Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Mivel nekem külön van céges és saját telóm, így ez nem gond, zenét a sajátról hallgatnék, az meg Honor
Aminek tényleg tudnék örülni: ha egy órához több telefont lehetne párosítani egyidőben."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #951 üzenetére
De minek, mármint egyidőben. Mert az oké hogy telefonomhoz mondjuk több bt fülest lehet párositani és így ketten tudjuk u.azt a zenét hallgatni, de órát csak egy ember hord. Nézni az adatokat elég egy teló, wf feltöltéshez nem fontos egyidőben lennie.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #952 üzenetére
1. Mindkét teló értesítései megjönnének.Ez lenne a fontosabb.
2. Hozzáférnék a számlapbolthoz bármikor, akkor is, ha a céges teló nem Huawei/Honor."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #953 üzenetére
Jaj, ez a számlapbolt, mindig nevetek amikor reklamálnak érte. Senki ne értse félre, nem szeretnék bántani senkit, azért van kb 165 óralap, kiválasztottam a számomra "legjobb" 26-ot és valahogy túlélem hogy nincs fizetős óralap, főleg úgy, hogy néha jön újabb wf ami használható is ..
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #954 üzenetére
Én vettem az egyesre is, erre is fogok, mert ott vannak olyanok, amik tetszenek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #955 üzenetére
Persze az rendben is van, de nem mindennap veszel gondolom egyet, vagyis nem hátrány ha nem Huawei/Honor telót használsz, így nyugodtan használhatod a Samut dual simmel, és akkor minden üzenet megy az órára mint nekem is. Kivéve ha a Samud tudása nem elég .
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #956 üzenetére
Nem, nem elég.
Azonkívül szigorúan külön kezelem a céges/saját életemet.
Mindkét teló DS, de a céges policy miatt sajátot nem használhatok cégesnek, a cégesre meg én nem telepítek privát appokat (azt megtehetném), de egyrészt fele olyan gyenge, mint a sajátom, másrészt eszem ágában sincs saját profilokat használni azon. A Samu előtt iphone volt a céges, ott ugye nincs DS, így meg is szoktam külön telót."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
gyemipapa
senior tag
válasz scyllarus #957 üzenetére
Ha privát appot nem telepíthetsz a cégesre, akkor nincs miről beszélni, hiába tudna az óra két telóhoz kapcsolódni, ha a cégesre nem teheted fel a hozzá tartozó appot, vagy rosszul értelmezem?
Amúgy az nem játszik, hogy a céges teló SIM-jét is a saját telódba rakod át? Elvileg a legtöbb teló már képes egyszerre két SIM-et kezelni online.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
laczkoviktor
tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék venni egy ilyen órát. Minden napi használatra és hobbi sportoláshoz (futás, úszás, bicikli) Elég sokat olvasgattam a fórumon de pontos infót mégsem kaptam. Az órához lehet BT fülest csatlakoztatni? Futni úgy szeretnék hogy a telefont ne kelljen magammal vinni de zenét mégis tudjak hallgatni. Erre alkalmas? Ha edzek nem szeretném hogy zavarjanak és egy hívás megszakítja a zenelejátszást pl. A gps mennyire pontos? A leírásban azt mondják hogy igen de személyes tapasztalatok érdekelnek. Minden adatot rögzít? pl.: alvás, lépés, kalória, távolság stb. Időjárás kijelzés? Barométer?
Azt hiszem a számomra fontosabb dolgokat megkérdeztem.
Előre is köszönöm a választ! Kellemes napot kívánok! -
scyllarus
veterán
válasz laczkoviktor #961 üzenetére
Igen, lehet, működik.
A GPPS pontosságáról személyes élményem nincs, de a YT videók szerint az.
Ezek mind vannak, működnek."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
veterán
Honor band 5-öt váltotta ez az óra.Samsung A20e fogom használni,kíváncsi leszek rá.
Direkt nem vettem huawei telefont,azt mondták,hoghy meg fog szűnni a google támogatás. -
tibike8
őstag
Illetve még annyi, hogy ha jól értem, telefonként is használnád, ha futni mész. Úgy nem tudod. Csak bt-n keresztül tud hívást kezelni ergo vinned kell a mobilt is a futáshoz, ha ez a funkció is kell. De lehet, hogy csak félreértettem az elvárásokat.
-
scyllarus
veterán
"Ha edzek nem szeretném hogy zavarjanak és egy hívás megszakítja a zenelejátszást" - Szerintem pont azért akar telefon nélkül zenét hallgatni, így nem kap hívást közben.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #968 üzenetére
Igen, nincs vele gond. Persze az A20e maga nem egy gyors készülék - -finoman szólva - de a hívás működik, az értesítések megjönnek, számlapok gyorsan átmennek, stb.
-
Black_Raven
veterán
Ezt láttad már? Az óra FB csoportjában volt. Moddolt Health app, nem kell hozzá semmi a custom WF felrakásához..[link] Csak saját felelősségre!
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #971 üzenetére
Köszi, van olyan telóm, amin rizikómentesen kipróbálhatom.
-
scyllarus
veterán
válasz scyllarus #972 üzenetére
Nos, úgy tűnik nem települ
Szerk.: úgy tűnik Huaweire nem megy fel. Szerencsére van még opcióm.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz laczkoviktor #970 üzenetére
Akkor csak az zavart meg, hogy azért nem vinnéd magaddal, hogy ne zavarjanak futás közben. De csak ezért meg fölösleges otthon hagyni mert pl. repülőben sem zavarnak és attól még a mobilról is mehet a zene a fülesre. Vagy ott a ne zavarj opció is. Inkább azért jó otthon hagyni mert 'nagy' és kényelmetlen futás közben még ezt is hurcibálni.
Ne érts félre, nem a szavakon akarok lovagolni, csak elmondtam, hogy miért értettem úgy amit írtál, ahogy...#973scyllarus:
A HMS Core és a Huawei Appgallery letörlése ellenére sem ment fel? -
HKorn
veterán
GPS enyhén túlméri a távot, nem vészes 2% kb. Lépsszámláló szintén túlmér.
Run&Ride
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #974 üzenetére
-
scyllarus
veterán
Felment a Samsungra is. Kicsit trükkös volt, mert amíg nem töltötte le a magyar nyelvet, addigra csak egy pillanatra mutatta a 3 pöttyöt, aztán eltűnt, és a helye sem reagált.
A magyar nyelv után működik. Mindkét telónál viszont egy WF feltöltése után vissza kell lépni a számlapokból (csak ennyit, az Egészségből nem kell kilépni) és visszalépve a számlapokhoz engedi a következőt feltölteni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Black_Raven #971 üzenetére
mit érünk ezzel a milliárd free óralappal, ha nem lehet always on-ra rakni őket?.. ezt nem értem meg
gondolom, ez a moddolt app sem tudja őket folyamatosra tenni... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz Tibiajax #983 üzenetére
Nem tudja,de szerintem nem is érdemes az amoled miatt.. Mert egy idő után be fog égni.. Nekem az előző Magic watc 2-m amit használtan vettem, minimálisan beégett. Úgy tudjátok megnézni, hogy rámentek a ZSEBLÁMPA funkcióra és a full fehér háttérnél meg lehet vizsgálni.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
HKorn
veterán
válasz Ferenczi Áko #986 üzenetére
Nálam is attól függ hol vagyok, ha olyan helyen futok ahol gyakran szoktam, ott kb 10mp, ha idegen helyen, akkor kicsit tovább keres, de max 30mp.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Black_Raven
veterán
válasz Tibiajax #983 üzenetére
A helyzet az, hogy sztem a tulajok 10%-a sem használja az órán az AOD-ot, én sem, vagyis az igazi óralapra vagyok kiváncsi, nem egy butitott halványitott semmire. Én azt mondom akkor világitson amikor kiváncsi vagyok rá, és akkor teljes pompájában, ne állandóan a nagyvilágba. nekem nem érne 5 nap elvesztegetett energiát..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Black_Raven #988 üzenetére
-
scyllarus
veterán
válasz Tibiajax #989 üzenetére
Ezeket AOD-nak beállítva nem feleződne az üzemidő, hanem harmadolódna-negyedelődne. Az összes mérés adatát folyamatosan frissíteni kellene a képernyőn.
-
tibike8
őstag
válasz Black_Raven #988 üzenetére
Én mint a 10% része írok csak, hogy az egyik szempont volt az óra keresésnél az AOD. Nekem így tetszik mert a szemeben sokkal inkább órának néz ki.
-
Black_Raven
veterán
Jó rendben, van benne AOD? Van. Akkor használjátok. A telefonon sem a HomeScreen az AOD, hanem fapad óra+jelzések(oké már lehet csicsázni)Aki szereti használja örömmel. A többiek meg nézzék a fehér hollót, mert a fekete én vagyok.
-
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
scyllarus
veterán
A Wear OS-es órákon szerintem lehet bármit állandóra állítani, de ott csak 1-2 nap az üzemidő.
A Huaweinek nem éri meg, hogy olyan órákat csináljon, amik ugyanannyit bírnak, csak butábbak. Szerintem jól mérték fel a piaci igényeket."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, kis segítséget kérnék. Egy hete használom (netes rendelés, még a 14 napon belül vok) és elbizonytalanít a pulzusmérő pontatlansága) Nem tartom olimpikonnak magam, de egy normál kettlebell-edzés alatt gyakorlatilag soha nem lépi át a 100-a pulzust. Szakad rólam a víz, lassan már alul is veszek levegőt, de a pulzusom bőven a bemelegítés/aerob kategóriában marad. Ironman vagyok, csak eddig nem tünt fel és ezért hisztizek?
Bocsánat, még egy fontos probléma: Xiaomi POCO F1-el használom. Autóba ülve egyszerűen nem tudom az AUTÓS kihangosítóra terelni a bejövő hívást, folyton az órát erölteti. Erre nincs ötletetek esetleg? Előre is nagyon köszönök bármilyen segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zelota33 #997 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom. Elég szoros? Nincs alatta tetoválás?
Ezt passzolnám, nekem iphonenal, Samsunggal, Honorral sem volt ilyen gondom, az autó rendszere inkább a kérdéses. Nekem Nissan gyári van."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zelota33
csendes tag
válasz scyllarus #998 üzenetére
Köszi a választ! Nem, nincs tetkóm, sőt az alkarom nem is extrémen "gyapjas". Pont ezért bizonytalanít el a furcsa pulzusszám. MI Band 4 hitelesebbnek tűnt... Az autós kihangosító nekem is gyári (SKODA egy Octavia-ban) és csak azóta akad a bluetoouth-os órával, mióta az óra "felvenni is képes" a bejövő hívást, nem csak elutasítani. (előző MI Band 4 ill. Bip egyike sem okozott gondot.) Nekem az is jó, ha valahol állítható (lenne), hogy pl. elsődleges prioritása az AUTÓ hangrendszerének legyen bejövő hívásnál, s csak választható legyen a HONOR. Sajnos erre eddig nem láttam lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zelota33 #999 üzenetére
Én nem állítottam semmit, úgyhogy nem tudom
Csak a tetkó zavar be, ha jól tudom, az Apple Watchot kivéve mindegyik óránál, a Huawei összes órájánál/perecénél biztos. Akkor ott lehet gyári hiba. Esetleg próbálja ki valaki a családból/ismeretségből, 1-2 perc alatt fel lehet tolni a pulzust 100 fölé szinte bármivel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest