- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Na csak újra próbálkoztam most reggel.
Most okén futott le. De mégse nyitotta ki.... pedig a végén succes, meg minden volt.nos ez után végleg feladtam....
viszont az RUU sem fut le a cuccon. Tehát a telóval van valami gixer.Most próbából megcsináltuk egy másik, full gyári One-on, ami egy csaj ismerősé. Kinyitottam simán, majd tudtam zárni is, S-ON-olni is.
Aztán az RUU is simán ment. Úgyhogy ezzel a telóval nem tudom mi van de nagy gáz az biztos.Update:
Közben közölte a tulaj. Hogy korábban nyitva volt.
Majd vissza lett zárva ugyan ezzel a progival. Viszont azóta nem jön be rajta a recovery.
Lehet hogy ez az oka mindennek? Se nyitás, se RUU, se OTA?
XDA-n azt írják hogy igen, mert a gyári recoveryt minden telepítő használni akarja. És valószínűleg visszazárás előtt nem tették vissza az eredeti recoveryt úgyhogy baszhatom hogy ezt frissítsem.még jó hogy nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Medence topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest