Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Honor Magicwatch 2 nagyjából 60K huf körül van mindenhol 2 év jótállással.
Nektek mennyire merül amúgy a kütyü? Most vettem egyet, 2 napja van meg (Amazfit GTR-ről váltottam, sokkal profibb ez, megérte a váltást), de napi 10% felett merül, GPS használat nélkül, nem túl sok értesítéssel, intelligens pulzuskövetéssel és stresszfigyeléssel. Nem sok ez kicsit?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #93 üzenetére
Lefrissült a telóm Android10-re, sötét mód be volt kapcsolva, most már az Egészség app is sötét, ami jó, kivéve hogy a edzéstrackeknél a térkép is tök sötét. Lehet ezzel valamit csinálni azon kívül, hogy kapcsoljam ki a sötét módot a telefonon?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz snecizero #112 üzenetére
Be lehet állítani, a néhány számlapot lehet paraméterezni, a kis körök mit mutassanak, fogaskerék jelnél a számlapválasztó menüben, ugyanakkor nem sok értelmét látom, a VO2 adat ritkán változik nagyot, meg automatán nem méri, csak manuális méréssel lehet mérni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz GordonSamway #136 üzenetére
Csak kézfelemeléskor villan fel, mivel addig kikapcsolva van a képernyő, tehát nem a szemed előtt, szerintem nem is lenne sok értelme, hogy felvillanjon.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz agyhalottak #153 üzenetére
Jaa, azt hittem ha valaki megveszi az onnantól kváz óraként hordja, akkor is, ha nem használ rajta semmilyen okosfunkciót, csak az órát nézi
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Hány cm a csuklód körfogata? Enyém se túl vastag, 18cm és a 46mm-s nem nagy rá.
Én mindenképp a 46-osat venném hacsak tényleg nem túl vékony a csuklód. Nagyobb akksi és a telefonkihangosítás funkció szerintem két nagyon jó dolog, amit sajnos a 42-es nem tud.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Cobalt14 #163 üzenetére
Kb ugyanezekre használom a Magicwatch 2-t, tudom ajánlani. Stratos 3 sportra valamennyivel profibb cserébe kinézetre kevésbé szép. T-Rex is jó de abban nincs barométer így magasságmérés pontatlanabb már ha ez számít, és eléggé bumszli vastag, cserébe kevésbé kell rá vigyázni.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Watch Active 2 nagyobb tudású óra, ami az árán is látszik, viszont akksi időben gyenge. Pontos pulzusmérést egyik PPG optikai mérős órától se lehet elvárni, ha ennyire pontosan kell akkor mellkaspánt és azzal kommunikálni képes óra kell neked.
Mondjuk a Band5 és Biphez képest mind a kettő óriási ugrás (árban is )
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Azért nagyjából ezek is pontosak, főleg nyugalmi helyzetben. Okosórák sokat tudnak, kerdés mi kell neked. Egyik legszebb és hosszú üzemidejű páros a Honor MagicWatch 2 / Huawei Watch GT2. Samsung Galaxy Watch Active 2 van teljes okosfunkciókkal telepíthető app stb, de nagyon rövid 1-2 napos üzemidőkkel. Olvasd el az MA-s teszteket itt, aztán dönts.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz sehherezade #175 üzenetére
Kérdés mennyire legyen elegánsabb kinézetű, vagy esetleg műanyagosabb sportóra kinézet is oké-e. 70 ezerbe sokminden belefér, Garminból egy Forerunner 45 vagy 45S ha kisebbméret a cél, de ez műanyag és a kijelzője transzreflektív, Honor MW2 is nagyon jó kis óra és szép is, AMOLED kijelzős, szintén ajánlott .
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz sehherezade #177 üzenetére
Akkor inkább Honor MW2, nekem is ez van 46mm-esben, hobbi sportoláshoz (futás és bringa), illetve irodai környezetben, pl inghez is megállja a helyét.
Tudja azokat a sportfunkciókat ami egy hobbisportolónak kellhet, van Firstbeat edzés elemzés, pihenő idő javaslat stb, VO2 Max, stabil GPS, közepes üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Mi az új fw verziószáma? Ami kezeli a fényképezőgépet.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz SunyiMenyét #228 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened melyik tetszik jobban, gyakorlatilag tudásban nincs különbség, designban is minimális. Nálam MW2 lett a befutó, mivel a tachymeter-es designt szebbnek találtam.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz andras.t91 #234 üzenetére
Elindítasz egy edzést és a felső gombot megnyomod ott lesz a hangerő szabályzás és ott kell lenémítani.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Nemrég vettem észre, hogy mostmár edzés alatt is vissza lehet lépni a zenelejátszóhoz, méghozzá a fő edzésképernyőn balra húzással. Ez gondolom a legutóbbi fw updattel jött, nem volt róla említés, de nagyon üdvözlendő dolog!
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest