Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulcsu47
újonc
igen már meg is oldódott ez a probléma
köszönöm a segítséget de azért az még érdekel hogy hol tudom megnézni a telefon verzióját és mi is az a CID ? -
-
Bulcsu47
újonc
Tegnap érkezett meg a HTC one-om. Expansystól rendeltem, örülök mint majom a farkának iszonyatosan jó telefon, egy apró hiba azért mégis van amire remélhetőleg tőletek kapok választ. Amikor felakarok csatlakozni mobilnetre akkor azonnal kiírja hogy "leválasztva". Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? Sim kártya csere is volt bár nem gondolom hogy ez lenne a probléma válaszotokat előre is köszönöm
-
Bulcsu47
újonc
válasz
enginev3.0
üzenetére
Telenornal vagyok vállalati előfizetéssel és ott nincs m8 egyáltalán már futottam ezzel 1 kört de pont aznap vették ki a telefont a szolgáltatótól és állítólag nem is rendeltek "hónapok" óta
-
Bulcsu47
újonc
Sziasztok érdemes még rendelni ilyen telefont expansys-ról 130 ért? mégiscsak egy másfél éves koncepció maga a telefon nagyon tetszik a dizájn az anyag használat a sense felület is színpatikus.+ nincs tapasztalatom hogy az expansys-os készülékek lokalizálhatók e magyar nyelvűre. Ennyiért tudok venni Z1 et vagy kis várással LG g3 at de valahogy mégis a HTC felé húz a szívem de vajon 2 év múlva is elégedett leszek a már most másfél éves készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
köszönöm a segítséget de azért az még érdekel hogy hol tudom megnézni a telefon verzióját és mi is az a CID ?