- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreina92
csendes tag
válasz
robit74 #7141 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam, kétszer is sajnos nem segített rajta.
Tegnap bementem T-mobile-ba, ott a bácsi közölte, hogy jó a szemem, de mivel aki rábólintana/foglalkozna ezzel már nem volt benn mondta, hogy majd ma hív emiatt.
Meg is kaptam a hívást, azt mondta, hogy 1 pixel miatt nem fognak telefont cserélni, szóval marad ez. Majd legyőzöm az ingert, hogy ne arra az egy pontra fókuszáljak.(#7104) i400
Köszi, megnéztem, de nekem annyira az a tok nem tetszik... Anyukám meg kezd lebeszélni az oldalra nyílós flipről... Majd megnézem még milyen lehetőségek vannak... Ebay-en találtam amúgy pár jónak tűnőt, van amihez fóliát és ilyen kis tollat is adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest