Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyirzoz #41097 üzenetére
No. A vpn mindig fut a telón (és a foldersync is, ami időközönként szinkronizál (vagy kézzel megnyomom, h csinálja). LEírást majd logout-ra megcsinálom mert már elkezdtem - csak semmi köze nem lett ahhoz - ott még nexcloud-al szórakozom de mint írtam nekem too much
Cloud backup - otthon [Raspberry] -
-
g.gergo
senior tag
válasz
jézusom #41094 üzenetére
A vírusírtó topikban volt erről szó nem is olyan régen, az eredményt nem tudom, de sok jóra ne számíts. Létfontosságú adatok voltak, volt mentésed a képekről?
-
jézusom
addikt
válasz
g.gergo #41085 üzenetére
Igazábol nem tudom mit Írjak. Ez a virustotal majdnem mindegyik Írtónál találatot ad, de infót nem. Viszont annyi, hogy minden egyes mappámba tett egy txt filet, hogy ő most aztán lekódolta a fájljaimat és fizessek bitcoinban han jót akarok.
Basszus, most nézem tényleg nem tudom megnézni a fotóimat, van egy mars kiterjesztés a jpg után, hiába törlöm ki... -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Sima raspbianban találkoztatok már azzal a hibával, hogy nem lehet egy böngészőben megnyitott gmailben csatolmányt hozzáadni?
Pl asztalon van pár pdf vagy mappákban pdf fájl. Megnyitod, olvasod, minden ok. De ha a chromiumban, a gyári böngészőben megnyitok egy gmailt és ott csatolnám ezt a pdf-et, akkor azt a hibát kapom,hogy nem tudja csatolni, mert a csatolmány mérete 0 bájt.
Tudtok erre megoldást?
-
Én foldersync + openvpn-el oldottam meg.
HA új file kerül a dcim mappába a telón akkor azt feltölti vpn-en keresztül a pi megadott mappájába (sync). Próbáltam a nextcloud-ot is de nekem feleslegesen túltolt (komplex).
A telón be van tallózva a pi egyik megosztott mappája ahol vannak még dolgok (doc-ok pl), azt is elérem. Meg az egész pi-t ha akarom, de nem ez lényeg -
válasz
oOKitsuneOo #41077 üzenetére
domain nevet hogy fogadna el dns szervernek, hiszen pont annak a dolga, hogy a neveket feloldja...
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Van egy kihasználatlan Pi3-am, és szeretnék egy olyasmi felhőszolgáltatást, mint a dropbox (3-ra van korlátozva a kliensek száma, és el is fogyott a hely).
Megoldható, hogy legyen egy saját online tárhelyem, amit a telefon fotói és gépen lévő dokumentumok szinkronizálására (több eszköz között is akár) használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest