- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
2019 novemberében vásárolt 4 gigás rpi4-emet (Raspberry Pi 4 Model B Rev 1.1) szeretném eladni. Az ok: kinőttem, zimaboard-ra költözünk
A hétvégén megkezdem a migrálási munkálatokat (2 gyerek mellett nem lesz egyszerű
), szóval hamarosan felszabadul a kis kütyü, fellelhető lesz itt a HWAprón. A kérdésem az hogy konkrétan mennyiért lehet eladni ma egy rpi-t?
Adok hozzá eredeti töltőt (ugye rev 1.1 még problémás másik töltővel), egy ilyen házikót, illetve egy 32 gigás sd kártyát.
Amit tudni kell: Amióta megvettem folyamatosan ment (a fentebb linkelt házban), nem volt tuningolva, végig default értékekkel járt, de 24/7 (leszámítva az újrahúzásokat ugye) pi-hole, plex, samba, pár hónapja nextcloud. SD kártya állapota kicsit zsákbamacska, mentségemre legyen: nekem is.
Ez a bundle így ebben a formában mennyit ér?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest