- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
válasz
peet137 #6487 üzenetére
Ha berakod a kosárba, alul meg lehet nézni a szállítási ktg-et.
EU-ból érdemes rendelni szerintem akkor tuti nem lesz rajta semmi egyéb ktg.
Alul nekem 10$-t számolt, 99$ után ingyenes: "Shipping Cost (Free over US$99) at $9.99"
Még én se rendeltem innen, de most nagyon fontolgatom.. ha paypal fizetést választod szerintem nincs kockázat. -
peet137
tag
válasz
zolikaDB #6496 üzenetére
Gondolom, nem szerelhető a motor, ami benne van... Ha mégis, akkor nézd meg a bronzperselyt (nem hiszem, h csapagyazott lenne az alap motor), vagy az alloresz lehet még eltörve, nekem olyan is volt már. Esetleg a szénkefe lehetett elfordulva kicsit. Ha így a motor is forog a gáz huzasra, akkor csak valami mechanikus szorulása volt
-
zolikaDB
veterán
válasz
peet137 #6495 üzenetére
Nincs masik motorom.
Viszont. Leszedtem a burkolatot, es a motor kihajtasa be volt allva, mint a beton.
Nagy nehezen kezzel megmozgattam, azota kezzel szepen forognak a fogaskerekek...
Kifujtam kompresszorral, de nem jott ki semmi...
Mitol ragadt le?
Majd holnap osszerakom es kiderul, hogy mukodik-e a szekér. -
peet137
tag
-
peet137
tag
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni picit?
WLToys 14401.
Tegnap este kimentem vele pár karikát vadulni. Ment szépen, majd megállt. Mint amikor lemerül.
Új akksi, semmi. Akksik fel töltőre, be az autóba, semmi.
Kormányzás OKÉ, ha húzom a gázt, csak csipog. -
JoinR
őstag
válasz
peet137 #6483 üzenetére
hobbyking.com EU raktár
-
peet137
tag
Milyen olcsóbb lipo akksit érdemes venni mostanság? Jofogas tele van 120c-s, számomra ismeretlen nevű akksikkal, érdemes onnan ilyeneket megvenni? Cnhl, stb. 2s akksikrol van szó. 12-15e/db áron mérik őket kb... 5000 mah-tol felfelé lenne jó.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gubu0101 #6479 üzenetére
Siraly a gep! Hasznald egeszseggel!
Csak ne felejtsd el visszakapcsolni az akku vedelmet, ha veszel bele LiPo aksikat!(#6474) ANDROID???
Nem tudom, hogy jo-e bele ez az univerzalis dolog... Szerintem en olyat vennek bele elso korben, ami model robbantott abrajan rajta van. Kis gyakorlat utan kezdenek kiserletezgetni. -
Levi123
senior tag
Szia!
A WltoysA979 -ről tudok nyilatkozni, ilyen játékot rendeltem a banggood-ról. Szórakoztató, alap akkuval kb 20 percet megy, de ha nem nyúzod nagyon lehet fél óra is. Nálam a kisfiam (5 éves) és a kislányom (7 éves) játszik vele + én is kicsit. Az autó jól megy, nyél gázon kormányt alászedve pörög mint a chemotoxos légy, nálam annyit ment terepen amikor lementek az útról és a szomszéd füvét csapatták
A kerekei összevissza lógnak, mert csak siklócsapágy van, nem gördülő, így kikopott, első kerekek széttartással vannak, én nem tudok vele egyenesen menni, akárhogy állítottam a távirányítón, feladtam, így használuk.
Rendeltem hozzá kínai piacról első és hátsó difit (mert a gyári difi az műanyag belső fogaskerekes és ott szétment valami, mert kerregett és a gáz húzásakor darált) meg az összekötő tengelyt fogaskerekekkel. Ez 11eFt volt, ennyit költöttem rá.
Már lassan egy éve lesz meg a kisautó, megszerettem az autózást így rendeltem egy Traxxas Maxx-ot, azt még nem próbáltam ki, de már úton van hozzám, nagyon várom.
-
Gubu0101
veterán
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Azt tapasztalom, hogy a kefés szettel szerelt RC autóm jobban szívja a 2cellás lipot, mint a BL szettesek úgy általában. Ez általánosan igaz? Tudom, hogy több tényezős a dolog, illetve a mászóautómra nem igaz ez, de a csapatósnál határozottan látszik. -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #6474 üzenetére
Ez elvileg erősített (HD). :)
Szétszedem megnézem a csapágyakar is stb. Azta n kiderítem miből mennyi kell... -
ANDROID???
addikt
Igen ettól tartok én is. Viszont nagyon is zavarja a szememet, a kerék által leírt nyolcas.
melegítésre is gondoltam és utána kocogtatni kalapáccsal esetleg..
Ez jó lehet es [link] etleg, vagy honnan lehet erősítettet beszerezni?
Van náluk külön is, de nem tudom az esetleg jobb lenne e. -
tvamos
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6458 üzenetére
En nem probaltam, de szerintem el fog torni.
Valoszinu ugratasnal hajlott el, nekem is volt ilyen, csak nem ezen az auton, hanem Kyoshon Infernon. nincs is annal jobb, mint mikor ugratsz vagy 6-8 metert, es sikerul 4 kerekre erkezni.
-
JoinR
őstag
A Wltoyshoz biztosan több alkatrész elérhető, ugyanez a platform van több modellben. Anno volt 959-esem egy rövid ideig, de felejthető élmény, gyereknek azért elmegy.
A méretéből adódóan nagy terepképességre azért nem kell számítani.
Arra gondolnak a fogaskerékkel kapcsolatban, hogy a motoron fém fogaskerék van, amihez egy műanyag fogaskerék kapcsolódik. Ha nagyon nyúzva van, az fog először elszállni, de ezáltal kicsit védve van a többi eleme a hajtásnak.
A baj ezekkel, hogy a nem csapágyazott részek egyszerűen gyorsan elkopnak, a műanyagok puhák. Pl. a kerekek hamar össze-vissza állnak, stb. Általában mindenre van tuning/fém alkatrész, de a végén úgy már nem is olyan olcsó. -
peet137
tag
válasz
Sub-ZeRo #6465 üzenetére
Előre is köszi! Ráér a dolog, nekem se sok időm van ezzel a hobbival foglalkozni, nálam is több hetes, hónapos mutatvány egy ilyen átalakítás, amit tervezek. A drift gépem sztem kB 1 év alatt állt össze, mire frankó lett, de a jó munkához idő kell
de végül már nem is nagyon hasonlít az eredetire.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. 20k körül (bár gondolom 436-os dollárnál nem sok esély van rá
) van valami kezdő RTR, offroad autó, amit már érdemes lehet megvenni? Keresztfiamnak (6) lenne ajándékba, gagyi teszkógazdaságosat nem akarok neki, mert nyilván azért keresztfater is csapatna vele néha
Kis keresés után én ezeket találtam kuponnal:
Eachine EC08 vállalható lehet 23k-ért? Vagy inkább Wltoys A979 ugyanennyiért? Nem kell túl gyors, viszont azért boldoguljon terepen, viszonylag strapabíró legyen, és kapható legyen pótalkatrész, ha valami reccsen.A Wltoys-nál ezt írják: "PS:The reduction Gear of this car are fragile parts,recommend to prepare some as reserve spare parts". Itt pontosan mire gondolnak? Mennyire kell ezt komolyan venni? És mennyi a csere alkatrész? Valamint ez a másikra is érvényes lehet, csak ott nem hívják fel rá a figyelmet?
-
ANDROID???
addikt
válasz
Gomez1984 #6467 üzenetére
Csavarrögzítő ragasztó pl, de van több fajta.
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Egy kis help kellene
Adott egy wltoys 144001
A kerékrögzítő csavarok mindíg meglazulnak pár perc játék után. Van esetleg valami megoldás rá?
Vettem rá külön alátétet és önzáró anyát de az is felold -
válasz
peet137 #6463 üzenetére
Rendben van!
De előre szólók nem most lesz sajnos mire elkezdem összedobni.
Van megint összerakva egy 140-es csomag, ami a következő lépés lesz, de nem tudom mikor rendelem meg. Meg amik benne vannak, még akkor sem tudom elkezdeni összerakni mert a festékek nincsenek benne. -
válasz
Zolka75 #6462 üzenetére
Szia!
Egyelőre nincsenek ezek még meg. Ami biztos, hogy vezérlő, táv, szabályzó, meg szervó van egy csomagban. Én azt fogom megvenni. [link]
Az a baj, nem tudom milyen vezérlő van benne és olyat még csak nem is találok mint ami a képen van. Így hát a külön-külön vasárlást azt elvetettem.
Szerintem a 6 és 3 kg-mos el fogja bírni a szerelvényt. (ezekkel van csomagolva)
Én az RC subarumba12 kg-ost vettem, de szerintem moocskosul felé lőttem vele. A 3!! kg-mos is bírta simán. Ha esetlen nem lenne jó, akkor megy bele egy 9 kg-os, a 6-os meg megy a 3 -as helyére. Eddig így van tervbe véve, hogy a csomagban lévőket fogom beletenni.
Nekem akkuba 5000-es RockAmp meg egy 2500-ös Carson van.Bocsánat, csak 9kg-os a szervó ami a subaruban van.
[link] -
-
peet137
tag
válasz
ANDROID??? #6458 üzenetére
Ha alu, akkor nem fogod tudni kiegyenesiteni, mert egyből eltörik. Ha acél, akkor van esélyed, de akkor is nagyon óvatosan kell. A furatnál van elgörbülve? Mert akkor rizikós a dolog. Amúgy satu, fogó... Csak ne a menetet fogd be. A csapágy még nem "lóg"?
-
peet137
tag
válasz
HummeRC #6455 üzenetére
Én ezt a típust nem ismerem, de tamiya gépeim több is volt, abban minden ilyen elem acél, króm felületkezeléssel, ez viszont a kép alapján alunak tűnik, tényleg az? Nekem anno a BL szett a kutyacsontokat "csavarta meg", szó szerint egy spirál lett a tengely közepén, de ezek az elemek még sosem görbültek...
-
válasz
ANDROID??? #6454 üzenetére
Nagy motorerőtől, ugratások utáni leérkezésekkor, vagy indokolatlan padkafogástól (ütközésektől) tud görbülni. Sőtt törni is tud, akár a lyuk mentén.
Csapágyadat szétverheti, ha épp úgy hajlott meg, de az is lehet nincs is hatással rá, csak kellemetlen vezetni, ha annyira ugrál/elhúz tőle a kerék.
De ez ilyen. Az rc-ben vannak fogyóeszközök, ha rendesen használod is és nem hímestojásként bánsz vele.
Ha a vezethetőséget nem befolyásolja nagyon, akkor ne foglalkozz vele, mert ilyen alapon folyton csak költesz az autóra, ha minden játék után kopik valami és nem fogod élvezni az egészet. Csak játssz, amíg megy. Ha megáll és elromlott, majd megjavítod.
-
tvamos
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6452 üzenetére
Akkor neked ez hajlott el: https://www.extremehobbies.co.nz/collections/maverick-parts/products/maverick-hd-wheel-axle-shaft-2pcs-150232
Hat igen... ugy kell kezelni, mint fogyo alkatresz.
Ugy emlekszem, nekunk ott hajlott el, ahol a furat/lyuk van rajta.Nekunk kisebb, de BLDC motor van benne, es 2.2Ah aksival hasznaljuk. Igy azert jobban birja a kikepzest.
Mondjuk nalunk ugy van, hogy a Maverick a fiame, es az nem szokott eltorni, mert vigyaz ra. Ram szokott szolni, hogy ne rontsam el, mert akkor nincs autozas...
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #6451 üzenetére
Á, nemmmm annyira biztos az a kerék görbülés..
Levettem a kerekeket, erre a kerék nélkül riszál a menetes szár benne. (Tengelyek közül az egyik az szépen el van görbülve. Mi a bánattól görbül az el?
Viszont mivel 4-ből 3 jár és csak egyik pörög szépen "risza" nélkül, gyanítom 3 tengelyt cserélnem kell.
Bocs nem tudom a szakszavakat, a pontos elnevezéseknek. -
ANDROID???
addikt
Próbáltam elküldött a búsba kb. Maverick Flux XT, volt strada is volt ott is volt ilyen probléma, lehet ennyire könnyen deformálódnak a kerekek a Maverick-en.
Nem szeretném, ha szétrázná a gépet. Gondolom kicsi "nyolca/tojás" se legyen egyik kerékben sem...?
Így akkor kénytelen leszek cserélni kerkeket rajta. Valamelyik márka javasolt esetleg? SG modellnél van jelenleg fehér szett, de semmi több. Valahogy nem szeretnék elkölteni erre 10 felett.
-
tvamos
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6448 üzenetére
Nekunk is Maverick van, Strada, annak a kerekeivel nem volt gond... Nem tudsz reklamalni az eladonal?
(#6449) ANDROID???
Nem gondolnam, hogy jo lesz... -
tvamos
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6446 üzenetére
Nekem is volt ilyen Aliexpress-es kerekkel. En konnyes bucsu utan a kommunalis hulladekba helyeztem.
-
ANDROID???
addikt
Mi van akkor, ha a kerék belső fele tojás, hogyan lehet azt korrigálni?
Szétrázza a gépet, csapágyazáts bármit? -
peet137
tag
Van egy Jamara Ice Tiger monsterem, amiben egyelőre a gyári kefés motor van a saját szabijával. Van itthon egy 20T-s kefés motorom, amit szeretnék a monsterbe beletenni. Fogalmam sincs a szabi limitjéről, mert sokféle adat van róla, elvileg 45A-es (bár én ezt sokallom, de tegyük fel). Hogy tudom kideríteni, hogy a 20 körös motor jó lesz-e nekem, ill milyen áttételt kellene ehhez kiokoskodnom? Mennyire szabad melegednie a szabinak/motornak? Lipo akksival üzemelne.
Van tapasztalat ezzel a géppel? -
peet137
tag
-
ANDROID???
addikt
Quantum flux XT-vel van tapasztalat?
-
krazo
csendes tag
válasz
peet137 #6438 üzenetére
Az autó nagyon bejött a gyerekeknek, sőt nekem is
, de már nem lehet kapni. A hozzáértéssel nincs gond, csak a ráfordított idő (méricskélés, alkatrész beszerzés, panelra folyatott 'takony' letisztítása, stb.) és a sikeresség esélye miatt nem állok neki. Lehet meghirdetem alkatrésznek.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
KnightDave #6436 üzenetére
Nézz Face csoportokat, ott aktívabbak. Írnak ki programokat. Bár amit én látok az inkább az Off-road/triál. Az sokszor van budaörs kőhegyen.
-
peet137
tag
Ha maga az autó amúgy bejön, én a helyedben rendelnék inkább egy újat és egyből van egy csomó tartalék alkatrészed. Vagy ha van ismerős, aki ehhez ért, lehet, h érdemes lenne megnézetni azt az esc-et, hátha menthető. Fesz szab IC szokott kimenni benne, csak nem mindet lehet javítani, mert olyan helyen van, hogy nem tudod leforrasztani róla...
-
KnightDave
tag
Sziasztok!
Érdekelne az RC autózás, de nincs ismerősöm, aki valamelyest foglalkozva vele, így nem sokat tudok a hobbyról. Nyilván felnőttként ez teljesen mást jelent, mint gyerekkorban és szeretnék rálátni, hogy ez nekem való idő és pénz befektetés-e.
Valószínűleg bugyuta kérdés, de a felhasználás módja iránt érdeklődnék elsősorban:
· ti hogyan és mire használjátok az autókat? (pl. versenyeztek valahol, vagy inkább single playerben kimentek valahová autózni?)
· számotokra mi az, ami addiktívvá teszi az élményt?
· van Budapesten és környékén aktív közösség / pálya?
Ahogy nézegettem a YT-ot, talán számomra az On Road / Rally irány lehet érdekes és abból is a large scale 1:8 (HPI WR8), 1:5 (MCD XR5 Ultimate) modellek. Lehet, hogy a Nitró közelebb van az igazsághoz, de nekem elég zavaró a kis cc motorok hangja, így maradnék az elektromosnál. Egyébként műszaki affinitással rendelkezem.
Köszönöm! -
JoinR
őstag
Sajnos én se találtam neked hozzá.Ha másfajtát teszel bele, bizonyára cserélni kell a távirányítót, igen.
Megpróbálhatod az EAT15 ESC-t (UDIRC vagy SG 1601..1607 kódokon eléred), ez méretben megegyezik, de kelleni fog új távirányító is.
2. lehetőség ugyanez brushlessben (de távirányító akkor is kell még).
Vagy veszel saját TX/RX kombót, ESC-t és 3 szálas szervót..de szerintem nem éri meg az autó függvényében, ha máshoz nem használnád. -
krazo
csendes tag
Sziasztok!
Eachine EAT11 1/14 RC autóban tönkrement a vezérlő egység. Kormányzás működik, de a (kefés) motor nem kap áramot. Honnan tudnék beszerezni csere darabot vagy mivel lehet helyettesíteni? Ha másfajtát rakok bele, a kontrollert is cserélni kell? Köszi
https://www.eachine.com/Eachine-EAT11-1-or-14-2_4G-4WD-RC-Car-High-Speed-Vehicle-Models-W-or-Head-Light-Full-Proportional-Control-Green-p-2146.html -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Wltoys 144001 járgány, és az vele a bajom hogy 2 kereke is olyan nyocasokat ver hogy elsírom magam. Lehet valamit kezdeni vele? Mert én még nem jöttem rá. -
Zolka75
tag
Szevasztok egy kis segítséget szeretnék kérni,ajándékba szeretnék vásárolni egy rc kamiont .
a felsorolt alkatrészekre kellene tanács milyet vásároljak hozzá
[link] és ugyebár hogy komplett legyen a dolog ehez kellene még
Akkumulátor, töltő , kormányszervó , váltószervó , rádió ,vevő , szabályzó .
Ebben szeretnék tanácsokat hogy ti ehez miket ajánlotok hogy teljes legyen a csomag hogy csak össze keljen szerelnie az illetőnek és menet kész legyen
előre is köszönöm a javaslatokat tanácsokat -
ANDROID???
addikt
A HPI 150205 és a HPI 150207 között csak a 80A ESC a különbség, vagyis az kaphat erősebb akkut és még gyorsabb mint a másik 45A ESC-s?
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #6428 üzenetére
Szűkül, MT Flux vagy Quantum Flux XT. Ezekből melyiket inkább, vagy felépítményt tekintve mindegy?
Ezek tudnak 2S és 3S akkut kezelni, a Bullet és a Flux PLUS csak 3S. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Terepre (is) keresek valamit.
2-3 modell szimpatikus:
MT
Bullet
XT Flux
A Bullet tűnik a legmasszívabbnak, de valamiért az XT Flux a legszimpatikusabb.
Az XT fluxból létezik PLUS, az nem tudom miben jobb esetleg (persze az le van írva, hogy nagyobb más festés, talán erősebb motor, de ezen kívül?).Javaslatok ellenjavaslatok?
-
Gubu0101
veterán
Megy unokaocsemnek,tesomal lebeszeltem
Hazamegyek rendelem meg a fekete traxxas defendert (ha lesz keszleten) ha nem akkor szurkeben.Neztem hozza kismillio kiegeszitot,sokba fog fajni az is
De legalabb rendes gep lesz.
Ez kellett,hogy meg is mennyire jon be az rc mint hobbi/unalomuzes.Azert is nem akartam egyenlore dragaba befektetni.Sok terv van fejben mar,mar csak penz kerdes -
Gubu0101
veterán
Csak meg vettem 180€ volt 3db ni-mh akkuval.Aranylag rendben van,par atalakitast csinalt rajta a srac,cserelt gumikat,szervot erosebbre,alu erositest,hogy ne mosozogjon a kasztni.Vilagitast atszerelte.Kicsit probalgattam hetvegen az erdoben meg a lakasban maszattam a laptoptartora,mas nem volt keznel
Most elgondolkoztam,hogy fektessek-e bele idot es penzt az atalakitasra.Lengescsillapitok,motor csere + vezerles vizallora,elso-hatso hid csere femre de meg ilyen szelessegben nem talaltam egyenlore(~240mm).Vagy veszek egy uj defendert melle ez meg unokaocseme lesz es majd jarkalunk eggyutt csapatni.
-
peet137
tag
5A-t eresztettem rá, mert azzal szoktam a többi akksit is. 5800-as, 30-60C-s amúgy. Végül 3A-rel töltöttem "tele". De az egyik cella már 4,2 volt jó ideje, a másik meg végül 4,1 lett, mert a töltő lekapcsolt az időlimit miatt. Előtte jó ideje már 0,5-1A között töltögetett csak. Kefés szettel teszteltem, mert a komolyabb BL gépem darabokban van, karbantartás alatt, lehet, hogy emiatt merült "félre", nem mértem előtte cellákat, meg csipogót sem használtam, mert elvileg a szabi lipo módban van. De nem merítettem le teljesen.
Érezhetően jobban melegszik, mint a többi akksim ugyanazokkal a töltési paraméterekkel. -
peet137
tag
Srácok, mi a max megengedett diffi egy lipo akksi cellái között? 2 cellás akksi, de 2s2p konfigban, amit használok épp, kB 0.1 a diffi köztük. Ennél sokkal kevesebb szokott lenni a többi akksinál, ráadásul eléggé melegszik is töltés közben. De púpja nincs...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Gubu0101 #6417 üzenetére
Nagyon olyan az alváza mint ennek.
Akkor már inkább ezt venném. De méginkább egy normális létravázas gépet. -
-
Gubu0101
veterán
Ez az ebayes meg aliexperss.Alirol rendeltettem meg eddig 1 tokot azt nemet kollegam intezte.Magyar kollegam szokott vasarolgatni itt ebayen,eleg jol tud alkudozni
Ez az ebayes annyibol jo,hogy beirom az adott varost meg megadom hany km-es korzetben keressen az adott holmira,igy nem kell rendelgetni meg el tudunk szaladni erte kocsival.Hasonlo mint a facebookos marketplace.
Surun meg nem vasaroltam,igy nem tudom van e olyan specko kereso. -
Gubu0101
veterán
Most nezelodtem ebay kleinanzeigen-en es talattam ezt a gepest.550€-ra van hirdetve,de szerintem 4-450€—ra le lehetne alkudni,persze ha er annyit
Turheto allapotban van,kulon nem terki az akkumlatorra de lehet ad hozza + tavot a tav szerepel egy kepen.Itt hirdetik,messzire se kell menni 1-2km.
Uj ara olyan 650-700€ korul van itt kint. -
Skillet
addikt
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Ma belefutottam egy hibába.
Szétkaptam a kis bonzai RC kocsimat, levettem a kerekeket, megpucoltam a csapágyakat, kapott kenést, lebettem a villanymotor feletti purkolatot, ahol egy nagy fogaskerék volt, azt is kiganéztam, összeszereltem, és azóta kattogó hangot ad menet közben alacsony sebességnél.
Nem tudom mi lehet a baj. nem jövök rá mi adhatja.
Megpróbálok egy vidit feltölteni -
Skillet
addikt
A 12428 kerekei elkoptak. ILYEN nagyobb kerekeket rendelnék hozzá. Van valami hátulütője?
-
peet137
tag
válasz
peet137 #6398 üzenetére
Valszeg az akksi volt a hibás, a másik, 5200-as, 30-40C-ssel kb 40 percet játszottunk és nem merült le teljesen. Viszont indulaskor brutal jól megy vele, utána meg visszalassul kicsit és úgy is marad. Nem nagyon lassú, de érezhetően lassabb. Kikapcs, bekapcs után megint ugyanez, kB 1 percig megy, mint állat, aztán visszavesz. Az akksinak van egy kis púpja már, nem mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest