extra beállítások is.Végül pedig - emlékszem, azt írtad nem lesz xposed, de mégis beletetted, és a témamotorral sem veszik össze. Szóval, én köszönöm a munkád!
-
Merder
tag
Köszi a választ mindenkinek! Még nem próbáltam a fix 2g-s beállítást sem, akkor megpróbálkozok ezzel először.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Cunaja #15852 üzenetére
értelek köszi közben találtam megint egy érdekességet a huawei cn oldalán a legújabb hisuite 4.0.4.301
amibe már van benne Rom telepítés menü is amivel lehet frissíteni gépről telefonra romot ez most jó vagy ehhez is kell sd kártya ?
itt egy telepítési leírás is ahol írja hogy gépről is lehet persze kínaiul
[link] -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15849 üzenetére
Sajnos, ez az egy hiba ami egyenlőre kérdéses. Jelenleg ha az optimalizálót kirakod gyorsindító ikonba, az is azt csinálja.
Custom romon nem akar valamiért végig menni.
A Greenify-nél megint csak a log fájlt javaslom. Engedélyezd a statusbaron a másodperc megjelenését, majd indítsd el a progit és jegyezd meg a másodpercet. A log fájlban meglehet nézni, hogy közben mi dolgozott?Néztem a progit, de ez nekem egyenlőre Kínai, sajna időm meg nincs a tesztelésére. [Syslog]
Ha felrakod a B609 generalt, akkor jönnie kell frissítésnek. Viszont nem érdemes várnod rá, magadtól is felrakhatod az összefoglalóban lévő B852 General (gyári) szoftvert. Ez nem jár garancia vesztéssel, mert hivatalos.
Van Custom rom is, ha gondolod.Ezt el is felejtettem leírni.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Cunaja #15848 üzenetére
köszönöm szépen az infót tehát akkor utólagos fókusz nincs benne semmi gond. Amúgy t-mobilos ként vettem a telefont ,de itt leírtak alapján megnéztem és független a telefon és mikor rákeresek a frissítőjén akkor azt írja hogy nincs újabb frissítés, rakjak fel majd rá független romot akkor beadná a frissítést ota-n keresztül ?
-
karelgott12
tag
A telefon-kezelőn nem tudom lefuttatni a keresést. Elindul, majd a kör negyedénél megáll, és úgy marad. A másik, a greenify működik az xposeddel. Olyan mélyen hibernál, hogy fel sem ébreszti az üzenetküldő appokat, amikor írnak nekem.
Csak a skype-ot, ami fura, mert a többiek is ugyanúgy vannak beállítva - védett alkalmazások, felugró ablakok, stb. Amikor megnyitom a greenify-t, alul ír egy troubleshooting üzit, hogy az automatikus hibernálás szolgáltatás leállt, de az appok alszanak. Lehet, összeakad egy másik alkalmazással.
-
Cunaja
addikt
1. Milyen rom van fent?
2. Nézted, hogy nincs-e valami beragadt alkalmazás ami folyamatosan szívja?
3. Mobil net bakapcsolva volt?
4. Wifi alap esetben 180ms- időközönként keresi a wifi elérhetőséget. A buildrpop-ban ha ezt ha átírod nagyobbra, akkor kevesebbet fogyaszt. ( V3-rom -ban ez az érték 497 )Ha, a képedet lebontjuk időre, lehet látni, hogy egy darabig megállt a fogyasztás, mi lehet ez? Mi történt olyankor és mi indította be újra a fogyasztást? Ennek a kiderítésére nagyon hasznos a log file.
Ajánlatos éjszakára, lefekvés előtt beállítani az ébresztést, wifit és mobinetet kikapcsolni, majd egy újraindítást eszközölni. Ez kitörli a beragadt alkalmazásokat. Tegyél egy próbát.
Következő nap, ugyanez csak wifivel és így tovább.Kíváncsi leszek.
Szia, üdvözlünk a P7 fórumon. Itt mindenre választ fogsz kapni.
Az Android 5.1.1 sokban eltér a B609-től. Jobb a memória kezelés, kevesebbet fogyaszt és jobban optimalizáltak a háttérben futó alkalmazásokra.
A fényképező részében van Objektum követési fókusz. Kiválasztod amit fényképezni szeretnél és a kamara ráfókuszál.
Telepítés!
Sajnos Külső SD-kártya kell a telepítéshez, és ha gyári romot szeretnél felrakni minimum 4GB-nak kell lennie.
Belső SD-ről telepítés is megoldható, csak a telefon téglásításának esélye elég nagy, ezért javasolnám, hogy ezt ne próbáld.
Sajnos az OTG-telepítés gyári romnál nem megoldható, mert telepítés közben particionálja(formázza) a telefont és a csatlakozások meghajtóit nem látja folyamatosan. Ha ez bekövetkezik, tégla lesz egyből.
Külső SD-kártyán ilyen gond esélye 0,1%. Feltéve, hogy az akkumulátor 100% töltöttségen van telepítéskor.Az indításkezelőben legyen pipa, az összes jogosultságot add meg neki, az értesítés kezelőben is és a védett alkalmazásoknál is legyen pipa. Ha így sem menne, akkor csak indítsd el a memória törlés után.
Nálam nem törli.Ha állandó probléma, lehet szoftver, illetve kártya hiba. Ha csak néha jelentkezik, mint nálam is szokott, akkor szolgáltatói hiba.
1.javaslata alapján fíx 2G-re kell állítani.
2.javaslata, másik telefonba kipróbálni.
3. Ebben a telefonba másik kártyát belerakni.
Ha az 1-es pontban leírtnál jó, az szolgáltatói hiba.
Ha a 2-es pontban leírtnál se megy, akkor kártya hiba. Szolgáltató cseréli panasz alapján ingyen.Ha kiadják működő képes stabil állapotban, egyből itt lesz.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. Van esetleg valami új hír 6.0 térről? Mikorra várható?
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #15842 üzenetére
Szia, rég láttunk.
Sajnos ez T-mob. hiba, más is panaszkodik rá, 2G-nél is akkor is ha fix-re van kapcsolva.Többieknek, jön a válasz mindenre ha gépnél leszek.
-
Merder
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy ha engem hívnak, akkor a másik fél számára olyan, mintha nem lennék hálózaton, én pedig csak egy SMS-t kapok arról, hogy hívtak. Pedig a térerővel nincs gond. Ez mitől lehet? T-Mobilos vagyok.
Köszi előre is! -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15829 üzenetére
Működik a light manager, ahogy leírtad elsőre. És dobja is azt a színt amit beállítottam. (pár szin esetében van csak eltérés. Lila jó, de rózsaszín esetében piros jön.)
A probléma, hogy memória törlésnél kilövi. (Én meg ugye rendszeresen törlök, ha kilépek egy programból és ezért nem jelzett nekem sose)
Sőt azt is észrevettem, ha beállítom hogy autómatikusan induljon a rendszerrel, el is indul, az értesítő oldalon látom, hogy fut, de nem látszik az ablakkezelőben, ez tetszik. Ellenben ha közben használok programokat, telefonálok, akkor mikor kilövöm a memóriából mindent egyszerre egy felhúzással, akkor a light manager is kiesik.
Azt keresem melyik progi az ami autómatikusan vissza teszi,vagy háttérben hagyja és nem tudom törölni, vagy van-e ilyen.
Úgy, mint pl a messenger. Amit ki tudok lőni az ablakkezelőben, nem láétom, hogy fut, de ha jön üzenet feldobja az chat fejet, és onnan megnyitható. Vagyis a háttélrben egy része fut, akkor is, de nem az egész.
Akku időben sokat lehet vele spórolni, ha nem fut minden program telibe a háttérben, csak ami muszáj.Ha benthagyom a programokat, nagyon sokat merül éjszaka, meg nappal is zabál. Éppen egy napig bírja, alig marad pár százalék, ellenben ha törölgetem mikor nem használom 2 nap. Ez azért nem kevés eltérés.
Persze nem a light manager fogja felzabálni az aksit, csak 7-8 programot egyesével kilőni, hogy a light manager ne essen ki, macerás, mikor egy húzással is lehet üríteni. -
Zotya21
senior tag
sziasztok
nektek csinált már olyat a telefon hogy minden ok nélkül merül mint az állat ?
este kb 40 on volt, felébredtem mondom megnézem hány óra erre kivolt kapcsolva
rátettem töltőre kb 11 kor de még mostis tölti, 72% nál jár, pedig már ki is kapcsoltam hogy úgy töltsemostonában egyre többet merül és inkább a wifinél veszem észre hogy lopja az áramot
valahogy resetelni kellene vagy nemtudom de valami nem működik normálisan, és ha töltőn van ha nem azt írja 4nap 1 óra akumlátorról pedig azóta kb 2-3 szor merült le
-
sniper112
aktív tag
heló nem rég vagyok egy ilyen telefonnak a tulaja és b609 szoftver van rajta gyári az volna a kérdésem hogy írja a hicare nevezetű program hogy van olyan hogy utólagos fókusz de én nem találom sehol. esetleg az új 5.1.1 romba lenne benne b852 es be ? és illetve érdemes vele foglalkozni ? valamint ha nincs mikro sd kártyám akkor a belsőtárhely sd gyökerébe raknám a frissítést akkor úgy tudna frissíteni , plusz látok olyat is hogy frissítés usb meghajtóval az pedig OTG kábellal és rá pendrive val működne ?
előre is köszi a válaszokat. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15834 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15832 üzenetére
Lehet, de ha elfüstöl a telefon, akkor én már kevés leszek. Nem ajánlanám! Így is elég gyors. Ha mégis ezt szeretnéd, az a te saját felelősségedre.
Ha megvásárolnád a Rom Toolbox progit, lehet rendesen működne, mert ez Lite verzió. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15830 üzenetére
Menj a beállításokba és gyorsítótár és adatok törlése a Rom toolboxnál. Amúgy az csak kísérleti jelegű a romban. Előfordulhat, hogy nem mindenkinél működik, figyelembe véve a telepített alkalmazásokat.
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam folyton le áll a ROM Toolbox Lite
-
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #15827 üzenetére
Még 1x leírom
Light Manager!
Üzemmód válasszátok a váltakozó mód lehetőséget, majd Light Manager Újraindítása . Az Üzemmód alatt van.
Nálam már működik, igaz felváltva az eredetivel. Próbáljátok ki. A jogosultságoknál minden jogot adjatok meg és tegyétek a védett alkalmazások közé. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #15827 üzenetére
Ha kilövöd, amit használsz, a rendszer csak azt indítja újra háttérben, amit szükségesnek gondol.
Automatizálóval megoldható, hogy egy (nem rendszer)alkalmazás újra induljon, de ezt nem a háttérben teszi (de ha van ilyen, érdekel engem is, E-robotban nem tudok ilyenről), tehát fókuszba fog kerülni. Persze megoldható, hogy x mp után újra a home képernyőt mutassa. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15826 üzenetére
De annak pont ez a feladata, hogy fölöslegesen ne fusson semmi.
Ha nem törlök, akkor merül a teló, miközben fut a háttérben minden.
Törölgetni egyesével nagyon macerás, pána 6-7-..12 ablaknál.
Miközben egyszerre az egész gyorsabb. Meg a merülési időn is sokat javít, ha csak a háttérben futók mennek.
Amúgy be vannak téve védettnek amik kellenek.Azon gondolkozom az EStaskmanager, nem tudja-e háttérben futóvá tenni.
Valahol láttam ilyen programot, vagy programrészt valamiben, csak nem használtam, mert minden futott ahogy kell. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15824 üzenetére
Manuálisan állítod be a jogosultságkezelőben és az indításkezelőben.
Tedd védett alkalmazássá.
Programokat felesleges kilőni, főleg a védetteket.
Ha nagyon muszáj, akkor egyesével tedd, de az ilyeneket hagyd ki. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15819 üzenetére
Na, meg van a hiba.
Ha elindítom a ledes progit akkor bent van memóriában. Akkor működik a visszajelzés.
Viszont ha törlöm a memóriát, mint mikor 5 progi nyitva van, és az ablak kezelőben likvidálom egyszerre az összeset, akkor kikapcsol és visszaáll normálba a ledvezérlés is.Vagyis kell egy megoldás amivel autómatikusan vissza rakja magát, vagy a háttérben fut. Vagy nem törlődik stb..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15822 üzenetére
Xposed megoldja magától, neked nem kell közben semmit csinálni.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #15821 üzenetére
Igen tudom, de úgy emlékszem, hogy amikor elvégzem a fentebb idézett rész, akkor az Xposed csinál egy Wipe-ot. És itt azt nem tudom pontosan, hogy magától csinálja, vagy nekem kell.
Azért kérdezem, hogy nehogy ez okozzon olyan jelenségeket mint ami a Béta alatt volt. (Egy pár dolog nem úgy nézett ki ahogy kellett volna)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15820 üzenetére
"Ha elindult menjünk a beállításokba > Speciális beállítások és Xposed beállítások és válasszuk az Xposed telepítését. A készülék újraindul, telepít magától, majd elindul. Szürke képernyő 1 perc, majd kb 6-8 perc indulásig. Xposed modulok közül nem mindegyik kompatibilis a telefonnal."
Wipe korábban kell,xposed telepítése csak azután, hogy fent van a v3.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok, amikor az xposed-et telepítem V3 rom alatt akkor magától wipeol vagy nekem kell utána?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15813 üzenetére
Email-re egy cián kék színt állítottam be,
Tesztre nyomva, és képernyőt kikapcsolva fel is villantja a ciánkék színt, de most küldtem mailt, és szimplán zölden villogott.Ha jól emlékszem annak a gyári színe a zöld, lehet azért nem írja felül.
Majd meglátom a paypal értesítőt, betettem a listába, annak nincs gyári színe. Ha a héten kapok rajta pénzt, annak fehéret állítottam be, elvileg annak kell villognia.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15813 üzenetére
Bár ritkán használom, de most próbálgattam, hosszabban, 2-5 perc után a facebook kifagyott.
Várakozás, jelentés, bezárás lehetőséget dob fel.
Messengernél nem volt hiba.Ha jól emlékszem ez a 5.1 alatt többször volt téma a fórumon.
Nem halok bele, mert csak parkolóban várakozáskor használom telón.
(Mondjuk enélkül rohadt unalmas 1 órát várni a tecsó, vagy pláza parkolóban, míg asszony vásárolgat.)Másba nem találtam problémát. Minden más progi hiba nélkül futott, víusírtó, es explorer, megaupload, electrodroid, stb még vagy 30 program.
Még a nem szabad kimondani, hogy IGO9 is. Játékokat nem próbáltam. -
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #15809 üzenetére
Light Manager!
Üzemmód válasszátok a váltakozó mód lehetőséget, majd Light Manager Újraindítása . Az Üzemmód alatt van.
Nálam már működik, igaz felváltva az eredetivel. Próbáljátok ki. A jogosultságoknál minden jogot adjatok meg és tegyétek a védett alkalmazások közé.
Várom a fejleményeket. -
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #15804 üzenetére
[Led értesítés készülék lista] Szóval keresem a hibát.
A P7 nincs benne, de remélhetőleg megoldom.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15807 üzenetére
Köszi! TB-pal nem csináltam mentést. Valamit elértettem ezzel a nandroid mentéssel kapcsolatban.
Azt gondoltam, ezzel vissza lehet állítani appokat, beállításokat is. Megnéztem, egyébként ott vannak a beállítások is, csak azt nem tudom, hogyan lehetne őket bemásolgatni a helyükre. Mindegy, majd elmolyolgatok velük.
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15805 üzenetére
TWRP-ből csak újratelepítés lehetséges. A mentésedben a data.ext4.win-ben vannak az appok, a data\app mappában. Ez egy tömöritett fájl, a PC-n Total Commander simán kibontja.
Kibontod és az alkalmazást a telefonra másolod, majd telepíted.
A Titanium Backup mentésből tudod az appot úgy visszarakni, amilyen előtte volt. -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15800 üzenetére
Máris akadt egy kérdésem. TWRP-ben készített mentésből hogyan tudom visszaállítani az alkalmazásokat, és a beállításokat? A külső sd-ről másolnám vissza a belsőre, de ott már létezik egy TWRP mappa, ezt írná felül. A data, EFS, radio négyzeteket bejelölhetem, a system, boot-ot pedig nem?
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15801 üzenetére
Ha aktíválod a Viper4-et, nézd fentebb a leírást, hogy a fájlt töröld le. Az felelős a gyorsított hibára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest