- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Na csak újra próbálkoztam most reggel.
Most okén futott le. De mégse nyitotta ki.... pedig a végén succes, meg minden volt.nos ez után végleg feladtam....
viszont az RUU sem fut le a cuccon. Tehát a telóval van valami gixer.Most próbából megcsináltuk egy másik, full gyári One-on, ami egy csaj ismerősé. Kinyitottam simán, majd tudtam zárni is, S-ON-olni is.
Aztán az RUU is simán ment. Úgyhogy ezzel a telóval nem tudom mi van de nagy gáz az biztos.Update:
Közben közölte a tulaj. Hogy korábban nyitva volt.
Majd vissza lett zárva ugyan ezzel a progival. Viszont azóta nem jön be rajta a recovery.
Lehet hogy ez az oka mindennek? Se nyitás, se RUU, se OTA?
XDA-n azt írják hogy igen, mert a gyári recoveryt minden telepítő használni akarja. És valószínűleg visszazárás előtt nem tették vissza az eredeti recoveryt úgyhogy baszhatom hogy ezt frissítsem.még jó hogy nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest