- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
NandorHUN #26283 üzenetére
Én konkrétan a Beats-el arra céloztam, hogy ott lesz a telefonon (gondolom) a Beats Audio felirat.
Az azért szerintem nyom a latban és van súlya.
Az hogy aztán beats fülest raknak e a termék mellé, vagy nem, már az Ő dolguk...Tény és való, akár mennyire szánalmas is, a HTC megvételénél szerepet játszott a Beats "felirat".
(természetesen nem csak a felirat)Nekem az iphone konkrétan nem tetszik.
És azért, amiért sok értelmes embernek nem. Valóban túl van árazva. Hardver szinten elmarad az androidos telóktól. (az más kérdés, hogy van olyan gördülékeny a rendszer, hanem simább)Az a hatalmas dizájn váltás sem tetszik, ami kb ugyan az mind az 5 szériánál.
Mintha csak szamszung lenne az ess szériával.
Na mindegy, eléggé off, meg érthetetlenül is írok már, este van, fáradt vagyok...
Viszont amit ismerősöd csinált. Az nekem kimondottan tetszik. Szeretem az ilyen fanatizmust!
Én is eléggé kütyü bolond vagyok...
Hasonlóan vagyok egy új videokártyával a gépbe, vagy az új telefonnal.
Gyerünk üljünk autóba, és mánazonnal!Bár 1 ájfón max akkor kéne, ha ingyen vágnák hozzám.
Na bocs a sok értelmetlen halandzsáért.
(#26279) saintex72:
Én ezért félek leadni a telómat a kameralilulás miatt...
Szinte rettegek, hogy mit barmolnak ott a telón és lesz más gondja is...Viszont egyre rosszabbodik a helyzet. Minden auto beállításon, de akkor is. Már fényes nappal is.
Adok 1 linket.
Nézd meg az utolsó 2 képet, amik nappali megvilágítással készültek a szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore café
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest