Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Először is Kellemes Ünnepeket minden fórumtagnak!
Egy másik kérdésem is lenne az RPi-vel kapcsolatban. Nézegettem terhelés alatt a hőfokokat, hogy mi merre hány méter és leszedtem a doboz tetejét is. A chipeken van hűtőborda. És véletlenül hozzáértem annak a chipnek a hűtőbordájához ami vezérli az USB-t meg a LAN portokat és a raspi ledobta a rákötött külső vinyót. A vinyó lekapcsolt aztán újra elindult. Ha megint hozzáértem akkor megint lekapcsolt. Találkozott már valaki hasonlóval? Tudom ne fogdossam meg semmi de akkor is ez így kicsit furcsa. Előre is köszi.
Üdv,
Horvi
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Ryzen5 5600G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann