Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6287) tvamos válasza madmike (#6286) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hogy nalad torni fognak-e a dolgok, az akkor derul ki, ha hasznalod. Van, akinek kibir sok-sok toltest, es a gumi sem kopik el, van, aki meg egy teljes toltest nem tud kijarni az aksibol anelkul, hogy valami torne.

Nalam a suspension knuckle, (a kinai szerint Wheel Axle Base) meg a front suspension arm szokott leginkabb eltorni, a drive shaft szokott elkopni, meg termeszetesen a gumit jarom le az autorol. Esetleg egy spur-pinion gear jol johet, meg egy tartalek szervo. Persze van mindenfele alu upgrade kinabol, nekem Traxxas-on nem valt be a kinai metal upgrade, vissza downgrade-eltem a gyari muanyagra.

Van pl. kisautok.hu, (meg persze masok is,) de ok ahoz a tipushoz adnak alkatreszt, amit ok arulnak, utana kell jarni, hogy ami van nekik alkatresz, az jo-e a te autodba. Amugy, ha jol latom, akkor a 144001 alkatreszei jok neked, ugy talan konnyebb keresgelni.

Gondolom arerzekeny vagy, lehet jobban jarsz, ha a banggoodrol rendelsz potalkatreszt.

Amugy, ha komolyan gondolod az ugratgatast, meg a back-flippeket, akkor kell ket kocsi, mert ugyis torik, mint a ropi, nem jo az, ha a 2. percben vegeter a mulatsag.

Persze, lehet majd idetalal kesobb valaki, aki WLToys-os, es mast fog irni, en nem nagyon szeretem ezeket a modeleket, csak lattam, hogy eddig nem nagyon valaszolt senki.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.