- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Hóban vigad a ló
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz maximilian4 #4798 üzenetére
Milyen kategória ?
buggy, sct, monster, 2wd/4wd ? -
gainwardgs
veterán
válasz maximilian4 #4798 üzenetére
Szerintem arrma szettek legjobbak most ár/érték arányban 🙂
-
maximilian4
addikt
Manapság 100 (+/-10k) körül mi a legjobb offroad rtr szett? Gondolom brushless alá nem érdemes már adni.
Maxi
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4796 üzenetére
Igen tuti. Gyári dobozos, szokásos limezöld.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz ADAM1337 #4794 üzenetére
Köszi! A gyári milyen lehet benne? Hány t? Csak hogy milyen különbségre számítsak...
Amúgy érdekességképpen. Tegnap szétkaptam a difit és minden fém benne. A videókon mindenhol műanyagot láttam.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Egyelőre marad a kísérletezés. (asszony kinyírna, ha most elköltenék 100+-t egy RCre)
Szóval a wltoys 12428ban ki tudom cserélni a motort erre minden mókolás nélkül?
55t-re gondoltam. Meg esetleg lezárni a difiket. Aztán megnézni mi lesz a különbség mászóképességben...I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
Petya25
őstag
válasz SoulReaver #4778 üzenetére
Ez a portáltengelyes gép nagyon állat!
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4785 üzenetére
És azalatt nincs élet? Nekem valahogy a trx4 az etalon. Olcsóbban nincs valami normális gép?
-
Simonarancs
csendes tag
válasz napoleon2323 #4784 üzenetére
Oh hogy nem törött kaszni javítasz! Bocsi habár jó lesz, a cipő ragacs rugalmas, Lexan kasznira tökéletes, mert az is rugalmas
Tipp, jó ha az új kaszni még most megerősíted ezzel és akkor nem fog repedni, vagy ha reped is nem terjed gyorsan tovább
Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4785 üzenetére
Igen mondjuk hogy nem kiépített pálya én se utaznék 250km-t onnan.
De a Lipiring-re tuti, Tökölre, az valami zseniális pálya. -
SoulReaver
veterán
válasz JoolsNOS #4781 üzenetére
A sport ban nincs sebesség váltó, és nyitható-zárható diffik. Alapból zárt difik, egy sebesség, de nagyon dicsérik.
(#4782) ADAM1337
A télen voltunk az évzáró havas rájdon. Majd idén leszek már többet.
Jóhely biztos a kőhegy, sok képet láttam már róla Messze van Debrecentől... :/
[ Szerkesztve ]
-
napoleon2323
tag
válasz Simonarancs #4783 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséged!
Mágnest szeretnék rögzíteni vele, de akkor beszerzek erre is cipő ragasztót.
With every conflict I grow stronger!
-
Simonarancs
csendes tag
válasz napoleon2323 #4775 üzenetére
Szia!
Lexan kaszni javítás cipő ragasztóval és gipszkarton falaknál használható hálóval lehet, felkensz a sérült helyre egy jó adagot, rá a hálót bele nyomod alaposan, folpakkal letakarod és az jól össze fogja tartani neked Utána tetszés szerint festheted
Pillanat ragasztóval NE CSINÁLD MERT NEM LESZ JÓ, tapasztalat
Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4780 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz ADAM1337 #4777 üzenetére
Köszi!
Mondjuk annyiból már trx4, akkor nem építek.(#4778) SoulReaver: mi a különbség a sport és a sima között? A sport láttam, hogy olcsóbb.
Más: Kínai gépet akarok rövid ideig 3s lipoval hajtani csak poénból. (youtubon még 4s is bírt a gyári esc)
A C érték milyen legyen? Mert van ahol azt olvastam, hogy ha túl kicsi akkor az akksinak nem tesz jót, ha meg túl nagy akkor túl nagyot szippanthat a nem túl acélos esc és elfüstöl.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz ADAM1337 #4779 üzenetére
312mm De a hátsó teló tornyokat bentebb lehet hozni, van neki lyuk. Akkor rövidebb lesz.
Nekem ez van, biztos láttad már.
Eredetileg tactical volt. Most már nincs köze hozzá Rövidebb, alacsonyabb. HW 1080 szabályzó, gyári motor, 20kg szervó, alu ötvözet, súlyozott felnik(900g/kerék), hyrax predator gumik, stb.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4778 üzenetére
Amúgy igen, ez egy jó ajánlás, Lipiringen is mennek páran vele, jó súly eloszlás.
Csak az 313 ugye, azért nem mindegy mi a kategória elvárás. -
ADAM1337
nagyúr
válasz JoolsNOS #4776 üzenetére
Szia.
Milyen tengelytávot akarsz ?
cmx-et szokták az egy jó alap, kintről rcboss-ról rendelni nekem is az van.
De nagyságrendileg ami tényleg használható 150k környéke.
Legalábbis én most itt tartok vele.
Egy rtr cmx-et vettem 252-es tengelytávosat, rá super swamper meg bedlock, alu linkek, nyomtáv szélesítő, 35t moci, hobbywing 80a kefés szabályzó. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Egy használható triál gépet mennyiből lehet venni? Akár építeni?
Köszi
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Lexan body ragasztásához milyen ragasztót ajánlotok. Sima pillanatragasztó nem rongálja meg magát az anyagot vagy a festést?
Mágnest szeretnék felragasztani (kasznitartóhoz).
Ezenkívül még egy kérdésem lenne a festéssel kapcsolatban:
PS57 White pearl (fehér színű) festékkel fogom lefújni a kaszni nagy részét. Ellenben PS31 Smoke (átlátszó) festékkel szeretném az ablakokat kicsit sötétíteni.
Szükséges a már lefestett fehér részt lemaszkolnom, amikor létrehozom a sötétítést vagy nem szükséges?
Köszönöm a segítségeteket!
-
blountex
senior tag
Érdeklődnék, hogy valaki vállal-e (vagy tud ajánlani) javítást egy ősrégi (talán 80-as évek eleje) távirányítós autón?
A gond vele az, hogy az autóról letörött az antenna, illetve a távirányítója sem teljesen tökéletes.
Ez még az a fajta ami nem tud egyből jobbra és balra fordulni is, hanem csak egy irányban, tehát még ez is egy kezdetleges funkció.[ Szerkesztve ]
-
Zolka75
tag
Szevasztok 1kérdéssel fordulnék a hozzáértökhöz
Van egy tamiya tt deszkám illetve 1komplett
Járgány én ajándékba kaptam de idöm sajna nem
nagyon van rá ha dobok ide fel képeket az autórol , akksikrol távról segitenétek kb belöni az árát? Tudom itt hirdetni tilos ezért csak kérdem lehetséges ez itt? Vagy ha tudtok helyet forumot ahol ebben segitséget kaphatok?
Elöre is kösziZolka, Galaxy A5
-
Krisz81
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy-két kérdés az adott verdával kapcsolatban: mugen mbx7r-eco
Honnan lehet beszerezni az alaktrészeket? Persze én is tudok pár oldalt, de az új infó mindig jól jön. Valamint van a verdával kompatibilis rc autó. Az alkatrészekre gondolok( difik,spur,kihajtások, c elem, kaszni. Köszi -
George0110
újonc
válasz George0110 #4768 üzenetére
Képzeljétek, a távirányító ravasza volt belül szétesve, mert hiányzott egy csavar... De legalább könnyen javítható volt!
-
George0110
újonc
válasz gainwardgs #4767 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
gainwardgs
veterán
válasz George0110 #4766 üzenetére
Cseréld meg a rádió vevőn a kormány csatornát a gáz csatornával.
Ha gáz fékre is ugyanúgy fordul, ergo megy a szervó akkor szerintem az adó és vevő is jó.
Én az esc-re tippelek hogy az halt meg.
Nálam is hasonló volt a jelenség, kb 15 percig működött a kocsim utána letiltott az esc mintha lemerült volna az aksi de még volt benne kakaó.
Utána el se indult az esc csak pörgött a ventilátora és kb ennyi.
Én is megcseréltem a csatornákat és szervó ugyanúgy működött, így tippeltük hogy az esc halt meg és igazunk is lett.[ Szerkesztve ]
-
George0110
újonc
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Vettem egy WL979-b gépet, ami kibontás után szépen ment kb. 2 percig. Utána se előre, se hátra, csak a kormány működik. Akkuk, elemek jók. Hogyan tudom kiszűrni, hogy az adó rossz, vagy a vevő, ha nincs másik irányító és autó? Előre is köszönöm!
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Tavasztól a 10-es út mentén (Pilisszentiván és környéke) van valakinek kedve esetleg csapatni nagyon hobbi (casual) szinten (általában hétvégente)?
Leginkább driftre keresnék társaságot, de akár offroadozás is beleférhet.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
az lesz, de melyik?
-
JoolsNOS
veterán
Biztos nem a műanyag szorul. Most egy be nem épített pár csati "apukáját" kicsit megszorongattam és egyből szinte semmit nem tartott. Tehát ott tudom szabályozni, mennyire szoruljon. Persze csak egy kicsit fogom, mert az ugye megint nem jó ha csak szétesik a csati. De annyit fogok rajta állítani, hogy ne kelljen 1 percet kínlódnom mire széthúzom. Főleg ha neadj isten ég az akksi...
-
kiskakas
senior tag
Urak,ezen a Remo E9901 ESC-n van egy gyári led vezérlő csati, a gyári távirányítón detto a ki/bekapcsolója. Ez csak valami vezérlő jelet adhat vagy vajon 2 kisebb fehér ledet meg is tudna hajtani? semmilyen doksit nem találok róla
-
üszök
őstag
válasz JoolsNOS #4758 üzenetére
Attól még egyformák mert van benne egy xt felirat. A vezetéknél fogva semmiképp nem húzgálnám ki,mert ha valamelyik kiszakad lehet matyikázni míg vissza forrasztod. Gondolom a legolcsóbb Kínai XT60 at vetted,azoknál szokott előfordulni,hogy alig lehet széthúzni. Igazából nem a műanyagnak kell szorulnia hanem az érintkezőknek kellene.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
JoolsNOS
veterán
Akkor marad az xt60. (azt is úgyis már én tettem fel) Csak videókon olyan könnyedén húzzák szét ezeket a kábelnél fogva. Én ha az xt60at húznám úgy tuti a kábel jönne ki a csatiból...
Ránézésre amúgy nem ugyanaz. Bal oldalon recés és benne van egy xt felirat, a másiknak tök sima a felülete.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz JoolsNOS #4755 üzenetére
Én biztos nem vágnám le az XT60 at,hogy ezt rá tegyem. Ez is nehezen jön szét,és kisebb mint az XT60. Rosszabb megfogni. Tegyél HXT 4mm csatit az jó hosszú meg lehet fogni rendesen. Viszont az is nehezen fog szétjönni.
Mindkét képen ugyan az van amúgy. A baloldalin egy széthúzott T a jobboldalin meg össze vannak dugva egymásba."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
JoolsNOS
veterán
Ez a két csatlakozó egymásba megy?
Mert inkább az elsőt rendelném, azt ránézésre könnyebb széthúzni. De az akksikon meg inkább a másodikat láttam kép alapján. XT60 marha nehezen jön szét. Áttérnék erre.
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Simonarancs
csendes tag
válasz JoolsNOS #4752 üzenetére
Pillanatban leesik 3,3-ra ha nagy áramot veszel fel, riaszt, "megnyuszik" az aksi és ennyi. Én 3-ig néha le merítem, ha nagyon benne vagyok De a 3,3 az ideális, akkor 3,5-6 rá felmegy és tárolható egy darabig ami valljuk be nem fog sokáig tartani 👀
-
JoolsNOS
veterán
Miért van az, hogy a lipo őr 3,3 ra van állítva, de már 3.5nél elkezd visítani. Illetve ha leállítom a gépet, akkor pár perc után "visszatölt" az akksi kb 3.6ig. Ez normális?
-
Simonarancs
csendes tag
Az aksi C érték azt jelzi mennyi Ampert tudna MAX felvenni (persze ott a 30 sec-és pillanatnyi de azt most nem részletezem illetve a gyártók szeretnek sokat mondani )
Szóval: adott egy 1000mAh aksi mondjuk 20C-vel, egy C az az akku mAh-ja vagyis 1000 jelen esetben, ezt 20-al megszorozva megkapod, hogy 20.000 vagyis 20 ezer mili Ampert tud leadni, vagyis 20 Ampert max. Ha ennek az értéke nagyobb az sose baj, ha kevesebb mint amennyit a verda kér akkor melegíti az akkut, ami miatt majd károsodni fog. Nekem 90 amperes motorom van, ezért 2 1000mAh 75C-s aksit kell használnom párhuzamosan kötve ami akár 150 Ampert is le tud adni... POWEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR ,
Tesómnak olyan kocsija van, 500mAh 45C-s aksival megy mint a bolond gomba Nagyobbat egyszerűen nem érdemes, nem használja ki a gyári elektronika
Amúgy a telefonos is jó lesz, csak óvatosan kend meg, nem kell mérő zsírban állnia
[ Szerkesztve ]
-
Volkov
senior tag
válasz Simonarancs #4749 üzenetére
Későn olvastam, végül a teflonost megvettem.
De amúgy jó. Sokkal jobb lett mint volt, ég és föld. Nem gépzsír állagú (az tudom hogy "ragad")
Végre működik a difiPrimitív kérdés jön:
Ha nagyobb az aksi C értéke, az lehet gond?Gyárilag 2S 400mAh 20C-s aksi van benne, de pont ilyet sehol sem találok (vagy csak kisebb vagyonért)
Amit találtam az mind nagyobb, 30C-50C.:)
-
Simonarancs
csendes tag
Ezek közül egyik se annyira okés, jakomodell.hu-n segíteni is tudnának ezzel ha gondolod és rengeteg felé zsír van nekik. Árban se vészes, ha tudsz akkor nagyobb kiszerelést nézz, hátha szét szeded majd máskor is Nekem Pl LRP cucc van a difi házba nyomva, azzal nincs gond. Mondjuk voltam olyan bolond hogy gépzsíroztam egyszer... Én marha, tiszta por mágnes
OH, ezt amúgy azért mondom, mert azok a zsírok nagy viszkozitásúak. Csak kenést kellene adjon, nem össze tapasztalni a difit, főleg annál a pici jószágnál
[ Szerkesztve ]
-
Simonarancs
csendes tag
Rég írtam, gondoltam írok picit, hogy vagyok
Halad a kocsim, az új difi sapkáim nem pontosan passzolnak, de jó lesz Végre kész pár 3D nyomtatott alkatrészem is, eddig nem túl tartósak, a PLA nem annyira jó erre a célra amúgy se
Illetve megjött pár cucc megint a Hobbykingről jó hogy van néha leárazás
[link]Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4730 üzenetére
Gp toys S911. XT60asaítva. 1500 2S lipoval. Ilyen kerekeket kapott most. Ezekkel sokkal jobban irányítható. Hóban meg már irányítható.
Apropó a lipo-k most jöttek meg. 3.85ös cellatöltöttséggel amik tudtommal jók tárolásra. Ha feltöltöm, meddig maradhatnak úgy?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Volkov
senior tag
Pl ezek közül melyik lenne jó?
Szilikonzsír autóhoz Autosil 50 gr
Általános szilikonzsír Silifat M-A (50gr)
Teflonos szilikonzsír M-T-100 (50 gr)
(Valahogy nem akarom elhinni, hogy az RC-s boltban kapható 5g-os ezeknél spécibb lenne)
:)
-
Volkov
senior tag
válasz Necronom #3771 üzenetére
Lassan egy éve írtam ide.
Anno az volt a terv, hogy a régi játék autómat RC-sítem.A WLtoys K989-es "Fiesta" lett a szerencsés nyertes, olcsó de brutális gép (az eddigi gyerek játékokhoz képest). Mérete 1/28-as, a tengelytáv gyárilag állítható, s az egyik pont megfelel a Porsche feltámasztásához.
Sok módosítást egyelőre nem tervezek vele, de szeretném kipucolni, és rendbe rakni amit kínában nem sikerült. Difik pl. eléggé szorulnak. Van Youtube-on video róla, de egy dolgot nem tudok pontosan, hogy milyen kenőanyagot kellene vennem hozzá?
Köszi!
:)
-
üszök
őstag
válasz Krisz81 #4741 üzenetére
Gagyi. Annyi előnye van,hogy olcsó hozzá az alkatrész. Már amikor van. A gyári motor és szabályzó kevés hozzá. A gyári kerekei semmit nem érnek,egyenesen száguldozni lehet velük,de ha már kanyarodni kell az nem nagyon megy. Nagyobb ugratásoknál hajlamos felszakadni a kaszni eleje, a teleszkópok nem tudják lekezelni az ugratásokat, a szárak könnyen görbülnek.
-
carl18
addikt
Üdv!
Úgy házilag barkácsolgatok RC fronton, és érdeklődnék hogy lehet belőnni az ESC jó méretét.
Egy sima 280-as motor mellé akarok ESC-t rakni de nem tudom hány amperest rakjak mell.
Egyébként ez a ESC nem baj ha nagyobb? nem égeti le a motor? A motor meg csak annyit vesz fel amennyi a fogyasztása. Még Friss hall vagyok és ezekkel nem vagyok tisztábanHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
kiskakas
senior tag
Csak érdekesség, jan4 este (péntek) rendeltem csere motort és vezérlőt a remo 1631-be, csomagkövető szerint:
Magyarország
Magyar Posta2019-01-08 08:51 The item is pre-advised
Talán 1000ft volt a szállítás, prio-ban
-
Petya25
őstag
válasz Viktoár #4739 üzenetére
Ott is van, illetve kell legyen, nézd meg jobban.
Ja és igen, ha tudod, hogy a bömösnek mi kell akkor az olyan kristály viszi majd.
Haverral egyformát vettünk (véletlenül) egy távval ment szinkronban a két autó.[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Viktoár
addikt
válasz Petya25 #4736 üzenetére
Gondolom nálad azért megfelelő használat és tárolás eredménye hogy még ennyit bír az akku. Én azon is csodálkozom hogy még 2 percig használható azok után ahonnan és ahogyan előkerült.
Rákerestem a kisautóra és látszik hogy egy műannyag "szívószál" -nak kellene tartani az antenna vezetékét.
A távirányítóban cserélhető a quartz kristály. Jelenleg egy 27.195 mhz-es van benne amivel működik a versenyautó. A másik autóm egy dickie BMW M3 GTR. Ennek a távirányítója eléggé leharcolt, nincs elemtartó fedél, illetve törött az antennája. Szétszedtem és 27.145 mhz-es a kristály benne. Ha kicserélem a versenyautó távirányítójából a 27.195-öst egy 27.145-ösre akkor irányítható a BMW is?
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ma szert tettem egy távirányítós autóra. Maga az autó szobában volt tartva de a távirányítót, akkut, töltőt meg a távirányítóba való elemtartót és fedelét is úgy kapartam elő az udvarról. (2 évet biztos hogy kint töltöttek)
A képeken már megtakarított állapotban vannak.
Az akku kuka, fél nap töltés után 2 perc alatt teljesen lemerüll.Arra jó volt hogy meggyőződjem az autó és a távirányító hibátlan működéséről.
A kérdésem annyi hogy milyen akkut ajánlotok bele illetve hogy a töltő alkalmas-e Ni-MH akku töltésre is vagy csak a NiCd ajánlott?
Gondolom hogy nem egy nagy cucc de a 9 éves kisfiamnak szánom, ő most ismerkedik az rc világával.
Van egy másik rc autó is amiben tanácsot kérnék,holnap lefényképezem.Az egy másik gyártó, talán dickie.....Üdv:Viktor
-
Krisz81
csendes tag
Sziasztok
Beszereztem egy Basher Sabertooth verdát és érdeklődnék használ e itt valaki ilyen rc-t? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mire kell odafigyelni és hasonlók. Köszi -
kiskakas
senior tag
Urak,
Gyerkocom Remo Hobby Smax verdájával történt vmi, elvileg minimálisat koccant, utánna minimálisan működik a proporcionális előre hátra, max gázon is lényegesen lassabban jár a motor, mint egyébként, tolatva meg nagyon lassan. Illetve megszünt a gáz elvétel utáni továbbgurulás,azonnal befékez az autó. Ha egy stabil sebességgel nyomom a távot, hirtelen megáll a motor.
Másik akkuval ugyanez a jelenség. A kormány szervo része tökéletes mindkét irányba. A vezérlő szervó halhatott meg? Esetleg a motor? Tudom, táv gyógyítás nem létezik.. Ha rendelek bele új vezérlőt, az fogja tudni kezelni az eredeti távot? köszi![ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz JoolsNOS #4729 üzenetére
Hali!
Sima pillanatragasztó...
A szivacs azért kell, hogy legyen tartása a guminak. Nélküle csak nyalódna a gumi... Képzeld el, hogy a valódi autónak nem lenne felpumpálva a gumija... kanyar közben..... Az sem természetes.
Milyen rc autóról van szó amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Gumit felnihez mivel ragasszak? Van valami spéci cucc, vagy pillanatragasztó?
Illetve a szivacs miért jó a kerékben? Nekem úgy hat mintha nélküle "természetesebben" viselkedne a gumi?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
mrsmart
csendes tag
válasz ADAM1337 #4723 üzenetére
Ez jó lehet?
Azt írja, mini-molex csatlakozó. Az enyém vajon mini, vagy normál? Vagy a mini jelenti, hogy csak két "lyukas"? -
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Ahogy nézem a hozzászólásokat, elég profin toljátok Vettem a srácoknak egy RC Hot Wheels Stunt Crew Buggy kocsit. Kérlek, ne írjátok le, ha nagyon szar, csak bohóckodunk vele A problémám, hogy baromi gyenge benne az akksi. 7.4V, 380 mAh-es li-ion-os akksi van benne. Szeretném nagyobbra cserélni, de 0-t értek a témakörhöz. Rákeresve neten kidob egy rakat akksit, de a csatlakozók nem stimmelnek. Van valami klassz akkumulátor eladó / gyártó, akit ajánlanátok, ahonnan rendelhetnék? Ha nagyon kikívánkozik, akkor azért szidjátok nyugodtan, illetve ha van jótanács a használatához / karbantatásához, szívesen fogadom
Köszönöm, üdv.,
mrsmart -
Simonarancs
csendes tag
válasz gabag28 #4713 üzenetére
Az 1p és a 2p-be annyi, hogy nagyobb a C általában, 2 sorban és 2 párban és ha párba van, akkor több áramot tud felvenni a cucc. Nem lényeges, mert kefés motorhoz tökéletes mind a kettő, nyugodtan vedd meg bármelyiket
-
Simonarancs
csendes tag
A WL tényleg nem a top kategóriában van, de nem vészes. Ha csak egyszer egyszer csapatod, akkor hajrá! Ha meg valami megrecsen akkor legalább alkatrészek tuti vannak. Upgrade csak csínján, de ha első kocsit nézel és bele akarsz kóstolni (meg nem tudod meddig tolod ezt a hobbit ami amúgy piszok hamar tud piszok drága lenni....) akkor nyugodtan menj rá. Árban mind kettő jó, ez rajtad múlik
Én nem a WL-t választanám, mert szeretek bütykölni Ha szar a futómű, akkor egy kis beállítás és teszt meg boldogság meg alfiderzén Leszólni szerintem felesleges, ezért nincs annyi ember ebben a hobbiban, mert "Csak a top és semmi más" és az ilyen budget cuccokat meg fikázzák. Mint a 3D nyomtatás, az olcsó nem jó, a drága a tuti Erre sokan veszik az olcsó cuccokat és meg vannak elégedve Ezek törnek, és az alkatrész legyen a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Simonarancs #4718 üzenetére
Csak annyian leszóltál a Wltoys 12428-at, hogy semmire sem jó, már félek tőle. Annyi, hogy ebben már kefe nélküli motor van, azt nem kell lecserélni, csak később a futóművet mondjuk. Egyik videóban azt mondták viszont, hogy kis sebességgel nehéz irányítani, nekem meg az is fontos lenne.
-
Simonarancs
csendes tag
Szemeztem ezzel, de le tettem róla Ha kertbe néha kijárkálósnak kell és van rá kereted akkor rajtad múlik De egy pár fórumon nézz szét, hátha van más esetleg jobb vas
Aksiból ha tudsz akkor Li-po, de ez alap
Ms. Edit
Azért tettem le róla, mert a verseny bugikkal jobban szemeztem[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Feiyue FY03H mennyire ajánlott? Otthonra kéne néha szórakozni, meg a kertbe. Ahogy néztem, kapni hozzá fém futómű alkatrészeket tűrhető áron, meg szinte minden mást ki lehet cserélni fémre. Vagy ez is felejtős lenne, mint a Wltoys 12428?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Autóba csak kemény tokozású lipo mehet?
-
Simonarancs
csendes tag
Sziasztok!
Most nézem van ilyen forumunk, úgyhogy megragadnám az alkalmat
Van egy Academy SB4-es buggy jószágom aminek az egyik difije haldokol, műanyag a fogas kereke. A probléma csak az, hogy mivel régi buggy ezért nincs is hozzá semmi pót alkatrészem De láttam a weben komplett difiket. Gondolom a difi házat újra kell gondolni, ehez megvannak az eszközök
Van valakinek tippe, hogy milyen difit nézzek bele ami árban jó és ha lehet fém fogaskerekű?
[ Szerkesztve ]
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Hobbi célra 1/10 offroad autóba, alap kefés 550-es motorhoz szeretnék 2s lipo akkut venni. Kapacitásban 4000-5000mAh, terhelhetőségben pedig 25-35C körül keresek csak azt nem tudom a 2s1p vagy 2s2p lenne jobb. Mik az előnyei, hátrányai előbbinek illetve utóbbinak ha mindkettő 30C terhelhetőségű? Pl. a párhuzamosított cella jelent-e nagyobb meghibásodási esélyt vagy van-e hatása az akku élettartamára? Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? -
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4711 üzenetére
Vicces,hogy a képen sem az eredeti van. Az eredetin ugye ott a SKYRC logó a gomboktól jobbra,és az IMAX B6 felirat is más. Így néz ki az eredeti.
Mondjuk attól még küldhetnek eredetit,hogy a kép nem jó.
Használtam beépített tápos hamisítványt sokáig, semmi bajom nem volt vele. Bánom,hogy eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék valamilyen egyszerűbb LiPo töltőt, most,h akciók vannak geekbesten,bangoodon is..vmelyiknek volt eu-s warehouse-a,de nem ugrik be a bolt neve. nincs tippetek? (eu.bangood.com-ot megtalaltam,de eleg harmatos a kinalatakoszi!
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4707 üzenetére
Egész jó elektronika van benne ha még wp10 el árulják. Legnagyobb hibája a nyitott hajtás. Tele megy porral és apró kavicsokkal. A fémnek árult spúrt nem ajánlom hozzá mert valójában alu.
Ja,és ehez ugye nincs aku és töltő.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
válasz tucsok. #4705 üzenetére
Ilyenkor azt szokták mondani, hogy olyat kell venni elsőnek, ami nem a legszarabb, mert elmegy a kedved tőle.
Ennyiért szerintem csak játék kategóriát találsz, amit szinte napi szinten kell szervizelni, de nem lehet, mert hónapokat vársz 1-1 alkatrészre, mert szét megy a szervó, eltörik mindene, stb...
Igazából nem tudom mi a célod, de gondold át, aztán tegyél még a kerethez. A legalja, ami abszolút belépő kategória, az kb ez:
Ebben fém fogaskerekes diffik vannak, olajos telók. Csak akku-t kell venni hozzá, és kész is.
A baráti körben 4-5 ember használja, és jókat szórakoznak velük!
Alkatrészt is találsz hozzá.
Ezen az oldalon van EU raktár, általában 3-5 nap a szállítás.
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
50-60 dollár körül mit ajánlanátok aliexpres-ről 4wd Rc autó vételre?
"So say we all"
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest