- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Én ezt használom: sennheiser cx 300
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Sh-t felejtsd el, a gyárihoz képest lehet hogy elhiszed, jól szól. De ez csak addig a pillanatig igaz, ameddig ki nem próbálsz egy normálisabbat. Beats és társa túlárazottak, a nevükből élnek, annyira nem szólnak jól mint amennyiért vannak, de nem akarom tele offolni a topikot, gyere át fülesbe, másolj be párat ami tetszik / érdekel, és segíteni fognak.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Szerettem a gyárit is, de van egy cx300 II-őm, egy skullcandy titán is. Legutóbb a Tescóban akciósan vettem egy TDK bass boost MC300-at piros ill. bronz színben. A bronzban erősebbek a mélyek. Nem volt 2000 ft sem!!! Ár érték arányban ennél jobbat nem lehet venni ebben biztos vagyok. Fantasztikus jól szól. A munkahelyemen megmutattam, délután mehettem vissza a Tescóba felvásárolni a készletet. Akusztikus zenéket csak azzal hallgatok amióta megvan.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Én se használok sose drága füleseket, egy Sony MDR-EX50LP -t használok már régóta és teljesen korrekt. Na meg az ára is felhasználó barát volt.
De egyszer már én is kipróbálnék valami nagyot. -
dani3l
őstag
válasz
Emlekeim szerint azert, mert a felsö kategoriaval szemben az alsobbakban egyaltalan nem olyan kiemelkedö minöseg. Magyarul csak a nevet fizeted meg, vannak azon az aron sokkal jobbak. Mondjuk egy IE7 mar mas kategoria.
(#28742) FeRRaR1: Köszi! Ennek a beyernek utananezek. A DT770-em imadom, lehet fülesben is valami hasonlot kellene keresnem. Mondjuk a Turbine-nal sincs különösebb bajom igazabol..
-
spawn21
veterán
válasz
RHA ma750i (hiába apple telefonhoz lett csinálva, minden gomb hasznalható droidom is) , és egy monster pourity pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune: Awakening
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest