- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyirzoz #41097 üzenetére
No. A vpn mindig fut a telón (és a foldersync is, ami időközönként szinkronizál (vagy kézzel megnyomom, h csinálja). LEírást majd logout-ra megcsinálom mert már elkezdtem - csak semmi köze nem lett ahhoz - ott még nexcloud-al szórakozom de mint írtam nekem too much
Cloud backup - otthon [Raspberry] -
-
g.gergo
senior tag
válasz
jézusom #41094 üzenetére
A vírusírtó topikban volt erről szó nem is olyan régen, az eredményt nem tudom, de sok jóra ne számíts. Létfontosságú adatok voltak, volt mentésed a képekről?
-
jézusom
addikt
válasz
g.gergo #41085 üzenetére
Igazábol nem tudom mit Írjak. Ez a virustotal majdnem mindegyik Írtónál találatot ad, de infót nem. Viszont annyi, hogy minden egyes mappámba tett egy txt filet, hogy ő most aztán lekódolta a fájljaimat és fizessek bitcoinban han jót akarok.
Basszus, most nézem tényleg nem tudom megnézni a fotóimat, van egy mars kiterjesztés a jpg után, hiába törlöm ki... -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Sima raspbianban találkoztatok már azzal a hibával, hogy nem lehet egy böngészőben megnyitott gmailben csatolmányt hozzáadni?
Pl asztalon van pár pdf vagy mappákban pdf fájl. Megnyitod, olvasod, minden ok. De ha a chromiumban, a gyári böngészőben megnyitok egy gmailt és ott csatolnám ezt a pdf-et, akkor azt a hibát kapom,hogy nem tudja csatolni, mert a csatolmány mérete 0 bájt.
Tudtok erre megoldást?
-
Én foldersync + openvpn-el oldottam meg.
HA új file kerül a dcim mappába a telón akkor azt feltölti vpn-en keresztül a pi megadott mappájába (sync). Próbáltam a nextcloud-ot is de nekem feleslegesen túltolt (komplex).
A telón be van tallózva a pi egyik megosztott mappája ahol vannak még dolgok (doc-ok pl), azt is elérem. Meg az egész pi-t ha akarom, de nem ez lényeg -
válasz
oOKitsuneOo #41077 üzenetére
domain nevet hogy fogadna el dns szervernek, hiszen pont annak a dolga, hogy a neveket feloldja...
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Van egy kihasználatlan Pi3-am, és szeretnék egy olyasmi felhőszolgáltatást, mint a dropbox (3-ra van korlátozva a kliensek száma, és el is fogyott a hely).
Megoldható, hogy legyen egy saját online tárhelyem, amit a telefon fotói és gépen lévő dokumentumok szinkronizálására (több eszköz között is akár) használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest