Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
Ha már rólam van szó, írok én is. A fényképek sötétben lilás árnyalatot kapnak, amint itt megtudtam szériahiba. A bootloadert szerettem volna visszazárni, (én már nyitottan vettem) egy esetleges garanciáztatás miatt, ehhez óriási segítséget kaptam csacsi67 fórumtárstól, amit most itt is szeretnék megköszönni neki. A garanciával végül is nem próbálkoztam, mert szinte sosem fényképezek sötétben, ha mégis akkor a vakut úgy is használom. Nappal és este vakuval természetesen hibátlan a kép. Ezért hirdettem meg én is garancia nélkül. Ettől függetlenül lehet próbálkozni a garanciával, de nem biztos hogy mindenkinek megéri emiatt akár több mint 1 hónap szerviz.
-
L.L.
senior tag
zaibatsu,csacsi67,FeRRaR1, köszönöm első körben megpróbálom így gariztatni. Hová lenne érdemes bevinni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest