- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
Megnyekkent a lan a lakásban valamiért ezért beruháztam egy pi 3 B+-ra és ezzel együtt váltottam is libreelec rendszerre openelecről. Latest stable verzió, viszont a CEC nem akaródzik működni rendesen. Átnyálaztam a libre fórumot de nem jutottam előrébb, megvolt az áramtalanítás, kábel ki-be dugdosás. Elég kényelmetlen mindig felmenni telefonról remote controllra ha szeretnék valami filmet nézni. Mivel tudnám életre kelteni a CEC működést?
Nekem jobban bejött az openelec + confluence skin, vagy legalábbis egyszerűbb volt a settings, ott ment a CEC mindenféle mágia nélkül és a transmission se dobált 421: Misdirected RequestTransmission received your request, but the hostname was unrecognized hibát. Lehet csak én vagyok mérhetetlenül béna, de nem találtam meg a rendes configfájlt, ami megvolt és átírtam az restart után visszaállt defaultra
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest