Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Notepad++
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönjük az összehasonlító írást, én is sokáig vívódtam, hogy inkább gyűjtök Garminra, de az új mw2 vs használt garmin közt előbbi győzött. Nagyon nagy hiánya az mw2-nek, hogy nincs rendes számítógépes app hozzá vagy bármi felület, pedig hardveresen sokkal többet tudna, ezeket amiket írtál azért hiányolom néha.
-
scyllarus
veterán
Igen, sportra egyértelműen a Garmin a jó választás. Csak én annyit nem sportolok, hogy profi sportóra kelljen, pláne úgy, hogy amiket eddig láttam, azokat hétköznap nem hordanám. Amúgy is húzós az áruk (oké, adnak is érte valamit), de csak sportra nekem soha nem érné meg.
-
soundman1
senior tag
A Huawei telóra automatán jön, nálam 615-nél jár, 1 hete jött a 612, de váltotást most nem láttam.
Még a 612-t nézve láttam, hogy a Lépések menüben lett egy ugrás gomb, amivel a napi beállított lépészám teljesitéséhez egy edzést, gyaloglást lehet inditani. Ez nekem új volt.
Valóban lehetne értelmes fejlesztéseket belerakni. Az már nem sejtet jót, ha az ikonok, sőt az indítóképernyő szív ikonjának csicsázásában (mert ez os új lett) fullad ki a fejlesztés. -
soundman1
senior tag
Szívesen.
Vissza is írtak, mert a ti bejelentésetekhez nem csatolhattam az alkalmazásnaplót, igy nem tudták beazonositani az eszközt. Megadtam nekik ezeket:
"Az óra névjegye szerint
Készüléknév: Honor MagicWatch 2-64A
Modell: LTN-B19"Viszont alábbi szerint írták, hogy közvetlenül is lehet írni nekik (gondolom amihez nem kell az alkalmazásnapló). Így is eljutatthatjuk kéréseinket a modell megadásával:
-
soundman1
senior tag
-
Black_Raven
veterán
-
ultio
aktív tag
Teszteltem
Egészség app > Google Fit > Health Sync > Strava. Manuálisan indítva a szinkronizációt átmennek az adatok.
Viszont tényleg pontatlanul, pedig maga az óra jól rögzíti és az Egészség appban is rendben van.
Igazából ez arra jó, hogy ott legyen Straván az aktivitás, de az adatok rosszak.Ha megoldja a Health Sync, hogy közvetlenül az Egészség appból kapja az adatokat, hátha pontosabb lesz.
embe
Kerestem, de nem találtam fotót, hogy hogyan nézhet ki fekete szijjal...
Szerintem nagyon jól néz ki a fekete szíjjal és minőségi a szíj is. -
Tibiajax
nagyúr
elmondom, rettenetesen egyszerű.
az apple watchnál (bocs, h ezzel jövök mindig példának, de egy héttel ezelőttig még úgy volt h olyanom lesz, az akkori iphone-om mellé, de aztán másképp alakított a sors), van pl egy kék, spiráló, pulzáló számlap, ami hát.. iszonyat jól néz ki, önmagában. na most az én nagyon szeretném full on-on hagyva, hadd menjen, hadd lássák, ha nézzen már jól ki a karomon..
de tényleg. az abban a pillanatban megfogott, majdnem h azt tudom mondani, szinte csak emiatt akarok egy smartwatch-ot a kezemre.. úgysincs rajta semmi
és amikor olvastam, h ez a -jóval szerényebb árazású- honor is tud ilyesmit, a telefonommeg úgyis váratlanul huawei lett most, miért ne -
zzola
titán
+ nézőpont kérdése, de elégetett kalóriát is kevesebbet mér a Honor. GPS-ben (megtett táv) is van eltérés, azt olvastam, hogy kevesebb mintát vesz a Honor, talán innen adódik a mérési eltérés...
Pulzusra elég fals adatokat hoz! Nyugalmi (ülő) állapotban nekem 40-50 között van a pulzusom, ez meg képes akár 80-100-at is mérni.
Na jó, de több mint 50%-kal olcsóbb a Honor.Kardiot lehet egyáltalán rögzíteni vele?
-
Tacsilaci
tag
Amint lesz rá lehetőség, írok. Egyenlőre itthon vagyok karanténban. Amit már most el mondhatok kisebb az óra. Kevés jó számlap van ami pedig tetszik annak a jó része fizetős! Az adatok nagyon de tényleg nagyon részletesek. Éjszaka is méri automatikusan a vér oxigén szintet. Annyi beállítási lehetőség van hogy az ember elveszik benne! De nekem a Honor kijelzője jobban tetszett. Alig várom az első edzést... Ha nem válik be vissza küldöm,és keresek tovább.
-
HKorn
veterán
-
Tacsilaci
tag
Sajnos futás közben is alacsonyabbat mér valamivel de az nem releváns,tényleg úgy ahogy írják négy öt szívverés...Az az igazság hogy a Huawei annak idején is a futást és a kerékpározást preferálta. A többi sport is szerintem picit parasztvakítás,de azért a súlyzós edzést rengeteg sportban használják erőnléti edzések miatt.Én főleg ezért vettem mertt 47 éves múltam, az elmúlt 6 évben használok ilyen kütyüket,a mai napig megvan a fitbit charge 3,az egy picit túl sok kalóriát számolt,de a pulzust nagyon jól mérte.De azért vettem ezt mert szerettem volna egy óra kinézetű eszközt...
-
Babetta-X
senior tag
-
TomMusic
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest