- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, átköltöztem az SSD-re teljesen, viszont, különböző checkek, ilyesmik sorá sztem az fdisk önhatalmúlag elcseszte a / alá felcsatolt partíciót. Semmi módosítást nem csináltam, csak a p és az i parancsokkal listáztam.
És ugyanez történt az SD kártyával is, szintén az fdisk miatt. Valami DOS-szal kapcsolatos piros üzenetet jelenített meg, de már nem emlékszem rá.A partíciók látszódnak, de felcsatolni pont azt nem lehet.
Az új megoldás szerint az SSD-m: sda1 (/boot), sda2 (/), sda3 (/data). Az SD is ugyanez, csak a /data nélkül. És mindkettőn felcsatolhatatlanná vált a / mount.Van mentésem, vissza tudom állítani, de az legalább egy óra. Vissza tudom valahogy hozni az élők sorába? És az fdisk mindenféle modifikáció hiányában, hogy cseszte szét?
Nem tudok most semmit nézni, mert már egyikről se bootol be a rendszer. Ez nagyon bosszant, mivel az fdsisk-kel kéne még mókolnom az SSD-n, de ha folyton szétcseszi a partíciókat, akkor nem fogok előbbre jutni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest