- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #7194 üzenetére
Nekem konkretan semmi bajom a kameraval, mivel nem vagyok fotos, igy nem is ertek hozza, hogy allitgassam, meg egyebkent is eleg keveset hasznalom. Nalam annyiban kimerül az igeny a kameranal, hogy legyen valami vaku meg af, de ez mar jopar eve majdhogynem alap egy dragabb telefonban.
Az mindenesetre kifejezetten tetszik, hogy eleg gyenge fenyviszonyok között is viszonylag ertekelhetö kepet csinal, ott, ahol a legtöbb telefon csak feketeseget lat..adamssss: Konkretan mire vagy kivancsi? Üzemideje szerintem nem rossz, nem kiemelkedö, de egyaltalan nem rossz, komolyabb hasznalattal is kibir egy teljes napot, keves hasznalattal van, hogy kettöt is, de ez eleg szubjektiv, ki hogy hasznalja a telefont..
Karcolodas megint olyan dolog, hogy ha vigyazol ra, akkor nem karcolodik olyan könnyen, de meg lehet ezt is karcolni. Ezüst szinü talan kevesbe erzekeny ilyen szempontbol, mivel ha meg is karcolodik, a nyers femnek is ilyen szine van, igy nem fog viritani a festek alol, mint a fekete eseteben..#7197 Tomate: Mintha korabban azt olvastam volna valahol, hogy vagy 3-4 különbözö helyröl szarmaznak a One kijelzök, szoval könnyen lehet, hogy nem ugyan olyan panel van mindkettöben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest