- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
golya87 #6908 üzenetére
Én is mostanság kerestem bordát, még nem raktam fel. Kb 6 számtechboltot jártam végig "memóriahűtőt keresve" és az eredmény:
- nincs, nem is lesz
- olyan tuning memórián van, amire rá van szerelve
- egy helyen volt egy vga memóriachip hűtőborda készlet, aminek az ára cakk-pakk 2500, köszi inkább nem ( bár igaz hogy állt vagy 10 darabból+paszta, de nekem minek ennyi, mikor 3 is elég lenne)
- aztán még egy helyen jártam, ahol elmagyaráztam miért keresem az ilyen kis bordákat, erre mondta az eladó, hogy nincs, de ha várok, akkor úgy rémlik neki, hogy régről még van elfekvőben. Így kaptam 4 db-t ingyenBár nem raktam még fel, erősen gondolkodom, hogy vágjak-e belőle, vagy pedig szigetelő szalagozzam be azt a részt a borda alján, ami rálóghat másra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest