Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
válasz
üzenetére
Okés, lecsekkolom majd ha hazaérek mindenképp.
Viszont akárhogy is nézzük, vissza kell rollolnom B852-ről, ha Cunaja féle ROM-ot akarok

De gondolom megéri, mert jobb sebesség és nagyobb üzemidő érhető el vele, ha nem tévedek.
Ha már ROM-ok: 6.0 nem várható a telóra?
Sniper (#18034): Nekeme 1.5 óra volt az On Screen Time a gyári B852-vel, úgyhogy amikor elromlott a bekapcsoló gombom cseréltettem az akksit is...
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Hát ideiglenesen átjöttem a G620S-emre. Mivel nem én vásároltam a telefont, és a papírjai jó eséllyel nincsenek meg garin kívül lesz javítva ismerős által, de legalább az aksit is megújítom így (legalábbis remélem sikerül)

Aztán akkor jöhet a Cunaja féle csoda ROM is, ha úgyis megy a gari a levesbe

Btw, ez a G620S is merül rendesen. Lehet, hogy egyszerűen csak az LTE az oka a telefonjaim mély merülésének?

szerk : Most vagyok több, mint 1,5 óra kijelzőidővel 50%-on - ennyi idő alatt a P7-em már 10% környékén lenne...
Szóval nem is olyan rossz ez 
-
Zyelor
aktív tag
válasz
coyote55
üzenetére
Hmm, ez van fent (sajnos). Újraindítás, kikapcs, semmi sem segített eddig sajnos.
Utóbbi időben volt sok szó arról, hogy lehallgatnak-e... Mostmár az is megfordult a fejemben, h azért merül a teló, mert kémprogram van rajta
Ami vicces lenne, mert tényleg becsületesen játszom, nincsenek telepített APK-k, stb-k... -
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Már kezd megőrjíteni a kis telefonom aksija, ezért a segítségeteket szeretném kérni. A főbb információk:
- Gyári B852, Root NINCS
A hiba:
- Valami ébren tartja a telót.
- 1.5 óra OST után lemerül
- Böngészők, csevegőprogramok vannak futtatva, játékok nem nagyon, LTE-n keresztül.
Jöjjön néhány kép:
- Augusztus 5: Pont éjszakára töltött fel a telefonom, ezért úgy döntöttem, hogy éjjelre Ultra energiatakarékosba rakom. Ez segített, éjjel nem merült a telefon, de ami azután jött, azt magam sem hittem el: [link]
Az eredmény számokban siralmas: 10 óra töltő nélkül, 1.5 óra OST: [link]
Volt egyszer ez... Aztán jöjjön a kedvencem:
16 perc OST, -60%az akkuból... [link] Itt inkább a 16 percről nem linkelnék külön képet, tényleg annyi volt...
Egy átlagos nap pedig ilyen: [link], 1 óra 17 perc OST...
Nézegettem, hogy mi lehet a baj, általában az Android OS és a Google Play szolgáltatások a ludas: [link]
Sajnos nem tudom mi tévő legyek... Húzzam újra a telót? Fog az segíteni? De ez a 1.5 óra OST egy rossz vicc kb.
Köszi a helpet előre is!

-
Zyelor
aktív tag
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ezek egy 1.5 éves P7-nél, hogy 2,5 óra kijelzőidő után beadja a kulcsot?
Játék nem volt futtatva a telefonon, csak különböző csevegőprogramok, és böngésző, és lám, mégis... Szó se róla, nyomkodtam a telót, de azért ez talán túlzás...
Nem tudom mire vélni

ui: A Wifi az bugos, nem is volt belőve. Ezt csak és kizárólag LTE-n produkálta

-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Olyan égető problémám van, hogy néha éjfél tájt elmegy a drótos netem. Sebaj, megosztanám az LTE-met, de! Irgalmatlan lassú a Wifi-s tathering... Van egy G620S-em is, az 40 megabit/s-et lazába átküldött a wifin, de a P7 csak szenved (egészen konkrétan átnyom 512 kilobit/s-et), roppant idegesítő....
Szerk: Közben a G620S Wifijével rámértem a megosztott P7-re, ott egész tűrhetőek az értékek... Lehet az okos windows rossz drivert húzott le az USB-s Wifi stickemnek?
Ez a hiba jelenség ismert? B852 amúgy. Vagy mi lehet a baj?
Köszi előre is!

-
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megnézné nekem légyszi ebben az appban, hogy a teló lát-e szomszédos cellákat? Jelenleg B852-n vagyok, és a fejlesztője az appnak olyasmit írt, hogy:
"Régi telefonos interfész van implementálva az androidhoz (nem API 17 utáni), ami miatt nem látja a szomszédos cellákat az app sem, meg a teló sem. Ezt amúgy jelezni is lehetne a Huaweinek is".
Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy: Nektek is rossz-e?, illetve hogy valaki áll-e olyan szinten kapcsolatban a Huawei fejlesztőivel, hogy ezt jelezze nekik?

Köszi előre is!

-
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
852-t szándékozok felrakni. Amikor a vendor mappás rész jön, akkor ki kell törölni az eredet dload mappa tartalmát, és csak a vendorosat betenni, vagy bent kell hagyni magát a nagy update-et is? A leírásból sajna nem egyértelmű

Közben megtaláltam, a (#8383) alapján úgy tűnik le kell törölni a nagy update-et és a helyére rakni a Vendort. Valaki majd légyszi erősítsen meg ebben! Köszi!

-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Gyári 4.4.2-vel ezt játszotta a telefon: Nem reagált se a bekapcsológombra, se a bejövő hívásra (felhívtam magam, de még csak be sem kapcsolt a kijelző)... Hosszan nyomva tartottam, akkor újraindult.
Utána pár percig minden okés volt, aztán kezdődött a katarzis. Előbb azt vettem észre, hogy nincs adatkapcsolatom, majd hirtelen 3G-re rollbackelt a telefon, aztán ha ez nem lenne elég elkezdte eldobni az egész szolgáltatást...
Mobilnet azóta sincs.
Mik a teendőim?

Szerk: Konkrétan olyan, mintha képtelen lenne mobil adatforgalmat kezelni a telefon, pedig van szolgáltatásom...
-
Zyelor
aktív tag
Nem is tudom milyen telefon lenne az ami ki tudná elégíteni az én használati igényeimet... Akkor megoldás egy PowerBank lesz hozzá úgy érzem...

Cunaja: Ez akkor is igaz, ha megvárom a frissítést addig, amíg fel nem ajánlja rendszerfrissítésnek magától a telefon? Vagy ezt nem fogja megtenni soha? Nincs root, meg ilyesmi semmi a telón.
-
Zyelor
aktív tag
Hali!
Hát a telefonom továbbra is mélyrepül OST tekintetében:
Mindezt (az utolsó szakaszt) 1 óra OST alatt. Nem tudom, hogy hol rontom el a dolgot, a G620S-em nagyságrendileg ugyanígy működött, de már kezdem azt érezni, hogy én vagyok a hiba forrása, nem a telefonok, hogy 3 óra kijelzőidővel lemerülnek nálam...
Amit csinálok LTE-n: Böngészés, csevegőprogramok, néha Screenshotolok a képernyőről. FB-ozni pl. egyáltalán nem szoktam, szóval nem értem mi a gyors merülés oka nálam...

Btw. Ha felteszem az 5.1-es update-t, akkor ugrik a garancia a frissítés miatt? :/
-
Zyelor
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Pontosan B609-es végű ROM.
Használt, nincs egy éves, családban volt, kímélő üzemmódban - gyakorlatilag csak WiFi-vel volt használva, mobilnet sose volt rajta benyomva, esetleg néha zenét hallgattak rajta

Ohh, köszi az infót, akkor majd felvarázsolom én is.3 óra SOT alatt böngésztem csomót, meg csevegő programokat használtam... A G620S-emnek is ez volt a betegsége, hogy 2-3 óra SOT után lemerült

-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok,
Most váltottam G620S-ről erre a készülékre. 3 óra kijelzőidő gyári ROM-mal, LTE mellett (böngészés+csevegők) elfogadható, és szokjak hozzá, vagy nem túl jó?
Várható valamikorra a hivatalos 5.0 érkezése?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindenképp felraknám a Cunaja ROM-ot, ha már úgysem garis a teló