- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #28708 üzenetére
nem értitek mit akarok mondani
nekem nincs időm egész nap a telefonomat nyomkodni meló mellett ezért nem tudom lemeriteni pár óra alatt, de :
Amikor ténylegesen használom az adott funkcióját akkor működjön, ne pedig egyfolytában. Ha elinditok egy erőforrásigényes játékot akkor dolgozza ki a lelkét, merüljön ahogy akar.
Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi. Állandó adatkapcsolat nekem is megy, de cégnél wifin vagyok. Max fényerőn akkor használom a telt amikor sok a külső fény, ha este a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest