Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
-
resist
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Átnéztem még egyszer és megvan, be volt kapcsolva az akkukímélő...
Rá is jöttem miért, múltkor kipróbáltam ezt a Petal Health-et, de leszedtem és visszatettem ezt, ezek szerint elfelejtettem kikapcsolni
Amúgy random időközönként kilövi a telefon, hiába van lockolva meg auto start meg anyámkínja, erre tényleg nem jöttem rá miért csinálja. -
zombinyul
addikt
válasz
scyllarus
üzenetére
A másik karomon stabilnak tűnik. Franc, gyerekkoromban jobb karon hordtam az órát, aztán átszoktam a balra, most meg a tetkótlan karomon nem tudom elviselni
Az alvás funkció birizgált igazából, de totál halott, semmit nem mért most éjjel se.
Az értesítésekkel kapcsolatban viszont teljesen tanácstalan vagyok.
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nem kell firmware frissítés hozzá az Egészség 12.0.12.320 verzióban már biztos bele került!
A kiválasztott edzésben a jobb oldali 4. Útvonal nevűre kell bökni és a kolléga által linkelt export lehetőségek fogadnak.

Sőt ha egy régebbi fájlod van és pl. hiányzik a Health-ben, majd kéred a fájlkezelőben, hogy nyissa meg, akkor vissza lehet így tölteni a hiányzó, elveszett adatokat. Ha ez így van, akkor ez még egy jó hír!
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Ez speciel a Huawei Watch GT 2 volt, nekem a Pro is tudja, persze többet is mint a sima, de igen. A lemaradás listátok mostmár nagyon jelentős, és úgy látom semmi esély a Honor frissitésére, bár én teljes szivemből drukkolok nektek, mert nem felejtem ezt a szép és jó órát.

-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Írtam a hihonor-nak, gyorsan meg is jött a válasz:
"Valóban mostmár két különböző cégről van szó, múlt év szeptembere óta. Jelen pillanatban két modell található meg a piacon, ahogy Ön is leírta. Az LTN-B19 Huawei által gyártott, az LTN-B39 pedig Honor által gyártott eszköz. Mivel Önnek a Huawei által gyártott modellje van, ezzel kapcsolatos kérdésekben a Huawei ügyfélszolgálata tud Önnek segíteni, illetve hogyha garanciális javításra van szükség ugyancsak a Huawei segíthet."Szóval akinek B19 modelle van azt a huawei szervizeli, akinek B39-e azt a Honor. Nem csak a frissítésről, hanem a szervizről is szól e kérdés.
Babetta-x: Köszi a segítséget, de nem szeretnék váltani, csak dühít a dolog. Még próbálkozom a Huawei üsz-nál is. Nem csak rólam, hanem minden HMW2 tulajról van szó.
-
Keef_Lee
őstag
válasz
scyllarus
üzenetére
De úgy tűnik, hogy megkaptuk. Sőt még az utána következőket is. (Lásd #2074 és #2075 hozzászólások)
Nekem a nevében ez van: D34Egész elégedett vagyok vele. Ha, amit tud megbízhatóan tudja, akkor csak 2 dolog lenne még, ami számomra jó lenne: számológép, vérnyomásmérés
#2080 Probert75:
Ahhoz képest nem is olyan túl olcsóak az utánzatok. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Mire gondolsz nem értem?
Nekem működik! (Bár korábban nekem nem működött e funkció, csak a beta-val).
Régi B19-es modellű HMW2 órám van; Huawei telón Appgalleryből frissített 12.0.11.300 verziójú Health fut és van óraszámlap hozzáadás. Kipróbáltam a saját számlapomat fel-le tudtam tenni az órára. -
Dimond G
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Úgy értettem, hogy ha netet visszakapcsolom, akkor jönnek-e értesítések az órára!
Nem volt egyértelmű a megfogalmazásom!
Sms, hívás net nélkül is megy.... jól írja Ferenczi Áko!
Azért kéredem, mert Amazfit óránál a Zepp alkalmazás ha elaludt és nem volt net (bármit állítottam a telón, órán) visszakapcsolva a netet nem jelzett az óra! Kiakasztott! Cserélném és eért kérdem, hogy a honor órája ezt nem csinálja Apple telóval! -
Throme
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Nekem még mindig nagyon tetszik ez a HMW2, a frissítés hiánnyal/kimaradással együtt is.
Nyilván nem akarlak, nem is tudlak lebeszélni egy esetleges váltásról, de most lesz egy GTR3-ad, tengernyi frissítéssel... mennyivel leszel előrébb?
Elmondhatod, hogy az órád a legfrissebb... egészen a GTR4-ig .... -
gyemipapa
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nálam sem a tévézést, sem az olvasást nem veszi alvásnak, csak ha tényleg elszundítok egy órácskát a fotelba. Nyilván figyeli, mennyi ideig vagyok mozdulatlan, illetve a pulzust.
Aogy számomra az is rejtély, hogy számítja ki és küönbözteti meg az alvás három fázisát, annak váltakozását.
Nekem inkább az hiányzik, hogy nm jelzi pl. hanggal, úgy 15% körül, ha le akar merülni. Most pl. elfelejettem feltölteni hévégén, most vettem észre, hogy már csak 5%-on van, persze dolgozom, spéci töltő meg otthon, úgy hogy inkább kikapcsoltam, ne legyen mélykisütés. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ja, így van, és tegnap megjött a huawei tesóra a 4. update.
Éedeklődtem és ezt a választ kaptam 10 napja a support@honorhelp.zendesk.com mail címről:
"17 Aug 2021, 13:15 CESTKedves Péter!
Köszönöm szépen a válaszát!
A G8.......1100455 sorozatszámú eszköz modell neve: Minos-B19VEgyeztettem a technikus kollégákkal az elérhető frissítéseket illetően és szeretném tájékoztatni,
hogy a Honor MagicWatch 2 típusú készülékre a 1.0.11.20 verzió a legfrissebb.Amint lesz frissebb verzió az eszközre, azt a rendszer jelezni fogja.
Amennyiben bármilyen további kérdései lennének, írjon nekünk bizalommal!
Üdvözlettel,
Vivien
Honor Magyarország
Ügyfélszolgálat" -
Asahi78
csendes tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszi mindenkinek. A stabilabb, rendszeresebb frissítések miatt szerintem Huawei lesz majd. Ezüst bőr szíjjal, már csak keresni ekll majd hozzá fekete gyári szíjat állandó használatra. A Honor mondjuk adja mellé alapból....
Egyébként a Honor is megkapja elvileg e Harmony OS-t ez alapján:
https://www.huaweicentral.com/harmonyos-eligible-devices/
-
Cyborg
őstag
válasz
scyllarus
üzenetére
Írtam a supportnak, mert szerintem ez vmi szoftveres nyűg lesz.
A health appban mindent jól mutat, és jó helyre teszi a tartományokat, regenerációs időt is ír.
Meglátjuk mi lesz.
Mondjuk érdekes, hogy nincs a health appban se edzés hatása, meg regenerációs idő biciklire. Huawei band 3-nál volt pedig. Na mindegy, mivel reseteltem az órát, nem tudok tovább elemezni, mert eltűntek a korábbi futás adatok, és csak bringa van benne most.
-
Cyborg
őstag
-
Black_Raven
veterán
-
HKorn
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Persze, mindenkinek a saját szempontjai alapján érdemes választani és egyébként a Honor is bőven jó hobbisportra. Jó a GPS, pontos a pulzusmérés, vannak edzésadatok is, több nem kell. Nekem sem ért volna 100k-t a Garmin, de ennyiért már megnézem, ki tudom használni a plusztudást, plusz asszonynak is Garminja van.
-
HKorn
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Ez nem a Venu Sq, azt visszaküldtem, az tényleg kicsi es gagyi kinézetű volt. Ez a Vivoactive 45mm-es, fémtokos, hasonlít a Honorra csak nem amoled kijelzős, hanem transzreflektív, ami nekem jól fog jönni.
Nekem 90%-ban sportra kell az óra és abban sokkal de sokkal profibb a Garmin szolgáltatások terén.
Egyébként sok bajom a Honorral sem volt, nagyon jó kis órának tartom, nem is szívesen válok meg tőle.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Oké, visszanéztem a threadet.
A helyzet a következő:
Iphone: semmilyen számlapot nem tudsz az órára áttölteni (talán most fog változni)
Huawei/Honor: minden elérhető, a fizetősek is
Nem H/H droid: a fizetősek nem elérhetők, ha jól tudom. Nekem legalábbis Samsungon így van, de azon fejlesztői Egészség van. -
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Az óralap projektem így áll.
Elkészültem az angol és a magyar naptári napos verzióval. A Facemaker csapata nem tudta megoldani a kérdésem, állítólag a huawei óra firmware-je miatt, így nem várhatok javítást tőlük, ezért trüköznöm kellett a megjelenítéssel. Tesztüzem utáni javításokon túl vagyok. Gondoltam megkeresem a Huawei MO-i ügyfélszolgálatát, hátha mindenki jól jár egy újabb face-el az áruházukban.
Egy szépen körített nagy 0-át kaptam válaszul egy bot-tól vagy a vezetéknevét titkoló hölgytől:
"Luca vagyok, én fogadtam levelét.
Örömmel olvastam, hogy Ön is bővíti felhasználóink táborát!
Szeretném tájékoztatni, hogy jelen esetben nincs lehetőség az Ön által is említett műveletre, ugyanis ennek kivitelezéséhez, fejlesztői fiók szükséges, melyet egyenlőre nincs lehetőségünk biztosítani ügyfeleink számára."Ha nekik nem kell, akkor megy a hwgtface-re fel. Elküldtem az admin-nak. Ha fent lesz az oldalon a link, akkor megosztom itt, akinek kell vigye a számlapot. Mégegyszer: avas látásúak előnyben. 🤓
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszi, tényleg végignéztem mindet, 10.000 számlapot, ebből kettőt használok, 4-5-ből vett ötletekből próbálnám megvalósítani az én ideámat, de ahhoz még gyakorolnom kell a facemakeren, hogy megvalósíthassam.
Próbálom felmérni hol vannak a határaim, ezen a számlapon se látok mindent, talán übervakond lettem. Ennélminimalistább jön be és nem szeretem, ha valamit meg lehetne pontosan is csinálni, és mindig látom benne azt, amit nem szeretnék. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszönöm figyelmességedet, láttam, de analógot (mutatósat) keresek. A hwgtface-n és az Egészség appon belülieket végignéztem, az ott látottak alapján csinálok egy egyszerű kinézetűt (dizájnkodáshoz amúgy sem értek), most ketyeg az órán tesztelésre.
Érdekes, hogy pár napja teljesen más volt a facemaker felülete és tudás, ma úgy néz ki, mint a videón.
A stressz szint az előzőben benne volt, az újból eltűnt, ezt bele akarom tenni, de most hogyan?
Az egyes értékek körcikkben való mutatását nem tudom még létrehozni, ha valaki tud segíteni szóljon.embe: köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jófogás tapasztalatok
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rá is jöttem miért, múltkor kipróbáltam ezt a Petal Health-et, de leszedtem és visszatettem ezt, ezek szerint elfelejtettem kikapcsolni
Amúgy random időközönként kilövi a telefon, hiába van lockolva meg auto start meg anyámkínja, erre tényleg nem jöttem rá miért csinálja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)