Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz
tibike8 #1474 üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
-
soundman1
senior tag
válasz
tibike8 #1317 üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
-
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is. -
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest