- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
peet137 #6920 üzenetére
Magoldottam a kotyogást.
Kapott egy kis B-7000 ragasztót vékonyan a csapágy köré és a tengelyekre. Rugalmas oldható gumi szerű kötés a vége, szóval teljesen jó.
Mentem vele egy próba kört, sikerült is megint elhajlítanom az egyik tengelyt.
Volt még egy viszonylag egyenes, arra kicseréltem, de ez volt az utolsó, szóval most vadászhatok valamit. Egyszer sikerült vennem olyant ami jó, de annyiba került 1db mint más típushoz a 4 db. És ha minden menetnél elhajlítok min. egyet, akkor nem nagyon éri meg bekapcsolni az autótA következő verda biztos valami wltoys lesz, azokhoz van minden alkatrész jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BMW topik
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest