Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ilyen nekem is volt.
24-e, ajándékbontogatás, és erre csörög a telefon, kolleganő, aki fiának én válogattam össze és építettem meg a karácsonyra szánt kompútert, hogy "nem megy az internet, mondj már rá valamit"
Katika, karácsony van, szenteste, nagyon sajnálom, de én ezzel most nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, ezen kívül ha akarnék se tudnék segíteni, mert két megyével odébb vagyok.
alig akarta megérteni...
őt nem tiltottam le, mert egyébként kedvelem, jószándékú, meg hálás, jól főz, legtöbbször egy vacsora volt a fizetség, ha náluk dolgoztam, a férje is kolléga és vele is jóban vagyok, de valahol akkor is meg kell húzni a határt.egyébként az volt a gond, hogy az USB-s WiFihez nem volt rendes Win8 driver, emiatt eldobálta a kapcsolatot. persze erre januárig várniuk kellett, mert erről nem szólt előre, hogy ilyet akarnak használni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen routert?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest