Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Szerintem jol nez ki.

#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
Dexter-2000
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
de ez milyen gáz már basszus, hogy nem bírják amiatt az 1 pixel miatt kicserélni?

-
robit74
tag
válasz
andreina92
üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
i400
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Én a topic elején emlegetett Bugatti TwoWay bőrtokot vettem, igaz Galaxy S3hoz ajánlják de belefér a One is nem túl szoros könnyen jár benne a telefon.
-
g0n21
senior tag
válasz
andreina92
üzenetére
Nem tudok most mobilról linkelni, de ebay-en keress rá a nillkin hard case-re. Nekem ezüst telefonon van fekete, és tapintásra nagyon jó, nem csúszik, nem gagyi, kicsit gumis érzés, én a szilikontól egyébként is agyfaszt kapok.
De lassan.már van annyi tokom, hogy elkezdem eladogatni..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..

Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
spawn21
veterán
válasz
andreina92
üzenetére
képet kaphatunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..