Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Nem is kell látnia. A Healthben is Adatmegosztás néven van a menüpont. Az óráról és más eszközökről beérkezó adatokat osztja meg a G Fittel. Így működik, ez a normális.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Ha jól tudom, Garmin órák tudják a monitorozást.
Nem próbáltam, de Honorom van, menne biztosan.
Viszont ma-holnap végre meglesz az Iphone->Samsung cserém, akkor azzal majd megnézem, van-e gondja.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Így pont logikusnak tűnik a magyarázat. Elindítod, fut, aztán a teló memóriamenedzsmentje kilövi a háttérből, és leáll. Nem tudom, milyen telefonon használod, próbáld meg védetté tenni/engedélyezni vagy ahogy ott hívják.
-
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
Na, nekem még érdekesebb. Elindítom a zenét a telefonon, az órán a hangerőt tudom szabályozni, de mást nem.
-
eladogeppc
veterán
-
scyllarus
veterán
Csak hibajavításokat írtak, nem is vártam semmit, csak a YT tolta az arcomba a videót, és feltűnt az azonos verziószám.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Mivel nekem külön van céges és saját telóm, így ez nem gond, zenét a sajátról hallgatnék, az meg Honor
Aminek tényleg tudnék örülni: ha egy órához több telefont lehetne párosítani egyidőben."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
"Ha edzek nem szeretném hogy zavarjanak és egy hívás megszakítja a zenelejátszást" - Szerintem pont azért akar telefon nélkül zenét hallgatni, így nem kap hívást közben.
-
Black_Raven
veterán
Jó rendben, van benne AOD? Van. Akkor használjátok. A telefonon sem a HomeScreen az AOD, hanem fapad óra+jelzések(oké már lehet csicsázni)Aki szereti használja örömmel. A többiek meg nézzék a fehér hollót, mert a fekete én vagyok.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Black_Raven
veterán
-
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz tibike8 #1317 üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest